LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Brudefrisurer 2018

Bryllupsæsonen er i gang! Hair Magazine har talt med seks nordiske eksperter inden for bryllupsfrisurer, som fortæller om trends i 2018.

Klassisk og romantisk

Frisurer af Carina Lundtoft - minstoredag.dk

”Det, vi kommer til at se i 2018, er klassisk og romantisk boheme. Romantisk, blødt krøl, let sat op og meget naturligt. En anden stil, der stadig rør på sig, er den klassiske lave knold i nakken, gerne med et tvist af fald. Håret kan være samlet løst i nakken blandet med fletninger og snoninger. Det kan også være løst hængende bløde krøl, pyntet med blomster og grønne blade, der er et hit for tiden”.

Carina Lundtoft – minstoredag.dk, Danmark

Sideskilning med fletninger 

Frisurer af Tina Jakobsen - By Tina JakobsenFrisurer af Tina Jakobsen - By Tina Jakobsen

”Det løse look er en af de helt store trends indenfor brudefrisurer i 2018. Mange af mine kunder ønsker et autentisk, casual og romantisk look. Flet er stadig utroligt populært. Hvis håret skal være samlet, er frisuren oftest løst og tilfældigt opsat i nakken, med sideskilning og flet langs siden. Vi kommer helt sikkert også til at se en del friske blomster i håret”.

Tina Jakobsen – By Tina Jakobsen, Danmark

Læs også: Bryllupsfrisurer

Høj glamour

Frisurer af Antonio Axu - Antonio AxuFrisurer af Antonio Axu - Antonio Axu

”Jeg laver brudefrisurer til mange udenlandske bryllupper, og der har den seneste trend været store, høje frisurer á la Kardashian. Det, jeg fornemmer fremadrettet, er, at trenden begynder at bevæge sig mod mere afslappende frisurer og en blanding af halvt opsat og halvt løst hår. Mine svenske kunder er i øjeblikket ude efter sensuelle knuder, med et tvist af 50’erne”.

Antonio Axu – Antonio Axu, Sverige

Afslappet luksus

Foto: Unsplash

”I denne sæson kommer vi til at se mange krøller, bølger og mere rodede, enkle opsætninger. Jeg oplever, at folk er blevet trætte af de glatte og hårde opsætninger og ønsker et mere afslappet udseende. Der er en del Hollywoodfølelse med sløjfer, som hænger på skuldrene. Når bruden har meget og mørkt hår, bruger jeg striber i lidt balayage eller bare almindelige striber, da opsætningen ser meget bedre ud, når håret har forskellige nuancer”.

Bashar Jacob – By Jacobs Hair & Beauty, Sverige

Accessories i fokus

Frisurer af Meeri MäntyläFrisurer af Meeri Mäntylä

”Bryllupsfrisurerne i 2018 er bløde, romantiske og naturlige. Vi vil se en del simple, bløde hestehaler og dels opsætninger med bølger og fletninger i siden. Formen er flad fra toppen og voluminøs i nakken med store blomster. Vintage er også synlig i opsætninger og dekorationer med masser glamour”.

Minna Makkonen – Katjamariateam, Finland

Bløde sildebensfletninger

Frisurer af Tina Jakobsen - By Tina JakobsenFrisurer af Tina Jakobsen

”I år er bryllupsopsætningerne begyndt at blive mere simple sammenlignet med sidste år. Krøllede detaljer og fletninger er gået af mode og erstattet af ”vævede” sektioner, og der må gerne falde stykker af hår ud fra opsætningen. Den romantiske knold i nakken giver plads til mere simple knuder og snoede sektioner i nakken. En simpel opsætning giver mulighed for nemt at bære blonde kjoler og kjoler med højere hals. Vi ser sildebensfletninger med et afslappet look, der minder om en løs opsætning, men samtidig et mere sikkert valg af opsætning. Kranse og ægte blomster tilføjer det sidste touch”.

Meeri Mäntylä - Folk Helsinki, Finland

Se også: Inspiration til brudefrisurer

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Weightless Conditioning Water fra Philip B hos Oneblackcar

Weightless Conditioning Water fra Philip B hos Oneblackcar

Den lette conditioning mist giver hårstrået livgivende fugt, genetablerer elasticitet og blødhed, mens håret efterlades med sund shine. Læs om det her.
Tailor’s Hair & Body Wash kun hos Brands4hair

Tailor’s Hair & Body Wash kun hos Brands4hair

TAILOR’S Hair & Body Wash er den eksklusive fugtpleje til mænd. Læs om produktet her.
Fudge Clean Blonde Violet Xpander Foam

Fudge Clean Blonde Violet Xpander Foam

Clean Blonde Violet Xpander Foam er en let mousse med violet pigment, som absorberes hurtigt uden at føles klæbrig. Produktet fås hos HeadBrand - læs om det her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.
Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

For at byde foråret velkommen på bedste vis, begav Hair Magazine sig til Bologna for at opleve dét, der efter 50 år eksistens har vokset sig til et af verdens største arrangement i den professionelle skønhedsbranche.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Nina Larsen

Nina Larsen

Nina Larsen har siden hun kom i lære som frisør vidst, at hun ville arbejde bag catwalkene, scenerne og tv-skærmene.
Ole Wagner

Ole Wagner

”Har man ikke lyst til at være med på beatet, så skal man helt lade være….”. Det mener Ole Wagner. Han kalder sig selv ”moderat perfektionist”, han mener, dét at være frisør er en livsstil, og at dynamik og udvikling er en uundværlig del af faget.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Inspiration til brudefrisurer

Inspiration til brudefrisurer

Bryllupsæsonen er gået i gang! Der findes adskillige muligheder til brudefrisuren og ønsker fra bruden kan strække vidt. Se inspirationsvideoen her!
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Følg med i videoen, hvor Sofia Geideby viser, hvordan du laver en enkel, fin og sommerlig frisurer med fletninger.
Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.
De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.