LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Neccin shampoo fra Grazette

Neccin shampoo fra Cosmobell

En shampoo der sælger sig selv!
De fleste salonejere har nok på et tidspunkt tænkt: ”Gid man kunne finde et produkt, der sælger sig selv, uden jeg behøver at være sælger”. Dette er naturligvis ren ønsketænkning, da de fleste produkter kun forlader hylden, hvis man hjælper dem på vej. Det er frisørens opgave at indhente viden om produkterne, så de kan rådgive og give denne viden videre til kunderne. Desuden har kunderne behov for at få tilbudt den bedste hårpleje til netop deres hår. Og hvem er bedre til at anbefale det rigtige produkt end frisøren, der har en lang uddannelse som hårspecialist. Hos Cosmobell har man dog et produkt, der gør livet lidt nemmere for kunderne og dig som frisør. Neccin anti-skæl shampoo har allerede opnået kultstatus blandt kunderne, og når de først har prøvet den, kommer de næsten med sikkerhed tilbage til salonen og køber den igen.

Se også: Cosmobell tror på den personlige kontakt med frisørerne

Neccin shampoo fra Cosmobell Neccin shampoo fra Cosmobell

Hvad er så specielt ved Neccin shampoo
Neccin er udviklet og produceret i Sverige hos Grazette, der er en af de førende hårplejeproducenter i Sverige. Grazette har egen forskning, udvikling og produktion af hårprodukter. Neccin indeholder milde og sunde ingredienser, der løser hovedbundsproblemer. Den unikke blanding af milde tensider og det skælbehandlende Piroctone Olamine gør denne shampoo yderst effektiv. Neccin normaliserer mikroorganismerne i hovedbunden og efterlader en sund hovedbund uden skæl. Neccin er skånsom mod hovedbunden og modvirker desuden tør samt kløende hovedbund. Neccin forhandles af Cosmobell Danmark og er i dag en af de mest købte anti-skæl produkter i den professionelle branche.

Se også: Cosmobell - Neccin 4 shampoo

Neccin shampoo fra Cosmobell

Produktet der eksploderer i vækst
Cosmobell Danmark forhandler en lang række af produkter fra Grazette. ”Da produkter produceret i Scandinavian historisk set er eminente til nordisk hår, har det jo altid været naturligt for os at forhandle Grazettes produkter”, udtaler direktør Michael Vesthave. Cosmobell Danmark forhandler både XL Concept, Crush, ProCortexx og naturligvis Neccin. Hos Cosmobell Danmark har de altid været glade for Grazettes produkter, fordi de lever op til kravene om effektive produkter, der er produceret så miljøvenligt som muligt. Michael Vesthave fortsætter: ”Vi havde dog aldrig forestillet os, at et enkelt produkt kunne eksplodere i omsætning. Selv igennem finanskrisen steg salget af Neccin voldsomt”. Hos Cosmobell Danmark kan man glæde sig over omsætningen på Neccin shampoo stiger støt år for år, og det er vel det bedste bevis på, at kunderne elsker produktet.

Dét siger kunderne

  • "Efter ca. 10 år med psoreasis i hårbunden blev jeg det kvit for ca. 2 år siden med denne shampoo. Har prøvet tonsvis af andre produkter, men kun denne shampoo har hjulpet. Det blev anbefalet af min frisør, som har set mange gode resultater med denne shampoo hos andre kunder"
  • "Min hovedbund kløede helt voldsomt, efter det begyndte at blive koldt udenfor. Jeg har prøvet alt - intet virkede. Så blev jeg anbefalet denne - og jeg har aldrig oplevet noget lignende. Efter 1 hårvask var det allerede meget bedre! Nu efter 1 måneds tids brug kløer jeg mig aldrig i hovedbunden længere. Intet mere end fantastisk!" - Anja Emilie.
  • "Denne shampoo er intet mindre end utrolig! Har haft problemer med hovedbunden hele mit liv og har både brugt nizoral 2% shampooen på recept og alt andet, der lugter af hovedbundsregulerende på hylderne, men intet har fungeret indtil købet af denne shampoo. Har brugt den én gang, og problemet er mindst 90 % væk. Ser frem til de næste par vaske, der med min store overbevisning vil kunne fjerne problemet fuldstændig!" - Peter.
  • "Kan ikke undvære den! Dette er den eneste skælshampoo som både kan holde mit skæl væk, og som også er en god hårshampoo. (Har ellers prøvet alt fra Head&Shoulders, Matas de stribede og den fra apoteket og andre frisør shampooer)" - Tina. 
  • "Jeg lider af skæleksem og har prøvet utallige shampooer både på og uden recept.. Men denne her VIRKER! og endda til farvet hår! Bruger både shampoo og balsam. Neccin kan kun anbefales!"
  • "Efter bare 1 hårvask var min kløe i hovedbunden, kraftigt reduceret. Jeg har brugt den, i en lille uge nu og det klør næsten ikke mere. Jeg vil klart købe denne shampoo i igen. Meget befriende ikke at gå og kradse hele tiden" - Louise

Følg Cosmobell Danmark på Facebook

LEVERANDØRINFORMATION

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Cosmobell præsenterer nyheden #ZWAX

Cosmobell præsenterer nyheden #ZWAX

Næsten 50% af alle unge får lus! Derfor lancerer Cosmobell nu den lusehæmmende serie #zwax, der består af en shampoo, spray, hårvoks og en creme til at kæmme.
To nye OSIS+ produkter fra Schwarzkopf Professional

To nye OSIS+ produkter fra Schwarzkopf Professional

OSiS+ er den kreative stylingserie, der flytter grænserne, både i salonen og hjemme, og er skabt til de helt individuelle looks. Se den her.
Mé Hair Spray fra Id HAIR

Mé Hair Spray fra Id HAIR

Vi går efteråret i møde og det plejer at betyder sus i lokkerne. Derfor er det vigtigt, at lokkerne sikres med en god hårlak. Læs detaljer om lakken her
Dualsenses julegaveæsker fra Goldwell

Dualsenses julegaveæsker fra Goldwell

Årets Goldwell julegaveæsker er her! De findes i 3 forskellige varianter, og indeholder alle shampoo, hårpleie og stylingsprodukt fra Dualsenses og StyleSign.
Frisørland præsenterer My.Organics Bleaching Powder

Frisørland præsenterer My.Organics Bleaching Powder

Hos Frisørland finder du nu My.Organics Bleaching Powder, hvis unikke konsistens gør produktet nemt at påføre. Lysner op til 6 toner.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Wella Professional præsenterede Wella Trends AW17

Wella Professional præsenterede Wella Trends AW17

Den stod på inspiration fra 70'erne og lækre frisurer, da Wella Professional inviterede til Wella Trends AW17 med udgangpunkt i den seneste kollektion The New Norm.
TWISTED CURLS - Sebastian Nordic Show

TWISTED CURLS - Sebastian Nordic Show

I forbindelse med Kolding Storcenters Rock Fashion Week afholdte Sebastian Professionel deres årlige Sebastian Nordic show med fokus på smukke krøller.
ICON Hairspa inviterede til Zoom by Zoom show

ICON Hairspa inviterede til Zoom by Zoom show

Der var lagt op til en inspirationsfuld aften, da ICON Hairspa inviterede til show med Zoom by Zoom i forbindelse med deres seneste kollektion ”Movement”.
Årets nyhed! IngrediColor

Årets nyhed! IngrediColor

I slutningen af september slog Hair Team Company dørene op for 200 frisører i forbindelse med årets store nyhed; ingrediColor, der er en helt ny måde at tænke hårfarver på.
Inspiration, personlig udvikling og hår på Redken Tribe i Halmstad

Inspiration, personlig udvikling og hår på Redken Tribe i Halmstad

Solen skinnede i Halmstad, da 330 frisører fra hele Norden indtog byen for at deltage i Redken Tribe. Læs mere og se billeder fra weekenden her!

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Patrick Cameron (2014)

Patrick Cameron (2014)

Patrick Cameron fra Wella er kendt for sin sprudlende energi og glæde, og den beskrivelse passer perfekt, da Hair Magazine mødes med ham efter han har været på scenen ved ITVA 2014.
Morten Lynge

Morten Lynge

Dybbølsgade tæt ved Enghave Plads i København ligger en lille frisørsalon med navnet Kushi. Kushi er japansk og betyder kam. Her har Morten Lynge sin salon, og hverken han eller salonen er helt almindelig.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Nordisk inspireret af Unisex trenden! KMS Nordisk lancerer produktkampagnen 'Genderless Grooming' i september, der fokuserer på kønsneutral hårstyling.
Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie, der har vundet flere priser en nogen anden, kommer til årets Salon International. Her er en teaser på, hvad der venter til messen.
Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.
Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Inspireret af SS17 catwalks, har Schwarzkopf Professional lavet Essential Looks Modern Ikon kollektionen.