LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Instagram-inspiration til efterårets kommende brunetter

Så er det blevet efterår - det kommer vi ikke udenom. Selvom solen stadig skinner, begynder bladene så småt af falde af og det er ikke længere lige så varmt eller lyst om aftenen.
Med de skiftende årstider følger tit og ofte også skiftende hårmode, trends og ikke mindst hårfarve. Vi går koldere og mørkere tider i møde, og det gør kundernes hår også. Mange vælger at gå fra blond til brunt eller blot at skrue en tand op for den mørke farve.

Heldigvis findes der mange smukke udgaver af de brune toner, og derfor har vi været et smut forbi Instagram for at finde inspiration til sæsonens kommende brunetter.

Se også: Instagram-hår på catwalken til Copenhagen Fashion Week

Zenz Organic Hairdressing
En smuk, blød chokoladebrun er altid et sikkert hit hos kunderne til efteråret. Her har Zenz Organic Hairdressing ydermere kombineret med en lækker balayage for at skabe ekstra liv til håret. Bare fordi at vejret bliver mere gråt, behøver håret ikke at blive kedeligt.

CHOKOLADE BALAYAGE 👌 Er det her ikke bare en top lækker farve? Vi er vilde med det! Lavet af Emilie fra ZENZ Grønnegade. Husk du kan booke tid online på www.zenz.dk. Vi farver uden brug af skadelig kemi. #balayage #brunbalayage #chocolatebalayage #beautyfulhair #softcurls #smukthår #grønfrisør #lækkerthår #bæredygtigfrisør #miljøvenligfrisør #organichairsalon #økofrisør #zenzorganicproducts #organichaircare #naturligskønhed #naturalbeauty #hårinspiration

Et opslag delt af Zenz Organic Hairdressing (@zenzorganichairdressing) den24. Aug, 2018 kl. 9.40 PDT

Redken
Dette post er muligvis fra februar, men vi synes stadigvæk, at denne smukke, kolde tone fortjener fuld opmærksomhed. Vi er helt vilde med den, og den er et godt alternativ til de mange varme toner, vi ofte ser hos brunetter.

The #RedkenRecipe for this brunette by @colormebyamy 🇺🇸: 1️⃣: Equal parts 07v + 08v+ 07t + 08t & processing solution. 2️⃣: Color Extend Magnetics at the bowl. 3️⃣: Fashion Work 12 to finish. 4️⃣: Show off the hair & pose with adorable dog 😘 #redkenconsultation

Et opslag delt af Redken (@redken) den19. Feb, 2018 kl. 3.58 PST

Niveau
Hos Niveau frisør på Frederiksberg laver de lækkert hår. Her ser vi en smuk ensfarvning med en dyb, varm tone, der kan gøre enhver misundelig. Se lige en glans håret har!

Når noget bare er lækkert! ✨ God søndag derude 👋🏼 #niveaufrisor #lorealpronordic #haircolor #frisørkøbenhavn #frederiksberg

Et opslag delt af NIVEAU (@niveaufrisor) den25. Mar, 2018 kl. 12.19 PDT

L'Oréal Professionnel
Bag denne smukke farve står boss.girl.does.hair - her er lavet en ombre med hjælp fra L'Oréal Professionnels farver. Der er en utrolig dybde i dette hår, der fremhæves af kobbertonerne. Vi kan lige forestille os, hvor fint denne hårfarve vil komplementere de faldne blade i en tur gennem skoven.

Taking in this Brunette Beauty one stare at a time🔍 What is your favorite shade of brown?? Let us know by commenting below! Regram: @boss.girl.does.hair #lorealpro #onlyinsalon #haircolor #hairgoals #brunette #brownhair #hairinspo

Et opslag delt af L'Oréal Professionnel (@lorealpro) den31. Aug, 2018 kl. 12.00 PDT

Wooma Studio
Så har pigerne bag Wooma Studio igen været på spil. Her i en lysere udgave med en lækker karamelbalayage, der fremhæves af de smukke bløde krøller. Vi er fans!

🍂HAIR TRANSFORMATION🍂 FALL VIBES 🍁 så blev det efterår, og det betyder, de varme hårfarver er ekstra populære 🍂 som denne, lidt for lækre karamelliseret #balayage ☝🏼🍁👊🏼 #wauw #haircolor #wooma #woomastudio #woomies @idawooma #using @redken & @ghdhair #styler

Et opslag delt af 𝐖𝐎𝐎𝐌𝐀 𝐒𝐭𝐮𝐝𝐢𝐨 (@woomastudio) den31. Aug, 2018 kl. 10.44 PDT

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Perlespænder fra Everneed

Perlespænder fra Everneed

Perlespænder og gerne masser af dem er i allerhøjeste trend netop nu. Everneed har nu tilføjet syv smukke perleaccessories til sit sortiment. Perfekt som mersalg.
Celeb Luxury Colorditioner i 10 nuancer hos HeadBrands

Celeb Luxury Colorditioner i 10 nuancer hos HeadBrands

Gem Lite Colorditioner er en pigmenteret, farvebevarende og styrkende balsam, som genopbygger og reparerer bindingerne i håret. Findes hos HeadBrands.
Nyt krøllejern fra Cera Wandbar

Nyt krøllejern fra Cera Wandbar

Cera Wandbar er et nyt krøllejern, der takket være dets ergonomiske vinkel giver mange stylingmuligheder uden at belaste dit håndled, skulder eller albue.
SEB MAN - groomingserie til mænd fra Sebastian Professional

SEB MAN - groomingserie til mænd fra Sebastian Professional

Sebastian Professional lancerer nu SEB MAN - en serie bestående af pleje- og stylingprodukter til hår og skæg til mænd, der ikke vil sættes i bås!
Sheet Mask til håret med All Soft Mega fra Redken

Sheet Mask til håret med All Soft Mega fra Redken

All Soft Mega Sheet Mask er en intensiv hårmaske til tørt og skadet hår og det nyeste skud på stammen i All Soft Mega-serien. Se mere her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Jorden rundt med Marcelklubben

Jorden rundt med Marcelklubben

Marcelklubbens traditionsrige Londonaften fik i år et nyt udtryk under navnet Marcel International Inspiration og flere af landets store navne var på scenen denne aften.
La Biosthetique x Nobi Talai til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique x Nobi Talai til Paris Fashion Week SS19

Under temaet "Urbane Nomader" skabte La Biosthetique de smukke hår- og makeuplooks til Nobi Talais show under Paris Fashion Week SS19.
L'Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

Der var trendy klip, farve og opsætninger på menuen, da L’Oréal Professionnel inviterede til seminarie med Toni & Guy på Tivoli Hotel i København.
Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' internationale TrendVision 2018 løb af stablen i Lissabon, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience.
La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

Det er ganske vist nogle uger siden, at Paris Fashion Week SS19 løb af stablen, men det betyder ikke, at vi stopper med at inspireres. La Biosthetique skabte hårlooket til Talbot Runhofs show.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Irina De

Irina De

At træde ind i Gold Pantera er som at træde ind i slottets festsal. Og det er netop den atmosfære, Irina De vil skabe.
Birthe Gleerup

Birthe Gleerup

Miljøvenlighed er kodeordet i Birthe Gleerups saloner i Århus. Men samtidig skal salonerne være moderigtige i både udtryk og stil. For i dag kræver kunderne god service og lækkert hår – og er behandlingerne miljørigtige, giver det et ekstra plus i bogen.

Nyeste videoer se flere videoer

2-i-1 festhår med Regis Salons

2-i-1 festhår med Regis Salons

Britiske Regis Salons har sammen med Creative Director Kieron Fowles skabt to glamourøse festfrisurer, som din kunde enkelt kan genskabe selv. Se videoen her!
Lær at skygge rødderne med Jenny Strebe og Schwarzkopf

Lær at skygge rødderne med Jenny Strebe og Schwarzkopf

I denne video viser Schwarzkopf Professionals sammen med Jenny Strebe hvordan du skygger rødderne i en reversed balayage; et nyt og spændende look.
Frivillige og Goldwell klippede hjemløse på Rådhuspladsen

Frivillige og Goldwell klippede hjemløse på Rådhuspladsen

Igen i år stillede en række frivillige frisører op på Rådhuspladsen den 11. december for at tilbyde gratis klip og styling til hjemløse i juletiden.
Naturlige og teksturerede bølger med ghd

Naturlige og teksturerede bølger med ghd

I denne video viser ghd, hvordan du får det såkaldte "I woke up like this"-look. Naturlige og teksturerede bølger for et cool og sexet look.
Long Hair Tutorial af Benjamin Martin -Bryllupsopsætning - tutorial

Long Hair Tutorial af Benjamin Martin -Bryllupsopsætning - tutorial

Talentfulde Benjamin Martin viser i denne tutorial tre forskellige festopsætninger, der passer godt til fest og bryllup. Se videoen her.