LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Neccin shampoo fra Grazette

Neccin shampoo fra Cosmobell

En shampoo der sælger sig selv!
De fleste salonejere har nok på et tidspunkt tænkt: ”Gid man kunne finde et produkt, der sælger sig selv, uden jeg behøver at være sælger”. Dette er naturligvis ren ønsketænkning, da de fleste produkter kun forlader hylden, hvis man hjælper dem på vej. Det er frisørens opgave at indhente viden om produkterne, så de kan rådgive og give denne viden videre til kunderne. Desuden har kunderne behov for at få tilbudt den bedste hårpleje til netop deres hår. Og hvem er bedre til at anbefale det rigtige produkt end frisøren, der har en lang uddannelse som hårspecialist. Hos Cosmobell har man dog et produkt, der gør livet lidt nemmere for kunderne og dig som frisør. Neccin anti-skæl shampoo har allerede opnået kultstatus blandt kunderne, og når de først har prøvet den, kommer de næsten med sikkerhed tilbage til salonen og køber den igen.

Se også: Cosmobell tror på den personlige kontakt med frisørerne

Neccin shampoo fra Cosmobell Neccin shampoo fra Cosmobell

Hvad er så specielt ved Neccin shampoo
Neccin er udviklet og produceret i Sverige hos Grazette, der er en af de førende hårplejeproducenter i Sverige. Grazette har egen forskning, udvikling og produktion af hårprodukter. Neccin indeholder milde og sunde ingredienser, der løser hovedbundsproblemer. Den unikke blanding af milde tensider og det skælbehandlende Piroctone Olamine gør denne shampoo yderst effektiv. Neccin normaliserer mikroorganismerne i hovedbunden og efterlader en sund hovedbund uden skæl. Neccin er skånsom mod hovedbunden og modvirker desuden tør samt kløende hovedbund. Neccin forhandles af Cosmobell Danmark og er i dag en af de mest købte anti-skæl produkter i den professionelle branche.

Se også: Cosmobell - Neccin 4 shampoo

Neccin shampoo fra Cosmobell

Produktet der eksploderer i vækst
Cosmobell Danmark forhandler en lang række af produkter fra Grazette. ”Da produkter produceret i Scandinavian historisk set er eminente til nordisk hår, har det jo altid været naturligt for os at forhandle Grazettes produkter”, udtaler direktør Michael Vesthave. Cosmobell Danmark forhandler både XL Concept, Crush, ProCortexx og naturligvis Neccin. Hos Cosmobell Danmark har de altid været glade for Grazettes produkter, fordi de lever op til kravene om effektive produkter, der er produceret så miljøvenligt som muligt. Michael Vesthave fortsætter: ”Vi havde dog aldrig forestillet os, at et enkelt produkt kunne eksplodere i omsætning. Selv igennem finanskrisen steg salget af Neccin voldsomt”. Hos Cosmobell Danmark kan man glæde sig over omsætningen på Neccin shampoo stiger støt år for år, og det er vel det bedste bevis på, at kunderne elsker produktet.

Dét siger kunderne

  • "Efter ca. 10 år med psoreasis i hårbunden blev jeg det kvit for ca. 2 år siden med denne shampoo. Har prøvet tonsvis af andre produkter, men kun denne shampoo har hjulpet. Det blev anbefalet af min frisør, som har set mange gode resultater med denne shampoo hos andre kunder"
  • "Min hovedbund kløede helt voldsomt, efter det begyndte at blive koldt udenfor. Jeg har prøvet alt - intet virkede. Så blev jeg anbefalet denne - og jeg har aldrig oplevet noget lignende. Efter 1 hårvask var det allerede meget bedre! Nu efter 1 måneds tids brug kløer jeg mig aldrig i hovedbunden længere. Intet mere end fantastisk!" - Anja Emilie.
  • "Denne shampoo er intet mindre end utrolig! Har haft problemer med hovedbunden hele mit liv og har både brugt nizoral 2% shampooen på recept og alt andet, der lugter af hovedbundsregulerende på hylderne, men intet har fungeret indtil købet af denne shampoo. Har brugt den én gang, og problemet er mindst 90 % væk. Ser frem til de næste par vaske, der med min store overbevisning vil kunne fjerne problemet fuldstændig!" - Peter.
  • "Kan ikke undvære den! Dette er den eneste skælshampoo som både kan holde mit skæl væk, og som også er en god hårshampoo. (Har ellers prøvet alt fra Head&Shoulders, Matas de stribede og den fra apoteket og andre frisør shampooer)" - Tina. 
  • "Jeg lider af skæleksem og har prøvet utallige shampooer både på og uden recept.. Men denne her VIRKER! og endda til farvet hår! Bruger både shampoo og balsam. Neccin kan kun anbefales!"
  • "Efter bare 1 hårvask var min kløe i hovedbunden, kraftigt reduceret. Jeg har brugt den, i en lille uge nu og det klør næsten ikke mere. Jeg vil klart købe denne shampoo i igen. Meget befriende ikke at gå og kradse hele tiden" - Louise

Følg Cosmobell Danmark på Facebook

LEVERANDØRINFORMATION

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

delilah makeup fra Salonsupport.dk

delilah makeup fra Salonsupport.dk

delilah makeup er et luksuriøst makeupbrand, hvor makeup nu kan vises på et mini borddisplay i akryl til at fremvise kollektionen best sellers.
Y.S. Park letvægtsbørster fra Salonsupport.dk

Y.S. Park letvægtsbørster fra Salonsupport.dk

Salonsupport.dk lancerer letvægtsbørster fra Y.S Park. Udførst i bøgetræ og huller i håndtaget, som gør børsterne utrolig lette.
Schwarzkopf Professional præsenterer nye OSiS Session Label

Schwarzkopf Professional præsenterer nye OSiS Session Label

OSiS Session Label fra Schwarzkopf Professional er premiumserien, som kan klare alle de krævende stylingsituationer.
Artero Oil Fresh fra Frisørland

Artero Oil Fresh fra Frisørland

Oil Fresh fra Artero er en olie på spray til sakse og maskiner. Renser, smører og disinficerer på samme tid. Forhandles hos Frisørland.
Frisørland introducerer Bambina klippemaskine fra Artero

Frisørland introducerer Bambina klippemaskine fra Artero

Bambina klippemaske fra Atero er en lille, handy klippemaskine, der sikrer en ekstremt tæt klipning ved huden. Forhandles hos Frisørland.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

FAKE YOUR BEAUTY hos Frisørland

FAKE YOUR BEAUTY hos Frisørland

Der var kræs for frisørøjet og fantastisk stemning fra første minut, da ”Fake Your Beauty” indtog Frisørlands showroom i Viborg.
Deltag i Wella TrendVision Award 2017

Deltag i Wella TrendVision Award 2017

Nu er det tid til at tilmelde sig årets Wella TrendVision Award 2017, hvor den internationale konkurrence i år afholdes i London. Læs her, hvordan du tilmelder dig.
TOP HAIR i Düsseldorf - Rock your head!

TOP HAIR i Düsseldorf - Rock your head!

Drygt 35 000 personer besökte branschmässan TOP HAIR International Trend & Fashion Days i Düsseldorf. Här fanns verkligen allt för alla som älskar hår i alla dess former.
Optical Illusions by Wella Education Team

Optical Illusions by Wella Education Team

Wella Education Team åbnede dørene op for en masse forventningsfulde frisører, da de viste forårets og sommerens kommende trends.
Vinderen af American Crew All Star Challenge er fundet!

Vinderen af American Crew All Star Challenge er fundet!

Årets nationale American Crew All Star Challenge vinder er kåret! Et stort tillykke ønkser vi Serdar Yatakci fra Salon Reinholt, som vandt 1. pladsen! Se vinderlooks her:

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Hans Henrik Juhl

Hans Henrik Juhl

Hans Henrik Juhl vil ikke være som de andre frisører. Han har sin egen mobile frisørsalon og har været en del af de allerstørste shows. Læs Hair Magazines interview her.
John Stender (2006)

John Stender (2006)

John Stender startede som frisør ganske ung. I 1969 åbnede han sin første salon. Siden kom der en og en og en ….. til. Foreløbig sidste og 20. skud på Stender-kæden er en flot salon i Roskilde.

Nyeste videoer se flere videoer

Goldwell Elumen Collection 2017

Goldwell Elumen Collection 2017

Elumen er den ultimative kreative "farvelegeplads" for stylister. Elumen strækker grænserne og overgår alle forventninger for, hvad farver kan gøre.
Schwarzkopf Professionals Essential Looks SS17 - Modern Ikon Collection

Schwarzkopf Professionals Essential Looks SS17 - Modern Ikon Collection

Med inspireret fra SS17 catwalks, præsenterer Schwarzkopf Professional Essential Looks Modern Icon Collection.
Dyk ned i beauty buffetten med Uffe Buchard og Charlotte Torpegaard

Dyk ned i beauty buffetten med Uffe Buchard og Charlotte Torpegaard

Dyk ned i beauty buffetten med Uffe Buchard og Charlotte Torpegaard.
Fire nye looks fra Wella Professionals, Trend 2017-kollektionen

Fire nye looks fra Wella Professionals, Trend 2017-kollektionen

Med Wella Professionals kan du nu se fire trends fra Wellas nye looks i Trend 2017-kollektionen med eksklusive tips og teknikker, så du kan lære dem!
Sebastian Professional I RE-CHARGE: The Collection

Sebastian Professional I RE-CHARGE: The Collection

Med deres nye kollektion 'RE-CHARGE' ønsker Sebastian Professional, at du kobler dit digitale-jeg fra for at oplade dit indre jeg. Kollektionen er en samling af kontraster.