LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

How to ingrediColor like a Pro

How to ingrediColor like a Pro

Det kan til tider være svært at finde frem til den helt rigtige blanding og fremgangsmåde, når man skal farve hår. Du kender det sikkert godt. Man står med en kunde, der ønsker sig en bestemt nuance, og man skal kunne finde den helt rigtige løsning på et øjeblik. Det gør sig især gældende, når man er begyndt at bruge nye hårfarver, som man ikke er vant til. Hvad kan farverne? Hvordan finder man den rette blanding? Skal der tages særlige forbehold?

Traditionelle hårfarver kan ofte være svære at håndtere grundet blandt andet oxidation. Derfor skal man passe på med at eksperimentere alt for meget, da det hurtigt kan føre til mere besvær end gavn. Det er slut nu!

Med ingrediColor kan du helt selv bestemme, hvilke farver du blander og hvordan. Det er nu nemmere end nogensinde før at ramme den helt perfekte nuance, og det kan ikke andet end at give både kunden og dig et kæmpe smil på læben!

Det eneste du skal gøre, for at kunne se hvilken farve du har blandet dig frem til, er bare at ”male” det over på et stykke papir, og da ingrediColor ikke oxiderer, kan man nemmere danne sig et billede af resultatet, allerede inden man begynder at farve selve håret.

Se også: Varme nyheder fra ingredien

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at selv de bedste frisører i verden har brug for inspiration ude fra en gang imellem. Derfor er her 3 eksempler, med tilhørende guides, på farver lavet udelukkende med ingrediColor.

Opskrifterne er de enkelte farveblandinger fra ingrediColor serien, der sagtens kan gemmes i et glas med patentlåg til næste gang, kunden kommer på besøg, hvis man ikke får brugt det hele.

PeachHow to ingrediColor like a Pro - Peach

Til denne varme, dejlige farve bruges følgende opskrifter:

Opskrift 1: 30g 8/0 + 15g 9/3 + 5g pink
Opskrift 2: bundfarve + clear 1:1
Opskrift 3: 20g 7/34 + 20g9/3 + 3 g pink + 20g clear
Opskrift 4: opskrift 3 + clear 1:1

Fremgangsmåde: Bunden farves med opskrift 1. Hårgrænsen hele vejen rundt farves ligeledes med opskrift 1 fra bund til spids. Resten af håret farves i frihånd i store slices med opskrift 1+2+3+4. På denne måde får man mere liv i farven, hvilket giver håret et spændende og personligt look.

Violet

How to ingrediColor like a Pro - Violet

Til denne friske, spændende farve bruges følgende opskrifter:

Opskrift 1: 30g 7/1 + 10g 10/2 + 5g blue + 2g violet
Opskrift 2: 10g bundfarve + 40g 10/2 + 2g blue + 1g violet
Opskrift 3: 20g bundfarve + 4g violet

Fremgangsmåde: Bunden farves med opskrift 1. Længderne farves med opskrift 2.
Farven ”skrabes” af i shineline og enkelte spidser, her påføres opskrift 3. Dette betyder igen, at farven bliver levende og der kommer et lækkert spil i nuancerne.  

Silver

How to ingrediColor like a Pro - Silver

Til denne frække, stilede farve bruges følgende opskrifter:

Først afbleges hele håret. 
Opskrift 1: 60g 10/2 + 10g 7/1
Opskrift 2: bund + clear 1:1

Fremgangsmåde: Bunden farves med opskrift 1. Længder og spidser farves med opskrift 2. Her bruges bundfarven til at give dybde, mens clear giver skinnende og lækre længder samt spidser. 

Kom i gang allerede i dag
ingrediColor er allerede tilgængelig, og du kan købe den direkte fra Hair Team Company i dag! Når du vælger ingrediColor, vil du blive sat ind i alle egenskaber ved farverne, og med den personlige kontakt til både kundeservice og teknikere bliver alle dine spørgsmål besvaret hurtigt og smertefrit.

Det betyder, at alle kan komme til at ”ingrediColor like a pro!

Resten af året er der desuden mange penge at spare, da alle nye kunder får 50% rabat på hele serien. Ring til kundeservice på 45 34 22 22 og bliv en del af teamet!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Balm beskytter, blødgør og glatter skægget. Produktet fås kun hos Brands4Hair - læs om det her.
HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsens serie af krøllejern opdateres nu med nye ergonomiske håndtag med digital touch teknologi til justering af temperaturen. Læs om det her.
Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Lernberger Stafsing har udviklet en håndpoleret kvalitetshårbørste med den perfekte balance mellem naturlige hår og lange nylon-børstehår. Se dem her.
Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Wash er det lavskummende og rensende shampoo til skæg for ægte mænd. Læs om produktet her.
Vogue de Trinity Contraste farver – kun hos Brands4hair

Vogue de Trinity Contraste farver – kun hos Brands4hair

Den unikke formulering giver et løft og farver allerede farvet hår op til 4 toner i et og samme trin. Læs om Vodue de Trinity Contraste farver her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.
Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

For at byde foråret velkommen på bedste vis, begav Hair Magazine sig til Bologna for at opleve dét, der efter 50 år eksistens har vokset sig til et af verdens største arrangement i den professionelle skønhedsbranche.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.
Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

I år var Sverige værtsland, og bestyrelsen arrangerede en weekend, der virkelig indeholdt alt og lidt til. Læs mere og se billederne her.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Per Knudsen

Per Knudsen

Kunne du tænke dig at vide mere om Per Knudsen? Læs artiklen og få svar på eksempelvis hvor han arbejder og har været i lære, hvor han henter inspiration, hvad hans bedste oplevelse er som frisør og meget mere.
Johan Hellström

Johan Hellström

Da Johan Hellström arvede Björn Axén i 1993 var virksomheden på randen af konkurs. I dag er det en strålende forretning med saloner, skoler og ikke mindst produkter, der nu er på vej ind i Danmark. Læs interviewet med Johan Hellström fra Björn Axén.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.
De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.