LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge

Den verdensomspændende konkurrence, American Crew All-Star Challenge, blev afgjort i Barcelona. Én af de 16 internationale finalister var danske Brit Laursen fra Herning.

Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge

Brit Laursen er uddannet landmand men sadlede om til frisør. Undervejs i sin uddannelse ved Herningholms erhvervsskole, med læreplads ved Fruehøj Frisørsalon, vandt hun den danske American Crew All-Star Challenge. Ikke nok med det, hun tog også afsted til den internationale finale, hvor hun fik en oplevelse for livet.

Hair Magazine møder Brit ved poolen på hotellet i Barcelona. Her har hun tilbragt et par intensive dage sammen med American Crew og Revlon, hvor hun er gået ud af sin comfort zone ikke kun én, men to gange. Træt, men lykkelig, længes hun nu efter at komme hjem til sin kæreste, seng, hest og hund i Herning.

”Jeg har mange følelser i min krop. Jeg er helt vildt stolt, glad og rørt. Jeg har skullet forholde mig til så mange indtryk og scenarier, som jeg aldrig har gjort før. Jeg har aldrig tidligere klippet i en konkurrence samtidig med, at jeg bliver interviewet og filmet, udtalt mig ved pressekonferencer eller stået på en scene foran 4.000 mennesker".

Se også: Vinderen af den danske American Crew All-Star Challenge er fundet

Tom Cruise i Top Gun
Lige så snart der blev åbnet for tilmeldinger, vidste Brit, at hun skulle deltage i American Crew All-Star Challenge. Inden hun skabte sit look, undersøgte hun nærmere, hvad brandet står for, og hvilken type billedsprog de benytter sig af i deres kommunikation.

”Jeg tænkte meget over, hvad der skulle være på billedet, og om modellen skulle have solbriller på for eksempel. Men da jeg så havde ham i stolen, så kom klipningen helt af sig selv. Hans egen jakke passede helt perfekt, og på det første billede lignede han fuldstændig Tom Cruise i Top Gun. Der vidste jeg, at det var det look, jeg skulle have”.

Top Gun-looket imponerede dommerne, og Brit vandt ikke kun den danske konkurrence – hun gik hele vejen videre til den internationale finale.
”Da jeg fik at vide, at jeg havde vundet hjemme, var det helt vildt! Da jeg så også fik at vide, at jeg var i finalen, var det endnu vildere. Det var så surrealistisk”.

Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star ChallengeBrit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge

Sammen om konkurrencen
I forbindelse med at Brits bidrag gik videre til den international finale, kunne hun, sammen med 15 andre finalister fra hele verden, tage del i en todages lang fotosession med American Crews grundlægger David Raccuglia. Her skulle Brit skabe et nyt look på en ny model. Derudover var der sammenkomster, middage, pressekonference og filmindspilning på dagsordenen.

”Dét, der har gjort, at det har været nemt at være her, er først og fremmest de andre finalister. Vi var sammen om det her – vi var ikke konkurrenter, og alle kunne lide hinanden”.

Billederne, der blev taget sammen med David, lå til grund for juryens nye bedømmelse. Den internationale vinder blev afsløret i forbindelse med Revlon Style Masters Contest finale og gallaften, hvor 4.000 frisører fra hele verden var samlet. Trods ivrig opbakning fra publikum blev det ikke til en dansk sejr i år. Det blev i stedet Vitality Pimenov fra Rusland, der tog sejren og titlen med hjem. Brit er dog ikke ked af det. Hun har fået venner for livet og en oplevelse, som hun sent vil glemme.

”En af vores mentorer sagde til os under fotograferingen, at vi var kommet dertil, fordi at vi er gode til det, vi laver, og når vi har gjort det, som vi er bedst til, kan vi ikke gøre mere. Der er 16 resultater, der er helt fantastiske, og det er sådan, jeg tænker. Det har været hårdt og intensivt, men jeg vil absolut stille op igen”.

Om konkurrencen*
American Crew All-Star Challenge er en international fotokonkurrence, hvor deltagerne skal fortolke ”The American Crew Man” i to sort/hvide billeder; ét forfra og ét fra siden. 16 internationale finalister går videre til den internationale finale, hvor de i løbet af to dage skal skabe et nyt look på en ny model.

Tekst: Camilla Svensson (Sascha Tejlmann red.)
Foto: Andreas Carlsson

Læs også denne artikel i vores magasin online her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

KC Luxima fra KC Professional - Nu hos HeadBrands

KC Luxima fra KC Professional - Nu hos HeadBrands

Luxima er en ammoniakfri nuancetoning, som giver et blødt resultat med glans. Toner der intensiverer eller neutraliserer nuancerne som allerede findes i håret.
System Professional introducerer System Man

System Professional introducerer System Man

System Man er den nye produktlinje inden for System Professional og er svaret til alle kræsne mænd med sofistikeret smag. Indeholder både hårpleje og styling.
ghd julegaveæsker

ghd julegaveæsker

Et lækkert udvalg af gaveæsker i guld med stylingværktøjer fra ghd med professionel ydelse til ethvert behov er perfekte julegaver.
IGORA - Nyhed fra Schwarzkopf

IGORA - Nyhed fra Schwarzkopf

Schwarzkopf professional lancerer den nye farveserie LUCID NOCTURNES. Læs mere om den her!
TIMELESS i sort udgave fra JAGUAR

TIMELESS i sort udgave fra JAGUAR

TIMELESS kombinerer klassisk æstetik og moderne ergonomisk design, med højkvalitets dyb, sort metallisk yderside. Læs om nyheden her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

ColorMANIA til Goldwell Global Zoom i Toronto

ColorMANIA til Goldwell Global Zoom i Toronto

Goldwells store, årlige happening, Global Zoom, løb af stablen i den canadiske by Toronto. De 3.000 frisører til stede kunne opleve et event i verdensklasse.
Efterårsfest med Hair Team Company

Efterårsfest med Hair Team Company

Hair Team Company har netop lige afholdt to shows fyldt med viden, venskabelighed og vilde nyheder! Var du ikke med, kan du læse om de to shows her.
Med ghd backstage til New York Fashion Week

Med ghd backstage til New York Fashion Week

ghd var stolt sponsor, da der skulle styles hår til Jeremy Scotts fashionshow under New York Fashion Week. Manden i spidsen var Eugene Souleiman.
A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

Det var noget for enhver smag, da Wella Professionals kårede vinderme i TrendVision og relancerede Koleston Perfect i et eventet A World in Color i København.
Intercoiffures europæiske kongres i Interlaken

Intercoiffures europæiske kongres i Interlaken

Frisører fra hele verden rejste gennem fantastiske udsigter til turkise søer og hvide alpetoppe for at mødes på tværs af landegrænser, udveksle erfaringer og inspireres af hinanden.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Rikke Jensen

Rikke Jensen

Rikke Jensen, der driver fire frisørsaloner i København. ”Som selvstændig er arbejdsugen aldrig kun 37 timer. Man skal brænde for sagen,”
Ole Henriksen

Ole Henriksen

At være smuk kræver ikke penge men selvsikkerhed. Det handler om indre skønhed, og ikke mindst om at være glad for sig selv. Sådan lyder Ole Henriksens livsfilosofi, og han efterlever den selv. ”Energi og livsglæde skaber udstråling”, mener han. Og så skal man pleje såvel sit hår som sin hud og sin stil.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Lær at lave en paryk med Redken

Lær at lave en paryk med Redken

Redken viser her, hvordan man kan lave en paryk, der er perfekt til alle Halloween-festerne, der er lige rundt om hjørnet - kun fantasien sætter grænserne!
Simpel opsætning til festlige begivenheder

Simpel opsætning til festlige begivenheder

Få inspiration til en simpel, festlig opsætning her, hvor kun få ting skal brugs til en elegant opsætning.
Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Er du nysgerrig på på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Ved at tage dette 9-minutters seminar lærer du alt, du behøver at vide.
Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.