LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

New Image i Klarup - Nyindrettet af Schwarzkopf Professional!

Rikke Nørvang har netop bygget en helt ny salon op, nemlig New Image i Klarup, og hun har allerede masser af planer for udvidelse af forretningen. Indretningen af salonen er sket i samarbejde med Schwarzkopf Professional.

 
Til venstre ses Rikke Nørvang som overtog sin første salon inden hun var blevet udlært. Til højre ses venteområdet, hvor farvede stole bryder det sort/hvide look

Se seneste salonindretning her Elite salonen i Lemvig - nyindrettet med Schwarzkopf Prefessional

”Jeg kan godt lide, der sker noget”. Sådan siger Rikke Nørvang, der har haft egen salon siden 1998. Allerede som elev overtog hun nemlig sit elevsted! I 2002 åbnede hun en salon ”New Image” i forbindelse med sit hjem. I dag i 2014 er hun vokset ud ad den. Hun købte derfor en gammel bodega i Klarup, som blev revet ned, og hun byggede salon New Image Version 2.0.

”De første mange år stod jeg alene i min salon, men for fem år siden fik jeg min første elev. Virksomheden blev udvidet med hudpleje, idet jeg også er uddannet kosmetolog, og til sidst stod vi to uddannede frisører og en frisørelev samt tre kosmetologelever på 22 kvm! Så var det, jeg besluttede, at nu var tiden inde til at flytte”, fortæller Rikke med et smil.

 
Til venstre ses disken i stål som Rikkes svoger har lavet. Til højre ses vognene på hjul som matcher resten af salonens indretning og er fra Schwarzkopf Professional.

Hun valgte at bygge salonen helt fra bunden, ikke mindst fordi hun så kunne få det, præcist som hun gerne ville have det. Og det har hun fået. Huset er på 130 kvm. En del lejer Rikke ud, selve salonen er på 48 kvm, og hertil kommer et fint køkken og lagerplads med videre.

Indretningen af New Image er sket i samarbejde med Schwarzkopf Professional, som Rikke har samarbejdet med på farvefronten gennem de seneste seks år.
”Samtidig har jeg set flere af de saloner, de har indrettet, og synes, de var flotte. Så det var egentlig ikke svært at træffe et valg”, fortæller Rikke.


Masser af luft og lys

Efter at have stået godt sammenpresset i den gamle salon, var det vigtigt for Rikke, at der var masser af lys, luft og rum i den nye salon.


Til venstre ses kundestole, behandlingspladser og spejle fra Schwarzkopf Professional.Til højre ses et af de to behandlingsrum som Rikke har indrettet til ansigtsbehandlinger med videre.

Her er indrettet syv klippepladser og to vaskepladser samt to behandlerrum til ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger med videre.

Og Rikke fornemmer, at det, at der er flere muligheder i salonen, tiltrækker kunder.

”Der er selvfølgelig nogen, der ikke synes, det er så fedt at komme ind i en salon, hvor der sidder andre mennesker, hvis man skal have en ansigtsbehandling, men de fleste synes, det er fint, og inspireres måske til også at blive klippet”, fortæller Rikke, der har planer om at udvide yderligere med spraytan, massage og hotstone massage.

Enkelt og stilrent

Stilen i New Image er enkel og stilren og lidt rå med en kombination af sorte stole, hvide og sorte borde samt stål. Bl.a. står disken, som Rikkes svoger har lavet, i stål, ligesom fodstøtterne er i stål og hertil kommer glashylder.


Til venstre ses de lette glashylder, som giver luft i rummet og til højre ses vaskepladserne. Rikke har valgt massagestole fra Schwarzkopf Professional.

”De sorte stole ved klippe- og vaskepladserne spiller flot op til de grå gulve, og de sorte borde, hvor kunderne kan sidde og få en kop kaffe. Vaskepladserne er placeret i den ene ende af salonen, og vaskestolene er massagestole, som Rikkes kunder er meget glade for.

Salonen er så at sige delt op af to klippekonsoller med tre pladser på hver, hvoraf den ene plads kan laves om til en negleplads. ”I den gamle salon sad kunderne på rad og række. Med den nye indretning, er der bedre mulighed for at tale med kunderne, uden alle i salonen bliver involveret”, lyder det fra Rikke.

Rikkes ideer til indretningen havde Rikke og hendes mand tegnet op, hvorefter de tog tegningen med til Laust Klemmensen fra Schwarzkopf Professional, der herefter brugte den til at indrette salonen ud fra. Således står Schwarzkopf Professional også for udsugningen og belysningen i salonen.

Møblerne havde Rikke set hos Schwarzkopf Professional på en messe i Herning.

New Image i Klarup har kun været åben i kort tid, men Rikke selv er meget glad for salonen, der fungerer som den skal, og ser ud som Rikke gerne ville have det. Og kunderne, ja, de har også kun lovord at sige, om den nye salon.

Af: Pia Finne
Foto: Thomas Mikkelsen

Denne artikel blev vist i 2. udgave 2014

For yderligere information kontakt Schwarzkopf Professional på tlf.: 86 80 48 11 eller se hjemmesiden: www.bella-vista.dk

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

KC Professional Four Reasons Root Cover

KC Professional Four Reasons Root Cover

Hos HeadBrands findes nu KC Professional Root Cover - en farvespray, der dækker udvækst og gråt hår mellem salonbesøgene og samtidig giver volume.
HH Simonsen - Limited Edition White True Divinity Styler

HH Simonsen - Limited Edition White True Divinity Styler

Den super populære True Divinity fra HH Simonsen styler fås i en sprød, hvid udgave med kontrastfulde, sorte detaljer.
HH Simonsen Wet Brush Ombre Summer

HH Simonsen Wet Brush Ombre Summer

Den populære Wet Brush har for en stund skiftet look og fås nu i farverige nuancer, der matcher enhver sommergarderobe.
Hårdelen ”Donna” fra SHE hairextensions

Hårdelen ”Donna” fra SHE hairextensions

Med "Donna" fra SHE hairextensions kan du skabe langt og fyldigt hår på få minutter.
L’Oréal Professionnel præstenterer #COLORFULHAIR

L’Oréal Professionnel præstenterer #COLORFULHAIR

L’Oréal Professionnel præsenterer #colorfulhair, en ny hårfarveserie designet og skabt til at opfylde kvinders forskellige farvebehov og for at imødekomme frisørernes kreativitet!

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Hair Fashion Night med L'Oréal Professionnel

Hair Fashion Night med L'Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel åbnede dørene op for sine kunder, da de skød det internationale event, Hair Fashion Night i gang.
Trendy fletninger med Amika i HeadBrands nye studie

Trendy fletninger med Amika i HeadBrands nye studie

Der var lagt op til en lærerig dag i HeadBrands' nye studie i København, da frisører var dukket op for at lære mere om trendy og moderne fletninger.
Årets nationale vindere af Wella Professionals Trend Vision Awards kåret!

Årets nationale vindere af Wella Professionals Trend Vision Awards kåret!

De nationale vindere i de to kategorier Creative Vision og Color Vision er fundet til Wella Professionals Trend Vision Awards.
Mario Krankl: Elsk det du gør og gør det med hjertet

Mario Krankl: Elsk det du gør og gør det med hjertet

Kongen af avantgarde, Mario Krankl, tog en pause fra forberedelserne inden aftenens store show ved TOP HAIR i Düsseldorf for at tale om trends, rejser og hvad, der skal til for at blive en succes.
La Biosthétique International Beauty Stylist 16-17

La Biosthétique International Beauty Stylist 16-17

Til dette års La Biosthétique Awards ”International Beauty Stylist 16-17” i Paris kunne gæsterne opleve et imponerende festfyrværkeri af glamour, mode og kreative total beauty looks.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Marta Spizewska

Marta Spizewska

Rejser, glamourøse shows og uddannelse verden over. Hair Magazine stjal lidt taletid med Marta Spizewska, kreativ chef for Wella i Norden. Læs interviewet her.
My-T Sharp

My-T Sharp

Turner er kunstneren – Liva er nørden i My-T Sharp, og sammen er de to et stærkt team med deres helt egen stil - i salonen såvel som på catwalken. ”Vi gør hver især det, vi er bedst til, så godt vi kan”, lyder det fra de to, og dét samt en stor passion for hår er en del af hemmeligheden bag deres succes.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Tondeo præsenterer BLAZOR

Tondeo præsenterer BLAZOR

I den her video præsenteres the BLAZOR, og hvordan den kan anvendes enkelt og sikkert uden det krævet en speciel teknik.
Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Modern Ikon Collection - Essential Looks SS17 Schwarzkopf Professional

Inspireret af SS17 catwalks, har Schwarzkopf Professional lavet Essential Looks Modern Ikon kollektionen.
KMS lancerer ny Moistrepair cleansing conditioner

KMS lancerer ny Moistrepair cleansing conditioner

Med Moistrepair cleansing conditioner fra KMS er det ikke nødvendigt at bruge almindelig shampoo. Moistrepair rengør håret for sæbe- og produktrester.
Goldwell Elumen Collection 2017

Goldwell Elumen Collection 2017

Elumen er den ultimative kreative "farvelegeplads" for stylister. Elumen strækker grænserne og overgår alle forventninger for, hvad farver kan gøre.