LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Mono glæder kunder med nyt tema hver jul

I år har salonen valgt det klassiske juletema med gaver, gran og røde roser.I år har salonen, Mono, valgt det klassiske juletema med gaver, gran og røde sløjfer.

Placeret mellem de idylliske kanaler i Christianshavn ligger Mono frisørsalon, omringet af en bred diversitet af kunder. Hvert år dekoreres både salonen og frisørerne fra top til tå i hele december, og de har haft forskellige temaer hvert år de seneste 17 år. I år har de valgt det helt klassiske juletema med røde gaver, sløjfer og sågar kjoler. Tidligere har de haft temaer fra amerikanske politikvinder, østrigske piger, græske guder, franske tyrefægtere til et Andy Warhol-tema – og disse er blot nogle få udvalgte.

17 festlige bidrag
”Det er første gang, vi har juletema. Vi startede med at have forskellige temaer for 17 år siden, hvor vi var klædt ud som sygeplejersker”, fortæller Henriette.

Da Mono startede med de årlige temaer for 17 år siden, var de sygeplejersker. Da Mono startede med de årlige temaer for 17 år siden, var de sygeplejersker. 

Henriette Barnholt, som går under navnet ”Hønse”, åbnede for 26 år siden Mono, da hun selv flyttede til Christianshavn og så, at der var et lokale ledigt lige overfor, hvor hun boede. I længere tid har hun også haft Signe med om bord, som i dag er partner i salonen. 

Klædt fra top til tå i rødt sørger frisørerne for et gennemført juletema i den fine salon, Mono. Klædt fra top til tå i rødt sørger frisørerne for et gennemført juletema i den fine salon, Mono. 

Henriette, der går under navnet ”Hønse”, åbnede salonen i 1991, da hun så lokalet ledigt, overfor hvor hun boede. Henriette, der går under navnet ”Hønse”, åbnede salonen i 1991, da hun så lokalet ledigt, overfor hvor hun boede. 

Udover de forskellige temaer, der i dag er fast tradition i salonen, så sørger de også for at gøre lidt ekstra ud af det ved særlige lejligheder, såsom det amerikanske valg eller andre større begivenheder. De bruger gerne den tid, det tager, på at få udsmykket salonen; til dette års juletema har de brugt hele syv timer bare på vinduesdekorationerne. 

De fine vinduesdekorationer har taget 7 timer at gøre klar, men det er tid, som de gerne bruger. De fine vinduesdekorationer har taget 7 timer at gøre klar, men det er tid, som de gerne bruger. De fine vinduesdekorationer har taget 7 timer at gøre klar, men det er tid, som de gerne bruger. 

Tiderne skifter, men temaerne fortsætter
”Det er helt klart for kundernes skyld, faktisk udelukkende, men vi synes også, at det er rigtig sjovt selv. Hele året får vi spørgsmål, om hvad skal vi være til jul. I gamle dage, da der ikke var Facebook, så kunne man skjule det i længere tid, men nu da der er det, så bliver det hurtigt afsløret, hvad vi har besluttet os for”, fortæller Henriette. Hurtigt tilføjer en kunde begejstret, ”vi elsker det!”, og det er uden tvivl noget, som Henriette og Signe har tænkt sig fortsat at gøre de næste mange år. De har allerede masser idéer til kommende temaer. 

Salonen udefra med gran, røde sløjfer og flotte gaver.Salonen udefra med gran, røde sløjfer og flotte gaver

Tekst: Dina Boysen (Red. Camilla Svensson)
Foto: Dina Boysen

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Ny hårplejeserie fra Trinity Haircare

Ny hårplejeserie fra Trinity Haircare

Trinity Haircare lancerer en ny plejeserie med naturens bedste råvarer. Læs mere om det her.
Quick Dry Heat Spray og Curlicue Cream fra Maria Nila

Quick Dry Heat Spray og Curlicue Cream fra Maria Nila

To nyehder fra Maria Nila. Quick Dry Heat Spray er en beskyttende og glansgivende varmebeskyttelse. Curlicue Cream er en stylingcreme til krøllet hår.
CC-Series Copper Ceramic og HD Calima Copper fra Jaguar

CC-Series Copper Ceramic og HD Calima Copper fra Jaguar

Kobber er trendfarven, der har fundet vejen frem indretningen i hjemme til salonerne. Jaguar lancerer nu en kobberfarvet limited edition.
Paddle brush fra Philip B nu hos Oneblackcar

Paddle brush fra Philip B nu hos Oneblackcar

Børste fra Philip B lavet i de fineste naturmaterialer og ergonomisk design. Læs mere om produktet, der nu fås hos Oneblackcar.
Nyhed hos HeadBrands: Amika Normcore Signature

Nyhed hos HeadBrands: Amika Normcore Signature

Hos HeadBrands finder I nu Amika Normcore Signature, der består af en cremet og skånsom shampoo og conditioner, der mildt rengør og fugter håret.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Efterårsfest med Hair Team Company

Efterårsfest med Hair Team Company

Hair Team Company har netop lige afholdt to shows fyldt med viden, venskabelighed og vilde nyheder! Var du ikke med, kan du læse om de to shows her.
Med ghd backstage til New York Fashion Week

Med ghd backstage til New York Fashion Week

ghd var stolt sponsor, da der skulle styles hår til Jeremy Scotts fashionshow under New York Fashion Week. Manden i spidsen var Eugene Souleiman.
A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

Det var noget for enhver smag, da Wella Professionals kårede vinderme i TrendVision og relancerede Koleston Perfect i et eventet A World in Color i København.
Intercoiffures europæiske kongres i Interlaken

Intercoiffures europæiske kongres i Interlaken

Frisører fra hele verden rejste gennem fantastiske udsigter til turkise søer og hvide alpetoppe for at mødes på tværs af landegrænser, udveksle erfaringer og inspireres af hinanden.
Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Johan Hellström

Johan Hellström

Da Johan Hellström arvede Björn Axén i 1993 var virksomheden på randen af konkurs. I dag er det en strålende forretning med saloner, skoler og ikke mindst produkter, der nu er på vej ind i Danmark. Læs interviewet med Johan Hellström fra Björn Axén.
Mario Krankl

Mario Krankl

Kongen af avantgarde, Mario Krankl, tog en pause fra forberedelserne inden aftenens store show ved TOP HAIR i Düsseldorf for at tale om trends, rejser og hvad, der skal til for at blive en succes.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Er du nysgerrig på på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Ved at tage dette 9-minutters seminar lærer du alt, du behøver at vide.
Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.