LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Cim Mahony Studio stylede hår for Cecilie Bahnsen til CPHFW18

Cim Mahony Studio, i samarbejde med L'Oréal Professionnel, stylede enkelt og ungdommeligt hår til Cecilie Bahnsens show til Copenhagen Fashion Week. 

På Galleri Nicolai Wallner, blandt installationer i glas og metal, samledes den danske og internationale modeelite for at tage del i Cecilie Bahnsens efterårs- og vinterkollektion 2018. Hair Magazine fik lov til at komme backstage for at følge arbejdet med frisørerne, som fulgte den trendsættende designer.

Læs også: Backstage med Cim Mahony og L’Oréal Professionnel

Et par timer inden dørene åbnede, gik det hurtigt for sig backstage, da 24 modeller skulle styles af ni frisører på et lille område. Desuden befandt selv makeupartister, fotografer, journalister og andre personer sig på samme område. Trods mangel på plads og tid var Sanne Bidstrup, som var en del af teamet fra Cim Mahony Studio, rolig. Hun er vant til sæsonarbejde, og tidspresset er en del af det, som gør det sjovt.

"Det er sjovt at arbejde med en deadline. Du har et mål, og det skal gerne gå lidt stærkt. Du kan ikke bruge to timer på hver model, du samarbejder enormt meget, og du er en del af et sjovt team sammen med mennesker, du godt kan lide, og du ser det hele forvandle sig til et godt show".

Sanne Bidstrup var en del af teamet fra Cim Mahony Studio, som i samarbejde med L'Oréal Professionnel, stod for stylingen under showet ved Copenhagen Fashion Week.Sanne Bidstrup var en del af teamet fra Cim Mahony Studio, som i samarbejde med L'Oréal Professionnel, stod for stylingen under showet ved Copenhagen Fashion Week.

Alle modeller blev stylet i midterdelen med en løs hestehale bundet med en sløjfe. Alle modeller blev stylet i midtersektionen med en løs hestehale bundet med en sløjfe. 

Konstant udvikling gennem tiden  
Det var Cim Mahony Studio, i samarbejde med L’Oréal Professionnel, som stod for stylingen af modellernes hår til showet. Hårstylingen er en vigtig del for Cecilie Bahnsens og følger et tydeligt mønster, selvom der udvikles hver sæson.

"Det look, vi har lavet denne gang, er en lille smule blødere end det, vi lavede sidste gang. Vi følger den samme tråd men gør det med mere struktur. Det er lidt mere naivt og individuelt. Det er vigtigt, at vi ikke er et helt andet sted men kører de samme silhuetter, så er der nogle andre ting, der er anderledes".

Læs også: L’Oréal Professionnel var med backstage til GANNI modeshow

Sanne og de andre stylister i teamet benyttede sig af pigernes eget fald, stylede det i midtersektionen og bandt det op med en løs sløjfe i blød hestehale. Det enkle look komplimenterer kollektionen, og alt er gennemtænkt for at skabe et afbalanceret helhedsindtryk.

"Cecilie er måske Danmarks eneste couturedesigner, og hun laver simpelthen så smukt tøj, meget detaljeret og silhuetten er super smuk, så det spiller fint sammen med den skarpe installationskunst. Det har vi også taget højde for, da vi lavede stylingen".

Modellernes egen hårstruktur blev tydeliggjort, og det gjorde ikke noget, hvis en hårlok hang foran ansigtet. Modellernes egen hårstruktur blev tydeliggjort, og det gjorde ikke noget, hvis en hårlok hang foran ansigtet. 

Ditte Wozniak som ansvarlig frisør og stylede håret sammen med Cim Mahoney Studio og L'Oréal Professionnel.Ditte Wozniak var ansvarlig frisør og stylede håret sammen med Cim Mahoney Studio og L'Oréal Professionnel.

Tendenser i hårmoden
Selvom looket til Cecilie Bahnsens show var enkelt og stilrent, gav den et hint af de tendenser, vi vil se i hårmoden fremover. Hårmoden går mod et individuelt udtryk, hvor naturlige egenskaber udnyttes og forstærkes frem for at tilbageholdes.  

"Hårmode er efterhånden et vidt begreb. Der er ikke rigtig nogen specifik trend som i 50’erne, hvor det mere var en stil, som alle havde. Det har man ikke rigtig mere. Vi har i mange år haft meget neutralt hår, men nu bryder vi lidt ud af de rammer og slår os lidt mere løs".

Se flere billeder i galleriet:

Tekst: Camilla Svensson (Dina Boysen red.)
Foto: Paul Venn for L’Oréal Professionnel

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Ny Saddle Seat klippestol fra Efalock hos Cosmobell

Ny Saddle Seat klippestol fra Efalock hos Cosmobell

Denne lækre klippestol er udstyret med de intelligente ClicTec hjul og er lavet i et flot design. Læs om det her.
Efalock ClicTec hjul hos Cosmobell

Efalock ClicTec hjul hos Cosmobell

Er du træt af at fjerne hår i dine hjul er dette løsningen. Læs her om de smarte hjul, der fås hos Cosmobell.
Børneshampoo med ekstra god samvittighed fra IdHair

Børneshampoo med ekstra god samvittighed fra IdHair

IdHair har indgået et samarbejde med Danske Hospitalsklovne, hvor du er med til at støtte børnene, når du køber produktet. Læs mere her.
Beard Junk by Waterclouds - Cream Beard Balm

Beard Junk by Waterclouds - Cream Beard Balm

En fugtgivendene skægcream, der indeholder Camellia Oil, Macadamian Nød Oil og Argan Oil. Læs om det her.
Velour hårbøjler fra Everneed

Velour hårbøjler fra Everneed

Everneed lancerer nu disse fine velour hårbøjler. Hårbøjlerne fås i forskellige farve, nogle ensartet og andre med print. Se dem her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Poul Nejlund og Ole Jepsen

Poul Nejlund og Ole Jepsen

Dronningens frisør, Poul Nejlund, og hans kompagnon Ole Jepsen, der friserer prinsesse Alexandra, har med deres salon Jean-Leonard i en menneskealder haft et frisørliv langt ud over det sædvanlige.
Ethos Hairdressing

Ethos Hairdressing

Hair Magazine var med på HJ Live London, hvor vi fik en snak med to af Storbritanniens mest indflydelsesrige frisører: Sharon Peake og Adam Bryant fra Ethos Hairdressing i Manchester.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!
Inspiration til brudefrisurer

Inspiration til brudefrisurer

Bryllupsæsonen er gået i gang! Der findes adskillige muligheder til brudefrisuren og ønsker fra bruden kan strække vidt. Se inspirationsvideoen her!
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Følg med i videoen, hvor Sofia Geideby viser, hvordan du laver en enkel, fin og sommerlig frisurer med fletninger.
Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.