LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

DET AFLUKKEDE RUM

I SIT PROFESSIONELLE LIV HAR HAIR MANAGER MARC VALENTINO ALTID BESKÆFTIGET SIG MED HÅR OG HAIR EXTENSION. HAIR EXTENSION ER MODE TIL KVINDER. LANGT MERE FØLSOMT ER DET FOR MÆND AT FÅ NYT HÅR PÅ HOVEDET.

Ved juletid viste den lokale tv-station Kanal København en udsendelse med Hair Manager Marc Valentino,AddX. Han fortalte og viste Virtual Reality, hans amerikanske koncept som forsyner tyndhårede mænd med nyt hår. Ifølge Marc Valentino, 39 år, fik han efter udsendelsen utrolig stor respons – især fra unge mænd. De fik pludselig fornemmelsen af, at trods manglende hår kunne de nu få lige netop den frisure, de ønsker sig. ”De fleste vil sige, at det drejer sig om en toupé. Selv foretrækker jeg at kalde håret Virtual Reality,” fortæller Marc Valentino. Selv om det pt.er moderne blandt mænd at klippe håret skaldet, er det et spørgsmål, om moden dækker over tiltagende tyndt hår eller blot er udtryk for tidens trend.I alle tilfælde er det en kendsgerning,at mange mænd – også yngre – er tynde i toppen. Det kan Marc Valentino råde bod på. Siden 1987 har han beskæftiget sig med hair extension. ”Da jeg startede brugte man fiberhår,” fortæller Marc Valentino,som i dag kun anvender ægte hår. Han laver masser af hair extensions og mest til kvinder. Men mændene er også begyndt at konsultere ham. ”Jeg har været med til at splejse hår sammen, så man havde store klumper ved hårbunden. I dag er det langt mere raffineret, og jeg kan lave alle mulige former for hair extensions.Jeg kunne også godt tænke mig, at frisører brugte hair extensions i større omfang til at understrege en frisure.”

TRYGHED
Marc Valentinos forældre er begge i parykbranchen,så det var nærliggende for sønnen at følge i forældrenes fodspor.Han er uddannet frisør, men har specialiseret sig i hair extension i alle dens afskygninger. Da han en overgang arbejdede i sin fars forretning, lærte han at lave hår til mænd. I sin egen forretning på Åboulevard i København har han indrettet sig,så kunderne – især de mandlige – kan være helt private,når de skal have lavet hair extension. ”Det er vigtigt for mænd,at de kan være i et aflukket rum,hvor de føler sig trygge. Hos mig er det aflukkede rum bagerst i forretningen og er maskulint indrettet.” Rummet, som er holdt i brunlige nuancer, har en bekvem læderlænestol med drejefod, et stort spejl foran stolen, tv, askebæger og naturligvis vaskeplads. Her foregår konsultationen,hvor Marc Valentino taler med sin kunde og sammen finder frem til, hvordan håret skal laves. ”Dette vigtigste er, at kunden har noget hår, som jeg kan ”blande ind med,” siger Marc Valentino, som videre fortæller at de fleste mænd, som kommer hos ham, har en krans af hår rundt om hovedet og er skaldet foroven.Virtual Reality-håret limes på hovedet med kirurgisk lim og klippes til en frisure,så man overhovedet ikke kan se forskel på det oprindelige og det nye hår. Heller ikke, når man kigger i hovedbunden.

LØBENDE HÅRSERVICE
”Nogle af mine mandlige kunder fortæller deres koner og kærester,at de får lavet hår hos mig. Men ingen af dem har nogensinde været med herhenne. Denne del af behandlingen er så privat, at mændene ønsker at holde det for sig selv.Virtual Reality-hårpleje er en meget personlig ting,som kræver diskretion hos mig, skal her være stille og roligt, og netop det aflukkede rum er uhyre afgørende. Derfor tænker jeg også på at udvide med endnu et aflukket rum,” pointerer Marc Valentino. ”For løbende at holde frisuren pæn laver jeg en AddX Service Reality Contract med kunderne, som kommer til mig hver 3.-5.uge. Jeg
beder dem faktisk forpligte sig til at komme så ofte, da deres frisure jo er mit ansigt udadtil. Hvis ikke håret holdes pænt, falder det tilbage på mig. Min hårservice koster årligt ca.15-20.000 kr., men så er håret også altid i orden. Hvis ikke håret klippes jævnligt, mister frisuren sin form.Arbejdet med Virtual Reality er en meget stor glæde for mig,da jeg oplever, hvor meget det betyder for hver enkelt kunde.” Netop på grund af de meget personlige ting med Virtual Reality ønsker Marc Valentino ikke den store opmærksomhed omkring sin person. Hvad frisurer og hair extension til kvinder angår mener han, at man kan skabe meget smukke frisurer ved at anvende hair extension som effekter i stedet for totale ”make overs”, hvor håret fra at være skulderlangt pludselig er meget langt og fyldigt. Brug det ekstra hår til at understrege en klipning.Da er det et super redskab.Den tætte kontakt har Marc Valentino også til frisører over hele landet. Han foretrækker, at samarbejde med den enkelte frisør i stedet for at optræde i store forsamlinger. ”Jeg ser ikke mig selv som en trendsætter,men vil gerne hjælpe mennesker med Integration til tyndhårede,Virtual Reality til delvis skaldethed og hair extension til smukkere frisurer,” slutter Marc Valentino.

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Moroccanoil nyheder

Moroccanoil nyheder

Moroccanoil byder både på dette års gaveæske, ideel til jul, og på enkeltstående stylingsprodukter til krøllet hår. Som altid er deres produkter plejende.
Rosaguld glattejern fra Moser

Rosaguld glattejern fra Moser

Det nye glattejern fra Moser er super flot og lækkert at holde på, og så varmer det også op på kun 25 sekunder. Salonsupport.dk er forhandler af produktet.
New Violet Silver Conditioner

New Violet Silver Conditioner

En fantastisk blødgørende pigmentbalsam for behandling af blondt og gråt hår. Silver pigmentet reducerer gul pigment og giver håret en flot klar glans.
Divine produkter fra Waterclouds

Divine produkter fra Waterclouds

Divine shower cream og Divine body lotion fra Waterclouds. Begge produkter og forkæler dig og din hud med fugt og nærende olier i den kolde vintertid.
Nyheder fra American Crew Techseries

Nyheder fra American Crew Techseries

Nu lancerer American Crew fire nye produkter til mænds grooming rutine: Control Foam, Texture Foam, Boost Spray og Firm Hold Styling Cream.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Inspirationsaften med Revlon Professional

Inspirationsaften med Revlon Professional

Der var massere af inspiration at hente, da Revlon Professional inviterede til inspirationsaften med Martine Martinsen og Kevin Schou Birk fra American Crews all-star team.
Marcelklubbens London aften i Tivoli

Marcelklubbens London aften i Tivoli

Med dykkerudstyr, aquarium, hajer, flotte fisk, parpelotter, nøgne glimmermodeller og rullestol havde Marcelklubben gjort alt, hvad de kunne for at imponere.
Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

HeadBrands åbnede sit Creative Studio op for nysgerrige frisører, der ville lære mere om skægtrimning, barbering og klassiske herrefrisurer.
Davines show: Hair On Stage 2017

Davines show: Hair On Stage 2017

Det spektakulære Theater Amsterdam husede Davines show Hair On Stage, der bød på den nyeste hårmode og kreativitet samt flere prisvindende frisører.
Davines show: Hair On Stage 2017

Davines show: Hair On Stage 2017

Det spektakulære Theater Amsterdam husede Davines show Hair On Stage, der bød på den nyeste hårmode og kreativitet samt flere prisvindende frisører.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Rene Friis

Rene Friis

René Fris er amerikanernes nye modeikon. Han laver TV, skriver bøger og har sin egen hårplejeserie. Men til hverdag tager han rundt til godt 70 kunder, som han klipper og farver i deres eget hjem.
Daniel Tobiasen

Daniel Tobiasen

Daniel udfordrer hele tiden sig selv, skubber til sine egne grænser, og han drives af en lyst til hele tiden at nå skridtet videre og blive endnu bedre. Læs portrættet af Daniel her.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine var på plads ved dette års Salon International. Se denne lille video fra messen.
KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Nordisk inspireret af Unisex trenden! KMS Nordisk lancerer produktkampagnen 'Genderless Grooming' i september, der fokuserer på kønsneutral hårstyling.
Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie, der har vundet flere priser en nogen anden, kommer til årets Salon International. Her er en teaser på, hvad der venter til messen.
Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.
Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Inspireret af SS17 catwalks, har Schwarzkopf Professional lavet Essential Looks Modern Ikon kollektionen.