LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

MHhair en salon med sjæl

Nutiden og datiden mødes i MHhair, der er indrettet funktionelt og moderne, men hvor sjælen i det gamle Hotel Dagmar i Grenå er bevaret på fineste vis. Bag indretningen står IdHAIR Companys nye salonindretningsafdeling, der ifølge Steffen Mølgaard løfter virksomheden til nu at kunne levere ”full-service” til frisørbranchen.

Steffen Mølgaard og Mette Hansen i MHhair salonen”Med den nye salonindretningsafdeling bevæger vi os fra ”bare” at være leverandør af produkter til nu at være en professionel sparringspartner for frisørerne”, siger Steffen Mølgaard, der her ses i MHhair med Mette Hansen.

det gamle hæderkronede Hotel Dagmar i Grenå ligger MHhair. Hotellet er ikke længere hotel, men har fået nyt liv med små virksomheder og detailbutikker. Dog er sjælen bevaret, og derfor var det vigtigt for Mette Hansen, da hun indrettede sin nye salon, at holde fast i det gamle og samtidig at skabe en moderne salon, der fungerer optimalt. MHhair åbnede midt i august, og det er sket med inventar fra IdHAIR Company. Faktisk er det en af de første saloner, den nyetablerede inventarafdeling står bag.

Men selv om IdHAIRs inventarafdeling er ny, er ekspertisen bag det bestemt ikke. Her finder man nemlig Claus Trampedach og Steffen Mølgaard, der tilsammen har rigtig meget erfaring med salonindretninger i bagagen. ”Vi ville gerne have mulighed for at kunne hjælpe og guide vores kunder og følge dem i opbygningen af deres salon”, fortæller Steffen Mølgaard om grunden til, at IdHAIR nu går ind i inventarbranchen.

”At skulle indrette en salon kræver sparring på et højt niveau. For Claus og jeg er inventaret jo en naturlig del af den portefølje, man kan tilbyde sine frisørkunder. Vi synes,
det er super spændende at være med til at skabe en god forretning for frisørerne og ikke mindst at være med til at optimere salonen

igennem indretningen”. Med inventarafdelingen er IdHAIR nu ”full-service”-leverandør til frisørbranchen, og det, mener Steffen Mølgaard, er et vigtigt parameter i fremtidens konkurrencesituation. Virksomheden har showroom i Rødovre (Storkøbenhavn) og i Lystrup (nær Århus), og dermed dækkes hele landet.

Udtrykket i salonen er afslappet og lækkertMette Hansen er super glad for sin nye salon, hvor datiden møder nutiden og skaber et rigtig fint udtryk.

Fantastisk service
Mette Hansen valgte at tage til Lystrup for at se på inventar til sin nye salon. Mette havde selvfølgelig nogle ønsker til indretningen, og Steffen lavede et indretningsforslag, hvor man valgte at placere de seks betjeningsstole midt i rummet, som en ø med tre stole på hver side for, at skabe lys og rum i salonen og for at lade de gamle vægge med de skævheder og den charme, de har, komme til deres ret. Mette er rigtig glad for den gode service,
hun fik.

”Det er jo rigtig rart at arbejde sammen med kreative mennesker, der ved, hvad de har at gøre med. Steffen var ude i salonen for at måle op, han havde lavet papskabeloner af inventaret, så vi sikrede os, at der var plads nok, og i det hele taget havde han rigtig mange gode inputs”, fortæller Mette.

Én af de idéer var at placere stylingprodukterne strategisk på hylder ved betjeningspladserne og shampoo, conditioner og andet relateret til vasken ved vaskepladserne. Dermed kan kunderne følge med i hvilke produkter, der bliver brugt, og frisøren kan lettere bruge produktvalget i samtalen med kunderne.

MHhair i Grenå i det gamle hotel DagmarMHhair i Grenå ligger i det gamle hotel Dagmar. Dermed får det moderne og funktionelle et strejf af historiens vingesus.

Strategisk placering af stylingsprodukterneHylderne er strategisk placerede, så stylingsprodukterne er placeret ved betjeningspladserne, mens produkterne, der benyttes ved vasken, er placeret ved salonens to massagevaske. Det giver god mulighed for samtale om produkterne med kunderne.


Datiden og nutiden mødes

”Salonen fungerer rigtig godt, og den er blevet præcis, som jeg gerne vil have den”, fortæller Mette. Hun forklarer videre, at den er holdt i sort, hvidt og gråt for netop at lade det smukke gamle rum komme til sin ret. Således ligger det gamle sildebensparket stadig på gulvet. ”Der er en rigtig god atmosfære i rummet, hvor datiden forenes med nutiden, og selv om salonen står knivskarpt og funktionelt, så får man samtidig en fornemmelse af noget retro”, forklarer Mette.

I bunden af det meget firkantede rum står to vaskepladser og salonens disk, der i øvrigt også er fra IdHAIR. Dertil har Mette fået indrettet en farvebar i salonen, så hun også kan have kontakt til kunderne, mens hun blander farverne.

MHhair salonindretningDe seks betjeningspladser er placeret som en ø i rummet. Det skaber lys og luft, og frisørerne kan have kontakt til hele rummet på én gang. Samtidig lader man de skæve, gamle vægge komme til sin ret.

Selvfølgelig skulle der også lys og anden teknik i rummet. På lyssiden valgte Mette LED-kasser med hvidt, neutralt lys, der gør, at kunderne kan se farven 100 procent korrekt. ”Desuden er det så irriterende at skulle stå i spotlys hele dagen. Det slipper vi også for”. Alle ledninger med videre er lagt ned i krybekælderen under gulvet.

Hvad, der var rigtig vigtigt for Mette, da hun skulle vælge inventar, var naturligvis udseendet, men lige så vigtigt var det, at stolene kunne komme langt ned. ”Hverken jeg selv eller min assistent er ret høje, og det var meget vigtigt, at vi kunne få stolene ned i arbejdshøjde, så vi ikke får ondt i ryg og arme”, fortæller Mette, der valgte pumpestole fra Pahi, der også står bag de store spejle, som samtidig også fungerer som opdeling i rummet. Vaskestolene er massagestole og er fra Maletti.

Steffen Mølgaard er også meget tilfreds med resultatet i MHhair, og han er tilfreds med Id HAIR Companys nye salonindretningsafdeling. ”Med den nye afdeling flytter vi nu fokus fra ”bare” at være en leverandør til i fremtiden  at være en professionel sparringspartner for frisørerne”, slutter han.

Budget over inventar

Beskrivelse Antal Listepris Beløb
Betjeningstol model ELMA sort med rund fod 6 3.999,00 kr.  23.994,00 kr.
Betjening model VANADI 2S Grafito med fodhviler og el 3 7.999,00 kr. 23.997,00 kr.
Massagevask model RAVELLO 2 19.999,00 kr. 39.998,00 kr.
Disk model BOX Grafito/hvid 1 11.499,00 kr. 11.499,00 kr.
Salgshylder model ID Hvid 3 2.600,00 kr.  7.800,00 kr.
Total eksl. moms 107.288,00 kr.
Moms 26.822,00 kr.
Total inkl. moms 134.110,00 kr.


Tekst:
Pia Finne
Fotograf: Jesper Skovlund

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Børster fra Hercules Sägemann

Børster fra Hercules Sägemann

En serie med omsorgsfulde og skånsomme børster fra Hercules Sägemann lavet af materialer i høj kvalitet.
Philip B Luxe Wax hos One Black Car

Philip B Luxe Wax hos One Black Car

Giv din styling hold, glans og form - med Luxe Wax opnår du et ultraholdbart resultat! Produktet er i øvrigt parabenefrit, sulfatfrit og glutenfrit.
Revlon Professional præsenterer Color Sublime by Revonissimo

Revlon Professional præsenterer Color Sublime by Revonissimo

Color Sublime er den første ammoniakfri farvebehandling fra Revlon Professional, der gør det muligt for kunden selv at vælge duften for en eksklusiv salonoplevelse.
IdHAIRs salonserie nu lanceret i videresalgsudgave

IdHAIRs salonserie nu lanceret i videresalgsudgave

IdHAIRs salonserie, der laves til frisører i 5000 ml er nu ligeledes kommet i en brugervenlig 500 ml videresalgsudgave, to forskellige shampoo'er og en balsam.
Hair Team Company introducerer Smooth fra ingredien

Hair Team Company introducerer Smooth fra ingredien

Med den nye Smooth-serie fra ingredien er dine kunder garanteret velplejede og fyldige lokker året rundt.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

Det var et brag af en aften, der blev afholdt på det famøse Tivoli Hotel, da L'Oréal Professionnel sammen med Toni & Guy inviterede til et farverigt show.
Going out with Contouring med Wella Professional

Going out with Contouring med Wella Professional

Med modeller dansede på scenen og julepynt, der havde sneget sig ind i studiet, inviterede Wella Professional endnu en gang til et fantastisk show med fokus på contouring.
Inspirationsaften med Revlon Professional

Inspirationsaften med Revlon Professional

Der var massere af inspiration at hente, da Revlon Professional inviterede til inspirationsaften med Martine Martinsen og Kevin Schou Birk fra American Crews all-star team.
Marcelklubbens London aften i Tivoli

Marcelklubbens London aften i Tivoli

Med dykkerudstyr, aquarium, hajer, flotte fisk, parpelotter, nøgne glimmermodeller og rullestol havde Marcelklubben gjort alt, hvad de kunne for at imponere.
Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

HeadBrands åbnede sit Creative Studio op for nysgerrige frisører, der ville lære mere om skægtrimning, barbering og klassiske herrefrisurer.

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Benjamin Martin

Benjamin Martin

”Jeg vil altid være den bedste. Det gælder mit arbejde med hår, og det gælder min dans”. Og det er netop det ”drive”, der har gjort, at Benjamin Martin er nået dertil, hvor han er i dag.
Per Johs

Per Johs

I næsten 30 år skabte Per Johs sig et navn i Danmark og en stor frisørsalon i Odense. Læs resten af frisørportrættet på hairmagazine.dk!

Nyeste videoer se flere videoer

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.
Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Her får du styr på, hvordan du ordner den mere ekstreme volume. Lær hvordan du skaber volume, som holder længe, til dine kunder som vil gøre et stort indtryk.
Björn Axén - How to get the look - Opsætning med smykke

Björn Axén - How to get the look - Opsætning med smykke

Et cool look, som ikke forsvinder i mængden. Lær hvordan du kan lave opsætningen med denne tutorial fra Björn Axén.
Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine er stolte af at annoncere, at der bliver udvidet til Finland. Det første magasin er for nyligt blevet sendt afsted til de finske frisører.
Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine var på plads ved dette års Salon International. Se denne lille video fra messen.