LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Fratres M barberer Hair Magazines mænd til fordel for Movember

Endnu en Movember måned er gået, hvor mange er hoppet med på vognen for at støtte op om mænds sundhedsproblemer. Således deltog alle mænd hos Freeminds Media i årets event. Nu er november slut, og det er på tide at få trimmet skægget igen. Fratres M barbershop på Vesterbrogade tilbød meget venligt hver af mændene et luksuriøst klip og barbering. Freeminds Media kvitterede prompte og donerede det dobbelte, af hvad det skulle have kostet, til organisationen bag Movember. 

CEO hos Freeminds Media, Lars Lund-Nielsen, får trimmet skægget af Kasim Moslem. CEO hos Freeminds Media, Lars Lund-Nielsen, får trimmet skægget af Kasim Moslem. 

Den årlige begivenhed, Movember, er en måned, hvor vi står sammen og sætter fokus på de sundhedsmæssige problemer, mænd oplever. Vi snakkede med medejeren af Fratres M, Kasim Moslem, som delte sin mening om, hvorfor det er en vigtig sag:

”Jeg synes, at det er godt, at der bliver sat fokus på det. Hvis man selv er berørt af det, så tror jeg, at det påvirker personen rigtig meget, og derfor mener jeg også, at det er vigtigt, at man viser sympati og hjælper. Det er vigtigt, at vise dem, at det nok skal gå, og vi alle sammen er her for de berørte, og de ikke er alene om det.” fortæller han. 

Freeminds Media’s mænd bliver gjort klar til klipning, trimning og barbering i barbershoppen med American Crews produkter.Freeminds Media’s mænd bliver gjort klar til klipning, trimning og barbering i barbershoppen med American Crews produkter.Freeminds Media’s mænd bliver gjort klar til klipning, trimning og barbering i barbershoppen med American Crews produkter.

Kasim Moslem har flere gange selv taget del i dette event.

”Jeg gør det for at vise sympati, og så synes jeg, at det er fedt, når man kun har en moustache, da man samtidig får muligheden for at skille sig lidt ud.” fortæller han lidt grinende og tilføjer, ”Tidligere hvor jeg har kørt Movember hele måneden, så har jeg oplevet at blive spurgt, hvorfor jeg gør det. Dertil har jeg selvfølgelig forklaret Movember, hvilket netop giver den ønskede effekt, hvor folk får forståelsen for det. Jeg tror også, at hvis folk var mere opmærksomme på hvad Movember går ud på, ville der ikke være mange negative kommentarer tilbage om folks moustache.”

Hos Fratres M har man ikke kunne mærke fra kunderne, at der har været særligt fokus på Movember i år, men de regner med, at de vil bruge noget mere tid og energi på det næste år, i håb om at få nogle flere tilhængere. 

Brødrene, Kasim Moslem og Hassan Moslem, har sammen med Dilbil Saeed åbnet barbershoppen på Vesterbrogade for bare et halvt år siden. Brødrene, Kasim Moslem og Hassan Moslem, har sammen med Dilbil Saeed åbnet  barbershoppen på Vesterbrogade for bare et halvt år siden. 

Lige nu er Fratres M på udkig efter endnu en frisør til at blive en del af deres team, så nu er tiden til at kigge forbi shoppen på Vesterbrogade 30 eller ringe til dem på 60 56 11 55. 

Selvom Movember er slut for i år, findes der stadig rig mulighed for at støtte projektet. Movember Foundation er en velgørenhedsorganisation, som forsøger at hjælpe med at stoppe mænds tidlige død, ved blandt andet at investere i forskning til fordel for mænds helbredsproblemer. Besøg dk.movember.com for at få mere information.

Da mændene fra Freeminds Media startede Movember.Da mændene fra Freeminds Media startede Movember.

Da Movember sluttede og alle mændene fra Freeminds Media skulle afsted til Fratres M. Da Movember sluttede og alle mændene fra Freeminds Media skulle afsted til Fratres M. 

Tekst: Dina Boysen (Red. Camilla Svensson)
Foto: Cecilia Lindahl

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Nõberu of Sweden lancerer tørshampoo

Nõberu of Sweden lancerer tørshampoo

Tørshampoo, der skaber volumen og tekstur til din frisure. Bekæmper fedtet hår og hovedbund og frisker håret op mellem hårvaske.
Limited edition julegaveæsker fra Eleven Australia

Limited edition julegaveæsker fra Eleven Australia

Denne jul bliver det endnu lettere for dine kunder at finde årets julegave. Eleven Australia har lavet fire limited edition gaveæsker proppet med lækker hårpleje!
UltraLinks fra LOVES CHANGE Hair Extensions

UltraLinks fra LOVES CHANGE Hair Extensions

Love Changes UltraLinks er en hurtig og nem måde at få mere volume og længde på. Både let at påføre og let at udskifte, uden brug af varme og kemikalier.
Guld Wet Brush juleedition fra HH Simonsen

Guld Wet Brush juleedition fra HH Simonsen

Guld X-MAS limited edition fra med HH Simonsen kan købes hjem netop nu. Den er super flot både som gave og udsmykning i salonen til jul og nytår.
Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional

Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional

Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional – en opgraderet favorit fra Schwarzkopf Professional. Lysningsserien kan nu lysne håret optil 8 toner.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

Det var et brag af en aften, der blev afholdt på det famøse Tivoli Hotel, da L'Oréal Professionnel sammen med Toni & Guy inviterede til et farverigt show.
Going out with Contouring med Wella Professional

Going out with Contouring med Wella Professional

Med modeller dansede på scenen og julepynt, der havde sneget sig ind i studiet, inviterede Wella Professional endnu en gang til et fantastisk show med fokus på contouring.
Inspirationsaften med Revlon Professional

Inspirationsaften med Revlon Professional

Der var massere af inspiration at hente, da Revlon Professional inviterede til inspirationsaften med Martine Martinsen og Kevin Schou Birk fra American Crews all-star team.
Marcelklubbens London aften i Tivoli

Marcelklubbens London aften i Tivoli

Med dykkerudstyr, aquarium, hajer, flotte fisk, parpelotter, nøgne glimmermodeller og rullestol havde Marcelklubben gjort alt, hvad de kunne for at imponere.
Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

HeadBrands åbnede sit Creative Studio op for nysgerrige frisører, der ville lære mere om skægtrimning, barbering og klassiske herrefrisurer.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Dorte Holk - Holk Intercoiffure

Dorte Holk - Holk Intercoiffure

Kunne du tænke dig at vide mere om Dorte Holk? Læs artiklen og få svar på eksempelvis hvor hun arbejder og har været i lære, hvor hun henter henter inspiration, hvad hendes bedste oplevelse er som frisør og meget mere.
Tini Owild

Tini Owild

Tini Owild er stylist og coach. Hun styler mennesker, shows og firmaer. Vigtigt for hende er balancen mellem den ydre og indre fremtoning.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine er stolte af at annoncere, at der bliver udvidet til Finland. Det første magasin er for nyligt blevet sendt afsted til de finske frisører.
Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine var på plads ved dette års Salon International. Se denne lille video fra messen.
KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Nordisk inspireret af Unisex trenden! KMS Nordisk lancerer produktkampagnen 'Genderless Grooming' i september, der fokuserer på kønsneutral hårstyling.
Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie, der har vundet flere priser en nogen anden, kommer til årets Salon International. Her er en teaser på, hvad der venter til messen.
Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.