LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Wella Professionals TrendVision 2017 i London

Op mod 2.000 besøgende var til stede, da årets show løb af stablen.Op mod 2.000 besøgende var til stede, da årets Wella TrendVision show løb af stablen.

For 15. år i træk blev den verdensomspændende konkurrence Wella TrendVision Awards afholdt. 82 konkurrerende fra 44 lande rundt omkring i verden var taget til London for at dyste om de eftertragtede titler, bronze, sølv, guld og platin, i de to kategorier; Creative Vision og Color Vision. Op mod 2.000 besøgende var til stede, da årets show løb af stablen. Som en ekstra bonus udspillede konkurrence sig på en af Europas største frisørmesse, nemlig Salon International.

Ásla Danielsen (t.v.) fra Salon Stjerneskud konkurrerede for Danmark i kategorien Creative Vision. Trine Brødholt (t.v.) fra Kipo konkurrerede i kategorien Color Vision. Det blev ikke til en sejr i år, men modellen vandt hele publikums hjerte.Ásla Danielsen (t.v.) fra Salon Stjerneskud konkurrerede for Danmark i kategorien Creative Vision. Trine Brødholt (t.h.) fra Kipo konkurrerede i kategorien Color Vision. Det blev ikke til en sejr i år, men modellen vandt hele publikums hjerte.

Danmark blev repræsenteret af de nationale guldvinderne Ásla Danielsen (Creative Vision) fra Salon Stjerneskud og Trine Brødholt (Color Vision) fra Salon KIPO. Alle 82 konkurrerende gjorde sit ypperste, da deres vinderfrisurer skulle genskabes på tre timer. Derefter fik juryen mulighed for at kigge på bidragene, og showet kunne begynde.

Sassoon Academy, under ledelse af Mark Hayes, inspirerede med et show, hvor individualitet var i fokus.

Sassoon Academy, under ledelse af Mark Hayes, inspirerede med et show, hvor individualitet var i fokus. 

Trends og kreativitet i massevis
Åbningsshowet, British By Design, var en hyldest til engelsk hårmode skabt af nogle af branchens førende kreative teams. Der var tydelige referencer til både 70’erne og 80’ernes punk og rock inspireret af blandt andre Marc Antoni, Sanrizz og hob academy. Publikumsfavoritten Sassoon Academy, under ledelsen af Mark Hayes, inspirerede med et show, hvor individualitet var i fokus. Grafiske klipninger og krøllet hår i grænseløse farver prydede catwalken.

Wella Professionals nye Global Color Ambassador, Andreas Kurkowitz fra Berlin, præsenterede den kommende trend; Nontouring Shift.Wella Professionals nye Global Color Ambassador, Andreas Kurkowitz fra Berlin, præsenterede den kommende trend; Nontouring Shift.Wella Professionals nye Global Color Ambassador, Andreas Kurkowitz fra Berlin, præsenterede den kommende trend; Nontouring Shift.

Wella Professionals nye Global Color Ambassador, Andreas Kurkowitz fra Berlin, præsenterde den kommende trend: Nontouring Shift. I kollektionen er udtrykket kønsneutralt, og farveteknikken er ikke lige så skarp som tidligere for at gøre klipningens skarpe kanter blødere. Farvepaletten er grøn, orange og pastelrosa men er lidt udvisket.

Se også: Årets nationale vindere af Wella TrendVision er fundet!

Æresfulde titler
Efter ”International TrendVision Awards’ Parade of Nations”, hvor alle konkurrerende, mentorer og modeller fik vist sig frem for verden, var det tid til det afgørende øjeblik – nemlig at kåre vinderne. Aftenens vært, Patrick Cameron, kaldte Andreas Kurkowitz og Global Creative Director, Eugene Souleiman, op på scenen for at uddele de æresfylde statuetter i de respektive kategorier.

I kategorien Color Vision var det Mana Dave (t.v.), fra Blaze i New Zealand, der tog sejr hjem. Kylie Hayes (t.h.), fra Moha Hairdressing i New Zealand, vandt platin i kategorien Creative Vision.I kategorien Color Vision var det Mana Dave (t.v.), fra Blaze i New Zealand, der tog sejr hjem. Kylie Hayes (t.h.), fra Moha Hairdressing i New Zealand, vandt platin i kategorien Creative Vision.

Color Vision
PLATINUM: Mana Dave, Blaze, New Zealand
GOLD: José Quiñones, Peter Cardon Salon, Puerto Rico
SILVER: Alexander De Lara, Jing Monis Salon, Filippinerne 
BRONZE: Vic Chung, Una Hair Salon, Taiwan
PEOPLE’S CHOICE: Taner Yildiz, Yildirim Ozdemir, Tyrkiet

Creative Vision
PLATINUM: Kylie Hayes, Moha Hairdressing, New Zealand
GOLD: Gisleine Bernhardt, Casa Peluqueria, Brasilien
SILVER: Marina Krushelnitskaia, Osipov Image Studio, Rusland
BRONZE: Chu Lin, Una Hair Salon, Taiwan
PEOPLE’S CHOICE: Kai Jung, Juno Hair, Sydkorea

Efterfesten blev holdt på legendariske Troxy.Efterfesten blev holdt på legendariske Troxy.

Wella Lifetime Achievement Award
Hvert år uddeler Wella Professionals en Lifetime Achievement Award til en betydningsfuld person. I år gik udmærkelsen til det globale farveikon Annie Humphreys på grund af hendes 50 år lange karriere, som hun har revolutioneret med farveinnovationer og unikt design.

Hair Magazine ønsker stort tillykke til alle vindere! I år blev det ikke afsløret, hvor i verden næste TrendVision kommer til at foregår, da de arbejder på et nyt koncept. Vi venter i spænding!

Tekst: Camilla Svensson (Sascha Tejlmann red.)
Foto: Camilla Svensson & Wella Professionals

Se flere billeder fra showet i galleriet:

LEVERANDØRINFORMATION

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Nõberu of Sweden lancerer tørshampoo

Nõberu of Sweden lancerer tørshampoo

Tørshampoo, der skaber volumen og tekstur til din frisure. Bekæmper fedtet hår og hovedbund og frisker håret op mellem hårvaske.
Limited edition julegaveæsker fra Eleven Australia

Limited edition julegaveæsker fra Eleven Australia

Denne jul bliver det endnu lettere for dine kunder at finde årets julegave. Eleven Australia har lavet fire limited edition gaveæsker proppet med lækker hårpleje!
UltraLinks fra LOVES CHANGE Hair Extensions

UltraLinks fra LOVES CHANGE Hair Extensions

Love Changes UltraLinks er en hurtig og nem måde at få mere volume og længde på. Både let at påføre og let at udskifte, uden brug af varme og kemikalier.
Guld Wet Brush juleedition fra HH Simonsen

Guld Wet Brush juleedition fra HH Simonsen

Guld X-MAS limited edition fra med HH Simonsen kan købes hjem netop nu. Den er super flot både som gave og udsmykning i salonen til jul og nytår.
Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional

Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional

Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional – en opgraderet favorit fra Schwarzkopf Professional. Lysningsserien kan nu lysne håret optil 8 toner.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

Det var et brag af en aften, der blev afholdt på det famøse Tivoli Hotel, da L'Oréal Professionnel sammen med Toni & Guy inviterede til et farverigt show.
Going out with Contouring med Wella Professional

Going out with Contouring med Wella Professional

Med modeller dansede på scenen og julepynt, der havde sneget sig ind i studiet, inviterede Wella Professional endnu en gang til et fantastisk show med fokus på contouring.
Inspirationsaften med Revlon Professional

Inspirationsaften med Revlon Professional

Der var massere af inspiration at hente, da Revlon Professional inviterede til inspirationsaften med Martine Martinsen og Kevin Schou Birk fra American Crews all-star team.
Marcelklubbens London aften i Tivoli

Marcelklubbens London aften i Tivoli

Med dykkerudstyr, aquarium, hajer, flotte fisk, parpelotter, nøgne glimmermodeller og rullestol havde Marcelklubben gjort alt, hvad de kunne for at imponere.
Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

HeadBrands åbnede sit Creative Studio op for nysgerrige frisører, der ville lære mere om skægtrimning, barbering og klassiske herrefrisurer.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Kasper Thomas (2009)

Kasper Thomas (2009)

Jeg søger grænserne….. ”Når jeg gør noget, så går jeg efter at blive den bedste”. Sådan lyder det fra 26-årige Casper Thomas. Men det kræver, at man hele tiden søger grænser, hele tiden søger nye veje, og hele tiden udfordrer sig selv!
Vidal Sassoon

Vidal Sassoon

Læs Hair Magazines frisørportræt om Vidal Sassoon - manden, myten, guden.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine er stolte af at annoncere, at der bliver udvidet til Finland. Det første magasin er for nyligt blevet sendt afsted til de finske frisører.
Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine var på plads ved dette års Salon International. Se denne lille video fra messen.
KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Nordisk inspireret af Unisex trenden! KMS Nordisk lancerer produktkampagnen 'Genderless Grooming' i september, der fokuserer på kønsneutral hårstyling.
Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie, der har vundet flere priser en nogen anden, kommer til årets Salon International. Her er en teaser på, hvad der venter til messen.
Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.