LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Organic Pure Care

- den professionelle og naturlige løsning til den professionelle frisør.

Den italienske superserie Organic Pure Care stormer frem på det danske marked for professionelle hårfarve- og plejeserier.

Plan Organic, der er dansk distributør af en række førende naturlige og ofte økologiske produktserier, introducerede serien for de første danske frisører allerede i efteråret. Responsen har været fantastisk!

Serien fokuserer på at gøre det daglige frisørarbejde væsentligt sundere, ved at bruge naturlige ingredienser i farve- og plejeprodukterne, og helt undgå skadelige kemikalier, som ofte har tvunget frisører til helt at lægge saksen på hylden. Så efter kun fire måneder på det danske marked er Organic Pure Care allerede blevet et hit blandt frisørerne og vi ved hvorfor - det er økologi og logik;

1. Eksklusivt salg til frisører. Intet internet eller salg udenfor den professionelle branche. Organic Pure Care er din professionelle serie, som du eksklusivt kan arbejde med både som salgsprodukt, behandlingsserie og til farvning/lysning.

2. Serien er bygget på enkle principper og er overskueligt opdelt. Dermed kan du nemt råde og vejlede dine kunder efter behov. Serien dækker alle hårpleje, styling, farve og lysningsbehov.

3. Organic Pure Care er baseret på rene, naturlige og økologiske ingredienser, som er noget stadigt flere kunder efterspørger. Ud med skadelig kemi - både for din egen skyld og for dine kunder.

4. Seriens grundlægger og vores kunder siger det næsten bedre end os;

Læs også: Organic Pure Care: Vi vil eksportere den italienske passion

Melanie fra Twilight Zone på Fanø siger:

“Jeg valgte Organic Pure Care første gang jeg hørte om det på Facebook. Det var da Plan Organic reklamerede med at der ville komme en ny produktserie. Det fangede min interesse med det samme, for jeg ledte i forvejen efter en ny økologisk serie til salonen. Jeg har haft kig på mange, mange muligheder, men jeg vil ikke have produkter der sælges på nettet. Og det gør Organic Pure Care ikke. Produkterne har et fedt design og rigtige konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med. INGEN KEMISKE TILSÆTNINGSSTOFFER. 100% NATURLIGE INGREDIENSER. Produkterne har de skønneste dufte fra æteriske olier. Min favorit er Hydration Shampoo med fennikel, lavendel, katost, geranium, kamille og helichrysum. Det er fantastisk at bruge disse wellness produkter til vores Hot Oil kure og No Stress behandlinger i salonen og kunderne elsker det. Samtidig er det en lille overskuelig serie og den gør hvad den skal.”

Mia fra Hair by Warming siger:

”Jeg har valgt Organic Pure Care i min salon da jeg var på udkig efter et brand med naturlige ingredienser, og som stadig kunne levere lækkert hår. Og det kan disse produkter! Her er tænkt over alles sundhed og jeg lægger stor vægt på den høje kvalitet. Jeg kan godt lide at produkterne gør det de lover, og så kan man lave de flotteste farver med deres ammoniakfrie farvesystem.”

Dorte fra Dojo Green Wave siger:

”Jeg valgte Organic Pure Care til min salon, da jeg i mange år har ledt efter en shampoo, som giver håret glans og som sikrer, at hverken håret eller mine fingre bliver tørre. Det har jeg fundet i Organic Pure Cares Wellness-serie. Shampooen er nem at fordele, meget drøj i brug og skummer rigtig godt op. Håret bliver virkelig godt mættet uden at blive tungt og det efterlader håret smukt og blankt.”

Læs også: Organic Pure Care fra Plan Organic

Om hele filosofien bag Organic Pure Care siger stifter, Andrea Candian:

”Vi vil give frisørerne et nyt og bedre miljø at arbejde i, og vi vil give dem et værktøj, der gør dem til markedets bedste inden for frisørfaget”

5. Men lad det komme an på en prøve! Bestil en gratis og uforpligtende prøvepakke lige nu. Kontakt Plan Organic på contact@planorganic.dk for at få din prøvepakke.

Læs mere om serien på: www.organicpurecare.dk


LEVERANDØRINFORMATION

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

DEAR BARBER skægkam fra Frisørshopping.dk

DEAR BARBER skægkam fra Frisørshopping.dk

Den smukke skægkam fra Dear Barber er i træ og pakket ind i en praktisk æske. Et supert værktøj til enhver mand med skæg! Forhandles hos Frisørshopping.dk
GLYNT Shadows fra Frisørland

GLYNT Shadows fra Frisørland

Med GLYNT Shadows kan du farve bryn og vipper permanent. Kommer i nuancerne sort, blåsort, brun og graphit. Forhandles hos Frisørland.
Artero frisørsakse fra Frisørland

Artero frisørsakse fra Frisørland

Frisørland præsenterer tre nye sakse fra Artero. Saksene er alle kommer med forskellige funktioner og i forskellige størrelser.
delilah makeup fra Salonsupport.dk

delilah makeup fra Salonsupport.dk

delilah makeup er et luksuriøst makeupbrand, hvor makeup nu kan vises på et mini borddisplay i akryl til at fremvise kollektionen best sellers.
Y.S. Park letvægtsbørster fra Salonsupport.dk

Y.S. Park letvægtsbørster fra Salonsupport.dk

Salonsupport.dk lancerer letvægtsbørster fra Y.S Park. Udførst i bøgetræ og huller i håndtaget, som gør børsterne utrolig lette.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Verden rundt med KMS i København

Verden rundt med KMS i København

KMS tog 50 frisører med verden rundt og viste de nyeste trends, inspireret fra verdens catwalks og streetstyles på den rå Bar Next Door i København.
FAKE YOUR BEAUTY hos Frisørland

FAKE YOUR BEAUTY hos Frisørland

Der var kræs for frisørøjet og fantastisk stemning fra første minut, da ”Fake Your Beauty” indtog Frisørlands showroom i Viborg.
Deltag i Wella TrendVision Award 2017

Deltag i Wella TrendVision Award 2017

Nu er det tid til at tilmelde sig årets Wella TrendVision Award 2017, hvor den internationale konkurrence i år afholdes i London. Læs her, hvordan du tilmelder dig.
TOP HAIR i Düsseldorf - Rock your head!

TOP HAIR i Düsseldorf - Rock your head!

Drygt 35 000 personer besökte branschmässan TOP HAIR International Trend & Fashion Days i Düsseldorf. Här fanns verkligen allt för alla som älskar hår i alla dess former.
Optical Illusions by Wella Education Team

Optical Illusions by Wella Education Team

Wella Education Team åbnede dørene op for en masse forventningsfulde frisører, da de viste forårets og sommerens kommende trends.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Gun-Britt Zeller (2013)

Gun-Britt Zeller (2013)

”Jeg synes, jeg har et sjovt og spændende liv”. Det siger Gun-Britt, der har været frisør i 50 år, og som ikke kunne drømme om at holde op.
My-T Sharp

My-T Sharp

Turner er kunstneren – Liva er nørden i My-T Sharp, og sammen er de to et stærkt team med deres helt egen stil - i salonen såvel som på catwalken. ”Vi gør hver især det, vi er bedst til, så godt vi kan”, lyder det fra de to, og dét samt en stor passion for hår er en del af hemmeligheden bag deres succes.

Nyeste videoer se flere videoer

Goldwell Elumen Collection 2017

Goldwell Elumen Collection 2017

Elumen er den ultimative kreative "farvelegeplads" for stylister. Elumen strækker grænserne og overgår alle forventninger for, hvad farver kan gøre.
Schwarzkopf Professionals Essential Looks SS17 - Modern Ikon Collection

Schwarzkopf Professionals Essential Looks SS17 - Modern Ikon Collection

Med inspireret fra SS17 catwalks, præsenterer Schwarzkopf Professional Essential Looks Modern Icon Collection.
Dyk ned i beauty buffetten med Uffe Buchard og Charlotte Torpegaard

Dyk ned i beauty buffetten med Uffe Buchard og Charlotte Torpegaard

Dyk ned i beauty buffetten med Uffe Buchard og Charlotte Torpegaard.
Fire nye looks fra Wella Professionals, Trend 2017-kollektionen

Fire nye looks fra Wella Professionals, Trend 2017-kollektionen

Med Wella Professionals kan du nu se fire trends fra Wellas nye looks i Trend 2017-kollektionen med eksklusive tips og teknikker, så du kan lære dem!
Sebastian Professional I RE-CHARGE: The Collection

Sebastian Professional I RE-CHARGE: The Collection

Med deres nye kollektion 'RE-CHARGE' ønsker Sebastian Professional, at du kobler dit digitale-jeg fra for at oplade dit indre jeg. Kollektionen er en samling af kontraster.