LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Vinderen af American Crew All Star Challenge
- En inspirende og givende oplevelse

Serdar Yatakci vandt American Crew All Star Challenge i Danmark, og dermed vandt han også en billet til den internationale konkurrence i Bruxelles. ”Det var utroligt spændende og inspirerende at være sammen med dygtige frisører fra hele verden, og næste år satser jeg på at være med helt fremme i front”, siger han.

Serdar Yatakci fra Salon Reinholdt Intercoiffure i Rødovre skabte de looks, der gjorde ham til vinder af American Crew All Star Challenge i Danmark, og som tog ham med til den globale American Crew All Star Challenge i Bruxelles. Han vandt ikke denne gang, men han har et klart mål om at vende stærkt tilbage for at forsøge også at vinde den internationale konkurrence.

Som deltager i American Crew All Star Challenge skal man kunne mestre det hele: Klipningen, modellen og fotografen - og skabe den ultimative tolkning af "the American Crew Man" ved at anvende American Crews produkter.

Serdar Yatakci er i dag indehaver af Reinholdt Intercoiffure, som han både har været elev og ansat frisør i. I fire år var han medejer af salonen, og for to år siden overtog han den 100 procent.

Spørger man Serdar, hvorfor han valgte at deltage i American Crew All Star Challenge, svarer han helt klart: ”Fordi jeg ville bevise overfor mig selv, at jeg godt kunne! Samtidig synes jeg, at det er en spændende og sjov konkurrence, og har jeg det overskud, det trods alt kræver at deltage i en konkurrence som American Crew All Star Challenge, så går jeg efter den internationale pris til næste år”.

Stilrent og ikke for vildt

Den frisure, Serdar valgte at deltage med, var stilren og ikke for fancy, og en frisure der er baseret på godt håndværk, og som kan styles til både hverdag og fest.

American Crew All Star ChallengeAmerican Crew All Star Challenge
Serdar Yatakcis vinderbilleder, der gav ham 1. pladsen i American Crew All Star Challenge i Danmark og dermed også muligheden for at konkurrere internationalt.

”Det betyder meget for mig, at en frisure er klædelig og passer til personen, hvad enten det er en kunde i salonen eller en model til en konkurrence”, fortæller Serdar. Så når en fyr kommer ind i salonen med et billede af en frisure, han gerne vil have, forsøger Serdar at tilpasse den, så den matcher personen, hovedformen med videre.

”Det er utroligt vigtigt for mig, at frisuren matcher personen – og mere end at det er den seneste nye trend. Og så skal frisuren naturligvis klippes på den rigtige måde og med stort fokus på det gode håndværk”.


Læs også: Revlon Style Masters i Bruxelles – Wow, hvilket show!


En kæmpe oplevelse

Som vinder af den danske del af konkurrencen, kom Serdar til Bruxelles, hvor han skulle konkurrere med vinderne fra alle de andre lande verden over om at blive blandt de 15 finalister, der skal vise, hvad de kan på et ”live” show.

”Nu ved jeg, hvad dommerne går efter. Jeg har American Crew stilen inde under huden, så nu skal der satses”, siger han med et smil.

For som han tilføjer: ”Det var en stor oplevelse at være med i Bruxelles, og det var utroligt inspirerede, givende og hyggeligt at være sammen med de andre frisører fra hele verden”.

Tekst: Pia Finne

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

HD AMICO VIOLET – professionel føntørrer fra JAGUAR

HD AMICO VIOLET – professionel føntørrer fra JAGUAR

HD AMICO VILOET fra JAGAUR er en professionel føntørrer med flere indstillinger og egenskaber, og en fresh lilla farve. Se mere her!
CM 2000 fra JAGAUR

CM 2000 fra JAGAUR

CM 2000 fra JAGUAR - en pålidelig klippemaskine i høj kvalitet, flot design og lavt vedligeholdelsesniveau. Garanterer flot resultat i din styling!
Volumperfektion med Goldwell

Volumperfektion med Goldwell

Tre nye Ultra Volume-pleje og styling produkter fra Goldwell fremhæver farverne, skaber volume og løft, samt sikrer langvarig, smukt farveresultat. Se mere her!
 6 nye nuancer i Topchic Elumenated Brunette hos Goldwell

6 nye nuancer i Topchic Elumenated Brunette hos Goldwell

I forbindelse med lanceringen af kollektionen Iconic Brunette Collection præsenterer Goldwell 6 nye nuancer i Topchic Elumenated Brunette. Se dem her:
EVO Water Killer Brunette nu hos Frisørland

EVO Water Killer Brunette nu hos Frisørland

Nu introducerer Frisørland EVO Water Killer Brunette - en 2-i-1-shampoo/stylingspray, der får håret til at føles og dufte friskt igen. Specielt til brunetter.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Zenz Organic under modeugen

Zenz Organic under modeugen

Zenz Organic var med under Copenhagen Fashion week, da de stylede modellernes hår og sponsorerede goodiebags til modeshowet Future of fashion 2017.
Stine Goya X L'Oréal Professionnel #COLORFULHAIR

Stine Goya X L'Oréal Professionnel #COLORFULHAIR

Stine Goya er kendt for et særdeles smukt farverigt univers. Den internationalt kendte artist Cim Mahony og hans dygtige team lavede hår på modellerne og brugte L'Oréal Professionnels #Colorfulhair.
Ganni X L'Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

Ganni X L'Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

Under modeugen havde Ganni allieret sig med Cim Mahony og L’Oréal Professionnel, der stod for at lave lækkert og moderigtigt hår på alle modellerne, der skulle på catwalken.
By Malene Birger X L’Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

By Malene Birger X L’Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

By Malene Birger har netop afholdt deres modeshow i TAP1 på Refshaleøen. Cim Mahony stod i samarbejde med L'Oréal Professionnel for at lave lækkert hår.
De nationale vindere i Goldwell Color Zoom Challenge 2017 er kåret!

De nationale vindere i Goldwell Color Zoom Challenge 2017 er kåret!

Nu er medaljerne i den nationale Goldwell Color Zoom Challenge i de tre kategorier; New Talent Colorist, Creative Colorist og Partner Colorist blevet uddelt!

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Finn Ellegaard

Finn Ellegaard

”For mig handler det ikke om at tjene masser af penge, men om at være rig på oplevelser”, siger Finn Ellegaard, som ejer Ellegaard Hairfactory på Frederiksberg og i Holte.
Rene Friis

Rene Friis

René Fris er amerikanernes nye modeikon. Han laver TV, skriver bøger og har sin egen hårplejeserie. Men til hverdag tager han rundt til godt 70 kunder, som han klipper og farver i deres eget hjem.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Nordisk inspireret af Unisex trenden! KMS Nordisk lancerer produktkampagnen 'Genderless Grooming' i september, der fokuserer på kønsneutral hårstyling.
Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie, der har vundet flere priser en nogen anden, kommer til årets Salon International. Her er en teaser på, hvad der venter til messen.
Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.
Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Inspireret af SS17 catwalks, har Schwarzkopf Professional lavet Essential Looks Modern Ikon kollektionen.