LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

BRUNS - En grøn succeshistorie

BRUNS er et brand med en stærk miljøprofil og et stærkt engagement til miljø- og personaleforhold. Frisørerne Cecilie C. Nilsson og Johanna Lindskoug står bag de Grøn Salon-certificerede saloner BRUNS og deres egen fabrik, hvor deres økologiske produktserie BRUNS products fremstilles. 

I 2006 mødte frisørerne Cecilia C. Nilsson og Johanne Lindskoug hinanden på et kursus, hvor frøet blev sået til et langvarigt venskabs- og arbejdsrelation.

På fem år er BRUNS frisører gået fra at være en lille salon med to ansatte til en kæde med egen fabrik. På nuværende tidspunkt er der en salon i Lund og en salon i Malmø med sammenlagt tolv ansatte frisører og et antal elever. Begge saloner er certificerede af Grøn Salon. 

"Vi har verdens sjoveste job, og vi griner meget på arbejdet uanset alder. En dag hver uge arbejder vi som frisører og har det sjovt med vores fantastiske piger i salonerne. De andre dage er vi på fabrikken, hvor vi også har kontor". 

Se også: Harmonisk kokos shampoo og balsam fra Bruns

I 2014 modtog BRUNS frisører Lunds kommunes miljøpris. Derfra var det et naturligt skridt at begynde at udvikle egne og håndlavede, økologiske hårplejeprodukter. I 2014 modtog BRUNS frisører Lunds kommunes miljøpris. Derfra var det et naturligt skridt at begynde at udvikle egne og håndlavede, økologiske hårplejeprodukter.  

BRUNS products indeholder kun naturlige ingredienser og er økologiske så længe, det er muligt. BRUNS products indeholder kun naturlige ingredienser og er økologiske så længe, det er muligt. 

Håndlavede økologiske produkter 
I 2014 fik BRUNS frisører Lunds kommunes miljøpris. Derfra var det et naturligt skridt at begynde at udvikle egne og håndlavede, økologiske hårplejeprodukter. Alle produkter er håndlavede efter egne opskrifter i små mængder. I dag består serien af 14 produkter, blandt andet forskellige slags shampoo, balsam, saltvandsspray, deodoranter og den prisvindende hårsufflé. 

"At være frisør indebærer at man bruger flere timer om ugen på at blande, håndtere og indånde kemikalier. Produkter med navnet BRUNS forpligter. Som certificerede Grønne Frisører, stiller vi høje krav til vores arbejdsmiljø, hvilket indebærer, at vi arbejder uden skadelige og allergifremkaldende kemikalier". 

Sammen arbejder de hårdt for at skabe et så sundt arbejdsmiljø som muligt for frisører, kunder og miljøet. 

"Vi er unikke, da vi altid producerer en søster til vores produkter uden duft. Disse duftfrie produkter er altid certificerede af Allergy Certified, der er en allergicertificering med strenge krav. Vi mærker en stigende efterspørgsel på duftfrie produkter, og det er skønt at kunne tilbyde det". 

I dag består BRUNS produktserie af 14 forskellige produkter.I dag består BRUNS produktserie af 14 forskellige produkter.

Udviklingen af endnu flere miljøvenlige produkter er i fuld gang.Udviklingen af endnu flere miljøvenlige produkter er i fuld gang. 

BRUNS laver altid en søster uden duft til deres produkter. Disse duftfrie produkter er altid certificeret af Allergy Certified. BRUNS laver altid en søster uden duft til deres produkter. Disse duftfrie produkter er altid certificeret af Allergy Certified. 

Kraftig vækst
Udviklingen af flere miljøvenlige produkter er i fuld gang, og mærket vokser, særligt takket være en engageret og dedikeret kundekreds.

"Med stor glæde ser vi, at interessen for hårpleje uden skadelige kemikalier øges. Det er utrolig sjovt. Som certificeret Grøn Frisør ved vi, at man som frisør kan efterkomme samme resultat som en traditionel frisør. Det er heller ikke kun grønne frisører, der køber produktserien, flere og flere "traditionelle" frisører er interesserede i grønne produkter". 

I løbet af året planlægges yderligere ti produkter, blandt andet forskellige slags voks og en hårkur. BRUNS products indeholder kun naturlige ingredienser og er økologiske så længe, der er muligt. I dag kan BRUNS products købes i forskellige saloner, webshops samt i Spanien. Målet er at nå ud til flere udenfor Sveriges grænser. 

Text: Ida Holmström
Foto: BRUNS

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Elements Xclusive - Bæredygtig nyhed fra IdHAIR

Elements Xclusive - Bæredygtig nyhed fra IdHAIR

Med inspiration fra de danske kyster har IdHAIR skabt et nordisk design med fokus på genbrugsplast fyldt med kvalitet og forkælelse til håret.
Nyt fra Admind - Arkiver dine bilag i din Admind løsning

Nyt fra Admind - Arkiver dine bilag i din Admind løsning

Hvis du er træt af at skulle gemme bilag i ringbind, så kan du nu arkivere dem direkte i din Admind løsning. Læs mere om det her.
Nye GOODBYE YELLOW fra Schwarzkopf Professional

Nye GOODBYE YELLOW fra Schwarzkopf Professional

GOODBYE YELLOW modvirker gullige toner i håret og indeholder hverken SLS/SLES-sulfater. Læs mere om produktet her.
Nyheder fra ingredien!

Nyheder fra ingredien!

Hair Team Company lancerer nu to nyheder fra ingredien; ingrediBlond og Activator til alle afblegningsformål. Produkterne indeholder vigtige proteiner.
Pigmenteret OSIS+ Dry Shampoo - Nyhed fra Schwarzkopf Professional

Pigmenteret OSIS+ Dry Shampoo - Nyhed fra Schwarzkopf Professional

Nyhed fra Schwarzkopf Professional - Nye pigmenterede tørshampoo fra OSIS+ i tre forskellige nuancer. Læs mere om nyheden her!

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Cim Mahony

Cim Mahony

Cim Mahony – navnet lyder ikke dansk – men Cim Mahony, uddannet frisør og efterspurgt hårstylist, er pæredansk. Læs resten af frisørportrættet på hairmagazine.dk
Anne-Sophie Villumsen

Anne-Sophie Villumsen

”Årets Frisør-titlen ser jeg som branchens blåstempling af sunde grønne produkter og bæredygtighed”. Det siger Anne-Sophie Villumsen fra Zenz. Læs hele artiklen med Anne-Sophie her.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!