LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

10 gode råd til din jobannonce - FRISORJOB.DK


FRISORJOB.DK er frisørbranchens jobportal. Vi har gennem de sidste 9 år specialiseret os i jobformidling indenfor frisørbranchen og ved derfor, hvad der bliver lagt vægt på i en god jobannonce.

Når du søger en frisør, er det ikke ligegyldigt, hvad du skriver i din annonce. Her giver FRISORJOB.DK 10 gode råd til din jobannonce.

1) Find den helt rigtige overskrift
Det kan godt betale sig at bruge tid på en god overskrift, som kan fange frisørens opmærksomhed.

2) Brug et godt teaserbillede
Teaserbilledet kan være af salonen eller et logo. Teaserbilledet hjælper sammen med overskriften til at fange frisørens opmærksomhed. Vi bliver bombarderet med informationer hele tiden, derfor er det vigtigt at skille sig ud og få frisøren til at læse annoncen.

3) Spændende introduktion
Introduktionsteksten er en til to linjer, som kort fortæller, hvad I søger eller forventer af en frisør. Det er her I for alvor kan skille jer ud og fange frisørens interesse.

4) Beskriv salonen og teamet
Det er vigtigt for frisøren at vide og derfor bør I beskrive salonen og teamet. Brug fx salonens værdier, fokuspunkter, atmosfæren i salonen, samt hvor stort et team I er.

5) Gør det klart, hvad I søger
Skriv her, hvilke opgaver og ansvarsområder frisøren er tiltænkt. Specielle teknikker, som I ønsker frisøren skal kunne. Krav til uddannelse, personlighed osv.

Frisorjob.dk - jobportal for frisører

6) Forklar, hvad I kan tilbyde frisøren
For at skille jer ud fra mængden og for at frisøren ansøger netop jeres job, så er det også vigtigt at gøre det klart, hvad I kan tilbyde frisøren. Det kunne være: shows, kurser, faglig udvikling osv.

7) Billeder af salonen
Tilføj nogle gode billeder, som viser salonen. Det skiller jer ud fra mængden og I har mulighed for at vise jeres arbejdsplads frem.

8) Tilføj salonens hjemmeside eller Facebook side
Ved at tilføje salonens hjemmeside kan frisøren selv søge information og danne sig et indtryk af salonen.

9) Flere forskellige muligheder for kontakt
Folk er forskellige og nogle vil hellere sende en mail og andre vil hellere ringe. Giv alle muligheden for at søge stillingen på den måde de finder bedst.

10) Del annoncen på Facebook
Del annoncen fra FRISORJOB.DK på din egen og salonens Facebook side for at få endnu bedre eksponering. Bed gerne dit netværk om at dele annoncen også.

Klik på linket og se alle frisør jobs.

Vi hjælper dig gerne med din annonce til FRISORJOB.DK

For spørgsmål eller mere information ring på telefon 88 80 72 77 eller send en mail til info@frisorjob.dk.  

Find din elev via www.frisørelever.dk

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Nyhed fra Frisørland! Wesco pedalspande

Nyhed fra Frisørland! Wesco pedalspande

Wescp pedalspand står stabilt og er med en robust pedalmekanisme. Spanden er lavet af stålplader i høj kvalitet og har naturligvis soft-close. Findes i flere udgaver.
Lækre julegaveæsker fra Wella Professionals

Lækre julegaveæsker fra Wella Professionals

Før julens gavmilde måned sætter ind, lancerer Wella Professionals fem lækre julegaveæsker med must-have produkter fra Wella, Sebastian, EIMI og SP.
Julegaveæsker fra Kerasilk

Julegaveæsker fra Kerasilk

Nu kan du tilbyde dine kunder en romantisk julegaveæske fra Kerasilk i de forskellige serier: Repower Volume, Control og Reconstruct. Se dem her.
Andersen Tray Table nu hos Frisørland

Andersen Tray Table nu hos Frisørland

Andersen Tray Tables er flotte nye borde, hvor bakkerne er fremstillet i massivt ask. Findes i tre varianter; petroleum, grå eller ask. Ø 46 cm / H 68 cm.
Cosmobell præsenterer nyheden #ZWAX

Cosmobell præsenterer nyheden #ZWAX

Næsten 50% af alle unge får lus! Derfor lancerer Cosmobell nu den lusehæmmende serie #zwax, der består af en shampoo, spray, hårvoks og en creme til at kæmme.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Goldwell & KMS Global Zoom Event 2017 i Barcelona

Goldwell & KMS Global Zoom Event 2017 i Barcelona

I weekenden var det endnu en gang tid til det storslåede Goldwell & KMS Global Zoom Event, denne gang i kulturbyen Barcelona. Læs og se bilder fra eventet her:
Wella Professional præsenterede Wella Trends AW17

Wella Professional præsenterede Wella Trends AW17

Den stod på inspiration fra 70'erne og lækre frisurer, da Wella Professional inviterede til Wella Trends AW17 med udgangpunkt i den seneste kollektion The New Norm.
TWISTED CURLS - Sebastian Nordic Show

TWISTED CURLS - Sebastian Nordic Show

I forbindelse med Kolding Storcenters Rock Fashion Week afholdte Sebastian Professionel deres årlige Sebastian Nordic show med fokus på smukke krøller.
ICON Hairspa inviterede til Zoom by Zoom show

ICON Hairspa inviterede til Zoom by Zoom show

Der var lagt op til en inspirationsfuld aften, da ICON Hairspa inviterede til show med Zoom by Zoom i forbindelse med deres seneste kollektion ”Movement”.
Årets nyhed! IngrediColor

Årets nyhed! IngrediColor

I slutningen af september slog Hair Team Company dørene op for 200 frisører i forbindelse med årets store nyhed; ingrediColor, der er en helt ny måde at tænke hårfarver på.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Dan Bro

Dan Bro

Dan Bro åbner det, han selv kalder ”en avanceret køkkensalon”, hvor han kan give kunderne den en-til-en opmærksomhed de skal have. Læs hele portrættet her:
Sascha Hirtsgaard

Sascha Hirtsgaard

Læs om Sascha Hirtsgaard, der holder meget af den energi, der ligger i at arbejde med de unge i Young Intercoiffure, som hun startede op for 14 år siden.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Nordisk inspireret af Unisex trenden! KMS Nordisk lancerer produktkampagnen 'Genderless Grooming' i september, der fokuserer på kønsneutral hårstyling.
Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie, der har vundet flere priser en nogen anden, kommer til årets Salon International. Her er en teaser på, hvad der venter til messen.
Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.
Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Inspireret af SS17 catwalks, har Schwarzkopf Professional lavet Essential Looks Modern Ikon kollektionen.