LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Varme nyheder fra ingredien

Hair Team Company har fået æren af at blive udnævnt som vinder af Børsens Gazelle-pris 2017

Vinteren kommer
Hair Team Company går i år vinteren i møde med en række spændende nyheder, som garanterer, at dit hår kommer uskadt ud på den anden side og endda med endnu mere styrke, sundhed og glans, end før den kolde tid for alvor rammer. Med en tredobbelt cocktail af lækre og professionelle produkter bliver du taget i hånden og ført sikkert igennem kulden.

Farverig frihed
Tilbage i september måned blev ingrediColor lanceret; en fuldkommen serie af miljø- og allergivenlige New Generation hårfarver. Hele serien er godkendt til Grøn Salon og består af direkte farvepigmenter, som eliminerer behovet for beize eller lignende, da farven ikke oxiderer. Derfor er det nu muligt at gemme en kundes yndlingsfarve i eksempelvis et glas med patentlåg, så man fremover kan tilbyde en endnu mere personlig farvning. Det giver glade mennesker og en ren samvittighed, da man undgår at smide rester fra farvningen ud.

Derudover er alle de 22 færdigblandede farver i stand til at blive blandet på kryds og tværs, så man altid kan ramme den helt rigtige nuance, uanset kundens behov. Dertil kan man naturligvis bruge den tilhørende farvecirkel, som kan være et nyttigt værktøj til at spore sig ind på det rigtige blandingsforhold. ingrediColor kan allerede nu købes direkte fra Hair Team Company.

Se også: Årets nyhed! IngrediColor fra Hair Team Company

 ingrediColor; en fuldkommen serie af miljø- og allergivenlige New Generation hårfarver.

Et friskt pust
I mange år har tørshampoo været en populær måde at friske håret op på, når man enten ikke har tid til en hel hårvask med tørring, eller når man bare lige trænger til at give håret et lille løft på farten. Desuden kan man ende med mere skade end gavn, hvis man vasker håret alt for ofte, da de naturlige olier kan blive fjernet.

Med ingredien Dry Shampoo kan man nu endelig få en svanemærket tørshampoo, som præsterer på allerhøjeste niveau. Det har taget lang tid at finde frem til den helt rigtige formel til en ægte tørshampoo. Kvalitetskravene for alle produkter fra ingredien er meget høje, og derfor er det noget af det vigtigste dét at kunne garantere at produkterne lever op til de højeste standarder.

ingredien Dry Shampoo er derfor en tørshampoo som holder hvad den lover. Den giver håret nyt liv og masser af god volumen uden brug af vand, og fås selvfølgelig både med og uden parfume, så alle kan få glæde af et lækkert, rent og fyldigt hår, uanset situationen.

ingredien Dry Shampoo fra Hair Team Company

Fyldigt, skinnende og velnæret
Der er ikke noget værre i vintermånederne end tørt og pjusket hår. Kulde kan være rigtig hårdt for de ellers velplejede lokker, og derfor er der i denne tid endnu mere brug for at tilføre fugt og plejestoffer til håret.

Med den splinternye Smooth-serie fra ingredien kan du trygt gå mørket i møde uden at skulle bekymre dig for udtørret og skadet vinterhår. Hele serien, som består af shampoo, conditioner, treatment og leave in conditioner, er naturligvis svanemærket og fås både med og uden parfume.

Smooth-produkterne tilfører masser af fugt til håret og giver det næring ved hjælp af plejende olier og sunde ingredienser, så det bibeholder en naturlig glans og en sund og flot fylde, men ikke så meget at det bliver tungt eller fedtet. Det er den perfekte beskyttelse mod kulden!

Vækst er en fest
Hair Team Company har desuden fået æren af at blive udnævnt som vinder af Børsens Gazelle-pris 2017!

Oven på endnu et pragtfuldt år med en masse udfordringer, nye produkter og generelt travle dage i den lille virksomhed, er det et fantastisk klap på skulderen at kunne få anerkendelsen for det alt det hårde arbejde. Det er først og fremmest deres dejlige kunder, som fortjener en kæmpe tak for at stole på dem og tro på deres vision om gode, menneske- og naturvenlige produkter, der kan det de lover uden at gå på kompromis med principperne.

Hele holdet glæder sig til et endnu bedre og helt igennem fantastisk godt 2018 sammen med jer alle!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Nõberu of Sweden lancerer tørshampoo

Nõberu of Sweden lancerer tørshampoo

Tørshampoo, der skaber volumen og tekstur til din frisure. Bekæmper fedtet hår og hovedbund og frisker håret op mellem hårvaske.
Limited edition julegaveæsker fra Eleven Australia

Limited edition julegaveæsker fra Eleven Australia

Denne jul bliver det endnu lettere for dine kunder at finde årets julegave. Eleven Australia har lavet fire limited edition gaveæsker proppet med lækker hårpleje!
UltraLinks fra LOVES CHANGE Hair Extensions

UltraLinks fra LOVES CHANGE Hair Extensions

Love Changes UltraLinks er en hurtig og nem måde at få mere volume og længde på. Både let at påføre og let at udskifte, uden brug af varme og kemikalier.
Guld Wet Brush juleedition fra HH Simonsen

Guld Wet Brush juleedition fra HH Simonsen

Guld X-MAS limited edition fra med HH Simonsen kan købes hjem netop nu. Den er super flot både som gave og udsmykning i salonen til jul og nytår.
Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional

Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional

Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional – en opgraderet favorit fra Schwarzkopf Professional. Lysningsserien kan nu lysne håret optil 8 toner.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

Det var et brag af en aften, der blev afholdt på det famøse Tivoli Hotel, da L'Oréal Professionnel sammen med Toni & Guy inviterede til et farverigt show.
Going out with Contouring med Wella Professional

Going out with Contouring med Wella Professional

Med modeller dansede på scenen og julepynt, der havde sneget sig ind i studiet, inviterede Wella Professional endnu en gang til et fantastisk show med fokus på contouring.
Inspirationsaften med Revlon Professional

Inspirationsaften med Revlon Professional

Der var massere af inspiration at hente, da Revlon Professional inviterede til inspirationsaften med Martine Martinsen og Kevin Schou Birk fra American Crews all-star team.
Marcelklubbens London aften i Tivoli

Marcelklubbens London aften i Tivoli

Med dykkerudstyr, aquarium, hajer, flotte fisk, parpelotter, nøgne glimmermodeller og rullestol havde Marcelklubben gjort alt, hvad de kunne for at imponere.
Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

HeadBrands åbnede sit Creative Studio op for nysgerrige frisører, der ville lære mere om skægtrimning, barbering og klassiske herrefrisurer.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Rene Friis

Rene Friis

René Fris er amerikanernes nye modeikon. Han laver TV, skriver bøger og har sin egen hårplejeserie. Men til hverdag tager han rundt til godt 70 kunder, som han klipper og farver i deres eget hjem.
Hasse Kliem (2017)

Hasse Kliem (2017)

Hair Magazine er gået tæt på Hasse Kliem, der driver salonen Moreteasir. For Hasse er frisørfaget en passion, og han er stadig fascineret af faget.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine er stolte af at annoncere, at der bliver udvidet til Finland. Det første magasin er for nyligt blevet sendt afsted til de finske frisører.
Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine var på plads ved dette års Salon International. Se denne lille video fra messen.
KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Nordisk inspireret af Unisex trenden! KMS Nordisk lancerer produktkampagnen 'Genderless Grooming' i september, der fokuserer på kønsneutral hårstyling.
Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie, der har vundet flere priser en nogen anden, kommer til årets Salon International. Her er en teaser på, hvad der venter til messen.
Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.