LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

ingrediBlond - lysning på en helt ny måde

Vi har alle hørt udtrykket om, at blondiner har det sjovere, men man kan jo ikke vide noget med sikkerhed, inden man selv har prøvet det. Derfor har Hair Team Company arbejdet hårdt på at udvikle det, de selv ser som fremtidens lysningspulver; ingrediBlond.

ingrediBlond - lysning på en helt ny måde

ingrediBlond er et helt forrygende effektivt, mildt og plejende lysningspulver, som er skabt til frisører, der stiller de højeste krav til præstationen af de produkter, de bruger i hverdagen samtidig med, at de tænker på deres eget og kundens helbred. Det er netop derfor, at Hair Team Company har haft fokus på at udvikle et støvfrit lysningspulver, der indeholder en stor mængde aktive plejestoffer, og som sammen med den perfekte beize, ingredien Activator, kan lysne helt op til 7 toner. ingredien Activator fås i fem forskellige styrker og bidrager dermed til, at ingrediBlond kan følge med, uanset udgangspunktet, og med anti-yellow pigmenterne undgås ærgerlige og triste resultater.

Fyldt til randen med sundhed
Under lysningsprocessen sørger ingrediBlond ved hjælp af de talrige plejestoffer for, at håret bliver holdt sundt og stærkt. Dette lysningspulver indeholder nemlig gode og sunde ingredienser som for eksempel Quinoa- og Hvedeproteiner samt plejende olier som Macadamianøddeolie og Avokadoolie. Alle disse plejestoffer arbejder sammen om at beskytte håret og holde hovedbunden så sund som muligt i løbet af processen.

Olierne og Guargummi betyder, at ingrediBlond får en dejlig, cremet konsistens, hvilket gør det hele meget nemmere at påføre håret og uhyre nemt at styre, så man nemt og hurtigt kan vænne sig til dens unikke evne til at skabe nøjagtigt de resultater, kunden eftersøger.

Se også: Efterårsfest med Hair Team Company

Derudover har Hair Team Company sørget for at fjerne negative og skadelige ingredienser som ammoniak, ammonium persulfate, fosforsyre og parfume. Det gør ingrediBlond til sin helt egen og medvirker til, at man nu kan bruge professionel lysning til alle formål samtidig med, at man, både som frisør og kunde, undgår alle de dårlige bivirkninger, der er ved traditionelle lysningsprodukter.

Alsidig
ingrediBlonds unikke opbygning og sammensætning gør den til en meget effektiv lysning, som desuden kan blandes med kursystemet ingrediTreat for at kunne tilføre endnu større mængder næring og balance til håret og endda bidrage til en mere kontrolleret lysning. Denne alsidighed gør, at ingrediBlond er nem og hurtig at vænne sig til og samtidig rigtig nem at eksperimentere med for at kunne ramme plet med lysningen, hver eneste gang.

ingrediBlond - lysning på en helt ny måde

Lys fremtid
Frisørfaget har i mange år været overset, når det kommer til de stoffer, vi alle omgiver os med, og især frisører har af den grund været plaget af allergier, irritationer og følgesygdomme, som er forårsaget af de selvsamme ting, de bruger i salonerne hver eneste dag. Derfor er det ekstremt vigtigt, at vi fortsat arbejder hårdt for at finde frem til og udvikle nye, bedre og sundere alternativer til mange af de produkter, som indeholder alle de kemikalier og skadelige stoffer, der har forvoldt så megen skade i årenes løb.

Heldigvis bliver vi bedre og klogere for hver dag der går, og med udbredelsen af sundere, mere krops- og miljøvenlige alternativer til de skadelige stoffer, kan vi se frem mod en lys fremtid, både for frisører, kunder og den verden vi alle skal passe på.

Dansk og Grøn
ingrediBlond er udviklet og produceret i Danmark med en streng kontrol over hver eneste del af produktets tilblivelse, og hele herligheden er godkendt til Grøn Salon.

Besøg ingredien.com hvor du kan læse mere om ingrediBlond og alle de andre produkter, som Hair Team Company er så stolte af.

Tekst & foto: Hair Team Company

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Nye lanceringer i IdHAIR Elements Xclusive serien

Nye lanceringer i IdHAIR Elements Xclusive serien

Yderligere fire produkter lanceres nu i IdHAIRS bæredygtige serie Elements Xclusive. Læs om produkterne her.
Cleansing Conditioner - Oil Reflection fra Wella

Cleansing Conditioner - Oil Reflection fra Wella

Wella Cleansing Conditioner er en rensende balsam med en skånsom formula, der nænsomt renser håret og efterlader det blødt, gennemfugtet og glansfuldt.
Duftlys og gaveæsker fra Maria Nila

Duftlys og gaveæsker fra Maria Nila

Den veganske hårplejeproducent Maria Nila fortsætter med at udvide sit sortiment ud over hårpleje og -styling. Maria Nila præsenterer duftlys og gaveæsker.
TIGI introducerer Copyright Care

TIGI introducerer Copyright Care

TIGI Copyright Care er en serie af nærende plejeprodukter skabt med fokus på behandlingsfasen af klip og farve og giver umiddelbare resultater. Læs mere her!

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Jorden rundt med Marcelklubben

Jorden rundt med Marcelklubben

Marcelklubbens traditionsrige Londonaften fik i år et nyt udtryk under navnet Marcel International Inspiration og flere af landets store navne var på scenen denne aften.
La Biosthetique x Nobi Talai til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique x Nobi Talai til Paris Fashion Week SS19

Under temaet "Urbane Nomader" skabte La Biosthetique de smukke hår- og makeuplooks til Nobi Talais show under Paris Fashion Week SS19.
L'Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

Der var trendy klip, farve og opsætninger på menuen, da L’Oréal Professionnel inviterede til seminarie med Toni & Guy på Tivoli Hotel i København.
Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' internationale TrendVision 2018 løb af stablen i Lissabon, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience.
La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

Det er ganske vist nogle uger siden, at Paris Fashion Week SS19 løb af stablen, men det betyder ikke, at vi stopper med at inspireres. La Biosthetique skabte hårlooket til Talbot Runhofs show.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

René Prakov

René Prakov

Man får ikke succes af at skrive lukket på døren. Det er René Prakovs holdning, og selv om han arbejder 55-60 timer om ugen, elsker han det. ”den dag, jeg ikke længere får skøre, vilde ideer, tror jeg, jeg vil lade mig førtidspensionere”, siger han. Og hans forretning på Øster Farimagsgade er helt unik skabt i hans image.
Dennis Knudsen

Dennis Knudsen

Dennis Knudsen hører til eliten indenfor frisørfaget. I mange år betød det masser af arbejde og tilsvarende arbejdspres. Så meget at han en dag gik i sort med en ordentlig nedtur. I dag er Dennis Knudsen tilbage – klogere på livet og på sig selv.

Nyeste videoer se flere videoer

Naturlige og teksturerede bølger med ghd

Naturlige og teksturerede bølger med ghd

I denne video viser ghd, hvordan du får det såkaldte "I woke up like this"-look. Naturlige og teksturerede bølger for et cool og sexet look.
Long Hair Tutorial af Benjamin Martin -Bryllupsopsætning - tutorial

Long Hair Tutorial af Benjamin Martin -Bryllupsopsætning - tutorial

Talentfulde Benjamin Martin viser i denne tutorial tre forskellige festopsætninger, der passer godt til fest og bryllup. Se videoen her.
ghd "how to" - perfekte bølger med glattejern

ghd "how to" - perfekte bølger med glattejern

I denne video viser ghd, hvordan man laver det perfekte wavy hår med et glattejern.
Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre stereotyper

Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre stereotyper

Skønhedsbrandet Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre billedet af mandlighed med den nye kampagne Be Yourself More.
Lær at lave en paryk med Redken

Lær at lave en paryk med Redken

Redken viser her, hvordan man kan lave en paryk, der er perfekt til alle Halloween-festerne, der er lige rundt om hjørnet - kun fantasien sætter grænserne!