LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Brudefrisurer 2018

Bryllupsæsonen er i gang! Hair Magazine har talt med seks nordiske eksperter inden for bryllupsfrisurer, som fortæller om trends i 2018.

Klassisk og romantisk

Frisurer af Carina Lundtoft - minstoredag.dk

”Det, vi kommer til at se i 2018, er klassisk og romantisk boheme. Romantisk, blødt krøl, let sat op og meget naturligt. En anden stil, der stadig rør på sig, er den klassiske lave knold i nakken, gerne med et tvist af fald. Håret kan være samlet løst i nakken blandet med fletninger og snoninger. Det kan også være løst hængende bløde krøl, pyntet med blomster og grønne blade, der er et hit for tiden”.

Carina Lundtoft – minstoredag.dk, Danmark

Sideskilning med fletninger 

Frisurer af Tina Jakobsen - By Tina JakobsenFrisurer af Tina Jakobsen - By Tina Jakobsen

”Det løse look er en af de helt store trends indenfor brudefrisurer i 2018. Mange af mine kunder ønsker et autentisk, casual og romantisk look. Flet er stadig utroligt populært. Hvis håret skal være samlet, er frisuren oftest løst og tilfældigt opsat i nakken, med sideskilning og flet langs siden. Vi kommer helt sikkert også til at se en del friske blomster i håret”.

Tina Jakobsen – By Tina Jakobsen, Danmark

Læs også: Bryllupsfrisurer

Høj glamour

Frisurer af Antonio Axu - Antonio AxuFrisurer af Antonio Axu - Antonio Axu

”Jeg laver brudefrisurer til mange udenlandske bryllupper, og der har den seneste trend været store, høje frisurer á la Kardashian. Det, jeg fornemmer fremadrettet, er, at trenden begynder at bevæge sig mod mere afslappende frisurer og en blanding af halvt opsat og halvt løst hår. Mine svenske kunder er i øjeblikket ude efter sensuelle knuder, med et tvist af 50’erne”.

Antonio Axu – Antonio Axu, Sverige

Afslappet luksus

Foto: Unsplash

”I denne sæson kommer vi til at se mange krøller, bølger og mere rodede, enkle opsætninger. Jeg oplever, at folk er blevet trætte af de glatte og hårde opsætninger og ønsker et mere afslappet udseende. Der er en del Hollywoodfølelse med sløjfer, som hænger på skuldrene. Når bruden har meget og mørkt hår, bruger jeg striber i lidt balayage eller bare almindelige striber, da opsætningen ser meget bedre ud, når håret har forskellige nuancer”.

Bashar Jacob – By Jacobs Hair & Beauty, Sverige

Accessories i fokus

Frisurer af Meeri MäntyläFrisurer af Meeri Mäntylä

”Bryllupsfrisurerne i 2018 er bløde, romantiske og naturlige. Vi vil se en del simple, bløde hestehaler og dels opsætninger med bølger og fletninger i siden. Formen er flad fra toppen og voluminøs i nakken med store blomster. Vintage er også synlig i opsætninger og dekorationer med masser glamour”.

Minna Makkonen – Katjamariateam, Finland

Bløde sildebensfletninger

Frisurer af Tina Jakobsen - By Tina JakobsenFrisurer af Tina Jakobsen

”I år er bryllupsopsætningerne begyndt at blive mere simple sammenlignet med sidste år. Krøllede detaljer og fletninger er gået af mode og erstattet af ”vævede” sektioner, og der må gerne falde stykker af hår ud fra opsætningen. Den romantiske knold i nakken giver plads til mere simple knuder og snoede sektioner i nakken. En simpel opsætning giver mulighed for nemt at bære blonde kjoler og kjoler med højere hals. Vi ser sildebensfletninger med et afslappet look, der minder om en løs opsætning, men samtidig et mere sikkert valg af opsætning. Kranse og ægte blomster tilføjer det sidste touch”.

Meeri Mäntylä - Folk Helsinki, Finland

Se også: Inspiration til brudefrisurer

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Quick Dry Heat Spray og Curlicue Cream fra Maria Nila

Quick Dry Heat Spray og Curlicue Cream fra Maria Nila

To nyehder fra Maria Nila. Quick Dry Heat Spray er en beskyttende og glansgivende varmebeskyttelse. Curlicue Cream er en stylingcreme til krøllet hår.
CC-Series Copper Ceramic og HD Calima Copper fra Jaguar

CC-Series Copper Ceramic og HD Calima Copper fra Jaguar

Kobber er trendfarven, der har fundet vejen frem indretningen i hjemme til salonerne. Jaguar lancerer nu en kobberfarvet limited edition.
Paddle brush fra Philip B nu hos Oneblackcar

Paddle brush fra Philip B nu hos Oneblackcar

Børste fra Philip B lavet i de fineste naturmaterialer og ergonomisk design. Læs mere om produktet, der nu fås hos Oneblackcar.
Nyhed hos HeadBrands: Amika Normcore Signature

Nyhed hos HeadBrands: Amika Normcore Signature

Hos HeadBrands finder I nu Amika Normcore Signature, der består af en cremet og skånsom shampoo og conditioner, der mildt rengør og fugter håret.
Nyhed fra Goldwell: Goldwell SYSTEM

Nyhed fra Goldwell: Goldwell SYSTEM

Nu relanceres Goldwell SYSTEM. Med inddelingen af de tre kategorier; Creativity, Solutions & Balance, får du nu den bedste værktøjskasse. Læs om nyheden her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Med ghd backstage til New York Fashion Week

Med ghd backstage til New York Fashion Week

ghd var stolt sponsor, da der skulle styles hår til Jeremy Scotts fashionshow under New York Fashion Week. Manden i spidsen var Eugene Souleiman.
A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

Det var noget for enhver smag, da Wella Professionals kårede vinderme i TrendVision og relancerede Koleston Perfect i et eventet A World in Color i København.
Intercoiffures europæiske kongres i Interlaken

Intercoiffures europæiske kongres i Interlaken

Frisører fra hele verden rejste gennem fantastiske udsigter til turkise søer og hvide alpetoppe for at mødes på tværs af landegrænser, udveksle erfaringer og inspireres af hinanden.
Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Anna Korsgaard Johnsen

Anna Korsgaard Johnsen

Anna K skiftede sit drømmejob hos Gun-Britt i København ud med et liv som selvstændig frisør i sin egen salon, Anna K, i Slagelse. Det er hun glad for.
Marta Spizewska

Marta Spizewska

Rejser, glamourøse shows og uddannelse verden over. Hair Magazine stjal lidt taletid med Marta Spizewska, kreativ chef for Wella i Norden. Læs interviewet her.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Er du nysgerrig på på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Ved at tage dette 9-minutters seminar lærer du alt, du behøver at vide.
Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.