LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Nordisk sejr i Davines WSC 2018

Annie Ankervik vandt Best Total Look Award og Sofia Geideby vandt Best Color Award til Davines World Style Contest. Hair Magazine mødte de trætte, men glade vindere i Parma dagen efter konkurrencen.

Vinderne Annie Ankervik og Sofia Geideby, trætte men glade, dagen efter konkurrencen i Parma. Vinderne Annie Ankervik og Sofia Geideby, trætte men glade, dagen efter konkurrencen i Parma. 

Da Davines World Style Contest blev afholdt for tolvte gang, var der to svenskere med i finalen, de to venner og kollegaer fra KAI; Sofia Geideby og Annie Ankervik. Konkurrencen blev afgjort under World Wide Hair Tour, som i år blev holdt i smukke Parma, Davines fødested.

Konkurrencen blandt de 20 finalister var hård, men Annie og Sofia klarede dog alligevel at tage to af tre priser hjem til Sverige. Sofia vandt Best Color Award og Annie vandt Best Total Look.

A: Det føles helt fantastisk! Det er en stor ting, den her sejr betyder virkelig meget.

S: Det er ligesom en drøm! Det er sjovt, at vi begge fik en pris, og at der ikke er noget politisk tænkt i det hele.

A: Man tænker jo, at de ikke kan give to svenskere en pris, men det er fedt, at de gjorde det.

Inspiration fra måneskinnet og ørkenen
Trods den pressede tidsramme gik det godt, og både Annie og Sofia fik udtrykt deres visioner til perfektion.

S: Jeg kan godt lige at se mine modeller som karakterer. I dette tilfælde havde jeg en Dark Princess i tankerne og skabte looket ud fra det. Jeg tænkte på, hvordan farver fremtræder i måneskin, i det mørke lys. Farverne, jeg valgte, var Moonlight Blue, Petroleum, Northern Light Green og Dusty Violet som stod i kontrast til hendes mørke, naturlige base. Farverne lagde jeg i geometriske former, der former et mønster i håret.

Sofia Geideby vandt prisen for Best Color med sit look, der var inspireret af en karakter - Dark Princess.

Sofia Geideby vandt prisen for Best Color med sit look, der var inspireret af en karakter - Dark Princess. Sofia Geideby vandt prisen for Best Color med sit look, der var inspireret af en karakter - Dark Princess. Sofia Geideby vandt prisen for Best Color med sit look, der var inspireret af en karakter - Dark Princess. 

A: Hvor man finder sin inspiration, synes jeg, er interessant. I det her tilfælde kiggede jeg på formationer i ørkenen, på sandmønstre, hvordan de bevæger sig, og hvordan farverne møder hinanden, når sandet møder solen. Jeg elsker kobberfarven sammen med den grønne. Det er de farver, man traditionelt set ikke har i sit hår, men de flyder sammen på en meget naturlig måde.

Annies look var inspireret af de mønstre, der opstår, når solen møder sandet i ørkenen.Annies look var inspireret af de mønstre, der opstår, når solen møder sandet i ørkenen.

Om Davines World Style Contest
Davines World Style Contest (WSC) er en international konkurrence for frisører som arbejder med Davines produkter. Konkurrenterne skaber deres vision af et internationalt, smagfuldt og fashion-forward look, skræddersyet til deres model. Finalisterne vælges af en jury og konkurrerer derefter live på scenen til Davines World Wide Hair Tour, som i år gik af stablen i Parma, Italien.

Vi ønsker dem stort tillykke her fra Hair Magazine!

Tekst og foto: Camilla Svensson (Red. Dina Boysen)

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Biolage R.A.W. Scalp - Serien for en sund hovedbund

Biolage R.A.W. Scalp - Serien for en sund hovedbund

Biolage R.A.W.-familien har fået nyt medlem i form af serien Biolage R.A.W. Scalp. Fordi et sundt hår starter med en sund hovedbund.
SP Reverse fra Wella System Professional

SP Reverse fra Wella System Professional

Wella System Professional: SP Reverse er en ny serie af produkter, der genopbygger stresset hår samt genskaber elasticitet, smidighed og glans i svækket hår.
KC Luxima fra KC Professional - Nu hos HeadBrands

KC Luxima fra KC Professional - Nu hos HeadBrands

Luxima er en ammoniakfri nuancetoning, som giver et blødt resultat med glans. Toner der intensiverer eller neutraliserer nuancerne som allerede findes i håret.
System Professional introducerer System Man

System Professional introducerer System Man

System Man er den nye produktlinje inden for System Professional og er svaret til alle kræsne mænd med sofistikeret smag. Indeholder både hårpleje og styling.
ghd julegaveæsker

ghd julegaveæsker

Et lækkert udvalg af gaveæsker i guld med stylingværktøjer fra ghd med professionel ydelse til ethvert behov er perfekte julegaver.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Aveda Congress i Minneapolis

Aveda Congress i Minneapolis

I anledning af Avedas 40-års jubilæum afholdtes deres største kongres nogensinde i Minneapolis, Minnesota. Hair Magazine fulgte med over Atlanten.
ColorMANIA til Goldwell Global Zoom i Toronto

ColorMANIA til Goldwell Global Zoom i Toronto

Goldwells store, årlige happening, Global Zoom, løb af stablen i den canadiske by Toronto. De 3.000 frisører til stede kunne opleve et event i verdensklasse.
Efterårsfest med Hair Team Company

Efterårsfest med Hair Team Company

Hair Team Company har netop lige afholdt to shows fyldt med viden, venskabelighed og vilde nyheder! Var du ikke med, kan du læse om de to shows her.
Med ghd backstage til New York Fashion Week

Med ghd backstage til New York Fashion Week

ghd var stolt sponsor, da der skulle styles hår til Jeremy Scotts fashionshow under New York Fashion Week. Manden i spidsen var Eugene Souleiman.
A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

Det var noget for enhver smag, da Wella Professionals kårede vinderme i TrendVision og relancerede Koleston Perfect i et eventet A World in Color i København.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Mie Juul

Mie Juul

”Ens ego et ens eget – det man rummer, og det skal boostes. Det mener Mie Juul, der startede sin salon Egoboost for tre år siden.
Nicci Welsh

Nicci Welsh

Nicci Welsh kommer fra en lille by i England. At hun i dag har stylet såvel Paris Hilton, som Nora Jones, Robbie Williams, Aura og Nick & Jay er helt hendes egen fortjeneste med hendes positive indstilling og hendes gå-på-mod.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Lær at lave en paryk med Redken

Lær at lave en paryk med Redken

Redken viser her, hvordan man kan lave en paryk, der er perfekt til alle Halloween-festerne, der er lige rundt om hjørnet - kun fantasien sætter grænserne!
Simpel opsætning til festlige begivenheder

Simpel opsætning til festlige begivenheder

Få inspiration til en simpel, festlig opsætning her, hvor kun få ting skal brugs til en elegant opsætning.
Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Er du nysgerrig på på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Ved at tage dette 9-minutters seminar lærer du alt, du behøver at vide.
Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.