LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Mød efteråret med HeadBrands

Efteråret nærmer sig! Læs om HeadBrands spændende program, der byder på masser inspiration, shows og festligheder. 

Ari Koponen, HeadBrands Education ManagerEducation Manager Ari Koponen og resten af HeadBrands inviterer dig til et spændende efterår. 

Sommeren er på sit højeste, og HeadBrands håber, at du som frisør nyder det smukke vejr og tiden, hvor du har fri. Pludselig er det efterår, og temperaturen begynder at falde. Netop der er det den helt rette tid til at give sig selv og sin fantasi et boost i form af et kursus og en oplevelse. Faktum er, at det ser ud til at være et spændende efterår, vi går i møde, ikke mindst når vi tager del i det udbud, som HeadBrands tilbyder i efterårets kursusprogram.

Kom med HeadBrands til Xperience i oktober!

Hvis HeadBrands skal udvælge nogle favoritter blandt de mange muligheder, skiller HeadBrands Xperience sig ud. To dage spækket med kurser med kendte mærker, god mad, fest og ikke bare et, men to spraglede shows. Allerede fra ankomst loves en weekend fyldt med oplevelser, inspiration, men også tid til at opleve København på egen hånd. Det bliver ganske enkelt en weekend, du sent vil glemme. HeadBrands vil også understrege, at du under et eksklusivt møde med børstekongen Antonio Axu, manden som skabte Axubrush, vil lære dig at blive føn-ekspert. Efter at have arbejdet som stylist i både Los Angeles og Paris, konstaterede Antonio, at vi stadig har lidt at lære her i Norden, inden vi er helt i toppen. Nu har han samlet sine erfaringer i et kursus, som skal tage os et stykke af vejen!    

Læs også: HeadBrands planlægger spændende uddannelsesår for 2018

Antonio Axu deler ud af sine erfaringer under Xperience. Til Xperience får i chancen for at møde Antonio Axu, som deler ud af sine erfaringer og kundskaber. 

En anden favorit er Mazella&Palmer, der i samarbejde med Fudge Professional vender tilbage til Skandinavien og HeadBrands med et kursus, der vil hjælpe dig og din salon til en klippeteknisk tankegang for at skabe frisurer, som er helt rigtige i tiden. Bliv guidet til at finde din egen vej mod at skabe moderne hår, der er værdig til en salon i spidsen. Nu er der mulighed for at lære af internationalt anerkendte fagfolk og lære, hvordan man skaber et moderne salonkoncept.

 Mazella&Palmer kommer tillbage til Skandinavien!Mazella&Palmer kommer tillbage til Skandinavien!

En stor nyhed for dig som frisør er også, at HeadBrands nu lancerer et nyt koncept kaldet On Demand. On Demand beskrives som ”En perfekt måde for dig med en tidsplan, der ikke passer tiderne i vores program, for stadig at kunne nyde kurserne. Du finder datoer, der passer dig, og vi kommer med en underviser til din salon eller vores uddannelsesstudio, alt efter hvad der passer dig bedst”. Ikke dårligt!

HeadBrands lancerer et nyt koncept: "On Demand"

Hele HeadBrands uddannelsesprogram til efteråret med kurser, events og information om, hvordan du tilmelder dig, finder du her.

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Gold - Metamorphic Salon System

Gold - Metamorphic Salon System

Metamorphic Salon System er et salonsystem med to produkter, Healing Bond og Vitamin Miracle. Produkterne sælges eksklusivt hos HeadBrands. Læs mere her.
Biolage R.A.W. Scalp - Serien for en sund hovedbund

Biolage R.A.W. Scalp - Serien for en sund hovedbund

Biolage R.A.W.-familien har fået nyt medlem i form af serien Biolage R.A.W. Scalp. Fordi et sundt hår starter med en sund hovedbund.
SP Reverse fra Wella System Professional

SP Reverse fra Wella System Professional

Wella System Professional: SP Reverse er en ny serie af produkter, der genopbygger stresset hår samt genskaber elasticitet, smidighed og glans i svækket hår.
KC Luxima fra KC Professional - Nu hos HeadBrands

KC Luxima fra KC Professional - Nu hos HeadBrands

Luxima er en ammoniakfri nuancetoning, som giver et blødt resultat med glans. Toner der intensiverer eller neutraliserer nuancerne som allerede findes i håret.
System Professional introducerer System Man

System Professional introducerer System Man

System Man er den nye produktlinje inden for System Professional og er svaret til alle kræsne mænd med sofistikeret smag. Indeholder både hårpleje og styling.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Aveda Congress i Minneapolis

Aveda Congress i Minneapolis

I anledning af Avedas 40-års jubilæum afholdtes deres største kongres nogensinde i Minneapolis, Minnesota. Hair Magazine fulgte med over Atlanten.
ColorMANIA til Goldwell Global Zoom i Toronto

ColorMANIA til Goldwell Global Zoom i Toronto

Goldwells store, årlige happening, Global Zoom, løb af stablen i den canadiske by Toronto. De 3.000 frisører til stede kunne opleve et event i verdensklasse.
Efterårsfest med Hair Team Company

Efterårsfest med Hair Team Company

Hair Team Company har netop lige afholdt to shows fyldt med viden, venskabelighed og vilde nyheder! Var du ikke med, kan du læse om de to shows her.
Med ghd backstage til New York Fashion Week

Med ghd backstage til New York Fashion Week

ghd var stolt sponsor, da der skulle styles hår til Jeremy Scotts fashionshow under New York Fashion Week. Manden i spidsen var Eugene Souleiman.
A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

Det var noget for enhver smag, da Wella Professionals kårede vinderme i TrendVision og relancerede Koleston Perfect i et eventet A World in Color i København.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Sascha Hirtsgaard

Sascha Hirtsgaard

Læs om Sascha Hirtsgaard, der holder meget af den energi, der ligger i at arbejde med de unge i Young Intercoiffure, som hun startede op for 14 år siden.
Tage Frandsen

Tage Frandsen

Tage Frandsen har årelang erfaring i faget. I kunstnerkredse med teater, sang og showbiz har han slået sine frisørfolder – og nydt det.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Lær at lave en paryk med Redken

Lær at lave en paryk med Redken

Redken viser her, hvordan man kan lave en paryk, der er perfekt til alle Halloween-festerne, der er lige rundt om hjørnet - kun fantasien sætter grænserne!
Simpel opsætning til festlige begivenheder

Simpel opsætning til festlige begivenheder

Få inspiration til en simpel, festlig opsætning her, hvor kun få ting skal brugs til en elegant opsætning.
Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Er du nysgerrig på på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Ved at tage dette 9-minutters seminar lærer du alt, du behøver at vide.
Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.