LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Hjælp mod hårtab

At hår er en vigtig del af vores identitet, er ingen hemmelighed. På grund af årsager, som vi ofte ikke har indflydelse på, forandres hårvæksten gennem livet. Alder, hormoner, stres og medicin er bare nogle af årsagerne til, hvorfor mennesker taber håret. Mange bliver i høj grad påvirket af ikke at have samme hårvækst som tidligere, hvilket betyder, at mange spørger sin frisør om hjælp.

Her får du tips til nogle af de mange alternativer, du kan anbefale dine kunder, som gerne vil have en fyldigere hårvækst. 


Vingummivitaminer

HairLust Hair Gummies er lækre, smagfulde og sjove vingummivitaminer til håret, bestående af nøje doseret aktive ingredienser, i koncentreret mængde og specielt sammensat, for at hvert næringsstof virker bedst muligt. Disse hårvitaminer hjælper dig med at få et sundere, længere og tykkere hår samt reducere hårtab. HairLust er egnet til vegetarer, allergikere og folk, som ikke kan lide at sluge piller.

"Vi er meget imponeret over HairLust Hair Gummies. Det er jo tydeligt at se en forskel. Håret bliver tykkere, vokser hurtigere, får livet og glansen igen. Alle vores kunder er vendt tilbage og sagt, hvor vildt det er, at man kan se en forskel. Vi er fan!" Jane Pedersen, indehaver af Frisør Nymark.

Find mere information på  www.thehairlust.com

Indehaver af Frisør Nymark, Jane PedersenIndehaver af Frisør Nymark, Jane Pedersen.

HairLust vingummivitaminer der gør håret sundere, længere og tykkere.HairLust vingummivitaminer der gør håret sundere, længere og tykkere.


Hårserum for øget vækst

Aphro Celina Hårserum er et unikt og effektivt produkt der giver mere, tykkere, længere og stærkere hår. Desuden vokser det hurtigere! Aphro Celina Hårserum har videnskabeligt, dokumenteret effekt mod hårtab, og er bedst sælgende i Tyskland. Serummet er baseret på den nyeste forskning og det aktive stof, ICP, sikrer et hurtigt og effektivt resultat. 100 % dermatologisk testet, opfylder alle EU-standarder for kosmetik og er udviklet uden test på dyr.

”Kunderne elsker Aphro Celinas produkter for deres fantastiske resultater. Vi nyder godt af deres support og salgsfremmende tiltag. Anbefales varmt!” - Salon Valentin Hair i Herfølge.

Find mere information på www.aphrocelina.dk

Aphro Celina Hårserum giver mere, tykkere, længere og stærkere hår.Aphro Celina Hårserum giver mere, tykkere, længere og stærkere hår.

Før brugen af Aphro Celina.Før brugen af Aphro Celina.

Efter brugen af Aphro Celina.Efter brugen af Aphro Celina.


Hurtig volume

Hair Expand er en kosmetisk spray tonic som øjeblikkelig gør håret tykkere. Produktet giver omgående volume på tyndt og fint hår. Ved daglig brug får dine kunder op til 25% tykkere hår, afhængig af hårets individuelle kondition. Hair Expand har hverken tilsatte farvestoffer, silikone eller parabener - og så er produktet testet uden dyreforsøg.

Spray Hair Expand i håndklæde tørt hår og frisér derefter produktet ind i håret med kam eller børste og lad det tørre i 2-3 minutter. Brug derefter hårtørrer eller lad håret lufttørre og gør, som du plejer, når du styler dit hår.

Find mere information på www.hairbywaldorf.dk

Hair Expand til hurtig volume.Hair Expand til hurtig volume fra Hair by Waldorf.Hair Expand til hurtig volume fra Hair by Waldorf.


Stop hårtabet

Stop & Grow både stopper hårtab og får håret tilbage. Det er en løsning til næsten alle former for hårtab. Produktet er helt uden bivirkninger og leverer et målbart og hurtigt resultat. Den nyudviklede PHT Eliksir gnides dagligt ind i hovedbunden, og efter endt behandling vedligeholdes resultatet med mindre koncentrerede produkter.

Med Stop & Grow kan du både behandle hårtab, forebygge yderligere hårtab og tilbyde en her og nu løsning i form af paryk eller hårdel.

Stop & Grow forhandles af Waldorf & Ragn Find mere information på stopandgrow.com, eller ring på tel. 47385022

Stop hårtabet og få håret tilbage med Stop & Grow.Stop hårtabet og få håret tilbage med Stop & Grow.


Naturlig hjælp her og nu

En naturlig og let ”her og nu” - løsning. Hårtab kan afhjælpes øjeblikkeligt med en af Waldorf Ragns mange naturlige hårdele eller hele parykker i ægte hår eller kunsthår. Waldorf Ragn tilbyder hårdele og parykker til både mænd og kvinder, som kan fastsættes med klips eller tape.

Find mere information på www.waldorf-ragn.dk, eller ring på tel. 47385022

Parykkerne kan fås i både ægte hår og kunsthår.Parykkerne kan fås i både ægte hår og kunsthår.

Parykker fra Waldorf Ragn kan fastsætte med enten klips eller tape.Parykker fra Waldorf Ragn kan fastsætte med enten klips eller tape.


Hårtransplantation

Hårtransplantation udført med de mest morderne systemer tilbydes hos Hårklinik Pilorum. De har medarbejdere, som er certificerede hairpalace konsulenter, og tilbyder en gratis forudgående undersøgelse hår og hovedbund, samt udarbejdelse af et uforpligtende behandlingstilbud.

Før hårtransplantation.

Efter hårtransplantation.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Hårtatovering"

Pilorum Hårklinik er Danmarks førende klinik inden for Scalp Micropigmentation, som er en behandling af hårtab, der både egner sig til kvinder og mænd. Små prikker pigmenteres i hovedbunden og efterligner tusindvis af små nye hårsække, således at man skjuler hovedbundslidelser såsom Alopecia, arvæv, tyndt hår og skaldethed.

Find mere information på www.pilorum-haarklinik.dk, eller ring på tlf. 53 62 29 00

Pilorum Hårklinik, før behandling for skaldethedFør behandling af skaldethed.

Pilorum Hårklinik, efter behandling for skaldethed
Efter behandling af skaldethed med Scalp Micropigmentation, "hårtatovering".

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Stort udvalg i Barberpoles hos Frisørshopping

Stort udvalg i Barberpoles hos Frisørshopping

Du finder Danmarks største udvalg af de kendte barberpoles hos Frisørshopping. Nu er sortimentet yderligere udvidet, så der er noget for enhver salon og barbershop.
Balmain Paris introducerer Overnight Repair Serum

Balmain Paris introducerer Overnight Repair Serum

Som en nyhed i sin Care-serie, lancerer Balmain Paris nu Overnight Repair Serum, der reducerer synlige tegn på slidt og skadet hår.
Nyheder fra Dapper Dan hos Frisørshopping

Nyheder fra Dapper Dan hos Frisørshopping

Dapper Dan har lanceret et par nyheder, der netop er kommet til Danmark. Der er tale om Sea Salt Spray samt en Hair & Body shampoo, der forhandles af Frisørshopping.dk
Ocean Spray fra Maria Nila

Ocean Spray fra Maria Nila

Teksturspray med ekstra hold, der giver et naturligt resultat. Sulfat- og parabenefri med 100 % veganske ingredienser. Læs om det her.
Oxiblonde Evoplexx lysningspulver kun hos Brands4hair

Oxiblonde Evoplexx lysningspulver kun hos Brands4hair

Oxiblonde Evoplexx fra Trinity Haircare præsenterer nu en lysningsserie, der er både skånsom og med en masse fordele. Læs om den her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

WELLA TRENDS FORÅR/SOMMER 2016

WELLA TRENDS FORÅR/SOMMER 2016

Deltagerne fik vist de forskellige teknikker bag de nye Ecaille looks, samt hvordan de kunne tilpasse trendteknikkerne til de forskellige kundetyper, som opleves i salonen. Se alle billederne i artiklen.
Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Morten Kongsbak

Morten Kongsbak

Læs her hvordan Morten Kongsbak er kommet dertil hvor han er i dag!
Patrick Cameron

Patrick Cameron

Patrick Cameron fra Wella er kendt for sin sprudlende energi og glæde, og den beskrivelse passer perfekt, da Hair Magazine mødes med ham efter han har været på scenen ved ITVA 2014.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!
Inspiration til brudefrisurer

Inspiration til brudefrisurer

Bryllupsæsonen er gået i gang! Der findes adskillige muligheder til brudefrisuren og ønsker fra bruden kan strække vidt. Se inspirationsvideoen her!