LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Inspiration, personlig udvikling og hår på Redken Tribe i Halmstad

Redken Tribe 2017 i Tylösand, Halmstad
Weekendens første fremvisning bød på klipning, styling og de nye nuancer fra City Beats.

Med temaet "Inspire state of mind" indbød Redken til sin årlige inspirationsweekend, Redken Tribe Nordic. Hele 350 frisører fra hele Norden tog til eventet der, præcis som forrige år, blev afholdt på det strandnære hotel Tylösand i Halmstad.
Lørdagen startede med, at Brand Manager, Lena Voelkert, ønskede alle velkommen til "triben". Det storslåede program blev herefter anført af weekendens moderator Johannes Hansen, en af Sveriges ledende mentale rådgivere, der også delte ud af tips og tricks for at maksimere sin læring og blive mere handlekraftig.

Backstage Redken Tribe 2017 Backstage Redken Tribe 2017
Backstage var Wooma Studio i gang med at gøre modellerne klar til visningen.

Dagen bød på flere inspirerende foredrag, blandt andet af kendisstylisten Christopher Insulander og Spotify designeren Tobias Ahlin. Redkenartisterne fra UK viste styling, farvning og klipning på scenen, hvor man fik set de nye nuancer fra City Beats samt ikoniske frisurer på en nytænkende måde. Frisørerne deltog aktivt i aktiviteterne - ikke mindst da Black Benji fik hele publikum til at danse. Inden det var blevet tid til at klæde om til aftenens fest, fyldtes catwalken af hippe modeller, dans og sang. Danske Wooma Studio stod bag den trendige opvisning, der akkompagneredes af den danske rapartist KærtBarn.

Se også: Festival Looks af Signe Eflund featuring Redken City Beats

Kelly Scott viser klipning og farve på scenen.

Redken Tribe 2017 i Tylösand, Halmstad Redkenartisten fra UK, Keith Owen på scenen.
Første visningen bød på City Beats-farver og ikoniske frisurer på en nytænkende måde. Redkenartisten fra UK, Keith Owen på scenen. Redkenartisten fra UK, Keith Owen på scenen.

Aftenens aktiviteter gik under temaet Freaks of New York. Frisørerne var stadset op og humøret, middagen og underholdningen var helt i top. Det var uden tvivl Redkens egen tribe, der ejede dansegulvet denne festlige lørdag.

Om søndagen lå fokus på mode og nutidens trends. Første mand var Philip Warkander, der er verdens første doktor i modevidenskab. Han forklarede, at mode er nøglen til det vesterlandske samfund, og hvis du forstår mode, forstår du hele den kapitalistiske samfundsstruktur og deres drivkræfter. Derefter var der et intimt interview med stylisten Christopher Insulander, hvor han fortalte om, hvordan han finder inspirationer, beholder sin kreativitet, og hvordan han opbygger sit varemærke.

Danske Wooma Studio bød på en farverig og trendig opvisning med dansk, dansk rap og lækkert hår.Danske Wooma Studio bød på en farverig og trendig opvisning med dansk, dansk rap og lækkert hår.

Søndag bød også på mere hårinspiration i form af en Romantic Punk-visning af Redkenartisterne, inspireret af Londons undergrund. Cindy Duplantis, Redken Artist fra Toronto, Canada afsluttede weekenden med, på meget inspirerende og nyttig vis, at komme med tips til, hvordan man opbygger sit brand på sociale medier. 

Både Nordic Commercial Director Stefan Gustafsson og Nordic Education Manager Sofia Fagerlund var enige, da de fik spørgsmålet om, hvorfor frisører skal vælge Redken.
"Vi leverer den højeste standard på kurser", fortæller Sofia. "Med os behøver frisørerne kun en leverandør. Vi har alt det, de behøver i vores sortiment, og vi vil desuden hjælpe dem med deres forretning og drive dem fremad. Hos Redken får de alle delene!

Wooma Studios visning var værdsat af publikum.Wooma Studios visning var værdsat af publikum.

Wooma Studios visning var værdsat af publikum. Wooma Studios visning var værdsat af publikum.
Wooma Studios visning var værdsat af publikum.

Det blev et farverigt, inspirerende og lærerigt event, som frisørerne sent kommer til at glemme. En perfekt start på efteråret!

Gå ikke glip af alle de flotte billeder på #redkentribenordic

Tag en kig på endnu flere billeder fra weekenden her:


 
Tekst: Alexandra Malmborg (Sascha Tejlmann red.)
Fotograf: Andreas Svensson & Alexandra Malmborg

LEVERANDØRINFORMATION

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Nyhed fra Frisørland! Wesco pedalspande

Nyhed fra Frisørland! Wesco pedalspande

Wescp pedalspand står stabilt og er med en robust pedalmekanisme. Spanden er lavet af stålplader i høj kvalitet og har naturligvis soft-close. Findes i flere udgaver.
Lækre julegaveæsker fra Wella Professionals

Lækre julegaveæsker fra Wella Professionals

Før julens gavmilde måned sætter ind, lancerer Wella Professionals fem lækre julegaveæsker med must-have produkter fra Wella, Sebastian, EIMI og SP.
Julegaveæsker fra Kerasilk

Julegaveæsker fra Kerasilk

Nu kan du tilbyde dine kunder en romantisk julegaveæske fra Kerasilk i de forskellige serier: Repower Volume, Control og Reconstruct. Se dem her.
Andersen Tray Table nu hos Frisørland

Andersen Tray Table nu hos Frisørland

Andersen Tray Tables er flotte nye borde, hvor bakkerne er fremstillet i massivt ask. Findes i tre varianter; petroleum, grå eller ask. Ø 46 cm / H 68 cm.
Cosmobell præsenterer nyheden #ZWAX

Cosmobell præsenterer nyheden #ZWAX

Næsten 50% af alle unge får lus! Derfor lancerer Cosmobell nu den lusehæmmende serie #zwax, der består af en shampoo, spray, hårvoks og en creme til at kæmme.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Goldwell & KMS Global Zoom Event 2017 i Barcelona

Goldwell & KMS Global Zoom Event 2017 i Barcelona

I weekenden var det endnu en gang tid til det storslåede Goldwell & KMS Global Zoom Event, denne gang i kulturbyen Barcelona. Læs og se bilder fra eventet her:
Wella Professional præsenterede Wella Trends AW17

Wella Professional præsenterede Wella Trends AW17

Den stod på inspiration fra 70'erne og lækre frisurer, da Wella Professional inviterede til Wella Trends AW17 med udgangpunkt i den seneste kollektion The New Norm.
TWISTED CURLS - Sebastian Nordic Show

TWISTED CURLS - Sebastian Nordic Show

I forbindelse med Kolding Storcenters Rock Fashion Week afholdte Sebastian Professionel deres årlige Sebastian Nordic show med fokus på smukke krøller.
ICON Hairspa inviterede til Zoom by Zoom show

ICON Hairspa inviterede til Zoom by Zoom show

Der var lagt op til en inspirationsfuld aften, da ICON Hairspa inviterede til show med Zoom by Zoom i forbindelse med deres seneste kollektion ”Movement”.
Årets nyhed! IngrediColor

Årets nyhed! IngrediColor

I slutningen af september slog Hair Team Company dørene op for 200 frisører i forbindelse med årets store nyhed; ingrediColor, der er en helt ny måde at tænke hårfarver på.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Jesper og Wicki Buch (2017)

Jesper og Wicki Buch (2017)

Jesper og Wicki Buch driver sammen Buch i København og vil gøre det klart, at frisører ikke er en lavere kaste. "Vi skal være stolte af at være frisører".
Bobby Ågren

Bobby Ågren

Ruben og Bobby er en frisørsalon. Ja, men det er også en forretning, der sælger gammelt legetøj og spil fra 80’erne og 90’erne. Her står arkadespil og pinball-maskiner og midt i det hele klipper Bobby nørder, designere og ganske almindelige mennesker fra Nørrebro.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Nordisk inspireret af Unisex trenden! KMS Nordisk lancerer produktkampagnen 'Genderless Grooming' i september, der fokuserer på kønsneutral hårstyling.
Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie, der har vundet flere priser en nogen anden, kommer til årets Salon International. Her er en teaser på, hvad der venter til messen.
Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.
Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Inspireret af SS17 catwalks, har Schwarzkopf Professional lavet Essential Looks Modern Ikon kollektionen.