LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Fratres M barberer Hair Magazines mænd til fordel for Movember

Endnu en Movember måned er gået, hvor mange er hoppet med på vognen for at støtte op om mænds sundhedsproblemer. Således deltog alle mænd hos Freeminds Media i årets event. Nu er november slut, og det er på tide at få trimmet skægget igen. Fratres M barbershop på Vesterbrogade tilbød meget venligt hver af mændene et luksuriøst klip og barbering. Freeminds Media kvitterede prompte og donerede det dobbelte, af hvad det skulle have kostet, til organisationen bag Movember. 

CEO hos Freeminds Media, Lars Lund-Nielsen, får trimmet skægget af Kasim Moslem. CEO hos Freeminds Media, Lars Lund-Nielsen, får trimmet skægget af Kasim Moslem. 

Den årlige begivenhed, Movember, er en måned, hvor vi står sammen og sætter fokus på de sundhedsmæssige problemer, mænd oplever. Vi snakkede med medejeren af Fratres M, Kasim Moslem, som delte sin mening om, hvorfor det er en vigtig sag:

”Jeg synes, at det er godt, at der bliver sat fokus på det. Hvis man selv er berørt af det, så tror jeg, at det påvirker personen rigtig meget, og derfor mener jeg også, at det er vigtigt, at man viser sympati og hjælper. Det er vigtigt, at vise dem, at det nok skal gå, og vi alle sammen er her for de berørte, og de ikke er alene om det.” fortæller han. 

Freeminds Media’s mænd bliver gjort klar til klipning, trimning og barbering i barbershoppen med American Crews produkter.Freeminds Media’s mænd bliver gjort klar til klipning, trimning og barbering i barbershoppen med American Crews produkter.Freeminds Media’s mænd bliver gjort klar til klipning, trimning og barbering i barbershoppen med American Crews produkter.

Kasim Moslem har flere gange selv taget del i dette event.

”Jeg gør det for at vise sympati, og så synes jeg, at det er fedt, når man kun har en moustache, da man samtidig får muligheden for at skille sig lidt ud.” fortæller han lidt grinende og tilføjer, ”Tidligere hvor jeg har kørt Movember hele måneden, så har jeg oplevet at blive spurgt, hvorfor jeg gør det. Dertil har jeg selvfølgelig forklaret Movember, hvilket netop giver den ønskede effekt, hvor folk får forståelsen for det. Jeg tror også, at hvis folk var mere opmærksomme på hvad Movember går ud på, ville der ikke være mange negative kommentarer tilbage om folks moustache.”

Hos Fratres M har man ikke kunne mærke fra kunderne, at der har været særligt fokus på Movember i år, men de regner med, at de vil bruge noget mere tid og energi på det næste år, i håb om at få nogle flere tilhængere. 

Brødrene, Kasim Moslem og Hassan Moslem, har sammen med Dilbil Saeed åbnet barbershoppen på Vesterbrogade for bare et halvt år siden. Brødrene, Kasim Moslem og Hassan Moslem, har sammen med Dilbil Saeed åbnet  barbershoppen på Vesterbrogade for bare et halvt år siden. 

Lige nu er Fratres M på udkig efter endnu en frisør til at blive en del af deres team, så nu er tiden til at kigge forbi shoppen på Vesterbrogade 30 eller ringe til dem på 60 56 11 55. 

Selvom Movember er slut for i år, findes der stadig rig mulighed for at støtte projektet. Movember Foundation er en velgørenhedsorganisation, som forsøger at hjælpe med at stoppe mænds tidlige død, ved blandt andet at investere i forskning til fordel for mænds helbredsproblemer. Besøg dk.movember.com for at få mere information.

Da mændene fra Freeminds Media startede Movember.Da mændene fra Freeminds Media startede Movember.

Da Movember sluttede og alle mændene fra Freeminds Media skulle afsted til Fratres M. Da Movember sluttede og alle mændene fra Freeminds Media skulle afsted til Fratres M. 

Tekst: Dina Boysen (Red. Camilla Svensson)
Foto: Cecilia Lindahl

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Børster fra Hercules Sägemann

Børster fra Hercules Sägemann

En serie med omsorgsfulde og skånsomme børster fra Hercules Sägemann lavet af materialer i høj kvalitet.
Philip B Luxe Wax hos One Black Car

Philip B Luxe Wax hos One Black Car

Giv din styling hold, glans og form - med Luxe Wax opnår du et ultraholdbart resultat! Produktet er i øvrigt parabenefrit, sulfatfrit og glutenfrit.
Revlon Professional præsenterer Color Sublime by Revonissimo

Revlon Professional præsenterer Color Sublime by Revonissimo

Color Sublime er den første ammoniakfri farvebehandling fra Revlon Professional, der gør det muligt for kunden selv at vælge duften for en eksklusiv salonoplevelse.
IdHAIRs salonserie nu lanceret i videresalgsudgave

IdHAIRs salonserie nu lanceret i videresalgsudgave

IdHAIRs salonserie, der laves til frisører i 5000 ml er nu ligeledes kommet i en brugervenlig 500 ml videresalgsudgave, to forskellige shampoo'er og en balsam.
Hair Team Company introducerer Smooth fra ingredien

Hair Team Company introducerer Smooth fra ingredien

Med den nye Smooth-serie fra ingredien er dine kunder garanteret velplejede og fyldige lokker året rundt.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

Det var et brag af en aften, der blev afholdt på det famøse Tivoli Hotel, da L'Oréal Professionnel sammen med Toni & Guy inviterede til et farverigt show.
Going out with Contouring med Wella Professional

Going out with Contouring med Wella Professional

Med modeller dansede på scenen og julepynt, der havde sneget sig ind i studiet, inviterede Wella Professional endnu en gang til et fantastisk show med fokus på contouring.
Inspirationsaften med Revlon Professional

Inspirationsaften med Revlon Professional

Der var massere af inspiration at hente, da Revlon Professional inviterede til inspirationsaften med Martine Martinsen og Kevin Schou Birk fra American Crews all-star team.
Marcelklubbens London aften i Tivoli

Marcelklubbens London aften i Tivoli

Med dykkerudstyr, aquarium, hajer, flotte fisk, parpelotter, nøgne glimmermodeller og rullestol havde Marcelklubben gjort alt, hvad de kunne for at imponere.
Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

HeadBrands åbnede sit Creative Studio op for nysgerrige frisører, der ville lære mere om skægtrimning, barbering og klassiske herrefrisurer.

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Allan Kliim

Allan Kliim

Allan Kliim søger konstant nye udfordringer, og han stiller sig aldrig helt tilfreds med tingenes tilstand.
Dorte Holk - Holk Intercoiffure

Dorte Holk - Holk Intercoiffure

Kunne du tænke dig at vide mere om Dorte Holk? Læs artiklen og få svar på eksempelvis hvor hun arbejder og har været i lære, hvor hun henter henter inspiration, hvad hendes bedste oplevelse er som frisør og meget mere.

Nyeste videoer se flere videoer

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.
Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Her får du styr på, hvordan du ordner den mere ekstreme volume. Lær hvordan du skaber volume, som holder længe, til dine kunder som vil gøre et stort indtryk.
Björn Axén - How to get the look - Opsætning med smykke

Björn Axén - How to get the look - Opsætning med smykke

Et cool look, som ikke forsvinder i mængden. Lær hvordan du kan lave opsætningen med denne tutorial fra Björn Axén.
Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine er stolte af at annoncere, at der bliver udvidet til Finland. Det første magasin er for nyligt blevet sendt afsted til de finske frisører.
Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine var på plads ved dette års Salon International. Se denne lille video fra messen.