LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Going out with Contouring med Wella Professional

Med modeller dansede på scenen og julepynt, der havde sneget sig ind i studiet, inviterede Wella Professional endnu en gang til et fantastisk show en aften i slutningen af november. 50 frisører havde fundet vej og sad klar til at få en masse anvendelige tips med sig tilbage til deres saloner. 

Med modeller dansede på scenen og julepynt, der havde sneget sig ind i studiet, inviterede Wella Professional endnu en gang til et fantastisk show
Med modeller dansede på scenen og julepynt, der havde sneget sig ind i studiet, inviterede Wella Professional endnu en gang til et fantastisk show, denne gang med besøg fra ghd.

Contouring var aftenens helt store tema, og som noget nyt havde Wella inviteret ghd med i studiet. Aftenens trio bestod af Stine Høppner og Katrine Frederiksen fra Wellas Education Team og Mette Sandgaard, Creative Educator, fra ghd. Kombinationen var helt perfekt og de tre supplerede hinanden super godt og sørgede for at komme hele vejen rundt – der var både farve, klip og styling på programmet.

Contouring er en af de største trends inden for makeup-verdenen, men det er ikke kun med makeup, man kan skjule eller fremhæve ansigtstræk. Klip, farve og styling kan skabe sin helt egen magi og gøre underværker, når det tilpasses kundens ansigtsform og -træk. Stine og Katrine guidede frisørerne gennem contouring step by step og delte ud af deres viden på området med før-/efterbilleder og slideshows undervejs.

Se også: Optical Illusions by Wella Education Team

Going out with Contouring med Wella ProfessionalMed Stine Høppner og Katrine Frederiksen fra Wellas Education Team og Mette Sandgaard fra ghd var der dømt massere af Girl Power på scenen.

Stine fortalte om klipningens contouring og valg af teknik og form; ”Vi kan jo vælge både linje, graduering og etageklip, og så kan vi også vælge en rund, triangel eller firkantet form. Kombinationen, vi vælger, skaber det endelige look”. Hun fortalte os også om forskellen mellem kvindens og mandens optimale ansigtsform. ”Mænds optimale ansigtsform er meget mere firkantet. Her gælder det om at bevare hjørnerne og tilpasse klipningen disse. Det gør vi ikke så meget på kvinderne”, sagde Stine.

Going out with Contouring med Wella Professional

Going out with Contouring med Wella ProfessionalGoing out with Contouring med Wella Professional”Mænds optimale ansigtsform er meget mere firkantet. Her gælder det om at bevare hjørnerne og tilpasse klipningen disse. Det gør vi ikke så meget på kvinderne”, fortalte Stine.

På samme måde, kunne Katrine fortælle, hvordan valg af farve, tone og placering påvirker det endelige resultat – mørke toner indrammer og gør smallere, mens lyse toner åbner op for ansigtet. ”Tal med kunden om deres ansigtsform og forklar dem, hvorfor I gør, som I gør. Spørg dem også, hvordan de gerne vil se ud, når de forlader salonen i stedet for at spørge om, hvordan de gerne vil klippes”, var Katrines råd til frisørerne.

Se også: Wella Professional præsenterede Wella Trends AW17

Going out with Contouring med Wella ProfessionalGoing out with Contouring med Wella Professional

Mette sluttede sig til de andre og forklarede, hvordan styling også kan bruges som contouring. ”Tænk over, hvordan krøllers form, og hvilken vej de krøller, er med til at definere ansigtet”, fortalte hun. Mette havde selvfølgelig også taget crepejernet med, der er blevet meget in igen, og viste, hvordan man kan skabe fylde ved hjælp af crepe, og hvordan man laver et mere rough look på stylinger og opsætninger til alle julens fester.

Going out with Contouring med Wella ProfessionalMette fra ghd havde selvfølgelig taget deres nye crepejern, Contour Crimper, med og viste hvordan crepe kan anvendes til at lave flotte opsætninger.

Sammen kunne de tre kvinder vise den ene flotte frisure efter den anden, og der manglede bestemt ikke noget! Som en lille teaser kunne teamet fortælle om nyheden Color Lock fra Nioxin, der anvendes i salonen mod knækkede hår i forbindelse med en farvning.

Going out with Contouring med Wella Professional

Tilbage i slutningen af 2016 opkøbte Coty Inc. ghd, hvorfor Wella og ghd nu er under samme tag. Det var derfor oplagt at lave going out with contouring seminaret i et samarbejdet. ”Vi er to virksomheder, der komplementerer hinanden rigtig godt, og ved at lave dette seminar kan vi støtte hinanden og kombinere vores individuelle styrker, så det hele går op i en højere enhed for frisørerne”, fortæller Lene Sørensen, Education Manager, og hun lover også, at der kommer flere af den slags show i fremtiden.

Tekst: Sascha Tejlmann
Fotograf: Peter Bondo Gravesen

Du kan se mange flere billeder af de flotte frisurer i galleriet nedenfor!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Nõberu of Sweden lancerer tørshampoo

Nõberu of Sweden lancerer tørshampoo

Tørshampoo, der skaber volumen og tekstur til din frisure. Bekæmper fedtet hår og hovedbund og frisker håret op mellem hårvaske.
Limited edition julegaveæsker fra Eleven Australia

Limited edition julegaveæsker fra Eleven Australia

Denne jul bliver det endnu lettere for dine kunder at finde årets julegave. Eleven Australia har lavet fire limited edition gaveæsker proppet med lækker hårpleje!
UltraLinks fra LOVES CHANGE Hair Extensions

UltraLinks fra LOVES CHANGE Hair Extensions

Love Changes UltraLinks er en hurtig og nem måde at få mere volume og længde på. Både let at påføre og let at udskifte, uden brug af varme og kemikalier.
Guld Wet Brush juleedition fra HH Simonsen

Guld Wet Brush juleedition fra HH Simonsen

Guld X-MAS limited edition fra med HH Simonsen kan købes hjem netop nu. Den er super flot både som gave og udsmykning i salonen til jul og nytår.
Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional

Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional

Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional – en opgraderet favorit fra Schwarzkopf Professional. Lysningsserien kan nu lysne håret optil 8 toner.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

Det var et brag af en aften, der blev afholdt på det famøse Tivoli Hotel, da L'Oréal Professionnel sammen med Toni & Guy inviterede til et farverigt show.
Going out with Contouring med Wella Professional

Going out with Contouring med Wella Professional

Med modeller dansede på scenen og julepynt, der havde sneget sig ind i studiet, inviterede Wella Professional endnu en gang til et fantastisk show med fokus på contouring.
Inspirationsaften med Revlon Professional

Inspirationsaften med Revlon Professional

Der var massere af inspiration at hente, da Revlon Professional inviterede til inspirationsaften med Martine Martinsen og Kevin Schou Birk fra American Crews all-star team.
Marcelklubbens London aften i Tivoli

Marcelklubbens London aften i Tivoli

Med dykkerudstyr, aquarium, hajer, flotte fisk, parpelotter, nøgne glimmermodeller og rullestol havde Marcelklubben gjort alt, hvad de kunne for at imponere.
Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

HeadBrands åbnede sit Creative Studio op for nysgerrige frisører, der ville lære mere om skægtrimning, barbering og klassiske herrefrisurer.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Hasse Kliem (2017)

Hasse Kliem (2017)

Hair Magazine er gået tæt på Hasse Kliem, der driver salonen Moreteasir. For Hasse er frisørfaget en passion, og han er stadig fascineret af faget.
Anne-Sophie Villumsen (2015)

Anne-Sophie Villumsen (2015)

”Årets Frisør-titlen ser jeg som branchens blåstempling af sunde grønne produkter og bæredygtighed”. Det siger Anne-Sophie Villumsen fra Zenz. Læs hele artiklen med Anne-Sophie her.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine er stolte af at annoncere, at der bliver udvidet til Finland. Det første magasin er for nyligt blevet sendt afsted til de finske frisører.
Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine var på plads ved dette års Salon International. Se denne lille video fra messen.
KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Nordisk inspireret af Unisex trenden! KMS Nordisk lancerer produktkampagnen 'Genderless Grooming' i september, der fokuserer på kønsneutral hårstyling.
Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie, der har vundet flere priser en nogen anden, kommer til årets Salon International. Her er en teaser på, hvad der venter til messen.
Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.