LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Inspiration, personlig udvikling og hår på Redken Tribe i Halmstad

Redken Tribe 2017 i Tylösand, Halmstad
Weekendens første fremvisning bød på klipning, styling og de nye nuancer fra City Beats.

Med temaet "Inspire state of mind" indbød Redken til sin årlige inspirationsweekend, Redken Tribe Nordic. Hele 350 frisører fra hele Norden tog til eventet der, præcis som forrige år, blev afholdt på det strandnære hotel Tylösand i Halmstad.
Lørdagen startede med, at Brand Manager, Lena Voelkert, ønskede alle velkommen til "triben". Det storslåede program blev herefter anført af weekendens moderator Johannes Hansen, en af Sveriges ledende mentale rådgivere, der også delte ud af tips og tricks for at maksimere sin læring og blive mere handlekraftig.

Backstage Redken Tribe 2017 Backstage Redken Tribe 2017
Backstage var Wooma Studio i gang med at gøre modellerne klar til visningen.

Dagen bød på flere inspirerende foredrag, blandt andet af kendisstylisten Christopher Insulander og Spotify designeren Tobias Ahlin. Redkenartisterne fra UK viste styling, farvning og klipning på scenen, hvor man fik set de nye nuancer fra City Beats samt ikoniske frisurer på en nytænkende måde. Frisørerne deltog aktivt i aktiviteterne - ikke mindst da Black Benji fik hele publikum til at danse. Inden det var blevet tid til at klæde om til aftenens fest, fyldtes catwalken af hippe modeller, dans og sang. Danske Wooma Studio stod bag den trendige opvisning, der akkompagneredes af den danske rapartist KærtBarn.

Se også: Festival Looks af Signe Eflund featuring Redken City Beats

Kelly Scott viser klipning og farve på scenen.

Redken Tribe 2017 i Tylösand, Halmstad Redkenartisten fra UK, Keith Owen på scenen.
Første visningen bød på City Beats-farver og ikoniske frisurer på en nytænkende måde. Redkenartisten fra UK, Keith Owen på scenen. Redkenartisten fra UK, Keith Owen på scenen.

Aftenens aktiviteter gik under temaet Freaks of New York. Frisørerne var stadset op og humøret, middagen og underholdningen var helt i top. Det var uden tvivl Redkens egen tribe, der ejede dansegulvet denne festlige lørdag.

Om søndagen lå fokus på mode og nutidens trends. Første mand var Philip Warkander, der er verdens første doktor i modevidenskab. Han forklarede, at mode er nøglen til det vesterlandske samfund, og hvis du forstår mode, forstår du hele den kapitalistiske samfundsstruktur og deres drivkræfter. Derefter var der et intimt interview med stylisten Christopher Insulander, hvor han fortalte om, hvordan han finder inspirationer, beholder sin kreativitet, og hvordan han opbygger sit varemærke.

Danske Wooma Studio bød på en farverig og trendig opvisning med dansk, dansk rap og lækkert hår.Danske Wooma Studio bød på en farverig og trendig opvisning med dansk, dansk rap og lækkert hår.

Søndag bød også på mere hårinspiration i form af en Romantic Punk-visning af Redkenartisterne, inspireret af Londons undergrund. Cindy Duplantis, Redken Artist fra Toronto, Canada afsluttede weekenden med, på meget inspirerende og nyttig vis, at komme med tips til, hvordan man opbygger sit brand på sociale medier. 

Både Nordic Commercial Director Stefan Gustafsson og Nordic Education Manager Sofia Fagerlund var enige, da de fik spørgsmålet om, hvorfor frisører skal vælge Redken.
"Vi leverer den højeste standard på kurser", fortæller Sofia. "Med os behøver frisørerne kun en leverandør. Vi har alt det, de behøver i vores sortiment, og vi vil desuden hjælpe dem med deres forretning og drive dem fremad. Hos Redken får de alle delene!

Wooma Studios visning var værdsat af publikum.Wooma Studios visning var værdsat af publikum.

Wooma Studios visning var værdsat af publikum. Wooma Studios visning var værdsat af publikum.
Wooma Studios visning var værdsat af publikum.

Det blev et farverigt, inspirerende og lærerigt event, som frisørerne sent kommer til at glemme. En perfekt start på efteråret!

Gå ikke glip af alle de flotte billeder på #redkentribenordic

Tag en kig på endnu flere billeder fra weekenden her:


 
Tekst: Alexandra Malmborg (Sascha Tejlmann red.)
Fotograf: Andreas Svensson & Alexandra Malmborg

LEVERANDØRINFORMATION

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Moroccanoil nyheder

Moroccanoil nyheder

Moroccanoil byder både på dette års gaveæske, ideel til jul, og på enkeltstående stylingsprodukter til krøllet hår. Som altid er deres produkter plejende.
Rosaguld glattejern fra Moser

Rosaguld glattejern fra Moser

Det nye glattejern fra Moser er super flot og lækkert at holde på, og så varmer det også op på kun 25 sekunder. Salonsupport.dk er forhandler af produktet.
New Violet Silver Conditioner

New Violet Silver Conditioner

En fantastisk blødgørende pigmentbalsam for behandling af blondt og gråt hår. Silver pigmentet reducerer gul pigment og giver håret en flot klar glans.
Divine produkter fra Waterclouds

Divine produkter fra Waterclouds

Divine shower cream og Divine body lotion fra Waterclouds. Begge produkter og forkæler dig og din hud med fugt og nærende olier i den kolde vintertid.
Nyheder fra American Crew Techseries

Nyheder fra American Crew Techseries

Nu lancerer American Crew fire nye produkter til mænds grooming rutine: Control Foam, Texture Foam, Boost Spray og Firm Hold Styling Cream.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Inspirationsaften med Revlon Professional

Inspirationsaften med Revlon Professional

Der var massere af inspiration at hente, da Revlon Professional inviterede til inspirationsaften med Martine Martinsen og Kevin Schou Birk fra American Crews all-star team.
Marcelklubbens London aften i Tivoli

Marcelklubbens London aften i Tivoli

Med dykkerudstyr, aquarium, hajer, flotte fisk, parpelotter, nøgne glimmermodeller og rullestol havde Marcelklubben gjort alt, hvad de kunne for at imponere.
Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

HeadBrands åbnede sit Creative Studio op for nysgerrige frisører, der ville lære mere om skægtrimning, barbering og klassiske herrefrisurer.
Davines show: Hair On Stage 2017

Davines show: Hair On Stage 2017

Det spektakulære Theater Amsterdam husede Davines show Hair On Stage, der bød på den nyeste hårmode og kreativitet samt flere prisvindende frisører.
Davines show: Hair On Stage 2017

Davines show: Hair On Stage 2017

Det spektakulære Theater Amsterdam husede Davines show Hair On Stage, der bød på den nyeste hårmode og kreativitet samt flere prisvindende frisører.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Pia Hansen

Pia Hansen

Pia Hansen meldte sig først til et kursus i økonomi i Danmarks Frisørmester forening – og derefter til flere andre. Hun øgede sin indtjening og forretningen går nu strygende.
Poul M

Poul M

Poul M igennem 40 år: Jeg driver en topstyret virksomhed – med blød hånd

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine var på plads ved dette års Salon International. Se denne lille video fra messen.
KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Nordisk inspireret af Unisex trenden! KMS Nordisk lancerer produktkampagnen 'Genderless Grooming' i september, der fokuserer på kønsneutral hårstyling.
Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie, der har vundet flere priser en nogen anden, kommer til årets Salon International. Her er en teaser på, hvad der venter til messen.
Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.
Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Inspireret af SS17 catwalks, har Schwarzkopf Professional lavet Essential Looks Modern Ikon kollektionen.