LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Instagram-inspiration til efterårets kommende brunetter

Så er det blevet efterår - det kommer vi ikke udenom. Selvom solen stadig skinner, begynder bladene så småt af falde af og det er ikke længere lige så varmt eller lyst om aftenen.
Med de skiftende årstider følger tit og ofte også skiftende hårmode, trends og ikke mindst hårfarve. Vi går koldere og mørkere tider i møde, og det gør kundernes hår også. Mange vælger at gå fra blond til brunt eller blot at skrue en tand op for den mørke farve.

Heldigvis findes der mange smukke udgaver af de brune toner, og derfor har vi været et smut forbi Instagram for at finde inspiration til sæsonens kommende brunetter.

Se også: Instagram-hår på catwalken til Copenhagen Fashion Week

Zenz Organic Hairdressing
En smuk, blød chokoladebrun er altid et sikkert hit hos kunderne til efteråret. Her har Zenz Organic Hairdressing ydermere kombineret med en lækker balayage for at skabe ekstra liv til håret. Bare fordi at vejret bliver mere gråt, behøver håret ikke at blive kedeligt.

CHOKOLADE BALAYAGE 👌 Er det her ikke bare en top lækker farve? Vi er vilde med det! Lavet af Emilie fra ZENZ Grønnegade. Husk du kan booke tid online på www.zenz.dk. Vi farver uden brug af skadelig kemi. #balayage #brunbalayage #chocolatebalayage #beautyfulhair #softcurls #smukthår #grønfrisør #lækkerthår #bæredygtigfrisør #miljøvenligfrisør #organichairsalon #økofrisør #zenzorganicproducts #organichaircare #naturligskønhed #naturalbeauty #hårinspiration

Et opslag delt af Zenz Organic Hairdressing (@zenzorganichairdressing) den24. Aug, 2018 kl. 9.40 PDT

Redken
Dette post er muligvis fra februar, men vi synes stadigvæk, at denne smukke, kolde tone fortjener fuld opmærksomhed. Vi er helt vilde med den, og den er et godt alternativ til de mange varme toner, vi ofte ser hos brunetter.

The #RedkenRecipe for this brunette by @colormebyamy 🇺🇸: 1️⃣: Equal parts 07v + 08v+ 07t + 08t & processing solution. 2️⃣: Color Extend Magnetics at the bowl. 3️⃣: Fashion Work 12 to finish. 4️⃣: Show off the hair & pose with adorable dog 😘 #redkenconsultation

Et opslag delt af Redken (@redken) den19. Feb, 2018 kl. 3.58 PST

Niveau
Hos Niveau frisør på Frederiksberg laver de lækkert hår. Her ser vi en smuk ensfarvning med en dyb, varm tone, der kan gøre enhver misundelig. Se lige en glans håret har!

Når noget bare er lækkert! ✨ God søndag derude 👋🏼 #niveaufrisor #lorealpronordic #haircolor #frisørkøbenhavn #frederiksberg

Et opslag delt af NIVEAU (@niveaufrisor) den25. Mar, 2018 kl. 12.19 PDT

L'Oréal Professionnel
Bag denne smukke farve står boss.girl.does.hair - her er lavet en ombre med hjælp fra L'Oréal Professionnels farver. Der er en utrolig dybde i dette hår, der fremhæves af kobbertonerne. Vi kan lige forestille os, hvor fint denne hårfarve vil komplementere de faldne blade i en tur gennem skoven.

Taking in this Brunette Beauty one stare at a time🔍 What is your favorite shade of brown?? Let us know by commenting below! Regram: @boss.girl.does.hair #lorealpro #onlyinsalon #haircolor #hairgoals #brunette #brownhair #hairinspo

Et opslag delt af L'Oréal Professionnel (@lorealpro) den31. Aug, 2018 kl. 12.00 PDT

Wooma Studio
Så har pigerne bag Wooma Studio igen været på spil. Her i en lysere udgave med en lækker karamelbalayage, der fremhæves af de smukke bløde krøller. Vi er fans!

🍂HAIR TRANSFORMATION🍂 FALL VIBES 🍁 så blev det efterår, og det betyder, de varme hårfarver er ekstra populære 🍂 som denne, lidt for lækre karamelliseret #balayage ☝🏼🍁👊🏼 #wauw #haircolor #wooma #woomastudio #woomies @idawooma #using @redken & @ghdhair #styler

Et opslag delt af 𝐖𝐎𝐎𝐌𝐀 𝐒𝐭𝐮𝐝𝐢𝐨 (@woomastudio) den31. Aug, 2018 kl. 10.44 PDT

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Ny hårplejeserie fra Trinity Haircare

Ny hårplejeserie fra Trinity Haircare

Trinity Haircare lancerer en ny plejeserie med naturens bedste råvarer. Læs mere om det her.
Quick Dry Heat Spray og Curlicue Cream fra Maria Nila

Quick Dry Heat Spray og Curlicue Cream fra Maria Nila

To nyehder fra Maria Nila. Quick Dry Heat Spray er en beskyttende og glansgivende varmebeskyttelse. Curlicue Cream er en stylingcreme til krøllet hår.
CC-Series Copper Ceramic og HD Calima Copper fra Jaguar

CC-Series Copper Ceramic og HD Calima Copper fra Jaguar

Kobber er trendfarven, der har fundet vejen frem indretningen i hjemme til salonerne. Jaguar lancerer nu en kobberfarvet limited edition.
Paddle brush fra Philip B nu hos Oneblackcar

Paddle brush fra Philip B nu hos Oneblackcar

Børste fra Philip B lavet i de fineste naturmaterialer og ergonomisk design. Læs mere om produktet, der nu fås hos Oneblackcar.
Nyhed hos HeadBrands: Amika Normcore Signature

Nyhed hos HeadBrands: Amika Normcore Signature

Hos HeadBrands finder I nu Amika Normcore Signature, der består af en cremet og skånsom shampoo og conditioner, der mildt rengør og fugter håret.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Efterårsfest med Hair Team Company

Efterårsfest med Hair Team Company

Hair Team Company har netop lige afholdt to shows fyldt med viden, venskabelighed og vilde nyheder! Var du ikke med, kan du læse om de to shows her.
Med ghd backstage til New York Fashion Week

Med ghd backstage til New York Fashion Week

ghd var stolt sponsor, da der skulle styles hår til Jeremy Scotts fashionshow under New York Fashion Week. Manden i spidsen var Eugene Souleiman.
A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

Det var noget for enhver smag, da Wella Professionals kårede vinderme i TrendVision og relancerede Koleston Perfect i et eventet A World in Color i København.
Intercoiffures europæiske kongres i Interlaken

Intercoiffures europæiske kongres i Interlaken

Frisører fra hele verden rejste gennem fantastiske udsigter til turkise søer og hvide alpetoppe for at mødes på tværs af landegrænser, udveksle erfaringer og inspireres af hinanden.
Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Stephen Mackinder

Stephen Mackinder

En af Vidal Sassoons nærmeste medarbejdere gennem en årrække - Stephen Mackinder – åbner salon i København med ualmindelig klipning og kurser for frisører.
Hasse Kliem

Hasse Kliem

Hasse Kliem er ikke indbegrebet af det, man forstår ved en frisør, selv om han denne dag har stylet sit hår med en Margrethe-krølle oven på hovedet.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Er du nysgerrig på på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Ved at tage dette 9-minutters seminar lærer du alt, du behøver at vide.
Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.