LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Organic Pure Care

- den professionelle og naturlige løsning til den professionelle frisør.

Den italienske superserie Organic Pure Care stormer frem på det danske marked for professionelle hårfarve- og plejeserier.

Plan Organic, der er dansk distributør af en række førende naturlige og ofte økologiske produktserier, introducerede serien for de første danske frisører allerede i efteråret. Responsen har været fantastisk!

Serien fokuserer på at gøre det daglige frisørarbejde væsentligt sundere, ved at bruge naturlige ingredienser i farve- og plejeprodukterne, og helt undgå skadelige kemikalier, som ofte har tvunget frisører til helt at lægge saksen på hylden. Så efter kun fire måneder på det danske marked er Organic Pure Care allerede blevet et hit blandt frisørerne og vi ved hvorfor - det er økologi og logik;

1. Eksklusivt salg til frisører. Intet internet eller salg udenfor den professionelle branche. Organic Pure Care er din professionelle serie, som du eksklusivt kan arbejde med både som salgsprodukt, behandlingsserie og til farvning/lysning.

2. Serien er bygget på enkle principper og er overskueligt opdelt. Dermed kan du nemt råde og vejlede dine kunder efter behov. Serien dækker alle hårpleje, styling, farve og lysningsbehov.

3. Organic Pure Care er baseret på rene, naturlige og økologiske ingredienser, som er noget stadigt flere kunder efterspørger. Ud med skadelig kemi - både for din egen skyld og for dine kunder.

4. Seriens grundlægger og vores kunder siger det næsten bedre end os;

Læs også: Organic Pure Care: Vi vil eksportere den italienske passion

Melanie fra Twilight Zone på Fanø siger:

“Jeg valgte Organic Pure Care første gang jeg hørte om det på Facebook. Det var da Plan Organic reklamerede med at der ville komme en ny produktserie. Det fangede min interesse med det samme, for jeg ledte i forvejen efter en ny økologisk serie til salonen. Jeg har haft kig på mange, mange muligheder, men jeg vil ikke have produkter der sælges på nettet. Og det gør Organic Pure Care ikke. Produkterne har et fedt design og rigtige konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med. INGEN KEMISKE TILSÆTNINGSSTOFFER. 100% NATURLIGE INGREDIENSER. Produkterne har de skønneste dufte fra æteriske olier. Min favorit er Hydration Shampoo med fennikel, lavendel, katost, geranium, kamille og helichrysum. Det er fantastisk at bruge disse wellness produkter til vores Hot Oil kure og No Stress behandlinger i salonen og kunderne elsker det. Samtidig er det en lille overskuelig serie og den gør hvad den skal.”

Mia fra Hair by Warming siger:

”Jeg har valgt Organic Pure Care i min salon da jeg var på udkig efter et brand med naturlige ingredienser, og som stadig kunne levere lækkert hår. Og det kan disse produkter! Her er tænkt over alles sundhed og jeg lægger stor vægt på den høje kvalitet. Jeg kan godt lide at produkterne gør det de lover, og så kan man lave de flotteste farver med deres ammoniakfrie farvesystem.”

Dorte fra Dojo Green Wave siger:

”Jeg valgte Organic Pure Care til min salon, da jeg i mange år har ledt efter en shampoo, som giver håret glans og som sikrer, at hverken håret eller mine fingre bliver tørre. Det har jeg fundet i Organic Pure Cares Wellness-serie. Shampooen er nem at fordele, meget drøj i brug og skummer rigtig godt op. Håret bliver virkelig godt mættet uden at blive tungt og det efterlader håret smukt og blankt.”

Læs også: Organic Pure Care fra Plan Organic

Om hele filosofien bag Organic Pure Care siger stifter, Andrea Candian:

”Vi vil give frisørerne et nyt og bedre miljø at arbejde i, og vi vil give dem et værktøj, der gør dem til markedets bedste inden for frisørfaget”

5. Men lad det komme an på en prøve! Bestil en gratis og uforpligtende prøvepakke lige nu. Kontakt Plan Organic på contact@planorganic.dk for at få din prøvepakke.

Læs mere om serien på: www.organicpurecare.dk


LEVERANDØRINFORMATION

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Salt Water Spray Sweet Orange No. 15 - Zenz Organic

Salt Water Spray Sweet Orange No. 15 - Zenz Organic

Saltvandssprayen er nem at arbejde med og perfekt til at skabe beach look og bølger i håret. Produktet plejer hår og hovedbund, så det forhindres i at udtørre.
Sun Oil SPF 30 Pure No. 94 fra Zenz Organic

Sun Oil SPF 30 Pure No. 94 fra Zenz Organic

Multifunktionel sololie til både hår, krop og ansigt, der beskytter mod solstråler, klorvand og saltvand. Et must at have med på ferien, som kan bruges af alle.
Hair Styling Mousse Orange No. 91 fra Zenz Organic

Hair Styling Mousse Orange No. 91 fra Zenz Organic

Nærende styling mousse med hold, der skaber struktur og volume i alle hårtyper. Produktet er ideelt til sommerens fyldige hår og har en frisk duft af appelsin.
KC Professional Four Reasons Root Cover

KC Professional Four Reasons Root Cover

Hos HeadBrands findes nu KC Professional Root Cover - en farvespray, der dækker udvækst og gråt hår mellem salonbesøgene og samtidig giver volume.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Hair Fashion Night med L'Oréal Professionnel

Hair Fashion Night med L'Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel åbnede dørene op for sine kunder, da de skød det internationale event, Hair Fashion Night i gang.
Trendy fletninger med Amika i HeadBrands nye studie

Trendy fletninger med Amika i HeadBrands nye studie

Der var lagt op til en lærerig dag i HeadBrands' nye studie i København, da frisører var dukket op for at lære mere om trendy og moderne fletninger.
Årets nationale vindere af Wella Professionals Trend Vision Awards kåret!

Årets nationale vindere af Wella Professionals Trend Vision Awards kåret!

De nationale vindere i de to kategorier Creative Vision og Color Vision er fundet til Wella Professionals Trend Vision Awards.
Mario Krankl: Elsk det du gør og gør det med hjertet

Mario Krankl: Elsk det du gør og gør det med hjertet

Kongen af avantgarde, Mario Krankl, tog en pause fra forberedelserne inden aftenens store show ved TOP HAIR i Düsseldorf for at tale om trends, rejser og hvad, der skal til for at blive en succes.
La Biosthétique International Beauty Stylist 16-17

La Biosthétique International Beauty Stylist 16-17

Til dette års La Biosthétique Awards ”International Beauty Stylist 16-17” i Paris kunne gæsterne opleve et imponerende festfyrværkeri af glamour, mode og kreative total beauty looks.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Sascha Hirtsgaard

Sascha Hirtsgaard

Læs om Sascha Hirtsgaard, der holder meget af den energi, der ligger i at arbejde med de unge i Young Intercoiffure, som hun startede op for 14 år siden.
Mette Zimmer og Mogens Sonne

Mette Zimmer og Mogens Sonne

Zimmer & Sonne er et ungt frisørteam i København. For dem er trivsel på arbejdspladsen betydningsfuld, og den gode stemning i salonen væsentlig. Mette Zimmer og Mogens Sonne har fulgtes ad lige siden elevtiden.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.
Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Inspireret af SS17 catwalks, har Schwarzkopf Professional lavet Essential Looks Modern Ikon kollektionen.
KMS lancerer ny Moistrepair cleansing conditioner

KMS lancerer ny Moistrepair cleansing conditioner

Med Moistrepair cleansing conditioner fra KMS er det ikke nødvendigt at bruge almindelig shampoo. Moistrepair rengør håret for sæbe- og produktrester.
Goldwell Elumen Collection 2017

Goldwell Elumen Collection 2017

Elumen er den ultimative kreative "farvelegeplads" for stylister. Elumen strækker grænserne og overgår alle forventninger for, hvad farver kan gøre.