LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

How to ingrediColor like a Pro

How to ingrediColor like a Pro

Det kan til tider være svært at finde frem til den helt rigtige blanding og fremgangsmåde, når man skal farve hår. Du kender det sikkert godt. Man står med en kunde, der ønsker sig en bestemt nuance, og man skal kunne finde den helt rigtige løsning på et øjeblik. Det gør sig især gældende, når man er begyndt at bruge nye hårfarver, som man ikke er vant til. Hvad kan farverne? Hvordan finder man den rette blanding? Skal der tages særlige forbehold?

Traditionelle hårfarver kan ofte være svære at håndtere grundet blandt andet oxidation. Derfor skal man passe på med at eksperimentere alt for meget, da det hurtigt kan føre til mere besvær end gavn. Det er slut nu!

Med ingrediColor kan du helt selv bestemme, hvilke farver du blander og hvordan. Det er nu nemmere end nogensinde før at ramme den helt perfekte nuance, og det kan ikke andet end at give både kunden og dig et kæmpe smil på læben!

Det eneste du skal gøre, for at kunne se hvilken farve du har blandet dig frem til, er bare at ”male” det over på et stykke papir, og da ingrediColor ikke oxiderer, kan man nemmere danne sig et billede af resultatet, allerede inden man begynder at farve selve håret.

Se også: Varme nyheder fra ingredien

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at selv de bedste frisører i verden har brug for inspiration ude fra en gang imellem. Derfor er her 3 eksempler, med tilhørende guides, på farver lavet udelukkende med ingrediColor.

Opskrifterne er de enkelte farveblandinger fra ingrediColor serien, der sagtens kan gemmes i et glas med patentlåg til næste gang, kunden kommer på besøg, hvis man ikke får brugt det hele.

PeachHow to ingrediColor like a Pro - Peach

Til denne varme, dejlige farve bruges følgende opskrifter:

Opskrift 1: 30g 8/0 + 15g 9/3 + 5g pink
Opskrift 2: bundfarve + clear 1:1
Opskrift 3: 20g 7/34 + 20g9/3 + 3 g pink + 20g clear
Opskrift 4: opskrift 3 + clear 1:1

Fremgangsmåde: Bunden farves med opskrift 1. Hårgrænsen hele vejen rundt farves ligeledes med opskrift 1 fra bund til spids. Resten af håret farves i frihånd i store slices med opskrift 1+2+3+4. På denne måde får man mere liv i farven, hvilket giver håret et spændende og personligt look.

Violet

How to ingrediColor like a Pro - Violet

Til denne friske, spændende farve bruges følgende opskrifter:

Opskrift 1: 30g 7/1 + 10g 10/2 + 5g blue + 2g violet
Opskrift 2: 10g bundfarve + 40g 10/2 + 2g blue + 1g violet
Opskrift 3: 20g bundfarve + 4g violet

Fremgangsmåde: Bunden farves med opskrift 1. Længderne farves med opskrift 2.
Farven ”skrabes” af i shineline og enkelte spidser, her påføres opskrift 3. Dette betyder igen, at farven bliver levende og der kommer et lækkert spil i nuancerne.  

Silver

How to ingrediColor like a Pro - Silver

Til denne frække, stilede farve bruges følgende opskrifter:

Først afbleges hele håret. 
Opskrift 1: 60g 10/2 + 10g 7/1
Opskrift 2: bund + clear 1:1

Fremgangsmåde: Bunden farves med opskrift 1. Længder og spidser farves med opskrift 2. Her bruges bundfarven til at give dybde, mens clear giver skinnende og lækre længder samt spidser. 

Kom i gang allerede i dag
ingrediColor er allerede tilgængelig, og du kan købe den direkte fra Hair Team Company i dag! Når du vælger ingrediColor, vil du blive sat ind i alle egenskaber ved farverne, og med den personlige kontakt til både kundeservice og teknikere bliver alle dine spørgsmål besvaret hurtigt og smertefrit.

Det betyder, at alle kan komme til at ”ingrediColor like a pro!

Resten af året er der desuden mange penge at spare, da alle nye kunder får 50% rabat på hele serien. Ring til kundeservice på 45 34 22 22 og bliv en del af teamet!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Nõberu of Sweden lancerer tørshampoo

Nõberu of Sweden lancerer tørshampoo

Tørshampoo, der skaber volumen og tekstur til din frisure. Bekæmper fedtet hår og hovedbund og frisker håret op mellem hårvaske.
Limited edition julegaveæsker fra Eleven Australia

Limited edition julegaveæsker fra Eleven Australia

Denne jul bliver det endnu lettere for dine kunder at finde årets julegave. Eleven Australia har lavet fire limited edition gaveæsker proppet med lækker hårpleje!
UltraLinks fra LOVES CHANGE Hair Extensions

UltraLinks fra LOVES CHANGE Hair Extensions

Love Changes UltraLinks er en hurtig og nem måde at få mere volume og længde på. Både let at påføre og let at udskifte, uden brug af varme og kemikalier.
Guld Wet Brush juleedition fra HH Simonsen

Guld Wet Brush juleedition fra HH Simonsen

Guld X-MAS limited edition fra med HH Simonsen kan købes hjem netop nu. Den er super flot både som gave og udsmykning i salonen til jul og nytår.
Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional

Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional

Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional – en opgraderet favorit fra Schwarzkopf Professional. Lysningsserien kan nu lysne håret optil 8 toner.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

Det var et brag af en aften, der blev afholdt på det famøse Tivoli Hotel, da L'Oréal Professionnel sammen med Toni & Guy inviterede til et farverigt show.
Going out with Contouring med Wella Professional

Going out with Contouring med Wella Professional

Med modeller dansede på scenen og julepynt, der havde sneget sig ind i studiet, inviterede Wella Professional endnu en gang til et fantastisk show med fokus på contouring.
Inspirationsaften med Revlon Professional

Inspirationsaften med Revlon Professional

Der var massere af inspiration at hente, da Revlon Professional inviterede til inspirationsaften med Martine Martinsen og Kevin Schou Birk fra American Crews all-star team.
Marcelklubbens London aften i Tivoli

Marcelklubbens London aften i Tivoli

Med dykkerudstyr, aquarium, hajer, flotte fisk, parpelotter, nøgne glimmermodeller og rullestol havde Marcelklubben gjort alt, hvad de kunne for at imponere.
Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

HeadBrands åbnede sit Creative Studio op for nysgerrige frisører, der ville lære mere om skægtrimning, barbering og klassiske herrefrisurer.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Eugene Souleiman – En abstrakt visionær

Eugene Souleiman – En abstrakt visionær

Bag frisurerne af nogle af modeugens vigtigste navne, er Eugene Souleiman - en af modeverdenens mest eftertragtede stylister. Læs vores interview med ham her.
Holk Intercoiffure

Holk Intercoiffure

Ordet salg er bandlyst i Holk Intercoiffure. Alligevel er produktsalget steget med 56 pct. i årets første tre måneder. ”Vi har været igennem en forandringsproces med advicepeople, så nu rådgiver vi kunderne, og det kan ses på bundlinjen”, siger Dorte Holk.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine er stolte af at annoncere, at der bliver udvidet til Finland. Det første magasin er for nyligt blevet sendt afsted til de finske frisører.
Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine var på plads ved dette års Salon International. Se denne lille video fra messen.
KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Nordisk inspireret af Unisex trenden! KMS Nordisk lancerer produktkampagnen 'Genderless Grooming' i september, der fokuserer på kønsneutral hårstyling.
Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie, der har vundet flere priser en nogen anden, kommer til årets Salon International. Her er en teaser på, hvad der venter til messen.
Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.