LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Fratres M barberer Hair Magazines mænd til fordel for Movember

Endnu en Movember måned er gået, hvor mange er hoppet med på vognen for at støtte op om mænds sundhedsproblemer. Således deltog alle mænd hos Freeminds Media i årets event. Nu er november slut, og det er på tide at få trimmet skægget igen. Fratres M barbershop på Vesterbrogade tilbød meget venligt hver af mændene et luksuriøst klip og barbering. Freeminds Media kvitterede prompte og donerede det dobbelte, af hvad det skulle have kostet, til organisationen bag Movember. 

CEO hos Freeminds Media, Lars Lund-Nielsen, får trimmet skægget af Kasim Moslem. CEO hos Freeminds Media, Lars Lund-Nielsen, får trimmet skægget af Kasim Moslem. 

Den årlige begivenhed, Movember, er en måned, hvor vi står sammen og sætter fokus på de sundhedsmæssige problemer, mænd oplever. Vi snakkede med medejeren af Fratres M, Kasim Moslem, som delte sin mening om, hvorfor det er en vigtig sag:

”Jeg synes, at det er godt, at der bliver sat fokus på det. Hvis man selv er berørt af det, så tror jeg, at det påvirker personen rigtig meget, og derfor mener jeg også, at det er vigtigt, at man viser sympati og hjælper. Det er vigtigt, at vise dem, at det nok skal gå, og vi alle sammen er her for de berørte, og de ikke er alene om det.” fortæller han. 

Freeminds Media’s mænd bliver gjort klar til klipning, trimning og barbering i barbershoppen med American Crews produkter.Freeminds Media’s mænd bliver gjort klar til klipning, trimning og barbering i barbershoppen med American Crews produkter.Freeminds Media’s mænd bliver gjort klar til klipning, trimning og barbering i barbershoppen med American Crews produkter.

Kasim Moslem har flere gange selv taget del i dette event.

”Jeg gør det for at vise sympati, og så synes jeg, at det er fedt, når man kun har en moustache, da man samtidig får muligheden for at skille sig lidt ud.” fortæller han lidt grinende og tilføjer, ”Tidligere hvor jeg har kørt Movember hele måneden, så har jeg oplevet at blive spurgt, hvorfor jeg gør det. Dertil har jeg selvfølgelig forklaret Movember, hvilket netop giver den ønskede effekt, hvor folk får forståelsen for det. Jeg tror også, at hvis folk var mere opmærksomme på hvad Movember går ud på, ville der ikke være mange negative kommentarer tilbage om folks moustache.”

Hos Fratres M har man ikke kunne mærke fra kunderne, at der har været særligt fokus på Movember i år, men de regner med, at de vil bruge noget mere tid og energi på det næste år, i håb om at få nogle flere tilhængere. 

Brødrene, Kasim Moslem og Hassan Moslem, har sammen med Dilbil Saeed åbnet barbershoppen på Vesterbrogade for bare et halvt år siden. Brødrene, Kasim Moslem og Hassan Moslem, har sammen med Dilbil Saeed åbnet  barbershoppen på Vesterbrogade for bare et halvt år siden. 

Lige nu er Fratres M på udkig efter endnu en frisør til at blive en del af deres team, så nu er tiden til at kigge forbi shoppen på Vesterbrogade 30 eller ringe til dem på 60 56 11 55. 

Selvom Movember er slut for i år, findes der stadig rig mulighed for at støtte projektet. Movember Foundation er en velgørenhedsorganisation, som forsøger at hjælpe med at stoppe mænds tidlige død, ved blandt andet at investere i forskning til fordel for mænds helbredsproblemer. Besøg dk.movember.com for at få mere information.

Da mændene fra Freeminds Media startede Movember.Da mændene fra Freeminds Media startede Movember.

Da Movember sluttede og alle mændene fra Freeminds Media skulle afsted til Fratres M. Da Movember sluttede og alle mændene fra Freeminds Media skulle afsted til Fratres M. 

Tekst: Dina Boysen (Red. Camilla Svensson)
Foto: Cecilia Lindahl

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Tailor’s Tea Tree Wash hos Brands4hair

Tailor’s Tea Tree Wash hos Brands4hair

TAILOR’S Tea Tree Wash er en forfriskende, rensende pleje til mandens hår. Læs om produktet her.
Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Drops 30 ml

Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Drops 30 ml

Luminous Bronze Self-Tan Drops er koncentrerede "brun uden sol"-dråber, som blandes med den daglige ansigtscreme. Læs om det her.
Wella lancerer EIMI Love Editions

Wella lancerer EIMI Love Editions

I forbindelse med at Wella Professionals bliver officiel partner til Copenhagen Pride 2018 lanceres nu tre 'Love Editions' fra EIMI stylingserien.
GET READY - en ny basispakke fra Jaguar

GET READY - en ny basispakke fra Jaguar

I den nye basisbakken GET READY har Jaguar sammensat det bedste starter-kit til spirende stylister. Læs om det her!
First fra Previa - hårfarve til ubehandlet hår

First fra Previa - hårfarve til ubehandlet hår

Italienske Previa kan netop nu lancere First - en semi-permanent hårfarve, der er ideel til naturligt hår for at dække de første grå hår. Opnå et naturligt look med dette produkt.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.
Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

For at byde foråret velkommen på bedste vis, begav Hair Magazine sig til Bologna for at opleve dét, der efter 50 år eksistens har vokset sig til et af verdens største arrangement i den professionelle skønhedsbranche.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Bobby Ågren

Bobby Ågren

Ruben og Bobby er en frisørsalon. Ja, men det er også en forretning, der sælger gammelt legetøj og spil fra 80’erne og 90’erne. Her står arkadespil og pinball-maskiner og midt i det hele klipper Bobby nørder, designere og ganske almindelige mennesker fra Nørrebro.
Jan Lauritsen

Jan Lauritsen

”Kvaliteten er en direkte afspejling af de værdier jeg står for. Derfor forstår jeg ikke frisører, der går på kompromis”. Det siger Jan Lauritsen, der står bag HairConstruction og Dogma Academy. Han elsker sin frihed, og så skal han udfordres!

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Inspiration til brudefrisurer

Inspiration til brudefrisurer

Bryllupsæsonen er gået i gang! Der findes adskillige muligheder til brudefrisuren og ønsker fra bruden kan strække vidt. Se inspirationsvideoen her!
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Følg med i videoen, hvor Sofia Geideby viser, hvordan du laver en enkel, fin og sommerlig frisurer med fletninger.
Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.
De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.