LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Vinder af Årets Ejerleder i Østjylland 2017

Manden bag frisørernes foretrukne hårvoks vinder Årets Ejerleder i Østjylland 2017

Preben Munch Kjærgaard er ejerlederen bag IdHAIR Company A/S og har netop vundet prisen i Østjylland for sin evne til at positionere et stærkt brand og ikke mindst sin evne til at skabe vækst. Ejerlederen fik overrakt prisen af PwC, Dansk Erhverv og Nykredit ved en velbesøgt kåring i Nobelparken.

Preben Munch Kjærgaard ejerleder af IdHAIR
Preben Munch Kjærgaard ejerleder af IdHAIR glad og overvældet over prisen.

IdHAIR blev grundlagt i 1986 i Lystrup og voksede sig hurtigt til en velanset og fremsynet virksomhed. Ejerlederen og grundlæggeren bag virksomheden, Preben Munch Kjærgaard, har fra begyndelsen haft en stor passion for hårprodukter og en innovativ tilgang til produktudvikling. Det førte i første omgang til, at den populære IdHAIR-voks kom i produktion, og den faldt så meget i frisørernes og slutkundernes smag, at et nyt nichebrand for hårprodukter var født.

”I en branche, som generelt er præget af store internationale spillere, har Preben Munch Kjærgaard formået at udvikle og positionere sit eget stærke brand via produktinnovation og kundepleje. Det er en ’self-made’ ejerleder, der via et stærkt kundefokus har præsteret at udbygge sin forretning, som i dag opererer i over 30 forskellige lande. Dét fortjener anerkendelse,” siger Christian Roding, partner i PwC i Aarhus.

Dygtige medarbejdere er altafgørende

Ejerlederen bag IdHAIR er kulturbæreren, der fastholder fokus på kundernes behov og det kommercielle købsmandsskab. Derfor har Preben primært fokus på salg og marketing, hvor der tales til frisørernes hjerter. Dygtige ansatte og en professionel bestyrelse komplementerer ejerlederens kompetencer.

”Preben Munch Kjærgaard forstår vigtigheden af kvalificerede medarbejdere og er bevidst om egne styrker og svagheder. Derfor har han også ansat talenter med de nødvendige kompetencer på såvel dagligt ledelsesniveau som på bestyrelsesniveau. Det har i høj grad båret frugt,” udtaler regionsdirektør i Nykredit, Henrik Damsgaard, og ønsker tillykke med prisen.

Produktudviklingen i IdHAIR-serien er det område, hvor virksomheden forventer vækst inden for de kommende år, godt hjulpet på vej af en ny digital strategi, som skal binde slutkunden, frisørsalonen og IdHAIR sammen. I Dansk Erhverv hersker der derfor heller ingen tvivl om, at den rette ejerleder er fundet blandt tre kompetente finalister.

”Preben Munch Kjærgaard har igennem hele virksomhedens levetid haft et stort fokus på kundernes behov og har været dygtig til at udvikle sin position strategisk, herunder udnytte nye muligheder med digitalisering. IdHair er et succesfuldt eksempel på en dygtig ejerleder, som gennem et stort engagement og viden om virksomhedens muligheder, har opnået stor succes og vækst,” siger Sigurd Schou Madsen, chefkonsulent i Dansk Erhverv.  

Tekst: Malene Billund 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Nõberu of Sweden lancerer tørshampoo

Nõberu of Sweden lancerer tørshampoo

Tørshampoo, der skaber volumen og tekstur til din frisure. Bekæmper fedtet hår og hovedbund og frisker håret op mellem hårvaske.
Limited edition julegaveæsker fra Eleven Australia

Limited edition julegaveæsker fra Eleven Australia

Denne jul bliver det endnu lettere for dine kunder at finde årets julegave. Eleven Australia har lavet fire limited edition gaveæsker proppet med lækker hårpleje!
UltraLinks fra LOVES CHANGE Hair Extensions

UltraLinks fra LOVES CHANGE Hair Extensions

Love Changes UltraLinks er en hurtig og nem måde at få mere volume og længde på. Både let at påføre og let at udskifte, uden brug af varme og kemikalier.
Guld Wet Brush juleedition fra HH Simonsen

Guld Wet Brush juleedition fra HH Simonsen

Guld X-MAS limited edition fra med HH Simonsen kan købes hjem netop nu. Den er super flot både som gave og udsmykning i salonen til jul og nytår.
Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional

Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional

Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional – en opgraderet favorit fra Schwarzkopf Professional. Lysningsserien kan nu lysne håret optil 8 toner.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

Det var et brag af en aften, der blev afholdt på det famøse Tivoli Hotel, da L'Oréal Professionnel sammen med Toni & Guy inviterede til et farverigt show.
Going out with Contouring med Wella Professional

Going out with Contouring med Wella Professional

Med modeller dansede på scenen og julepynt, der havde sneget sig ind i studiet, inviterede Wella Professional endnu en gang til et fantastisk show med fokus på contouring.
Inspirationsaften med Revlon Professional

Inspirationsaften med Revlon Professional

Der var massere af inspiration at hente, da Revlon Professional inviterede til inspirationsaften med Martine Martinsen og Kevin Schou Birk fra American Crews all-star team.
Marcelklubbens London aften i Tivoli

Marcelklubbens London aften i Tivoli

Med dykkerudstyr, aquarium, hajer, flotte fisk, parpelotter, nøgne glimmermodeller og rullestol havde Marcelklubben gjort alt, hvad de kunne for at imponere.
Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

HeadBrands åbnede sit Creative Studio op for nysgerrige frisører, der ville lære mere om skægtrimning, barbering og klassiske herrefrisurer.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Bjarne Nielsen

Bjarne Nielsen

Bjarne Nielsen er en af dem, der for alvor har formået at få de danske frisørers øjne op for betydningen af helheden – af det uløselige link, der kæder mode sammen med hår. Samtidig har L’Oréal Professionnels tekniske direktør skabt et unikt uddannelsesprogram
Rikke Brøns

Rikke Brøns

Rikke Brøns er en visionær og fremadrettet frisør og forretningskvinde med frisørsalon, luksus-SPA og klinik i Skive. Det har været hårdt arbejde at sætte sig ind at drive forretning.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine er stolte af at annoncere, at der bliver udvidet til Finland. Det første magasin er for nyligt blevet sendt afsted til de finske frisører.
Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine var på plads ved dette års Salon International. Se denne lille video fra messen.
KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Nordisk inspireret af Unisex trenden! KMS Nordisk lancerer produktkampagnen 'Genderless Grooming' i september, der fokuserer på kønsneutral hårstyling.
Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie, der har vundet flere priser en nogen anden, kommer til årets Salon International. Her er en teaser på, hvad der venter til messen.
Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.