LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

BRUNS - En grøn succeshistorie

BRUNS er et brand med en stærk miljøprofil og et stærkt engagement til miljø- og personaleforhold. Frisørerne Cecilie C. Nilsson og Johanna Lindskoug står bag de Grøn Salon-certificerede saloner BRUNS og deres egen fabrik, hvor deres økologiske produktserie BRUNS products fremstilles. 

I 2006 mødte frisørerne Cecilia C. Nilsson og Johanne Lindskoug hinanden på et kursus, hvor frøet blev sået til et langvarigt venskabs- og arbejdsrelation.

På fem år er BRUNS frisører gået fra at være en lille salon med to ansatte til en kæde med egen fabrik. På nuværende tidspunkt er der en salon i Lund og en salon i Malmø med sammenlagt tolv ansatte frisører og et antal elever. Begge saloner er certificerede af Grøn Salon. 

"Vi har verdens sjoveste job, og vi griner meget på arbejdet uanset alder. En dag hver uge arbejder vi som frisører og har det sjovt med vores fantastiske piger i salonerne. De andre dage er vi på fabrikken, hvor vi også har kontor". 

Se også: Harmonisk kokos shampoo og balsam fra Bruns

I 2014 modtog BRUNS frisører Lunds kommunes miljøpris. Derfra var det et naturligt skridt at begynde at udvikle egne og håndlavede, økologiske hårplejeprodukter. I 2014 modtog BRUNS frisører Lunds kommunes miljøpris. Derfra var det et naturligt skridt at begynde at udvikle egne og håndlavede, økologiske hårplejeprodukter.  

BRUNS products indeholder kun naturlige ingredienser og er økologiske så længe, det er muligt. BRUNS products indeholder kun naturlige ingredienser og er økologiske så længe, det er muligt. 

Håndlavede økologiske produkter 
I 2014 fik BRUNS frisører Lunds kommunes miljøpris. Derfra var det et naturligt skridt at begynde at udvikle egne og håndlavede, økologiske hårplejeprodukter. Alle produkter er håndlavede efter egne opskrifter i små mængder. I dag består serien af 14 produkter, blandt andet forskellige slags shampoo, balsam, saltvandsspray, deodoranter og den prisvindende hårsufflé. 

"At være frisør indebærer at man bruger flere timer om ugen på at blande, håndtere og indånde kemikalier. Produkter med navnet BRUNS forpligter. Som certificerede Grønne Frisører, stiller vi høje krav til vores arbejdsmiljø, hvilket indebærer, at vi arbejder uden skadelige og allergifremkaldende kemikalier". 

Sammen arbejder de hårdt for at skabe et så sundt arbejdsmiljø som muligt for frisører, kunder og miljøet. 

"Vi er unikke, da vi altid producerer en søster til vores produkter uden duft. Disse duftfrie produkter er altid certificerede af Allergy Certified, der er en allergicertificering med strenge krav. Vi mærker en stigende efterspørgsel på duftfrie produkter, og det er skønt at kunne tilbyde det". 

I dag består BRUNS produktserie af 14 forskellige produkter.I dag består BRUNS produktserie af 14 forskellige produkter.

Udviklingen af endnu flere miljøvenlige produkter er i fuld gang.Udviklingen af endnu flere miljøvenlige produkter er i fuld gang. 

BRUNS laver altid en søster uden duft til deres produkter. Disse duftfrie produkter er altid certificeret af Allergy Certified. BRUNS laver altid en søster uden duft til deres produkter. Disse duftfrie produkter er altid certificeret af Allergy Certified. 

Kraftig vækst
Udviklingen af flere miljøvenlige produkter er i fuld gang, og mærket vokser, særligt takket være en engageret og dedikeret kundekreds.

"Med stor glæde ser vi, at interessen for hårpleje uden skadelige kemikalier øges. Det er utrolig sjovt. Som certificeret Grøn Frisør ved vi, at man som frisør kan efterkomme samme resultat som en traditionel frisør. Det er heller ikke kun grønne frisører, der køber produktserien, flere og flere "traditionelle" frisører er interesserede i grønne produkter". 

I løbet af året planlægges yderligere ti produkter, blandt andet forskellige slags voks og en hårkur. BRUNS products indeholder kun naturlige ingredienser og er økologiske så længe, der er muligt. I dag kan BRUNS products købes i forskellige saloner, webshops samt i Spanien. Målet er at nå ud til flere udenfor Sveriges grænser. 

Text: Ida Holmström
Foto: BRUNS

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Gaveæske fra TAILOR'S kun hos Brands4hair

Gaveæske fra TAILOR'S kun hos Brands4hair

Nu har du mulighed for at købe gaveæsker fra TAILOR'S til manden. Læs mere om det her.
Bold Color Washes fra Schwarzkopf Professional

Bold Color Washes fra Schwarzkopf Professional

De nye Bold Color Washes fra Schwarzkopf Professional er sulfatfri shampoo med semipermanente farveresultater. Læs mere om nyheden her.
Matrix SoColor Cult med 29 intensive farver

Matrix SoColor Cult med 29 intensive farver

Matrix SoColor Cult er en hårfarveserie med en omfattende farvepalette med 29 farver, der kan tilpasses i intensitet og holdbarhed.
Hold.Me Hairspray fra Design.Me

Hold.Me Hairspray fra Design.Me

Hold.Me hårspray gør det nu muligt at tilpasse sprayen præcis, som man ønsker det. Læs mere om produktet her.
COLOUR serie med granatæbleolie & hyben fra TRINITY

COLOUR serie med granatæbleolie & hyben fra TRINITY

Trinity er ude med en nye produktserie, der giver liv og spændstighed til farvet hår. Læs mere om serien her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' internationale TrendVision 2018 løb af stablen i Lissabon, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience.
La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

Det er ganske vist nogle uger siden, at Paris Fashion Week SS19 løb af stablen, men det betyder ikke, at vi stopper med at inspireres. La Biosthetique skabte hårlooket til Talbot Runhofs show.
Wella Professionals inviterede til trendaften

Wella Professionals inviterede til trendaften

Endnu en gang åbnede Wella Professionals dørene op for mere end 320 frisører landet over for at inspirere, udfordre og undervise branchen i de seneste trends.
Glamour og luksus til Gold International Show i København

Glamour og luksus til Gold International Show i København

Modehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallaaften i Købehavn med show, cirkusartister og flere nye lanceringer.
En hel weekend med HeadBrands

En hel weekend med HeadBrands

Mere end 250 frisører var kommet fra alle Nordens hjørner for at tage del i den allerførste HeadBrands Xperience – og hvilken oplevelse det var!

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Kaj Andersen og Jakob Veis

Kaj Andersen og Jakob Veis

Kaj Andersen og Jakob Veis åbnede deres salon Coka Coiffure i 2004. For et par måneder siden fik dukkede muligheden for at flytte til større og bedre lokaler. De to frisører satte alle sejl til og har netop indviet en supermoderne salon.
Benjamin Martin

Benjamin Martin

”Jeg vil altid være den bedste. Det gælder mit arbejde med hår, og det gælder min dans”. Og det er netop det ”drive”, der har gjort, at Benjamin Martin er nået dertil, hvor han er i dag.

Nyeste videoer se flere videoer

ghd "how to" - perfekte bølger med glattejern

ghd "how to" - perfekte bølger med glattejern

I denne video viser ghd, hvordan man laver det perfekte wavy hår med et glattejern.
Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre stereotyper

Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre stereotyper

Skønhedsbrandet Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre billedet af mandlighed med den nye kampagne Be Yourself More.
Lær at lave en paryk med Redken

Lær at lave en paryk med Redken

Redken viser her, hvordan man kan lave en paryk, der er perfekt til alle Halloween-festerne, der er lige rundt om hjørnet - kun fantasien sætter grænserne!
Simpel opsætning til festlige begivenheder

Simpel opsætning til festlige begivenheder

Få inspiration til en simpel, festlig opsætning her, hvor kun få ting skal brugs til en elegant opsætning.
Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Er du nysgerrig på på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Ved at tage dette 9-minutters seminar lærer du alt, du behøver at vide.