LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Mød efteråret med HeadBrands

Efteråret nærmer sig! Læs om HeadBrands spændende program, der byder på masser inspiration, shows og festligheder. 

Ari Koponen, HeadBrands Education ManagerEducation Manager Ari Koponen og resten af HeadBrands inviterer dig til et spændende efterår. 

Sommeren er på sit højeste, og HeadBrands håber, at du som frisør nyder det smukke vejr og tiden, hvor du har fri. Pludselig er det efterår, og temperaturen begynder at falde. Netop der er det den helt rette tid til at give sig selv og sin fantasi et boost i form af et kursus og en oplevelse. Faktum er, at det ser ud til at være et spændende efterår, vi går i møde, ikke mindst når vi tager del i det udbud, som HeadBrands tilbyder i efterårets kursusprogram.

Kom med HeadBrands til Xperience i oktober!

Hvis HeadBrands skal udvælge nogle favoritter blandt de mange muligheder, skiller HeadBrands Xperience sig ud. To dage spækket med kurser med kendte mærker, god mad, fest og ikke bare et, men to spraglede shows. Allerede fra ankomst loves en weekend fyldt med oplevelser, inspiration, men også tid til at opleve København på egen hånd. Det bliver ganske enkelt en weekend, du sent vil glemme. HeadBrands vil også understrege, at du under et eksklusivt møde med børstekongen Antonio Axu, manden som skabte Axubrush, vil lære dig at blive føn-ekspert. Efter at have arbejdet som stylist i både Los Angeles og Paris, konstaterede Antonio, at vi stadig har lidt at lære her i Norden, inden vi er helt i toppen. Nu har han samlet sine erfaringer i et kursus, som skal tage os et stykke af vejen!    

Læs også: HeadBrands planlægger spændende uddannelsesår for 2018

Antonio Axu deler ud af sine erfaringer under Xperience. Til Xperience får i chancen for at møde Antonio Axu, som deler ud af sine erfaringer og kundskaber. 

En anden favorit er Mazella&Palmer, der i samarbejde med Fudge Professional vender tilbage til Skandinavien og HeadBrands med et kursus, der vil hjælpe dig og din salon til en klippeteknisk tankegang for at skabe frisurer, som er helt rigtige i tiden. Bliv guidet til at finde din egen vej mod at skabe moderne hår, der er værdig til en salon i spidsen. Nu er der mulighed for at lære af internationalt anerkendte fagfolk og lære, hvordan man skaber et moderne salonkoncept.

 Mazella&Palmer kommer tillbage til Skandinavien!Mazella&Palmer kommer tillbage til Skandinavien!

En stor nyhed for dig som frisør er også, at HeadBrands nu lancerer et nyt koncept kaldet On Demand. On Demand beskrives som ”En perfekt måde for dig med en tidsplan, der ikke passer tiderne i vores program, for stadig at kunne nyde kurserne. Du finder datoer, der passer dig, og vi kommer med en underviser til din salon eller vores uddannelsesstudio, alt efter hvad der passer dig bedst”. Ikke dårligt!

HeadBrands lancerer et nyt koncept: "On Demand"

Hele HeadBrands uddannelsesprogram til efteråret med kurser, events og information om, hvordan du tilmelder dig, finder du her.

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Stort udvalg i Barberpoles hos Frisørshopping

Stort udvalg i Barberpoles hos Frisørshopping

Du finder Danmarks største udvalg af de kendte barberpoles hos Frisørshopping. Nu er sortimentet yderligere udvidet, så der er noget for enhver salon og barbershop.
Balmain Paris introducerer Overnight Repair Serum

Balmain Paris introducerer Overnight Repair Serum

Som en nyhed i sin Care-serie, lancerer Balmain Paris nu Overnight Repair Serum, der reducerer synlige tegn på slidt og skadet hår.
Nyheder fra Dapper Dan hos Frisørshopping

Nyheder fra Dapper Dan hos Frisørshopping

Dapper Dan har lanceret et par nyheder, der netop er kommet til Danmark. Der er tale om Sea Salt Spray samt en Hair & Body shampoo, der forhandles af Frisørshopping.dk
Ocean Spray fra Maria Nila

Ocean Spray fra Maria Nila

Teksturspray med ekstra hold, der giver et naturligt resultat. Sulfat- og parabenefri med 100 % veganske ingredienser. Læs om det her.
Oxiblonde Evoplexx lysningspulver kun hos Brands4hair

Oxiblonde Evoplexx lysningspulver kun hos Brands4hair

Oxiblonde Evoplexx fra Trinity Haircare præsenterer nu en lysningsserie, der er både skånsom og med en masse fordele. Læs om den her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

WELLA TRENDS FORÅR/SOMMER 2016

WELLA TRENDS FORÅR/SOMMER 2016

Deltagerne fik vist de forskellige teknikker bag de nye Ecaille looks, samt hvordan de kunne tilpasse trendteknikkerne til de forskellige kundetyper, som opleves i salonen. Se alle billederne i artiklen.
Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Ditte Darville

Ditte Darville

Når Ditte Darville går på arbejde, er det med ID-kortet fremme og igennem en skarp sikkerhedskontrol. Hun er PET-godkendt, og hun har haft de fleste partiformænd siddende i sin frisørstol på Christiansborg.
Hasse Kliem

Hasse Kliem

Hair Magazine er gået tæt på Hasse Kliem, der driver salonen Moreteasir. For Hasse er frisørfaget en passion, og han er stadig fascineret af faget.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!
Inspiration til brudefrisurer

Inspiration til brudefrisurer

Bryllupsæsonen er gået i gang! Der findes adskillige muligheder til brudefrisuren og ønsker fra bruden kan strække vidt. Se inspirationsvideoen her!