LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Fest og farver med Guy Tang i København

Den populære farvekonge, Guy Tang, var fløjet ind fra Los Angeles for at fortælle om spændende nyheder til de danske frisører. Mens Guy gjorde klar til showet, blev der minglet blandt de inviterede i Tivoli Hotel & Congress Center, hvor showet blev holdt. 

Mange var mødt spændte op for at se Guy Tang i Tivoli Hotel & Congress.Mange var mødt spændte op for at se Guy Tang i Tivoli Hotel & Congress.

Et show med fart
Guy Tang skulle præsentere sin egen farveserie #mydentity i samarbejde med Baldacci Haircare, der er distributør i Danmark. Da dørene åbnede til auditoriet, begyndte folk at skynde sig. Det var tydeligt, at alle ønskede sig en plads så tæt på som overhovedet muligt, og det gav et klart billede af, at Guy Tang er respekteret og populær blandt sit publikum.

Guy Tang præsenterer de forskellige farver fra #mydentity med en hjælpende hånd fra Rikke Lauenborg.Guy Tang præsenterer de forskellige farver fra #mydentity med en hjælpende hånd fra Rikke Lauenborg.

Stemningen var ikke til at tage fejl af. Der var masser af grin, og inspirerende ord fyldte lokalet gennem showet. Guy Tang tog sig tid til at lave sjov, svare på spørgsmål og forklare den nye farveserie, #mydentity, detaljeret.

Læs også: Baldacci Haircare lanceres i Danmark og overtager Olaplex

Pastel og meget mere
På scenen præsenterede Guy Tang syv modeller med forskellige hårfarver fra den nye farveserie. Det var specielt pastelfarverne, der blev anvendt, og farvekongen gennemgik, hvordan man bedst muligt kunne få den ønskede farve. Da han selv har taget del i udviklingen af farverne, blev der givet en grundig præsentation af hver farve, og hvad man som frisør skulle være opmærksom på.

Guy Tang viste de smukke pastelfarver på modellerne til showet.Guy Tang viste de smukke pastelfarver på modellerne til showet.Guy Tang viste de smukke pastelfarver på modellerne til showet.

#mydentity består af et bredt udvalg af flotte farver; demi-permanente og permanente. Det var tydeligt, at Guy Tang vidste, hvad han snakkede om, og det gjorde, at publikum sad med spidse ører og slugte så meget, de kunne.

Udover at dele sin viden om de flotte farver, så blev der også uddelt gode råd til, hvordan folien bedst formes under hårfarvningen, og hvordan lys gør en enorm forskel for, hvordan farven kommer til udtryk.

Guy Tang viser, hvordan man kan lave flotte farveovergange med farveserien.Guy Tang viser, hvordan man kan lave flotte farveovergange med farveserien.

Frisørerne får gode råd til, hvordan folien kan laves pænt, samtidig med at det bliver nemt at tage ud. Frisørerne får gode råd til, hvordan folien kan laves pænt, samtidig med at det bliver nemt at tage ud. 

Læs også: Guy Tang - At turde være sig selv

Mingling med Guy Tang
Da showet var slut fik frisørerne mulighed for at møde Guy Tang. Man kunne stille ham spørgsmål eller bare få taget et billede sammen med ham, hvis det var det, man ønskede. Farveserien stod stadig fremme, så man kunne se nærmere på alle de forskellige farver samt læse mere om hver enkelt. Guy Tang havde derudover sørget for at give sit bedste tip til hver enkelt farve.

Guy Tang viser den smukke brune hårfarve frem på en af sine modeller. Guy Tang viser den smukke brune hårfarve frem på en af sine modeller. 

Alle gik derfra med nyttig viden og en aften fyldt med latter og fjolleri - Baldacci Haircare og Guy Tang havde virkelig sørget for et fantastisk event.

Se flere billeder fra showet her:

Tekst: Dina Boysen
Foto: Claus Peuckert

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Balm beskytter, blødgør og glatter skægget. Produktet fås kun hos Brands4Hair - læs om det her.
HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsens serie af krøllejern opdateres nu med nye ergonomiske håndtag med digital touch teknologi til justering af temperaturen. Læs om det her.
Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Lernberger Stafsing har udviklet en håndpoleret kvalitetshårbørste med den perfekte balance mellem naturlige hår og lange nylon-børstehår. Se dem her.
Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Wash er det lavskummende og rensende shampoo til skæg for ægte mænd. Læs om produktet her.
Vogue de Trinity Contraste farver – kun hos Brands4hair

Vogue de Trinity Contraste farver – kun hos Brands4hair

Den unikke formulering giver et løft og farver allerede farvet hår op til 4 toner i et og samme trin. Læs om Vodue de Trinity Contraste farver her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.
Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

For at byde foråret velkommen på bedste vis, begav Hair Magazine sig til Bologna for at opleve dét, der efter 50 år eksistens har vokset sig til et af verdens største arrangement i den professionelle skønhedsbranche.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.
Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

I år var Sverige værtsland, og bestyrelsen arrangerede en weekend, der virkelig indeholdt alt og lidt til. Læs mere og se billederne her.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Rikke Brøns

Rikke Brøns

Rikke Brøns er en visionær og fremadrettet frisør og forretningskvinde med frisørsalon, luksus-SPA og klinik i Skive. Det har været hårdt arbejde at sætte sig ind at drive forretning.
Poul Nejlund og Ole Jepsen

Poul Nejlund og Ole Jepsen

Dronningens frisør, Poul Nejlund, og hans kompagnon Ole Jepsen, der friserer prinsesse Alexandra, har med deres salon Jean-Leonard i en menneskealder haft et frisørliv langt ud over det sædvanlige.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.
De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.