LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Lækker Wellness-atmosfære i Ry

Hair by Melina Glassy er netop åbnet i Ry. Salonen er stilet, moderne og med en skøn atmosfære af ro og hygge. Den er indrettet i samarbejde med Frisørland, og Melina har klart haft en fantastisk fornemmelse for detaljerne.

Hair by Melina Glassy i RyDisken, der kan skimtes i venstre side af billede, der også er fra Frisørland, har runde former, der er med til at skabe den blide atmosfære.

”Mit mål var at skabe en salon, hvor jeg selv føler mig godt tilpas. Hvor jeg har god tid til mine kunder, hvor vi kan tale om andet end lige det, der står i Se&Hør, og hvor kunderne kan slappe af i rolige og behagelige omgivelser”. Det fortæller Melina Glassy, der for kort tid siden åbnede sin salon Hair by Melina Glassy i Ry.

Selvom Ry er en lille by, bærer salonen bestemt ikke præg af det. Den er indrettet med en superfin balance mellem det trendy og ”in” og den hyggelige atmosfære, der gør, at både kvinder og mænd, unge som lidt ældre finder vej til salonen. For det er en forudsætning, hvis man skal have en salon i en by som Ry.

Melina blev udlært sidste sommer, men hun har grundet forskellige omstændigheder været under uddannelse i en del år og arbejdet i en række forskellige saloner – store såvel som små.

”Netop fordi jeg har været i forskellige saloner, var jeg også helt klar over, hvordan min egen salon skulle være”, fortæller hun, drømmen var ikke en stor salon med mange ansatte og mange kunder. Tværtimod ville Melina skabe en mindre salon, hvor der er tid og ro til kunderne, og hvor man kan tale med kunderne. ”Jeg kan godt lide at følge mennesker og høre deres livshistorie, og taler man med mennesker, skabes der også den tillid, der gør, at de kommer igen”.

Stemningen af WellnesshyggeWellnesshygge kalder Melina selv atmosfæren i salonen. Indretningen er holdt i jordtoner netop for at undgå skarpe kontraster. Klippestole og massagestolene ved vasken er brune. Udstillingsvindue i salonenVinduerne i salonen benytter Melina til at brande sig. Det kan være for at få flere mænd i salonen, eller det kan være en måde at fange kundernes opmærksomhed på med en udstilling, der matcher sæsonen.


Altid drømt om at blive selvstændig

Melina har altid haft en drøm om at blive selvstændig, så da hun så, at der var en salon til salg i Ry, slog hun til. Salonen, hun overtog, havde stået, som den stod i 40 år, og Melina, hendes to veninder og hendes kæreste havde fem dage til at totalrenovere den, så den kunne stå klar til Ry by Night – og det gjorde den!

”Den sidste dag gik vi hjem klokken 4.30 om morgenen. Jeg var træt og mega stolt”. På de fem dage, renoveringen tog, rev de alt ned inde i rummet, så det kun var de rå vægge, der stod tilbage, og så gik de i gang med at bygge om, male og forvandle salonen til en moderne salon, der kan være med til at give byen et løft.

”Ry er en by, hvor der værnes om bylivet, og hvor der gøres en indsats fra alle de forretningsdrivende i forhold til at holde kunderne i byen. Derfor betyder det også noget, når der åbner en flot, ny salon”, fortæller Melina. For Melina var det vigtigt at skabe en salon, hvor hun selv føler sig godt tilpas, og hvor hun både kan finde og bevare gejsten og den gnist, der gør, at man ikke kører træt. Hair by Melina Glassy er blevet taget rigtig godt imod. Allerede nu, få uger efter åbningen, er hun fuldt booket.

”Jeg forsøger at tilpasse mig kunderne. Derfor har jeg eksempelvis åbent fra kl.8.30 til 18.30 hver dag – og fra 12-21 om torsdagen. Om fredagen serverer jeg et glas vin eller en specialøl for mine kunder, og i hverdagen serverer jeg en god kop kaffe og et stykke chokolade. Med andre ord; den gode luksus”, fortæller Melina.

Hun mener, at det er nødvendigt at tænke lidt ud af boksen. Ikke mindst fordi der faktisk ligger fem frisørsaloner i Ry. Melina gjorde dog også en indsats. Inden åbningen håndomdelte hun 7.000 flyers til beboerne i Ry og omegn, hvor hun gav 25 procent rabat i september – og det har båret frugt. I stedet for sommerfugle i maven som op til åbningen, kører hun nu hjem hver dag med et smil på læben.

Vaskestole med indbygget massageDe to vaskestole har indbygget massage,der var noget helt nyt for kunderne i Ry. Frisør MelinaMelina Glassy er megaglad og tilfredsmed sin nye salon, der er indrettet i samarbejde med Frisørland.


God hjælp fra Frisørland


Melina valgte at indrette sin nye salon i samarbejde med Frisørland, og hun fortæller, at Klaus Østergaard var en super god sparringspartner i forhold til at indrette det lange, smalle lokale i den gamle bygning, der danner rammen om salonen. Melinas kæreste er murer, og han byggede den stonewall-væg, der skaber blikfanget i salonen, og som er udgangspunktet for den øvrige indretning.

At det blev Frisørland, Melina valgte at samarbejde med, hænger sammen med, at hun altid har hørt godt om virksomheden, og at hun og kæresten fik en rigtig fin vejledning, da de besøgte showroomet. ”Og så havde de naturligvis det inventar, jeg gerne ville have”, siger hun. Melina er ikke så høj, så der blev installeret specialpumper på klippestolene, så Melina ikke skal arbejde med armene højt hævet. ”Det handler jo om at se lidt frem i tiden og indrette, så jeg skåner mig selv mest muligt. Jeg vil jo også gerne være frisør om 10 år”, siger Melina.

Klippestolene og massagestolene ved vasken er brune for at spille op til den smukke
naturstensvæg og for samtidig at gøre indretningen hyggelig og mindre kontrastfyldt. Hylderne er fræset ind i stenvæggen, og for yderligere at give salonen et element af hygge har Melina installeret en biopejs. ”Jeg ville gerne have, at min salon fremstår stilet og moderne og alligevel hyggelig, og det udtryk, synes jeg, vi har formået at skabe med de bløde jordnuancer, de hyggelige elementer, som bloklys og biopejs, det lyse træloft og lyset, der falder ind i rummet”, fastslår Melina. I højtalerne lyder blid loungemusik, og dermed understreges åndehullet i en stresset hverdag.

Salonen er 50 kvadratmeter stor, og i den ene ende har Melina indrettet et børnehjørne, hvor de små trygt kan lege, slappe af, være sig selv – og blive klippet. Netop for at tilgodese alle kunder i byen, har Hair by Melina Glassy også indført studieog pensionistrabat. ”Det var nyt i byen, men det har klart givet kunder. Salonen ligger overfor togstationen, hvor de unge, der læser i de omkringliggende, større byer, kommer til, og ved at give den 15 procent rabat kommer de også ind i salonen”.

Desuden så sender hun stort set ikke en kunde ud af salonen uden et produkt, hvilket hun også tilskriver den måde, de præsenteres på i salonen. ”På tre uger har jeg solgt 50 produkter”, siger hun og slår fast, at hun føler sig 100 procent hjemme i sin nye salon.

15 x Glashylder hvide á 495 kr. 7.425 kr.
2 x Riva full-body massagevaske til tilbudspris á kr. 17.995 kr (vejl. pris 31.595 kr) 35.990 kr.
4 x Kelly pumpestole med 5 års garanti til tilbudspris á 3.995 kr. (6.795 kr.) 15.980 kr.
4 x Ethan betjeninger hvid højglans, tilbudspris á 3.495 kr (5.795 kr) 13.980 kr.

1 x Saturn disk m/LED lys, tilbudspris á kr. 12.995 kr (14.960 kr)

12.995 kr.

3 x Colourstore, tilbudspris á 495 kr (1.090 kr)

1.485 kr.

 Samlet belysning 9.990 kr.

9.900 kr.
Tilbudspris 97.755 kr.
Vejledende pris (149.105 kr.)


Tekst:
Pia Finne
Fotograf: Jesper Skovlund

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Nõberu of Sweden lancerer tørshampoo

Nõberu of Sweden lancerer tørshampoo

Tørshampoo, der skaber volumen og tekstur til din frisure. Bekæmper fedtet hår og hovedbund og frisker håret op mellem hårvaske.
Limited edition julegaveæsker fra Eleven Australia

Limited edition julegaveæsker fra Eleven Australia

Denne jul bliver det endnu lettere for dine kunder at finde årets julegave. Eleven Australia har lavet fire limited edition gaveæsker proppet med lækker hårpleje!
UltraLinks fra LOVES CHANGE Hair Extensions

UltraLinks fra LOVES CHANGE Hair Extensions

Love Changes UltraLinks er en hurtig og nem måde at få mere volume og længde på. Både let at påføre og let at udskifte, uden brug af varme og kemikalier.
Guld Wet Brush juleedition fra HH Simonsen

Guld Wet Brush juleedition fra HH Simonsen

Guld X-MAS limited edition fra med HH Simonsen kan købes hjem netop nu. Den er super flot både som gave og udsmykning i salonen til jul og nytår.
Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional

Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional

Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional – en opgraderet favorit fra Schwarzkopf Professional. Lysningsserien kan nu lysne håret optil 8 toner.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

Det var et brag af en aften, der blev afholdt på det famøse Tivoli Hotel, da L'Oréal Professionnel sammen med Toni & Guy inviterede til et farverigt show.
Going out with Contouring med Wella Professional

Going out with Contouring med Wella Professional

Med modeller dansede på scenen og julepynt, der havde sneget sig ind i studiet, inviterede Wella Professional endnu en gang til et fantastisk show med fokus på contouring.
Inspirationsaften med Revlon Professional

Inspirationsaften med Revlon Professional

Der var massere af inspiration at hente, da Revlon Professional inviterede til inspirationsaften med Martine Martinsen og Kevin Schou Birk fra American Crews all-star team.
Marcelklubbens London aften i Tivoli

Marcelklubbens London aften i Tivoli

Med dykkerudstyr, aquarium, hajer, flotte fisk, parpelotter, nøgne glimmermodeller og rullestol havde Marcelklubben gjort alt, hvad de kunne for at imponere.
Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

HeadBrands åbnede sit Creative Studio op for nysgerrige frisører, der ville lære mere om skægtrimning, barbering og klassiske herrefrisurer.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Larsson & Lange

Larsson & Lange

Kvalitet, service og engagement er de tre grundværdier hos Larsson & Lange, og dét der binder de otte meget individuelle saloner i Malmø sammen. Holdningen er, at udvikling og inspiration er drivet i branchen.
Poul Nejlund og Ole Jepsen

Poul Nejlund og Ole Jepsen

Dronningens frisør, Poul Nejlund, og hans kompagnon Ole Jepsen, der friserer prinsesse Alexandra, har med deres salon Jean-Leonard i en menneskealder haft et frisørliv langt ud over det sædvanlige.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine er stolte af at annoncere, at der bliver udvidet til Finland. Det første magasin er for nyligt blevet sendt afsted til de finske frisører.
Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine var på plads ved dette års Salon International. Se denne lille video fra messen.
KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Nordisk inspireret af Unisex trenden! KMS Nordisk lancerer produktkampagnen 'Genderless Grooming' i september, der fokuserer på kønsneutral hårstyling.
Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie, der har vundet flere priser en nogen anden, kommer til årets Salon International. Her er en teaser på, hvad der venter til messen.
Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.