LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Neccin shampoo fra Grazette

Neccin shampoo fra Cosmobell

En shampoo der sælger sig selv!
De fleste salonejere har nok på et tidspunkt tænkt: ”Gid man kunne finde et produkt, der sælger sig selv, uden jeg behøver at være sælger”. Dette er naturligvis ren ønsketænkning, da de fleste produkter kun forlader hylden, hvis man hjælper dem på vej. Det er frisørens opgave at indhente viden om produkterne, så de kan rådgive og give denne viden videre til kunderne. Desuden har kunderne behov for at få tilbudt den bedste hårpleje til netop deres hår. Og hvem er bedre til at anbefale det rigtige produkt end frisøren, der har en lang uddannelse som hårspecialist. Hos Cosmobell har man dog et produkt, der gør livet lidt nemmere for kunderne og dig som frisør. Neccin anti-skæl shampoo har allerede opnået kultstatus blandt kunderne, og når de først har prøvet den, kommer de næsten med sikkerhed tilbage til salonen og køber den igen.

Se også: Cosmobell tror på den personlige kontakt med frisørerne

Neccin shampoo fra Cosmobell Neccin shampoo fra Cosmobell

Hvad er så specielt ved Neccin shampoo
Neccin er udviklet og produceret i Sverige hos Grazette, der er en af de førende hårplejeproducenter i Sverige. Grazette har egen forskning, udvikling og produktion af hårprodukter. Neccin indeholder milde og sunde ingredienser, der løser hovedbundsproblemer. Den unikke blanding af milde tensider og det skælbehandlende Piroctone Olamine gør denne shampoo yderst effektiv. Neccin normaliserer mikroorganismerne i hovedbunden og efterlader en sund hovedbund uden skæl. Neccin er skånsom mod hovedbunden og modvirker desuden tør samt kløende hovedbund. Neccin forhandles af Cosmobell Danmark og er i dag en af de mest købte anti-skæl produkter i den professionelle branche.

Se også: Cosmobell - Neccin 4 shampoo

Neccin shampoo fra Cosmobell

Produktet der eksploderer i vækst
Cosmobell Danmark forhandler en lang række af produkter fra Grazette. ”Da produkter produceret i Scandinavian historisk set er eminente til nordisk hår, har det jo altid været naturligt for os at forhandle Grazettes produkter”, udtaler direktør Michael Vesthave. Cosmobell Danmark forhandler både XL Concept, Crush, ProCortexx og naturligvis Neccin. Hos Cosmobell Danmark har de altid været glade for Grazettes produkter, fordi de lever op til kravene om effektive produkter, der er produceret så miljøvenligt som muligt. Michael Vesthave fortsætter: ”Vi havde dog aldrig forestillet os, at et enkelt produkt kunne eksplodere i omsætning. Selv igennem finanskrisen steg salget af Neccin voldsomt”. Hos Cosmobell Danmark kan man glæde sig over omsætningen på Neccin shampoo stiger støt år for år, og det er vel det bedste bevis på, at kunderne elsker produktet.

Dét siger kunderne

  • "Efter ca. 10 år med psoreasis i hårbunden blev jeg det kvit for ca. 2 år siden med denne shampoo. Har prøvet tonsvis af andre produkter, men kun denne shampoo har hjulpet. Det blev anbefalet af min frisør, som har set mange gode resultater med denne shampoo hos andre kunder"
  • "Min hovedbund kløede helt voldsomt, efter det begyndte at blive koldt udenfor. Jeg har prøvet alt - intet virkede. Så blev jeg anbefalet denne - og jeg har aldrig oplevet noget lignende. Efter 1 hårvask var det allerede meget bedre! Nu efter 1 måneds tids brug kløer jeg mig aldrig i hovedbunden længere. Intet mere end fantastisk!" - Anja Emilie.
  • "Denne shampoo er intet mindre end utrolig! Har haft problemer med hovedbunden hele mit liv og har både brugt nizoral 2% shampooen på recept og alt andet, der lugter af hovedbundsregulerende på hylderne, men intet har fungeret indtil købet af denne shampoo. Har brugt den én gang, og problemet er mindst 90 % væk. Ser frem til de næste par vaske, der med min store overbevisning vil kunne fjerne problemet fuldstændig!" - Peter.
  • "Kan ikke undvære den! Dette er den eneste skælshampoo som både kan holde mit skæl væk, og som også er en god hårshampoo. (Har ellers prøvet alt fra Head&Shoulders, Matas de stribede og den fra apoteket og andre frisør shampooer)" - Tina. 
  • "Jeg lider af skæleksem og har prøvet utallige shampooer både på og uden recept.. Men denne her VIRKER! og endda til farvet hår! Bruger både shampoo og balsam. Neccin kan kun anbefales!"
  • "Efter bare 1 hårvask var min kløe i hovedbunden, kraftigt reduceret. Jeg har brugt den, i en lille uge nu og det klør næsten ikke mere. Jeg vil klart købe denne shampoo i igen. Meget befriende ikke at gå og kradse hele tiden" - Louise

Følg Cosmobell Danmark på Facebook

LEVERANDØRINFORMATION

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Salt Water Spray Sweet Orange No. 15 - Zenz Organic

Salt Water Spray Sweet Orange No. 15 - Zenz Organic

Saltvandssprayen er nem at arbejde med og perfekt til at skabe beach look og bølger i håret. Produktet plejer hår og hovedbund, så det forhindres i at udtørre.
Sun Oil SPF 30 Pure No. 94 fra Zenz Organic

Sun Oil SPF 30 Pure No. 94 fra Zenz Organic

Multifunktionel sololie til både hår, krop og ansigt, der beskytter mod solstråler, klorvand og saltvand. Et must at have med på ferien, som kan bruges af alle.
Hair Styling Mousse Orange No. 91 fra Zenz Organic

Hair Styling Mousse Orange No. 91 fra Zenz Organic

Nærende styling mousse med hold, der skaber struktur og volume i alle hårtyper. Produktet er ideelt til sommerens fyldige hår og har en frisk duft af appelsin.
KC Professional Four Reasons Root Cover

KC Professional Four Reasons Root Cover

Hos HeadBrands findes nu KC Professional Root Cover - en farvespray, der dækker udvækst og gråt hår mellem salonbesøgene og samtidig giver volume.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Hair Fashion Night med L'Oréal Professionnel

Hair Fashion Night med L'Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel åbnede dørene op for sine kunder, da de skød det internationale event, Hair Fashion Night i gang.
Trendy fletninger med Amika i HeadBrands nye studie

Trendy fletninger med Amika i HeadBrands nye studie

Der var lagt op til en lærerig dag i HeadBrands' nye studie i København, da frisører var dukket op for at lære mere om trendy og moderne fletninger.
Årets nationale vindere af Wella Professionals Trend Vision Awards kåret!

Årets nationale vindere af Wella Professionals Trend Vision Awards kåret!

De nationale vindere i de to kategorier Creative Vision og Color Vision er fundet til Wella Professionals Trend Vision Awards.
Mario Krankl: Elsk det du gør og gør det med hjertet

Mario Krankl: Elsk det du gør og gør det med hjertet

Kongen af avantgarde, Mario Krankl, tog en pause fra forberedelserne inden aftenens store show ved TOP HAIR i Düsseldorf for at tale om trends, rejser og hvad, der skal til for at blive en succes.
La Biosthétique International Beauty Stylist 16-17

La Biosthétique International Beauty Stylist 16-17

Til dette års La Biosthétique Awards ”International Beauty Stylist 16-17” i Paris kunne gæsterne opleve et imponerende festfyrværkeri af glamour, mode og kreative total beauty looks.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Mark Nordskov

Mark Nordskov

”Den dag, man bliver så selvfed, at man tror, man ikke kan lære mere, så skal man ikke være i frisørfaget mere. For er man SÅ dygtig, så er det tid til at finde på noget andet man kan lære”. Det mener Mark Nordskov, der er en del af Fi5ve i Hørsholm. Han mener, det som frisør hele tiden handler om at inspirere og at blive inspireret – og det gælder alle frisører; også verdens bedste.
Knud Heickendorff

Knud Heickendorff

Intet er som det plejer at være hos Knud Intercoiffure i Nykøbing Falster, og det er netop sådan, Knud Heickendorff ønsker, det skal være.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.
Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Inspireret af SS17 catwalks, har Schwarzkopf Professional lavet Essential Looks Modern Ikon kollektionen.
KMS lancerer ny Moistrepair cleansing conditioner

KMS lancerer ny Moistrepair cleansing conditioner

Med Moistrepair cleansing conditioner fra KMS er det ikke nødvendigt at bruge almindelig shampoo. Moistrepair rengør håret for sæbe- og produktrester.
Goldwell Elumen Collection 2017

Goldwell Elumen Collection 2017

Elumen er den ultimative kreative "farvelegeplads" for stylister. Elumen strækker grænserne og overgår alle forventninger for, hvad farver kan gøre.