LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

AbracAmazing - når magi opstår

De anerkendte frisører Betty Christoffersen, SACO Hair Copenhagen, og Kenny Aleksandr, WAUW STUDIO, har spændende nyheder til Danmarks frisørbranche. Sammen har de skabt et nyt koncept – AbracAmazing – der udfordrer, hvordan vi normalt ser på uddannelse og faglig underholdning.

Kenny Aleksandr, WAUW STUDIO, og Betty Christoffersen, SACO Hair Copenhagen, har skabt AbracAmazing, der opfordrer til nye samarbejder.Kenny Aleksandr, WAUW STUDIO, og Betty Christoffersen, SACO Hair Copenhagen, har skabt AbracAmazing, der opfordrer til nye samarbejder.

”AbracAmazing er opstået, fordi vi synes, at der mangler nytænkning i frisørbranchen – specielt når det kommer til kursusaftener og trendshows på den nationale scene”, siger Kenny Aleksandr og Betty Christoffersen.

AbracAmazing er et nyt uddannelses- og showkoncept, der lanceres her i efteråret. Konceptet bygger på at skabe samarbejder, hvor alle kompetencer udnyttes til fulde for at tilbyde noget nyt og anvendeligt for frisører rundt om i landet. Inden hvert show vil Kenny og Betty sammensætte et kreativt team med individuelle frisører, alt efter arrangementets form og størrelse. Alle med forskellig faglig baggrund, favoritværktøj og disciplin i faget.
”Gruppen sammensættes, så vi sammen højner niveauet og den faglige standard i Danmark, når det kommer til frisørarbejde.”

En arena for samarbejder
Det er ikke kun det kreative team, der skal sammensættes efter forskellige kompetencer. Kenny og Betty udfordrer leverandører i branchen til at tænke nyt og til at samarbejde på tværs i stedet for at se hinanden som konkurrenter. Der findes mange forskellige måder, hvorpå man kan skabe samarbejder, og AbracAmazing vil skabe en arena for samarbejder i alle dets former.
”Det er ofte det lille twist, som er med til at understrege og løfte en oplevelse. Selv om det er håret og produkterne, vi arbejder med på scenen, og som skal have fokus, er det med sikkerhed de små andre detaljer, der også højner oplevelsen, gør den interessant og AbracAmazing.”

AbracAmazing - når magi opstår

For Betty og Kenny er det vigtigt, at totaloplevelsen er på et højt og internationalt niveau samtidigt med, at kreativitet og uddannelse er i fokus.
”Vi har tænkt os at lege med faget og inspirere på flere områder. Det vigtige for os er at fortolke og videregive det budskab, som vores samarbejdspartnere gerne vil have ud – men på en måde, der også giver frisørerne lyst til at lære igen og selv forblive kreative i en ofte travl hverdag”.

Oplevelser, der følger med tiden
Både Kenny og Betty har stor passion for håndværket og det kreative fællesskab – og ikke mindst trangentil at lære fra sig.
”Vi glæder os til at komme rundt i landet og få den gode gamle, optimistiske kursusstemning tilbage til salonerne. Denne gang vil vi blot gøre vores for, at det bliver med en oplevelse, der følger med tiden og trenden”.

Betty og Kenny er ved at samle de første kreative teams til events, der kan opleves allerede dette efterår. Duoen glæder sig til at byde frisører i hele landet velkommen til kommende magiske aftener i et AbracAmazing selskab.

Tekst: Camilla Svensson (Sascha Tejlmann red.)
Foto: Emil Wellendorf Skou

Læs også denne artikel i vores magasin online her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Biolage R.A.W. Scalp - Serien for en sund hovedbund

Biolage R.A.W. Scalp - Serien for en sund hovedbund

Biolage R.A.W.-familien har fået nyt medlem i form af serien Biolage R.A.W. Scalp. Fordi et sundt hår starter med en sund hovedbund.
SP Reverse fra Wella System Professional

SP Reverse fra Wella System Professional

Wella System Professional: SP Reverse er en ny serie af produkter, der genopbygger stresset hår samt genskaber elasticitet, smidighed og glans i svækket hår.
KC Luxima fra KC Professional - Nu hos HeadBrands

KC Luxima fra KC Professional - Nu hos HeadBrands

Luxima er en ammoniakfri nuancetoning, som giver et blødt resultat med glans. Toner der intensiverer eller neutraliserer nuancerne som allerede findes i håret.
System Professional introducerer System Man

System Professional introducerer System Man

System Man er den nye produktlinje inden for System Professional og er svaret til alle kræsne mænd med sofistikeret smag. Indeholder både hårpleje og styling.
ghd julegaveæsker

ghd julegaveæsker

Et lækkert udvalg af gaveæsker i guld med stylingværktøjer fra ghd med professionel ydelse til ethvert behov er perfekte julegaver.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Aveda Congress i Minneapolis

Aveda Congress i Minneapolis

I anledning af Avedas 40-års jubilæum afholdtes deres største kongres nogensinde i Minneapolis, Minnesota. Hair Magazine fulgte med over Atlanten.
ColorMANIA til Goldwell Global Zoom i Toronto

ColorMANIA til Goldwell Global Zoom i Toronto

Goldwells store, årlige happening, Global Zoom, løb af stablen i den canadiske by Toronto. De 3.000 frisører til stede kunne opleve et event i verdensklasse.
Efterårsfest med Hair Team Company

Efterårsfest med Hair Team Company

Hair Team Company har netop lige afholdt to shows fyldt med viden, venskabelighed og vilde nyheder! Var du ikke med, kan du læse om de to shows her.
Med ghd backstage til New York Fashion Week

Med ghd backstage til New York Fashion Week

ghd var stolt sponsor, da der skulle styles hår til Jeremy Scotts fashionshow under New York Fashion Week. Manden i spidsen var Eugene Souleiman.
A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

Det var noget for enhver smag, da Wella Professionals kårede vinderme i TrendVision og relancerede Koleston Perfect i et eventet A World in Color i København.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Johan Hellström

Johan Hellström

Da Johan Hellström arvede Björn Axén i 1993 var virksomheden på randen af konkurs. I dag er det en strålende forretning med saloner, skoler og ikke mindst produkter, der nu er på vej ind i Danmark. Læs interviewet med Johan Hellström fra Björn Axén.
Bjarne Nielsen

Bjarne Nielsen

Bjarne Nielsen er en af dem, der for alvor har formået at få de danske frisørers øjne op for betydningen af helheden – af det uløselige link, der kæder mode sammen med hår. Samtidig har L’Oréal Professionnels tekniske direktør skabt et unikt uddannelsesprogram

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Lær at lave en paryk med Redken

Lær at lave en paryk med Redken

Redken viser her, hvordan man kan lave en paryk, der er perfekt til alle Halloween-festerne, der er lige rundt om hjørnet - kun fantasien sætter grænserne!
Simpel opsætning til festlige begivenheder

Simpel opsætning til festlige begivenheder

Få inspiration til en simpel, festlig opsætning her, hvor kun få ting skal brugs til en elegant opsætning.
Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Er du nysgerrig på på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Ved at tage dette 9-minutters seminar lærer du alt, du behøver at vide.
Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.