LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

HOW - Hår er ikke bare hår!

HOW by Charlotte Elsted arbejder med hår i mange afskygninger og kvaliteter: Extensions, parykker, toupéer, toppe, hårbørster og keratin - alle lavet af naturhår. Human Hair er det absolut bedste, man kan få indenfor extensions - for hår er ikke bare hår. 

”Hos HOW har vi specialiseret os i at finde frem til de bedste hårkvaliteter - og det har været lidt af en rejse. Inden for parykker er der sket utroligt meget: forarbejdningen er blevet mere specialiseret og transparent, fiberhåret er blevet blødere og kan tilmed tåle varme. Ægtehåret har også undergået en tydelig forvandling. Da jeg overtog HOW i 2009, var ægtehår en mat og kedelig vare, der slet ikke matchede det smukke hårarbejde, som blev udrettet i salonerne i Danmark. I dag kan man reelt set slet ikke se forskel og håret kan styles igen og igen,” siger Charlotte Elsted.

HOW by Charlotte Elsted

I mange år har HOW - House of Waldorf været kendt som det sted, hvor man kunne finde det ypperste inden for parykker og extensions. House of Waldorf lå inde med agenturerne på de bedste brands og var altid først med det nye.

Se også: HOW - extensions i verdensklasse

Da Charlotte overtog virksomheden i 2009, var krisen lige sat ind. Extensions var ikke længere noget for de få, men blev efterspurgt over hele landet og solgt til spotpriser på nettet. Branchen oplevede, at hårkvaliteterne blev dårligere og dårligere i takt med, at efterspørgslen voksede eksplosivt på verdensplan. Priserne steg til det dobbelte. Derfor besluttede Charlotte at lave sit eget hår i eget brand.

”Når man skal handle med leverandører i fjerne egne af verden, er det nødvendigt at mærke hårkvaliteten og se fabrikkerne med egne øjne. Vi har derfor været flere gange i Indien, Kina, USA, Tyskland og Østeuropa for at knytte tætte relationer til de personer og virksomheder, som fremstiller alle produkter i Splendid Hair serien".

HOW - Hår er ikke bare hår!HOW - Hår er ikke bare hår!

I Indien donerer mange kvinder deres afklippede hestehaler til Buddhisttemplerne, som sælger dem videre til opkøbere på auktion. Halerne sælges efter kvalitet og længde og indtjeningen går til velgørenhed. Men 80% af det hår, der bruges til extensions rundt om i verden er børstehår, altså hår fra hårbørster. Håret samles i haler og skællaget fjernes ved kraftig afblegning. Non Remy hair (børstehår) behandles med en siliconebelægning, men det kan, forståeligt nok, ikke holde sig smukt og sundt i længere tid.

Man får, hvad man betaler for. Det gælder også hår, som sælges per kilo efter verdensmarkedsprisen.

I Kina produceres de bedste parykker og tape-on hår, men de har ikke det bedste hår. Det køber de i Indien, som samtidigt er eminente til at lave håndlavede trenser og keratin. Inderne kan til gengæld ikke lave parykker. På sin rejse gennem ”hårjunglen” har Charlotte langt om længe fundet en tredje mulighed – det europæiske hår. Hår som ikke kræver dyr og forurenende blegning, men tværtimod blender perfekt sammen med det lette, skandinaviske hår. Efter mange års søgen, har Charlotte nu fundet en fabrik i Østeuropa, hvor de kan fremstille lige netop den type tape-on, som lever op til Charlottes kvalitetskrav.

HOW - Hår er ikke bare hår!

"Nu kan jeg med stolthed tilbyde markedets bedste hårextensions til alle hårtyper og behov – endda til en rigtig god pris", fortæller Charlotte Elsted.

Skriv eller ring til HOW, hvis du vil vide mere. eller har lyst til at blive forhandler af deres Splendid Hair extensions.

Mail: charlotte@houseofwaldorf.dk
Telefon: 52 455 455 (hverdage kl. 9-12)

LEVERANDØRINFORMATION

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

HD AMICO VIOLET – professionel føntørrer fra JAGUAR

HD AMICO VIOLET – professionel føntørrer fra JAGUAR

HD AMICO VILOET fra JAGAUR er en professionel føntørrer med flere indstillinger og egenskaber, og en fresh lilla farve. Se mere her!
CM 2000 fra JAGAUR

CM 2000 fra JAGAUR

CM 2000 fra JAGUAR - en pålidelig klippemaskine i høj kvalitet, flot design og lavt vedligeholdelsesniveau. Garanterer flot resultat i din styling!
Volumperfektion med Goldwell

Volumperfektion med Goldwell

Tre nye Ultra Volume-pleje og styling produkter fra Goldwell fremhæver farverne, skaber volume og løft, samt sikrer langvarig, smukt farveresultat. Se mere her!
 6 nye nuancer i Topchic Elumenated Brunette hos Goldwell

6 nye nuancer i Topchic Elumenated Brunette hos Goldwell

I forbindelse med lanceringen af kollektionen Iconic Brunette Collection præsenterer Goldwell 6 nye nuancer i Topchic Elumenated Brunette. Se dem her:
EVO Water Killer Brunette nu hos Frisørland

EVO Water Killer Brunette nu hos Frisørland

Nu introducerer Frisørland EVO Water Killer Brunette - en 2-i-1-shampoo/stylingspray, der får håret til at føles og dufte friskt igen. Specielt til brunetter.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Zenz Organic under modeugen

Zenz Organic under modeugen

Zenz Organic var med under Copenhagen Fashion week, da de stylede modellernes hår og sponsorerede goodiebags til modeshowet Future of fashion 2017.
Stine Goya X L'Oréal Professionnel #COLORFULHAIR

Stine Goya X L'Oréal Professionnel #COLORFULHAIR

Stine Goya er kendt for et særdeles smukt farverigt univers. Den internationalt kendte artist Cim Mahony og hans dygtige team lavede hår på modellerne og brugte L'Oréal Professionnels #Colorfulhair.
Ganni X L'Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

Ganni X L'Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

Under modeugen havde Ganni allieret sig med Cim Mahony og L’Oréal Professionnel, der stod for at lave lækkert og moderigtigt hår på alle modellerne, der skulle på catwalken.
By Malene Birger X L’Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

By Malene Birger X L’Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

By Malene Birger har netop afholdt deres modeshow i TAP1 på Refshaleøen. Cim Mahony stod i samarbejde med L'Oréal Professionnel for at lave lækkert hår.
De nationale vindere i Goldwell Color Zoom Challenge 2017 er kåret!

De nationale vindere i Goldwell Color Zoom Challenge 2017 er kåret!

Nu er medaljerne i den nationale Goldwell Color Zoom Challenge i de tre kategorier; New Talent Colorist, Creative Colorist og Partner Colorist blevet uddelt!

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Abdel Ghazouani - Klippestuen Z (2014)

Abdel Ghazouani - Klippestuen Z (2014)

”Vi skal dække kundernes behov. Så enkelt er det”. Det siger Abdel Ghazouani, der driver fem Klippestuen Z saloner på Frederiksberg, og netop dét er omdrejningspunktet for alt. Læs interviewet med Abdel Ghazouani, ejeren af Klippestuen Z.
Stephen Mackinder

Stephen Mackinder

En af Vidal Sassoons nærmeste medarbejdere gennem en årrække - Stephen Mackinder – åbner salon i København med ualmindelig klipning og kurser for frisører.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Nordisk inspireret af Unisex trenden! KMS Nordisk lancerer produktkampagnen 'Genderless Grooming' i september, der fokuserer på kønsneutral hårstyling.
Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie, der har vundet flere priser en nogen anden, kommer til årets Salon International. Her er en teaser på, hvad der venter til messen.
Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.
Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Inspireret af SS17 catwalks, har Schwarzkopf Professional lavet Essential Looks Modern Ikon kollektionen.