LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

New Image i Klarup - Nyindrettet af Schwarzkopf Professional!

Rikke Nørvang har netop bygget en helt ny salon op, nemlig New Image i Klarup, og hun har allerede masser af planer for udvidelse af forretningen. Indretningen af salonen er sket i samarbejde med Schwarzkopf Professional.

 
Til venstre ses Rikke Nørvang som overtog sin første salon inden hun var blevet udlært. Til højre ses venteområdet, hvor farvede stole bryder det sort/hvide look

Se seneste salonindretning her Elite salonen i Lemvig - nyindrettet med Schwarzkopf Prefessional

”Jeg kan godt lide, der sker noget”. Sådan siger Rikke Nørvang, der har haft egen salon siden 1998. Allerede som elev overtog hun nemlig sit elevsted! I 2002 åbnede hun en salon ”New Image” i forbindelse med sit hjem. I dag i 2014 er hun vokset ud ad den. Hun købte derfor en gammel bodega i Klarup, som blev revet ned, og hun byggede salon New Image Version 2.0.

”De første mange år stod jeg alene i min salon, men for fem år siden fik jeg min første elev. Virksomheden blev udvidet med hudpleje, idet jeg også er uddannet kosmetolog, og til sidst stod vi to uddannede frisører og en frisørelev samt tre kosmetologelever på 22 kvm! Så var det, jeg besluttede, at nu var tiden inde til at flytte”, fortæller Rikke med et smil.

 
Til venstre ses disken i stål som Rikkes svoger har lavet. Til højre ses vognene på hjul som matcher resten af salonens indretning og er fra Schwarzkopf Professional.

Hun valgte at bygge salonen helt fra bunden, ikke mindst fordi hun så kunne få det, præcist som hun gerne ville have det. Og det har hun fået. Huset er på 130 kvm. En del lejer Rikke ud, selve salonen er på 48 kvm, og hertil kommer et fint køkken og lagerplads med videre.

Indretningen af New Image er sket i samarbejde med Schwarzkopf Professional, som Rikke har samarbejdet med på farvefronten gennem de seneste seks år.
”Samtidig har jeg set flere af de saloner, de har indrettet, og synes, de var flotte. Så det var egentlig ikke svært at træffe et valg”, fortæller Rikke.


Masser af luft og lys

Efter at have stået godt sammenpresset i den gamle salon, var det vigtigt for Rikke, at der var masser af lys, luft og rum i den nye salon.


Til venstre ses kundestole, behandlingspladser og spejle fra Schwarzkopf Professional.Til højre ses et af de to behandlingsrum som Rikke har indrettet til ansigtsbehandlinger med videre.

Her er indrettet syv klippepladser og to vaskepladser samt to behandlerrum til ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger med videre.

Og Rikke fornemmer, at det, at der er flere muligheder i salonen, tiltrækker kunder.

”Der er selvfølgelig nogen, der ikke synes, det er så fedt at komme ind i en salon, hvor der sidder andre mennesker, hvis man skal have en ansigtsbehandling, men de fleste synes, det er fint, og inspireres måske til også at blive klippet”, fortæller Rikke, der har planer om at udvide yderligere med spraytan, massage og hotstone massage.

Enkelt og stilrent

Stilen i New Image er enkel og stilren og lidt rå med en kombination af sorte stole, hvide og sorte borde samt stål. Bl.a. står disken, som Rikkes svoger har lavet, i stål, ligesom fodstøtterne er i stål og hertil kommer glashylder.


Til venstre ses de lette glashylder, som giver luft i rummet og til højre ses vaskepladserne. Rikke har valgt massagestole fra Schwarzkopf Professional.

”De sorte stole ved klippe- og vaskepladserne spiller flot op til de grå gulve, og de sorte borde, hvor kunderne kan sidde og få en kop kaffe. Vaskepladserne er placeret i den ene ende af salonen, og vaskestolene er massagestole, som Rikkes kunder er meget glade for.

Salonen er så at sige delt op af to klippekonsoller med tre pladser på hver, hvoraf den ene plads kan laves om til en negleplads. ”I den gamle salon sad kunderne på rad og række. Med den nye indretning, er der bedre mulighed for at tale med kunderne, uden alle i salonen bliver involveret”, lyder det fra Rikke.

Rikkes ideer til indretningen havde Rikke og hendes mand tegnet op, hvorefter de tog tegningen med til Laust Klemmensen fra Schwarzkopf Professional, der herefter brugte den til at indrette salonen ud fra. Således står Schwarzkopf Professional også for udsugningen og belysningen i salonen.

Møblerne havde Rikke set hos Schwarzkopf Professional på en messe i Herning.

New Image i Klarup har kun været åben i kort tid, men Rikke selv er meget glad for salonen, der fungerer som den skal, og ser ud som Rikke gerne ville have det. Og kunderne, ja, de har også kun lovord at sige, om den nye salon.

Af: Pia Finne
Foto: Thomas Mikkelsen

Denne artikel blev vist i 2. udgave 2014

For yderligere information kontakt Schwarzkopf Professional på tlf.: 86 80 48 11 eller se hjemmesiden: www.bella-vista.dk

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

ICON Hairspa præsenterer Fiber Mousse fra Organic Hairspa

ICON Hairspa præsenterer Fiber Mousse fra Organic Hairspa

Organic Hairspa Fiber Mousse fra ICON Hairspa er en vidunderlig og cremet mousse med fibre, der skaber hold og fylde samtidig med, at den bevarer din hårfarve neutral.
Nõberu of Sweden Face Mousturiser

Nõberu of Sweden Face Mousturiser

Let fugtende ansigtscreme skabt til mænds hud med en mild duft af rav og lime. Produktet undlader at efterlade en olieret og glinsende følelse.
Glampalm Simpletouch 1 glattejern

Glampalm Simpletouch 1 glattejern

Glampalm Simpletouch 1 er et glattejern, der er klar til brug inden for få sekunder. Glattejernet er desuden udstyret med auto-shut-down funktion.
Frisørland introducerer Graham Hill

Frisørland introducerer Graham Hill

Graham Hill groomingprodukter er en produktserie, der er en hyldest til den ægte gentleman. Serien består af produkter til hårpleje, styling samt barbering.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Ganni X L'Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

Ganni X L'Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

Under modeugen havde Ganni allieret sig med Cim Mahony og L’Oréal Professionnel, der stod for at lave lækkert og moderigtigt hår på alle modellerne, der skulle på catwalken.
By Malene Birger X L’Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

By Malene Birger X L’Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

By Malene Birger har netop afholdt deres modeshow i TAP1 på Refshaleøen. Cim Mahony stod i samarbejde med L'Oréal Professionnel for at lave lækkert hår.
De nationale vindere i Goldwell Color Zoom Challenge 2017 er kåret!

De nationale vindere i Goldwell Color Zoom Challenge 2017 er kåret!

Nu er medaljerne i den nationale Goldwell Color Zoom Challenge i de tre kategorier; New Talent Colorist, Creative Colorist og Partner Colorist blevet uddelt!
Hair Fashion Night med L'Oréal Professionnel

Hair Fashion Night med L'Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel åbnede dørene op for sine kunder, da de skød det internationale event, Hair Fashion Night i gang.
Trendy fletninger med Amika i HeadBrands nye studie

Trendy fletninger med Amika i HeadBrands nye studie

Der var lagt op til en lærerig dag i HeadBrands' nye studie i København, da frisører var dukket op for at lære mere om trendy og moderne fletninger.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Per Knudsen (2015)

Per Knudsen (2015)

Kunne du tænke dig at vide mere om Per Knudsen? Læs artiklen og få svar på eksempelvis hvor han arbejder og har været i lære, hvor han henter inspiration, hvad hans bedste oplevelse er som frisør og meget mere.
Ole Henriksen

Ole Henriksen

At være smuk kræver ikke penge men selvsikkerhed. Det handler om indre skønhed, og ikke mindst om at være glad for sig selv. Sådan lyder Ole Henriksens livsfilosofi, og han efterlever den selv. ”Energi og livsglæde skaber udstråling”, mener han. Og så skal man pleje såvel sit hår som sin hud og sin stil.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie, der har vundet flere priser en nogen anden, kommer til årets Salon International. Her er en teaser på, hvad der venter til messen.
Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.
Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Inspireret af SS17 catwalks, har Schwarzkopf Professional lavet Essential Looks Modern Ikon kollektionen.
KMS lancerer ny Moistrepair cleansing conditioner

KMS lancerer ny Moistrepair cleansing conditioner

Med Moistrepair cleansing conditioner fra KMS er det ikke nødvendigt at bruge almindelig shampoo. Moistrepair rengør håret for sæbe- og produktrester.