LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Organic Pure Care

- den professionelle og naturlige løsning til den professionelle frisør.

Den italienske superserie Organic Pure Care stormer frem på det danske marked for professionelle hårfarve- og plejeserier.

Plan Organic, der er dansk distributør af en række førende naturlige og ofte økologiske produktserier, introducerede serien for de første danske frisører allerede i efteråret. Responsen har været fantastisk!

Serien fokuserer på at gøre det daglige frisørarbejde væsentligt sundere, ved at bruge naturlige ingredienser i farve- og plejeprodukterne, og helt undgå skadelige kemikalier, som ofte har tvunget frisører til helt at lægge saksen på hylden. Så efter kun fire måneder på det danske marked er Organic Pure Care allerede blevet et hit blandt frisørerne og vi ved hvorfor - det er økologi og logik;

1. Eksklusivt salg til frisører. Intet internet eller salg udenfor den professionelle branche. Organic Pure Care er din professionelle serie, som du eksklusivt kan arbejde med både som salgsprodukt, behandlingsserie og til farvning/lysning.

2. Serien er bygget på enkle principper og er overskueligt opdelt. Dermed kan du nemt råde og vejlede dine kunder efter behov. Serien dækker alle hårpleje, styling, farve og lysningsbehov.

3. Organic Pure Care er baseret på rene, naturlige og økologiske ingredienser, som er noget stadigt flere kunder efterspørger. Ud med skadelig kemi - både for din egen skyld og for dine kunder.

4. Seriens grundlægger og vores kunder siger det næsten bedre end os;

Læs også: Organic Pure Care: Vi vil eksportere den italienske passion

Melanie fra Twilight Zone på Fanø siger:

“Jeg valgte Organic Pure Care første gang jeg hørte om det på Facebook. Det var da Plan Organic reklamerede med at der ville komme en ny produktserie. Det fangede min interesse med det samme, for jeg ledte i forvejen efter en ny økologisk serie til salonen. Jeg har haft kig på mange, mange muligheder, men jeg vil ikke have produkter der sælges på nettet. Og det gør Organic Pure Care ikke. Produkterne har et fedt design og rigtige konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med. INGEN KEMISKE TILSÆTNINGSSTOFFER. 100% NATURLIGE INGREDIENSER. Produkterne har de skønneste dufte fra æteriske olier. Min favorit er Hydration Shampoo med fennikel, lavendel, katost, geranium, kamille og helichrysum. Det er fantastisk at bruge disse wellness produkter til vores Hot Oil kure og No Stress behandlinger i salonen og kunderne elsker det. Samtidig er det en lille overskuelig serie og den gør hvad den skal.”

Mia fra Hair by Warming siger:

”Jeg har valgt Organic Pure Care i min salon da jeg var på udkig efter et brand med naturlige ingredienser, og som stadig kunne levere lækkert hår. Og det kan disse produkter! Her er tænkt over alles sundhed og jeg lægger stor vægt på den høje kvalitet. Jeg kan godt lide at produkterne gør det de lover, og så kan man lave de flotteste farver med deres ammoniakfrie farvesystem.”

Dorte fra Dojo Green Wave siger:

”Jeg valgte Organic Pure Care til min salon, da jeg i mange år har ledt efter en shampoo, som giver håret glans og som sikrer, at hverken håret eller mine fingre bliver tørre. Det har jeg fundet i Organic Pure Cares Wellness-serie. Shampooen er nem at fordele, meget drøj i brug og skummer rigtig godt op. Håret bliver virkelig godt mættet uden at blive tungt og det efterlader håret smukt og blankt.”

Læs også: Organic Pure Care fra Plan Organic

Om hele filosofien bag Organic Pure Care siger stifter, Andrea Candian:

”Vi vil give frisørerne et nyt og bedre miljø at arbejde i, og vi vil give dem et værktøj, der gør dem til markedets bedste inden for frisørfaget”

5. Men lad det komme an på en prøve! Bestil en gratis og uforpligtende prøvepakke lige nu. Kontakt Plan Organic på contact@planorganic.dk for at få din prøvepakke.

Læs mere om serien på: www.organicpurecare.dk


LEVERANDØRINFORMATION

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Nyhed fra Frisørland! Wesco pedalspande

Nyhed fra Frisørland! Wesco pedalspande

Wescp pedalspand står stabilt og er med en robust pedalmekanisme. Spanden er lavet af stålplader i høj kvalitet og har naturligvis soft-close. Findes i flere udgaver.
Lækre julegaveæsker fra Wella Professionals

Lækre julegaveæsker fra Wella Professionals

Før julens gavmilde måned sætter ind, lancerer Wella Professionals fem lækre julegaveæsker med must-have produkter fra Wella, Sebastian, EIMI og SP.
Julegaveæsker fra Kerasilk

Julegaveæsker fra Kerasilk

Nu kan du tilbyde dine kunder en romantisk julegaveæske fra Kerasilk i de forskellige serier: Repower Volume, Control og Reconstruct. Se dem her.
Andersen Tray Table nu hos Frisørland

Andersen Tray Table nu hos Frisørland

Andersen Tray Tables er flotte nye borde, hvor bakkerne er fremstillet i massivt ask. Findes i tre varianter; petroleum, grå eller ask. Ø 46 cm / H 68 cm.
Cosmobell præsenterer nyheden #ZWAX

Cosmobell præsenterer nyheden #ZWAX

Næsten 50% af alle unge får lus! Derfor lancerer Cosmobell nu den lusehæmmende serie #zwax, der består af en shampoo, spray, hårvoks og en creme til at kæmme.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Goldwell & KMS Global Zoom Event 2017 i Barcelona

Goldwell & KMS Global Zoom Event 2017 i Barcelona

I weekenden var det endnu en gang tid til det storslåede Goldwell & KMS Global Zoom Event, denne gang i kulturbyen Barcelona. Læs og se bilder fra eventet her:
Wella Professional præsenterede Wella Trends AW17

Wella Professional præsenterede Wella Trends AW17

Den stod på inspiration fra 70'erne og lækre frisurer, da Wella Professional inviterede til Wella Trends AW17 med udgangpunkt i den seneste kollektion The New Norm.
TWISTED CURLS - Sebastian Nordic Show

TWISTED CURLS - Sebastian Nordic Show

I forbindelse med Kolding Storcenters Rock Fashion Week afholdte Sebastian Professionel deres årlige Sebastian Nordic show med fokus på smukke krøller.
ICON Hairspa inviterede til Zoom by Zoom show

ICON Hairspa inviterede til Zoom by Zoom show

Der var lagt op til en inspirationsfuld aften, da ICON Hairspa inviterede til show med Zoom by Zoom i forbindelse med deres seneste kollektion ”Movement”.
Årets nyhed! IngrediColor

Årets nyhed! IngrediColor

I slutningen af september slog Hair Team Company dørene op for 200 frisører i forbindelse med årets store nyhed; ingrediColor, der er en helt ny måde at tænke hårfarver på.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Dan Bro

Dan Bro

Dan Bro åbner det, han selv kalder ”en avanceret køkkensalon”, hvor han kan give kunderne den en-til-en opmærksomhed de skal have. Læs hele portrættet her:
Jesper og Wicki Buch (2017)

Jesper og Wicki Buch (2017)

Jesper og Wicki Buch driver sammen Buch i København og vil gøre det klart, at frisører ikke er en lavere kaste. "Vi skal være stolte af at være frisører".

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Nordisk inspireret af Unisex trenden! KMS Nordisk lancerer produktkampagnen 'Genderless Grooming' i september, der fokuserer på kønsneutral hårstyling.
Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie, der har vundet flere priser en nogen anden, kommer til årets Salon International. Her er en teaser på, hvad der venter til messen.
Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.
Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Inspireret af SS17 catwalks, har Schwarzkopf Professional lavet Essential Looks Modern Ikon kollektionen.