LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Fest og farver med Guy Tang i København

Den populære farvekonge, Guy Tang, var fløjet ind fra Los Angeles for at fortælle om spændende nyheder til de danske frisører. Mens Guy gjorde klar til showet, blev der minglet blandt de inviterede i Tivoli Hotel & Congress Center, hvor showet blev holdt. 

Mange var mødt spændte op for at se Guy Tang i Tivoli Hotel & Congress.Mange var mødt spændte op for at se Guy Tang i Tivoli Hotel & Congress.

Et show med fart
Guy Tang skulle præsentere sin egen farveserie #mydentity i samarbejde med Baldacci Haircare, der er distributør i Danmark. Da dørene åbnede til auditoriet, begyndte folk at skynde sig. Det var tydeligt, at alle ønskede sig en plads så tæt på som overhovedet muligt, og det gav et klart billede af, at Guy Tang er respekteret og populær blandt sit publikum.

Guy Tang præsenterer de forskellige farver fra #mydentity med en hjælpende hånd fra Rikke Lauenborg.Guy Tang præsenterer de forskellige farver fra #mydentity med en hjælpende hånd fra Rikke Lauenborg.

Stemningen var ikke til at tage fejl af. Der var masser af grin, og inspirerende ord fyldte lokalet gennem showet. Guy Tang tog sig tid til at lave sjov, svare på spørgsmål og forklare den nye farveserie, #mydentity, detaljeret.

Læs også: Baldacci Haircare lanceres i Danmark og overtager Olaplex

Pastel og meget mere
På scenen præsenterede Guy Tang syv modeller med forskellige hårfarver fra den nye farveserie. Det var specielt pastelfarverne, der blev anvendt, og farvekongen gennemgik, hvordan man bedst muligt kunne få den ønskede farve. Da han selv har taget del i udviklingen af farverne, blev der givet en grundig præsentation af hver farve, og hvad man som frisør skulle være opmærksom på.

Guy Tang viste de smukke pastelfarver på modellerne til showet.Guy Tang viste de smukke pastelfarver på modellerne til showet.Guy Tang viste de smukke pastelfarver på modellerne til showet.

#mydentity består af et bredt udvalg af flotte farver; demi-permanente og permanente. Det var tydeligt, at Guy Tang vidste, hvad han snakkede om, og det gjorde, at publikum sad med spidse ører og slugte så meget, de kunne.

Udover at dele sin viden om de flotte farver, så blev der også uddelt gode råd til, hvordan folien bedst formes under hårfarvningen, og hvordan lys gør en enorm forskel for, hvordan farven kommer til udtryk.

Guy Tang viser, hvordan man kan lave flotte farveovergange med farveserien.Guy Tang viser, hvordan man kan lave flotte farveovergange med farveserien.

Frisørerne får gode råd til, hvordan folien kan laves pænt, samtidig med at det bliver nemt at tage ud. Frisørerne får gode råd til, hvordan folien kan laves pænt, samtidig med at det bliver nemt at tage ud. 

Læs også: Guy Tang - At turde være sig selv

Mingling med Guy Tang
Da showet var slut fik frisørerne mulighed for at møde Guy Tang. Man kunne stille ham spørgsmål eller bare få taget et billede sammen med ham, hvis det var det, man ønskede. Farveserien stod stadig fremme, så man kunne se nærmere på alle de forskellige farver samt læse mere om hver enkelt. Guy Tang havde derudover sørget for at give sit bedste tip til hver enkelt farve.

Guy Tang viser den smukke brune hårfarve frem på en af sine modeller. Guy Tang viser den smukke brune hårfarve frem på en af sine modeller. 

Alle gik derfra med nyttig viden og en aften fyldt med latter og fjolleri - Baldacci Haircare og Guy Tang havde virkelig sørget for et fantastisk event.

Se flere billeder fra showet her:

Tekst: Dina Boysen
Foto: Claus Peuckert

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

True Divinity MK2 fra HH Simonsen

True Divinity MK2 fra HH Simonsen

Stylingjernet har fået digital touch-panel og dobbelt titanium- og teflon-coatede plader, der indeholder olier samt turmalin, og kan rotere 360 grader.
L'Oréal Professionnel introducerer SHIMMER

L'Oréal Professionnel introducerer SHIMMER

For første gang har L'Oréal Professionnel indgået et samarbejde med nogle af de førende makeupartister og skabt de ultra trendy #shimmerhair looks.
Fudge Vinyl Pomade - Nu hos HeadBrands

Fudge Vinyl Pomade - Nu hos HeadBrands

Vinyl Pomaden fra Headbrands beskytter håret mod luftfugtighed, samt er fugtgivende og giver høj glans uden at tynge ned. En pomade der er let at vaske ud.
Nyheder fra Oil Can Grooming nu hos Frisørshopping.dk

Nyheder fra Oil Can Grooming nu hos Frisørshopping.dk

Oil Can Grooming har nu lanceret 2 nye produkter, begge med navnet Angels’ Share; Beard Oil og Shave Oil. Velduftende produkter, maskuline i både udseende og duft.
Forårets Wet Brushes fra HH Simonsen

Forårets Wet Brushes fra HH Simonsen

Den anerkendte Wet Brush kommer nu i tre nye limited editions, som matcher forårets farver og stemning. Se dem her og læse mere om børstens konstruktion.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.
Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

I år var Sverige værtsland, og bestyrelsen arrangerede en weekend, der virkelig indeholdt alt og lidt til. Læs mere og se billederne her.
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylede modellerne under New York Fashion Week. Lad dig inspirere!
Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Copenhagen Fashion Week var teamet op med Paul Mitchell, der stod for at lave naturligt og moderigtigt hår til tre shows på New Talent Scenen.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Knud Heickendorff

Knud Heickendorff

Intet er som det plejer at være hos Knud Intercoiffure i Nykøbing Falster, og det er netop sådan, Knud Heickendorff ønsker, det skal være.
Jesper og Wicki Buch

Jesper og Wicki Buch

Jesper og Wicki Buch driver sammen Buch i København og vil gøre det klart, at frisører ikke er en lavere kaste. "Vi skal være stolte af at være frisører".

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.
Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Her får du styr på, hvordan du ordner den mere ekstreme volume. Lær hvordan du skaber volume, som holder længe, til dine kunder som vil gøre et stort indtryk.