LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Om Hair Magazine

Hair Magazine er Danmarks største fagblad i frisørbranchen. Vi henvender os til mestre, assistenter og elever i den danske frisørbranche. Vi bestræber os hver dag på at give frisørerne et værktøj, der gør det muligt at holde sig ajour med relevante oplysninger og nyheder inden for branchen, samt formidle kontakten mellem frisører og leverandører.

Hair Magazine fortæller om alt, lige fra gode råd om mersalg i salonen til trends inden for hår og mode i ind- og udland. I vores magasin og på vores hjemmeside kan der læses interviews, portrætter, temaer og nyheder fra den internationale og fascinerende frisørverden. Derudover holder vi frisørerne opdateret på de nyeste hårtrends, frisurekollektioner, frisørshows- og kurser fra branchen.

Hvis du ligger inde med informationer, som du mener kunne være interessante for os på det redaktionelle område, så er du velkommen til at kontakte os.Ophavsret

Alt materiale på Hairmagazine.dk er beskyttet af ophavsretslovgivningen og stilles udelukkende til rådighed for visning og læsning. Det er ikke tilladt at tage kopi i hel eller delvis elektronisk (digital) form, medmindre det er tydeligt angivet. Der må gerne tages kopi på papir til privat brug.

Yderligere anvendelse af tekster, billeder og øvrige illustrationer i kommerciel eller anden sammenhæng kræver skriftlig tilladelse fra Freeminds Media A/S. Freeminds Media A/S påtager sig intet ansvar for eventuelle trykfejl.