LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Hjælp mod hårtab

At hår er en vigtig del af vores identitet, er ingen hemmelighed. På grund af årsager, som vi ofte ikke har indflydelse på, forandres hårvæksten gennem livet. Alder, hormoner, stres og medicin er bare nogle af årsagerne til, hvorfor mennesker taber håret. Mange bliver i høj grad påvirket af ikke at have samme hårvækst som tidligere, hvilket betyder, at mange spørger sin frisør om hjælp.

Her får du tips til nogle af de mange alternativer, du kan anbefale dine kunder, som gerne vil have en fyldigere hårvækst. 


Vingummivitaminer

HairLust Hair Gummies er lækre, smagfulde og sjove vingummivitaminer til håret, bestående af nøje doseret aktive ingredienser, i koncentreret mængde og specielt sammensat, for at hvert næringsstof virker bedst muligt. Disse hårvitaminer hjælper dig med at få et sundere, længere og tykkere hår samt reducere hårtab. HairLust er egnet til vegetarer, allergikere og folk, som ikke kan lide at sluge piller.

"Vi er meget imponeret over HairLust Hair Gummies. Det er jo tydeligt at se en forskel. Håret bliver tykkere, vokser hurtigere, får livet og glansen igen. Alle vores kunder er vendt tilbage og sagt, hvor vildt det er, at man kan se en forskel. Vi er fan!" Jane Pedersen, indehaver af Frisør Nymark.

Find mere information på  www.thehairlust.com

Indehaver af Frisør Nymark, Jane PedersenIndehaver af Frisør Nymark, Jane Pedersen.

HairLust vingummivitaminer der gør håret sundere, længere og tykkere.HairLust vingummivitaminer der gør håret sundere, længere og tykkere.


Hårserum for øget vækst

Aphro Celina Hårserum er et unikt og effektivt produkt der giver mere, tykkere, længere og stærkere hår. Desuden vokser det hurtigere! Aphro Celina Hårserum har videnskabeligt, dokumenteret effekt mod hårtab, og er bedst sælgende i Tyskland. Serummet er baseret på den nyeste forskning og det aktive stof, ICP, sikrer et hurtigt og effektivt resultat. 100 % dermatologisk testet, opfylder alle EU-standarder for kosmetik og er udviklet uden test på dyr.

”Kunderne elsker Aphro Celinas produkter for deres fantastiske resultater. Vi nyder godt af deres support og salgsfremmende tiltag. Anbefales varmt!” - Salon Valentin Hair i Herfølge.

Find mere information på www.aphrocelina.dk

Aphro Celina Hårserum giver mere, tykkere, længere og stærkere hår.Aphro Celina Hårserum giver mere, tykkere, længere og stærkere hår.

Før brugen af Aphro Celina.Før brugen af Aphro Celina.

Efter brugen af Aphro Celina.Efter brugen af Aphro Celina.


Hurtig volume

Hair Expand er en kosmetisk spray tonic som øjeblikkelig gør håret tykkere. Produktet giver omgående volume på tyndt og fint hår. Ved daglig brug får dine kunder op til 25% tykkere hår, afhængig af hårets individuelle kondition. Hair Expand har hverken tilsatte farvestoffer, silikone eller parabener - og så er produktet testet uden dyreforsøg.

Spray Hair Expand i håndklæde tørt hår og frisér derefter produktet ind i håret med kam eller børste og lad det tørre i 2-3 minutter. Brug derefter hårtørrer eller lad håret lufttørre og gør, som du plejer, når du styler dit hår.

Find mere information på www.hairbywaldorf.dk

Hair Expand til hurtig volume.Hair Expand til hurtig volume fra Hair by Waldorf.Hair Expand til hurtig volume fra Hair by Waldorf.


Stop hårtabet

Stop & Grow både stopper hårtab og får håret tilbage. Det er en løsning til næsten alle former for hårtab. Produktet er helt uden bivirkninger og leverer et målbart og hurtigt resultat. Den nyudviklede PHT Eliksir gnides dagligt ind i hovedbunden, og efter endt behandling vedligeholdes resultatet med mindre koncentrerede produkter.

Med Stop & Grow kan du både behandle hårtab, forebygge yderligere hårtab og tilbyde en her og nu løsning i form af paryk eller hårdel.

Stop & Grow forhandles af Waldorf & Ragn Find mere information på stopandgrow.com, eller ring på tel. 47385022

Stop hårtabet og få håret tilbage med Stop & Grow.Stop hårtabet og få håret tilbage med Stop & Grow.


Naturlig hjælp her og nu

En naturlig og let ”her og nu” - løsning. Hårtab kan afhjælpes øjeblikkeligt med en af Waldorf Ragns mange naturlige hårdele eller hele parykker i ægte hår eller kunsthår. Waldorf Ragn tilbyder hårdele og parykker til både mænd og kvinder, som kan fastsættes med klips eller tape.

Find mere information på www.waldorf-ragn.dk, eller ring på tel. 47385022

Parykkerne kan fås i både ægte hår og kunsthår.Parykkerne kan fås i både ægte hår og kunsthår.

Parykker fra Waldorf Ragn kan fastsætte med enten klips eller tape.Parykker fra Waldorf Ragn kan fastsætte med enten klips eller tape.


Hårtransplantation

Hårtransplantation udført med de mest morderne systemer tilbydes hos Hårklinik Pilorum. De har medarbejdere, som er certificerede hairpalace konsulenter, og tilbyder en gratis forudgående undersøgelse hår og hovedbund, samt udarbejdelse af et uforpligtende behandlingstilbud.

Før hårtransplantation.

Efter hårtransplantation.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Hårtatovering"

Pilorum Hårklinik er Danmarks førende klinik inden for Scalp Micropigmentation, som er en behandling af hårtab, der både egner sig til kvinder og mænd. Små prikker pigmenteres i hovedbunden og efterligner tusindvis af små nye hårsække, således at man skjuler hovedbundslidelser såsom Alopecia, arvæv, tyndt hår og skaldethed.

Find mere information på www.pilorum-haarklinik.dk, eller ring på tlf. 53 62 29 00

Pilorum Hårklinik, før behandling for skaldethedFør behandling af skaldethed.

Pilorum Hårklinik, efter behandling for skaldethed
Efter behandling af skaldethed med Scalp Micropigmentation, "hårtatovering".

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

True Divinity MK2 fra HH Simonsen

True Divinity MK2 fra HH Simonsen

Stylingjernet har fået digital touch-panel og dobbelt titanium- og teflon-coatede plader, der indeholder olier samt turmalin, og kan rotere 360 grader.
L'Oréal Professionnel introducerer SHIMMER

L'Oréal Professionnel introducerer SHIMMER

For første gang har L'Oréal Professionnel indgået et samarbejde med nogle af de førende makeupartister og skabt de ultra trendy #shimmerhair looks.
Fudge Vinyl Pomade - Nu hos HeadBrands

Fudge Vinyl Pomade - Nu hos HeadBrands

Vinyl Pomaden fra Headbrands beskytter håret mod luftfugtighed, samt er fugtgivende og giver høj glans uden at tynge ned. En pomade der er let at vaske ud.
Nyheder fra Oil Can Grooming nu hos Frisørshopping.dk

Nyheder fra Oil Can Grooming nu hos Frisørshopping.dk

Oil Can Grooming har nu lanceret 2 nye produkter, begge med navnet Angels’ Share; Beard Oil og Shave Oil. Velduftende produkter, maskuline i både udseende og duft.
Forårets Wet Brushes fra HH Simonsen

Forårets Wet Brushes fra HH Simonsen

Den anerkendte Wet Brush kommer nu i tre nye limited editions, som matcher forårets farver og stemning. Se dem her og læse mere om børstens konstruktion.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.
Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

I år var Sverige værtsland, og bestyrelsen arrangerede en weekend, der virkelig indeholdt alt og lidt til. Læs mere og se billederne her.
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylede modellerne under New York Fashion Week. Lad dig inspirere!
Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Copenhagen Fashion Week var teamet op med Paul Mitchell, der stod for at lave naturligt og moderigtigt hår til tre shows på New Talent Scenen.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Hasse Kliem

Hasse Kliem

Hasse Kliem er ikke indbegrebet af det, man forstår ved en frisør, selv om han denne dag har stylet sit hår med en Margrethe-krølle oven på hovedet.
Danni Sigen

Danni Sigen

Danni Sigen udlever sin drøm og sin passion. Og på kun tre år skabt et navn for sig selv. En stor del af æren giver han de sociale medier.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.
Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Her får du styr på, hvordan du ordner den mere ekstreme volume. Lær hvordan du skaber volume, som holder længe, til dine kunder som vil gøre et stort indtryk.