LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Marcelklubbens London aften i Tivoli

Først blev man overrasket, så blev man solgt!

Med dykkerudstyr, aquarium, hajer, flotte fisk, parpelotter, nøgne glimmermodeller og rullestol havde Marcelklubben gjort alt, hvad de kunne for at give de cirka 100 deltagere en uforglemmelig aften. Elementer, som disse er ikke ligefrem, hvad man forbinder med frisørshows, og har måske heller aldrig  været brugt i den forbindelse før. Dog virkede sammenhængen mellem denne scene, frisørernes stylings tips og looks helt gennemført. Koblingen skulle findes i trenden om en mere flippet, vovet og tilfældig stil. 

Marcelklubbens London aften i TivoliHårstyling i vand er et sjældent syn, men publikum var højst begejstret og underholdt.

Mange frisører har været i London i forbindelse med Salon International i efteråret, heriblandt var Marcelklubben, som uden tvivl havde fået noget helt unikt ud af deres oplevelse og nye indtryk. Det vidnede deres London aften i Tivolis koncertsal om, som Morten Kushi og Claus Rasmussen fra frisør C stod bag. Her blev man præsenteret for den ene overraskelse efter den anden, og der var ikke et øjebliks kedsomhed i salen! 

Marcelklubbens London aften i Tivoli
Aftens værter Morten Kushi og Claus Rasmussen var også meget rosende over for Salon International og påpegede at niveauet var betydeligt hævet i forhold til tidligere år.

Marcelklubben var blevet inspireret af den højere hyppighed af originale typer, der findes i London, og som ind imellem også dukker op i gadebilledet på Vesterbro. De looks, der blev skabt gennem aftenen trak på moden fra 90’erne mikset med 70’erne og nutiden. Eksempelvis blev hockeyfrisurens comeback præsenteret, som både en model og en af frisører bar i en nyere version. Hertil nævnte frisørerne, at de havde bemærket en tendens hos det yngre kvindelige segment, som vil have et punket look.

Hockeyfrisuren er tilbage
Hockeyfrisuren er tilbage, det kunne både ses på model og frisør.

blød undercut og løs klipning
Johnny Poulsen en gammel kending af Marcelklubben var også på scenen. Han lod sig inspirere af akvariet, og klippede et blødt undercut og skabte en løst, rodet frisure.

Korthårsfrisure færdigt lookHer ses det færdige resultat. Elumena farven skabte et glansfuldt blå lookElumena farve blev også brugt denne aften, og gav her en glansfuld, betagende blå farve.

Der blev desuden vist flere frisurer med crepe og der var bred enighed om, at det har fået sin renæssance. ”Crepejernet er kommet tilbage for at blive! Det er et rigtig godt bud på at lave et sjovt, hurtigt hår. De unge mennesker er jo i dag super dygtige selv, på grund af deres tilstedeværelse på Youtube. Det de ser her, kan vi også lave i salonerne, og her er det vigtig, at vi går med på deres leg og fortæller, at vi også kan lave den slags hår” siger Tina Kongsted. 

Crepe er kommet for at bliveBegge modeller, der var iført bodypaint havde fået crepet lokkerne, og var et festligt indslag.

Som sidste del af showet kom Marcelklubs prospect Tanja Nøddegaard Lauridsen på scenen, som skal stille op til optagelsesprøve i januar næste år. Hun kommer oprindeligt fra Jylland, men har været hos Wella og er i dag hos Saco Hair i Fiolstræde. ”Hun kan noget helt særligt, ingen andre kan” lød det fra holdet af erfarne frisører på scenen. Hendes eget gode råd til de fremmødte var ikke, at være bange for at pushe ideer til kunderne og derved hjælpe dem til at turde være mere modige og vovede. 

Lyserød toning, knold og krøllede fimrehår
Dette var det ene af Tanjas look, lavet i et typisk scandinavisk hår.
Kobber farve, defuse krøller og gradueringPå hendes anden model havde hun lavet defuse krøller og brugt kobber farve.

I backstage var der en fornøjelig stemning op til showets start.

BackstagePå billede ses Jasmin og Irma, der også stylede modeller på scenen.

Jasmin Lynge og Irma Barnholdt er i dag ikke en del af Marcelklubben, men bliver det forhåbentlig i fremtiden, lød det fra Claus Rasmussen.

Tekst: Julie Johansen
Fotograf: Anders Bøggild

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Nõberu of Sweden lancerer tørshampoo

Nõberu of Sweden lancerer tørshampoo

Tørshampoo, der skaber volumen og tekstur til din frisure. Bekæmper fedtet hår og hovedbund og frisker håret op mellem hårvaske.
Limited edition julegaveæsker fra Eleven Australia

Limited edition julegaveæsker fra Eleven Australia

Denne jul bliver det endnu lettere for dine kunder at finde årets julegave. Eleven Australia har lavet fire limited edition gaveæsker proppet med lækker hårpleje!
UltraLinks fra LOVES CHANGE Hair Extensions

UltraLinks fra LOVES CHANGE Hair Extensions

Love Changes UltraLinks er en hurtig og nem måde at få mere volume og længde på. Både let at påføre og let at udskifte, uden brug af varme og kemikalier.
Guld Wet Brush juleedition fra HH Simonsen

Guld Wet Brush juleedition fra HH Simonsen

Guld X-MAS limited edition fra med HH Simonsen kan købes hjem netop nu. Den er super flot både som gave og udsmykning i salonen til jul og nytår.
Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional

Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional

Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional – en opgraderet favorit fra Schwarzkopf Professional. Lysningsserien kan nu lysne håret optil 8 toner.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

Det var et brag af en aften, der blev afholdt på det famøse Tivoli Hotel, da L'Oréal Professionnel sammen med Toni & Guy inviterede til et farverigt show.
Going out with Contouring med Wella Professional

Going out with Contouring med Wella Professional

Med modeller dansede på scenen og julepynt, der havde sneget sig ind i studiet, inviterede Wella Professional endnu en gang til et fantastisk show med fokus på contouring.
Inspirationsaften med Revlon Professional

Inspirationsaften med Revlon Professional

Der var massere af inspiration at hente, da Revlon Professional inviterede til inspirationsaften med Martine Martinsen og Kevin Schou Birk fra American Crews all-star team.
Marcelklubbens London aften i Tivoli

Marcelklubbens London aften i Tivoli

Med dykkerudstyr, aquarium, hajer, flotte fisk, parpelotter, nøgne glimmermodeller og rullestol havde Marcelklubben gjort alt, hvad de kunne for at imponere.
Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

HeadBrands åbnede sit Creative Studio op for nysgerrige frisører, der ville lære mere om skægtrimning, barbering og klassiske herrefrisurer.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Morten Lynge

Morten Lynge

Dybbølsgade tæt ved Enghave Plads i København ligger en lille frisørsalon med navnet Kushi. Kushi er japansk og betyder kam. Her har Morten Lynge sin salon, og hverken han eller salonen er helt almindelig.
Finn Ellegaard

Finn Ellegaard

”For mig handler det ikke om at tjene masser af penge, men om at være rig på oplevelser”, siger Finn Ellegaard, som ejer Ellegaard Hairfactory på Frederiksberg og i Holte.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine er stolte af at annoncere, at der bliver udvidet til Finland. Det første magasin er for nyligt blevet sendt afsted til de finske frisører.
Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine var på plads ved dette års Salon International. Se denne lille video fra messen.
KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Nordisk inspireret af Unisex trenden! KMS Nordisk lancerer produktkampagnen 'Genderless Grooming' i september, der fokuserer på kønsneutral hårstyling.
Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie, der har vundet flere priser en nogen anden, kommer til årets Salon International. Her er en teaser på, hvad der venter til messen.
Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.