LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

BRUNS - En grøn succeshistorie

BRUNS er et brand med en stærk miljøprofil og et stærkt engagement til miljø- og personaleforhold. Frisørerne Cecilie C. Nilsson og Johanna Lindskoug står bag de Grøn Salon-certificerede saloner BRUNS og deres egen fabrik, hvor deres økologiske produktserie BRUNS products fremstilles. 

I 2006 mødte frisørerne Cecilia C. Nilsson og Johanne Lindskoug hinanden på et kursus, hvor frøet blev sået til et langvarigt venskabs- og arbejdsrelation.

På fem år er BRUNS frisører gået fra at være en lille salon med to ansatte til en kæde med egen fabrik. På nuværende tidspunkt er der en salon i Lund og en salon i Malmø med sammenlagt tolv ansatte frisører og et antal elever. Begge saloner er certificerede af Grøn Salon. 

"Vi har verdens sjoveste job, og vi griner meget på arbejdet uanset alder. En dag hver uge arbejder vi som frisører og har det sjovt med vores fantastiske piger i salonerne. De andre dage er vi på fabrikken, hvor vi også har kontor". 

Se også: Harmonisk kokos shampoo og balsam fra Bruns

I 2014 modtog BRUNS frisører Lunds kommunes miljøpris. Derfra var det et naturligt skridt at begynde at udvikle egne og håndlavede, økologiske hårplejeprodukter. I 2014 modtog BRUNS frisører Lunds kommunes miljøpris. Derfra var det et naturligt skridt at begynde at udvikle egne og håndlavede, økologiske hårplejeprodukter.  

BRUNS products indeholder kun naturlige ingredienser og er økologiske så længe, det er muligt. BRUNS products indeholder kun naturlige ingredienser og er økologiske så længe, det er muligt. 

Håndlavede økologiske produkter 
I 2014 fik BRUNS frisører Lunds kommunes miljøpris. Derfra var det et naturligt skridt at begynde at udvikle egne og håndlavede, økologiske hårplejeprodukter. Alle produkter er håndlavede efter egne opskrifter i små mængder. I dag består serien af 14 produkter, blandt andet forskellige slags shampoo, balsam, saltvandsspray, deodoranter og den prisvindende hårsufflé. 

"At være frisør indebærer at man bruger flere timer om ugen på at blande, håndtere og indånde kemikalier. Produkter med navnet BRUNS forpligter. Som certificerede Grønne Frisører, stiller vi høje krav til vores arbejdsmiljø, hvilket indebærer, at vi arbejder uden skadelige og allergifremkaldende kemikalier". 

Sammen arbejder de hårdt for at skabe et så sundt arbejdsmiljø som muligt for frisører, kunder og miljøet. 

"Vi er unikke, da vi altid producerer en søster til vores produkter uden duft. Disse duftfrie produkter er altid certificerede af Allergy Certified, der er en allergicertificering med strenge krav. Vi mærker en stigende efterspørgsel på duftfrie produkter, og det er skønt at kunne tilbyde det". 

I dag består BRUNS produktserie af 14 forskellige produkter.I dag består BRUNS produktserie af 14 forskellige produkter.

Udviklingen af endnu flere miljøvenlige produkter er i fuld gang.Udviklingen af endnu flere miljøvenlige produkter er i fuld gang. 

BRUNS laver altid en søster uden duft til deres produkter. Disse duftfrie produkter er altid certificeret af Allergy Certified. BRUNS laver altid en søster uden duft til deres produkter. Disse duftfrie produkter er altid certificeret af Allergy Certified. 

Kraftig vækst
Udviklingen af flere miljøvenlige produkter er i fuld gang, og mærket vokser, særligt takket være en engageret og dedikeret kundekreds.

"Med stor glæde ser vi, at interessen for hårpleje uden skadelige kemikalier øges. Det er utrolig sjovt. Som certificeret Grøn Frisør ved vi, at man som frisør kan efterkomme samme resultat som en traditionel frisør. Det er heller ikke kun grønne frisører, der køber produktserien, flere og flere "traditionelle" frisører er interesserede i grønne produkter". 

I løbet af året planlægges yderligere ti produkter, blandt andet forskellige slags voks og en hårkur. BRUNS products indeholder kun naturlige ingredienser og er økologiske så længe, der er muligt. I dag kan BRUNS products købes i forskellige saloner, webshops samt i Spanien. Målet er at nå ud til flere udenfor Sveriges grænser. 

Under året planeras ytterligare tio produkter, bland annat olika vax och en hårinpackning. BRUNS products innehåller endast naturliga råvaror och är ekologiska så långt det är möjligt. Idag finns BRUNS products att köpa på olika salonger, webshoppar samt i Spanien. Målet är att nå ut till fler utanför Sveriges gränser.

Text: Ida Holmström
Foto: BRUNS

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Stort udvalg i Barberpoles hos Frisørshopping

Stort udvalg i Barberpoles hos Frisørshopping

Du finder Danmarks største udvalg af de kendte barberpoles hos Frisørshopping. Nu er sortimentet yderligere udvidet, så der er noget for enhver salon og barbershop.
Balmain Paris introducerer Overnight Repair Serum

Balmain Paris introducerer Overnight Repair Serum

Som en nyhed i sin Care-serie, lancerer Balmain Paris nu Overnight Repair Serum, der reducerer synlige tegn på slidt og skadet hår.
Nyheder fra Dapper Dan hos Frisørshopping

Nyheder fra Dapper Dan hos Frisørshopping

Dapper Dan har lanceret et par nyheder, der netop er kommet til Danmark. Der er tale om Sea Salt Spray samt en Hair & Body shampoo, der forhandles af Frisørshopping.dk
Ocean Spray fra Maria Nila

Ocean Spray fra Maria Nila

Teksturspray med ekstra hold, der giver et naturligt resultat. Sulfat- og parabenefri med 100 % veganske ingredienser. Læs om det her.
Oxiblonde Evoplexx lysningspulver kun hos Brands4hair

Oxiblonde Evoplexx lysningspulver kun hos Brands4hair

Oxiblonde Evoplexx fra Trinity Haircare præsenterer nu en lysningsserie, der er både skånsom og med en masse fordele. Læs om den her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

WELLA TRENDS FORÅR/SOMMER 2016

WELLA TRENDS FORÅR/SOMMER 2016

Deltagerne fik vist de forskellige teknikker bag de nye Ecaille looks, samt hvordan de kunne tilpasse trendteknikkerne til de forskellige kundetyper, som opleves i salonen. Se alle billederne i artiklen.
Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Jesper og Wicki Buch

Jesper og Wicki Buch

Jesper og Wicki Buch driver sammen Buch i København og vil gøre det klart, at frisører ikke er en lavere kaste. "Vi skal være stolte af at være frisører".
Eugene Souleiman

Eugene Souleiman

Bag frisurerne af nogle af modeugens vigtigste navne, er Eugene Souleiman - en af modeverdenens mest eftertragtede stylister. Læs vores interview med ham her.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!
Inspiration til brudefrisurer

Inspiration til brudefrisurer

Bryllupsæsonen er gået i gang! Der findes adskillige muligheder til brudefrisuren og ønsker fra bruden kan strække vidt. Se inspirationsvideoen her!