LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Fest og farver med Guy Tang i København

Den populære farvekonge, Guy Tang, var fløjet ind fra Los Angeles for at fortælle om spændende nyheder til de danske frisører. Mens Guy gjorde klar til showet, blev der minglet blandt de inviterede i Tivoli Hotel & Congress Center, hvor showet blev holdt. 

Mange var mødt spændte op for at se Guy Tang i Tivoli Hotel & Congress.Mange var mødt spændte op for at se Guy Tang i Tivoli Hotel & Congress.

Et show med fart
Guy Tang skulle præsentere sin egen farveserie #mydentity i samarbejde med Baldacci Haircare, der er distributør i Danmark. Da dørene åbnede til auditoriet, begyndte folk at skynde sig. Det var tydeligt, at alle ønskede sig en plads så tæt på som overhovedet muligt, og det gav et klart billede af, at Guy Tang er respekteret og populær blandt sit publikum.

Guy Tang præsenterer de forskellige farver fra #mydentity med en hjælpende hånd fra Rikke Lauenborg.Guy Tang præsenterer de forskellige farver fra #mydentity med en hjælpende hånd fra Rikke Lauenborg.

Stemningen var ikke til at tage fejl af. Der var masser af grin, og inspirerende ord fyldte lokalet gennem showet. Guy Tang tog sig tid til at lave sjov, svare på spørgsmål og forklare den nye farveserie, #mydentity, detaljeret.

Læs også: Baldacci Haircare lanceres i Danmark og overtager Olaplex

Pastel og meget mere
På scenen præsenterede Guy Tang syv modeller med forskellige hårfarver fra den nye farveserie. Det var specielt pastelfarverne, der blev anvendt, og farvekongen gennemgik, hvordan man bedst muligt kunne få den ønskede farve. Da han selv har taget del i udviklingen af farverne, blev der givet en grundig præsentation af hver farve, og hvad man som frisør skulle være opmærksom på.

Guy Tang viste de smukke pastelfarver på modellerne til showet.Guy Tang viste de smukke pastelfarver på modellerne til showet.Guy Tang viste de smukke pastelfarver på modellerne til showet.

#mydentity består af et bredt udvalg af flotte farver; demi-permanente og permanente. Det var tydeligt, at Guy Tang vidste, hvad han snakkede om, og det gjorde, at publikum sad med spidse ører og slugte så meget, de kunne.

Udover at dele sin viden om de flotte farver, så blev der også uddelt gode råd til, hvordan folien bedst formes under hårfarvningen, og hvordan lys gør en enorm forskel for, hvordan farven kommer til udtryk.

Guy Tang viser, hvordan man kan lave flotte farveovergange med farveserien.Guy Tang viser, hvordan man kan lave flotte farveovergange med farveserien.

Frisørerne får gode råd til, hvordan folien kan laves pænt, samtidig med at det bliver nemt at tage ud. Frisørerne får gode råd til, hvordan folien kan laves pænt, samtidig med at det bliver nemt at tage ud. 

Læs også: Guy Tang - At turde være sig selv

Mingling med Guy Tang
Da showet var slut fik frisørerne mulighed for at møde Guy Tang. Man kunne stille ham spørgsmål eller bare få taget et billede sammen med ham, hvis det var det, man ønskede. Farveserien stod stadig fremme, så man kunne se nærmere på alle de forskellige farver samt læse mere om hver enkelt. Guy Tang havde derudover sørget for at give sit bedste tip til hver enkelt farve.

Guy Tang viser den smukke brune hårfarve frem på en af sine modeller. Guy Tang viser den smukke brune hårfarve frem på en af sine modeller. 

Alle gik derfra med nyttig viden og en aften fyldt med latter og fjolleri - Baldacci Haircare og Guy Tang havde virkelig sørget for et fantastisk event.

Se flere billeder fra showet her:

Tekst: Dina Boysen
Foto: Claus Peuckert

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Elements Xclusive - Bæredygtig nyhed fra IdHAIR

Elements Xclusive - Bæredygtig nyhed fra IdHAIR

Med inspiration fra de danske kyster har IdHAIR skabt et nordisk design med fokus på genbrugsplast fyldt med kvalitet og forkælelse til håret.
Nyt fra Admind - Arkiver dine bilag i din Admind løsning

Nyt fra Admind - Arkiver dine bilag i din Admind løsning

Hvis du er træt af at skulle gemme bilag i ringbind, så kan du nu arkivere dem direkte i din Admind løsning. Læs mere om det her.
Nye GOODBYE YELLOW fra Schwarzkopf Professional

Nye GOODBYE YELLOW fra Schwarzkopf Professional

GOODBYE YELLOW modvirker gullige toner i håret og indeholder hverken SLS/SLES-sulfater. Læs mere om produktet her.
Nyheder fra ingredien!

Nyheder fra ingredien!

Hair Team Company lancerer nu to nyheder fra ingredien; ingrediBlond og Activator til alle afblegningsformål. Produkterne indeholder vigtige proteiner.
Pigmenteret OSIS+ Dry Shampoo - Nyhed fra Schwarzkopf Professional

Pigmenteret OSIS+ Dry Shampoo - Nyhed fra Schwarzkopf Professional

Nyhed fra Schwarzkopf Professional - Nye pigmenterede tørshampoo fra OSIS+ i tre forskellige nuancer. Læs mere om nyheden her!

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Serdar Yatakci

Serdar Yatakci

Serdar Yatakci vandt American Crew All Star Challenge i Danmark, og dermed også en billet til den internationale konkurrence i Bruxelles. Læs alt om det her.
Jan Larsen

Jan Larsen

”Vi skal have energi og ”drive” i salonen”. Det mener Jan Larsen fra Stuhr. Hans holdning er, at dét at være frisør er en livsstil, men vil man noget, må man investere i sig selv.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!