LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

New Image i Klarup - Nyindrettet af Schwarzkopf Professional!

Rikke Nørvang har netop bygget en helt ny salon op, nemlig New Image i Klarup, og hun har allerede masser af planer for udvidelse af forretningen. Indretningen af salonen er sket i samarbejde med Schwarzkopf Professional.

 
Til venstre ses Rikke Nørvang som overtog sin første salon inden hun var blevet udlært. Til højre ses venteområdet, hvor farvede stole bryder det sort/hvide look

Se seneste salonindretning her Elite salonen i Lemvig - nyindrettet med Schwarzkopf Prefessional

”Jeg kan godt lide, der sker noget”. Sådan siger Rikke Nørvang, der har haft egen salon siden 1998. Allerede som elev overtog hun nemlig sit elevsted! I 2002 åbnede hun en salon ”New Image” i forbindelse med sit hjem. I dag i 2014 er hun vokset ud ad den. Hun købte derfor en gammel bodega i Klarup, som blev revet ned, og hun byggede salon New Image Version 2.0.

”De første mange år stod jeg alene i min salon, men for fem år siden fik jeg min første elev. Virksomheden blev udvidet med hudpleje, idet jeg også er uddannet kosmetolog, og til sidst stod vi to uddannede frisører og en frisørelev samt tre kosmetologelever på 22 kvm! Så var det, jeg besluttede, at nu var tiden inde til at flytte”, fortæller Rikke med et smil.

 
Til venstre ses disken i stål som Rikkes svoger har lavet. Til højre ses vognene på hjul som matcher resten af salonens indretning og er fra Schwarzkopf Professional.

Hun valgte at bygge salonen helt fra bunden, ikke mindst fordi hun så kunne få det, præcist som hun gerne ville have det. Og det har hun fået. Huset er på 130 kvm. En del lejer Rikke ud, selve salonen er på 48 kvm, og hertil kommer et fint køkken og lagerplads med videre.

Indretningen af New Image er sket i samarbejde med Schwarzkopf Professional, som Rikke har samarbejdet med på farvefronten gennem de seneste seks år.
”Samtidig har jeg set flere af de saloner, de har indrettet, og synes, de var flotte. Så det var egentlig ikke svært at træffe et valg”, fortæller Rikke.


Masser af luft og lys

Efter at have stået godt sammenpresset i den gamle salon, var det vigtigt for Rikke, at der var masser af lys, luft og rum i den nye salon.


Til venstre ses kundestole, behandlingspladser og spejle fra Schwarzkopf Professional.Til højre ses et af de to behandlingsrum som Rikke har indrettet til ansigtsbehandlinger med videre.

Her er indrettet syv klippepladser og to vaskepladser samt to behandlerrum til ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger med videre.

Og Rikke fornemmer, at det, at der er flere muligheder i salonen, tiltrækker kunder.

”Der er selvfølgelig nogen, der ikke synes, det er så fedt at komme ind i en salon, hvor der sidder andre mennesker, hvis man skal have en ansigtsbehandling, men de fleste synes, det er fint, og inspireres måske til også at blive klippet”, fortæller Rikke, der har planer om at udvide yderligere med spraytan, massage og hotstone massage.

Enkelt og stilrent

Stilen i New Image er enkel og stilren og lidt rå med en kombination af sorte stole, hvide og sorte borde samt stål. Bl.a. står disken, som Rikkes svoger har lavet, i stål, ligesom fodstøtterne er i stål og hertil kommer glashylder.


Til venstre ses de lette glashylder, som giver luft i rummet og til højre ses vaskepladserne. Rikke har valgt massagestole fra Schwarzkopf Professional.

”De sorte stole ved klippe- og vaskepladserne spiller flot op til de grå gulve, og de sorte borde, hvor kunderne kan sidde og få en kop kaffe. Vaskepladserne er placeret i den ene ende af salonen, og vaskestolene er massagestole, som Rikkes kunder er meget glade for.

Salonen er så at sige delt op af to klippekonsoller med tre pladser på hver, hvoraf den ene plads kan laves om til en negleplads. ”I den gamle salon sad kunderne på rad og række. Med den nye indretning, er der bedre mulighed for at tale med kunderne, uden alle i salonen bliver involveret”, lyder det fra Rikke.

Rikkes ideer til indretningen havde Rikke og hendes mand tegnet op, hvorefter de tog tegningen med til Laust Klemmensen fra Schwarzkopf Professional, der herefter brugte den til at indrette salonen ud fra. Således står Schwarzkopf Professional også for udsugningen og belysningen i salonen.

Møblerne havde Rikke set hos Schwarzkopf Professional på en messe i Herning.

New Image i Klarup har kun været åben i kort tid, men Rikke selv er meget glad for salonen, der fungerer som den skal, og ser ud som Rikke gerne ville have det. Og kunderne, ja, de har også kun lovord at sige, om den nye salon.

Af: Pia Finne
Foto: Thomas Mikkelsen

Denne artikel blev vist i 2. udgave 2014

For yderligere information kontakt Schwarzkopf Professional på tlf.: 86 80 48 11 eller se hjemmesiden: www.bella-vista.dk

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Nõberu of Sweden lancerer tørshampoo

Nõberu of Sweden lancerer tørshampoo

Tørshampoo, der skaber volumen og tekstur til din frisure. Bekæmper fedtet hår og hovedbund og frisker håret op mellem hårvaske.
Limited edition julegaveæsker fra Eleven Australia

Limited edition julegaveæsker fra Eleven Australia

Denne jul bliver det endnu lettere for dine kunder at finde årets julegave. Eleven Australia har lavet fire limited edition gaveæsker proppet med lækker hårpleje!
UltraLinks fra LOVES CHANGE Hair Extensions

UltraLinks fra LOVES CHANGE Hair Extensions

Love Changes UltraLinks er en hurtig og nem måde at få mere volume og længde på. Både let at påføre og let at udskifte, uden brug af varme og kemikalier.
Guld Wet Brush juleedition fra HH Simonsen

Guld Wet Brush juleedition fra HH Simonsen

Guld X-MAS limited edition fra med HH Simonsen kan købes hjem netop nu. Den er super flot både som gave og udsmykning i salonen til jul og nytår.
Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional

Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional

Ny Igora Vario Blond fra Schwarzkopf Professional – en opgraderet favorit fra Schwarzkopf Professional. Lysningsserien kan nu lysne håret optil 8 toner.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni & Guy show

Det var et brag af en aften, der blev afholdt på det famøse Tivoli Hotel, da L'Oréal Professionnel sammen med Toni & Guy inviterede til et farverigt show.
Going out with Contouring med Wella Professional

Going out with Contouring med Wella Professional

Med modeller dansede på scenen og julepynt, der havde sneget sig ind i studiet, inviterede Wella Professional endnu en gang til et fantastisk show med fokus på contouring.
Inspirationsaften med Revlon Professional

Inspirationsaften med Revlon Professional

Der var massere af inspiration at hente, da Revlon Professional inviterede til inspirationsaften med Martine Martinsen og Kevin Schou Birk fra American Crews all-star team.
Marcelklubbens London aften i Tivoli

Marcelklubbens London aften i Tivoli

Med dykkerudstyr, aquarium, hajer, flotte fisk, parpelotter, nøgne glimmermodeller og rullestol havde Marcelklubben gjort alt, hvad de kunne for at imponere.
Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

Fokus på skæg i HeadBrands Creative Studio

HeadBrands åbnede sit Creative Studio op for nysgerrige frisører, der ville lære mere om skægtrimning, barbering og klassiske herrefrisurer.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Kasper Thomas (2009)

Kasper Thomas (2009)

Jeg søger grænserne….. ”Når jeg gør noget, så går jeg efter at blive den bedste”. Sådan lyder det fra 26-årige Casper Thomas. Men det kræver, at man hele tiden søger grænser, hele tiden søger nye veje, og hele tiden udfordrer sig selv!
Rene Friis

Rene Friis

René Fris er amerikanernes nye modeikon. Han laver TV, skriver bøger og har sin egen hårplejeserie. Men til hverdag tager han rundt til godt 70 kunder, som han klipper og farver i deres eget hjem.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine byder Finland velkommen

Hair Magazine er stolte af at annoncere, at der bliver udvidet til Finland. Det første magasin er for nyligt blevet sendt afsted til de finske frisører.
Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine deltog ved Salon International 2017

Hair Magazine var på plads ved dette års Salon International. Se denne lille video fra messen.
KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Genderless Grooming Teaser

KMS Nordisk inspireret af Unisex trenden! KMS Nordisk lancerer produktkampagnen 'Genderless Grooming' i september, der fokuserer på kønsneutral hårstyling.
Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Gå ikke glip af Trevor Sorbie til Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie, der har vundet flere priser en nogen anden, kommer til årets Salon International. Her er en teaser på, hvad der venter til messen.
Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.