LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Brudefrisurer 2018

Bryllupsæsonen er i gang! Hair Magazine har talt med seks nordiske eksperter inden for bryllupsfrisurer, som fortæller om trends i 2018.

Klassisk og romantisk

Frisurer af Carina Lundtoft - minstoredag.dk

”Det, vi kommer til at se i 2018, er klassisk og romantisk boheme. Romantisk, blødt krøl, let sat op og meget naturligt. En anden stil, der stadig rør på sig, er den klassiske lave knold i nakken, gerne med et tvist af fald. Håret kan være samlet løst i nakken blandet med fletninger og snoninger. Det kan også være løst hængende bløde krøl, pyntet med blomster og grønne blade, der er et hit for tiden”.

Carina Lundtoft – minstoredag.dk, Danmark

Sideskilning med fletninger 

Frisurer af Tina Jakobsen - By Tina JakobsenFrisurer af Tina Jakobsen - By Tina Jakobsen

”Det løse look er en af de helt store trends indenfor brudefrisurer i 2018. Mange af mine kunder ønsker et autentisk, casual og romantisk look. Flet er stadig utroligt populært. Hvis håret skal være samlet, er frisuren oftest løst og tilfældigt opsat i nakken, med sideskilning og flet langs siden. Vi kommer helt sikkert også til at se en del friske blomster i håret”.

Tina Jakobsen – By Tina Jakobsen, Danmark

Læs også: Bryllupsfrisurer

Høj glamour

Frisurer af Antonio Axu - Antonio AxuFrisurer af Antonio Axu - Antonio Axu

”Jeg laver brudefrisurer til mange udenlandske bryllupper, og der har den seneste trend været store, høje frisurer á la Kardashian. Det, jeg fornemmer fremadrettet, er, at trenden begynder at bevæge sig mod mere afslappende frisurer og en blanding af halvt opsat og halvt løst hår. Mine svenske kunder er i øjeblikket ude efter sensuelle knuder, med et tvist af 50’erne”.

Antonio Axu – Antonio Axu, Sverige

Afslappet luksus

Foto: Unsplash

”I denne sæson kommer vi til at se mange krøller, bølger og mere rodede, enkle opsætninger. Jeg oplever, at folk er blevet trætte af de glatte og hårde opsætninger og ønsker et mere afslappet udseende. Der er en del Hollywoodfølelse med sløjfer, som hænger på skuldrene. Når bruden har meget og mørkt hår, bruger jeg striber i lidt balayage eller bare almindelige striber, da opsætningen ser meget bedre ud, når håret har forskellige nuancer”.

Bashar Jacob – By Jacobs Hair & Beauty, Sverige

Accessories i fokus

Frisurer af Meeri MäntyläFrisurer af Meeri Mäntylä

”Bryllupsfrisurerne i 2018 er bløde, romantiske og naturlige. Vi vil se en del simple, bløde hestehaler og dels opsætninger med bølger og fletninger i siden. Formen er flad fra toppen og voluminøs i nakken med store blomster. Vintage er også synlig i opsætninger og dekorationer med masser glamour”.

Minna Makkonen – Katjamariateam, Finland

Bløde sildebensfletninger

Frisurer af Tina Jakobsen - By Tina JakobsenFrisurer af Tina Jakobsen

”I år er bryllupsopsætningerne begyndt at blive mere simple sammenlignet med sidste år. Krøllede detaljer og fletninger er gået af mode og erstattet af ”vævede” sektioner, og der må gerne falde stykker af hår ud fra opsætningen. Den romantiske knold i nakken giver plads til mere simple knuder og snoede sektioner i nakken. En simpel opsætning giver mulighed for nemt at bære blonde kjoler og kjoler med højere hals. Vi ser sildebensfletninger med et afslappet look, der minder om en løs opsætning, men samtidig et mere sikkert valg af opsætning. Kranse og ægte blomster tilføjer det sidste touch”.

Meeri Mäntylä - Folk Helsinki, Finland

Se også: Inspiration til brudefrisurer

 

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Perlespænder fra Everneed

Perlespænder fra Everneed

Perlespænder og gerne masser af dem er i allerhøjeste trend netop nu. Everneed har nu tilføjet syv smukke perleaccessories til sit sortiment. Perfekt som mersalg.
Celeb Luxury Colorditioner i 10 nuancer hos HeadBrands

Celeb Luxury Colorditioner i 10 nuancer hos HeadBrands

Gem Lite Colorditioner er en pigmenteret, farvebevarende og styrkende balsam, som genopbygger og reparerer bindingerne i håret. Findes hos HeadBrands.
Nyt krøllejern fra Cera Wandbar

Nyt krøllejern fra Cera Wandbar

Cera Wandbar er et nyt krøllejern, der takket være dets ergonomiske vinkel giver mange stylingmuligheder uden at belaste dit håndled, skulder eller albue.
SEB MAN - groomingserie til mænd fra Sebastian Professional

SEB MAN - groomingserie til mænd fra Sebastian Professional

Sebastian Professional lancerer nu SEB MAN - en serie bestående af pleje- og stylingprodukter til hår og skæg til mænd, der ikke vil sættes i bås!
Sheet Mask til håret med All Soft Mega fra Redken

Sheet Mask til håret med All Soft Mega fra Redken

All Soft Mega Sheet Mask er en intensiv hårmaske til tørt og skadet hår og det nyeste skud på stammen i All Soft Mega-serien. Se mere her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Jorden rundt med Marcelklubben

Jorden rundt med Marcelklubben

Marcelklubbens traditionsrige Londonaften fik i år et nyt udtryk under navnet Marcel International Inspiration og flere af landets store navne var på scenen denne aften.
La Biosthetique x Nobi Talai til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique x Nobi Talai til Paris Fashion Week SS19

Under temaet "Urbane Nomader" skabte La Biosthetique de smukke hår- og makeuplooks til Nobi Talais show under Paris Fashion Week SS19.
L'Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

Der var trendy klip, farve og opsætninger på menuen, da L’Oréal Professionnel inviterede til seminarie med Toni & Guy på Tivoli Hotel i København.
Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' internationale TrendVision 2018 løb af stablen i Lissabon, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience.
La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

Det er ganske vist nogle uger siden, at Paris Fashion Week SS19 løb af stablen, men det betyder ikke, at vi stopper med at inspireres. La Biosthetique skabte hårlooket til Talbot Runhofs show.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Nina Larsen

Nina Larsen

Nina Larsen har siden hun kom i lære som frisør vidst, at hun ville arbejde bag catwalkene, scenerne og tv-skærmene.
Johnny Poulsen

Johnny Poulsen

Hos Johnny i salon Arthur bliver der ikke kun klippet og stylet smarte frisurer. Her er der tid til fordybelse og åndelig samtale. Johnny elsker nemlig originaliteten hos sin kunder.

Nyeste videoer se flere videoer

2-i-1 festhår med Regis Salons

2-i-1 festhår med Regis Salons

Britiske Regis Salons har sammen med Creative Director Kieron Fowles skabt to glamourøse festfrisurer, som din kunde enkelt kan genskabe selv. Se videoen her!
Lær at skygge rødderne med Jenny Strebe og Schwarzkopf

Lær at skygge rødderne med Jenny Strebe og Schwarzkopf

I denne video viser Schwarzkopf Professionals sammen med Jenny Strebe hvordan du skygger rødderne i en reversed balayage; et nyt og spændende look.
Frivillige og Goldwell klippede hjemløse på Rådhuspladsen

Frivillige og Goldwell klippede hjemløse på Rådhuspladsen

Igen i år stillede en række frivillige frisører op på Rådhuspladsen den 11. december for at tilbyde gratis klip og styling til hjemløse i juletiden.
Naturlige og teksturerede bølger med ghd

Naturlige og teksturerede bølger med ghd

I denne video viser ghd, hvordan du får det såkaldte "I woke up like this"-look. Naturlige og teksturerede bølger for et cool og sexet look.
Long Hair Tutorial af Benjamin Martin -Bryllupsopsætning - tutorial

Long Hair Tutorial af Benjamin Martin -Bryllupsopsætning - tutorial

Talentfulde Benjamin Martin viser i denne tutorial tre forskellige festopsætninger, der passer godt til fest og bryllup. Se videoen her.