LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Q&A med Philippa Lipsius - Vinder af New Talent Colorist Color Zoom

Q&A med Philippa Lipsius - Vinder af New Talent Colorist Color Zoom

Navn: Philippa Lipsius
Instagram: @LIPSIUS.dk 
Antal år som udlært frisør: Snart 8 år
Uddannelse: 4-årige frisør 

Hvis du ikke skulle arbejde som frisør, hvad ville du så lave?
Hvis ikke jeg skulle være frisør, så ville jeg stadigvæk arbejde med noget, hvor man skal tænke kreativt og udføre noget visuelt. 

Hvad er din bedste oplevelse som frisør?
Det er helt klart den oplevelse og tilfredsstillelse ens kunder kan give en, når man har lavet et resultat, de er vilde med, og nærmest ikke kan slippe nakkespejlet for at kigge på dem selv.

Hvilken frisør ser du mest op til?
Min kollega og chef, Mette, som ejer salonen, er virkelig en dygtig frisør og er slet ikke bange for at dele sine ideer og holdninger. Når jeg arbejder, tager jeg mig flere gange dagligt i at “udforske”, hvordan hun arbejder. Udover hendes børn, så er salonen hendes lille baby og gør bare alt. For alt skal være perfekt og for mig er det en, jeg ser op til. Hun er mit idol!

Hvor får du din inspiration fra?
Jeg er holder virkelig meget af Instagram. Jeg elsker at søge på hashtags og i øjeblikket er #framar mit yndlings, da mange forskellige frisører poster ting under det hashtag, og man via den vej får set rigtig mange dygtige frisørtalenter. Ellers nyder jeg at se på folks frisure, når jeg tager på ferie - det er sjovt at se, hvor forskellig hårtrend der er fra det ene sted til det andet. 

Hvad er dit yndlings frisørprodukt og hvorfor?
Mit hår krøller virkelig meget. Men KMS’ Fritss olie er klart min favorit. Den giver den glans krøller sommetider ikke rigtigt har i håret, og den er god at glatte håret i. Og så er den varmebeskyttende. 

Hvad kæmper du i øjeblikket med at forbedre dig på?
Jeg vandt guld i kategorien “New Talent Colorist” i Color Zooms konkurrence, og skal derfor til Toronto i Canada og repræsentere Danmark. At skulle stå på en scene, hvor uret tæller ned fra tre timer, folk kigger og bedømmer en - jeg er så nervøs!  

Hvad er dit råd til unge, lovende frisører?
Mit råd til unge vil være, at de skal være dem selv og ikke lave om på, hvem de selv er og tro på, at de kan noget. Det havde jeg nemlig svært ved at sige til mig selv. Jeg ville ønske, at jeg selv var bedre til at tro på det, jeg lavede, og droppe tvivlen. 

Hvad er din styrke?
Min styrke må være at springe ud i udfordrende ting, mit humør og få det, kunden og jeg har sat i værk, til at blive det ønskede resultat. 

Beskriv dit drømmejob
Mit drømmejob har altid været et sted, hvor man må være den man er og blive hørt i alle sine kreative ideer. Og det sted befinder jeg mig i lige nu! Jeg har tidligere været i en salon, hvor jeg ikke følte, at jeg blev lyttet til, aldrig måtte gøre noget anderledes og der kun var en rigtig måde at gøre tingene på.

Her hvor jeg er nu, får jeg følelsen af (forstå mig ret), at jeg også ejer salonen, og vi virkelig er et team. 

Hvordan vil du beskrive din måde at arbejde på?
Glad og imødekommende

Hvordan foregår din konsultationsproces?
Jeg starter altid med at (efter man har hils osv og kunden sidder i stolen) spørger indtil om personen har nogle ideer, lytter til vedkommende, kommer med ideer, og hvis kunden nu skal have klippet mere af end spidser tager jeg altid et før billede, så når det færdige resultat er done tager jeg så er nyt, sætter de to billeder op imod hinanden på min mobil og kunden kan se forskellen. Fast rutine med billederne. 

Hvad er din favorittrend lige nu?
Helt klart balayage!

Hvordan føltes det at vinde Color Zoom?
Egentligt gik det ikke op for mig, at jeg havde vundet, før I (Hair Magazine) tog kontakt til mig. På trods af at den sødeste sælger kom ned i vores salon med en kæmpe stor og flot buket blomster, trofæet og produkter og fortalte, at jeg skulle med til Toronto, fordi jeg blev nummer et, gik det stadigvæk ikke op for mig… Jeg blev helt vildt glad, men jeg forstod det ikke rigtigt.

Læs også: De danske vindere af Goldwell Color Zoom Challenge 2018 er fundet

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

KC Luxima fra KC Professional - Nu hos HeadBrands

KC Luxima fra KC Professional - Nu hos HeadBrands

Luxima er en ammoniakfri nuancetoning, som giver et blødt resultat med glans. Toner der intensiverer eller neutraliserer nuancerne som allerede findes i håret.
System Professional introducerer System Man

System Professional introducerer System Man

System Man er den nye produktlinje inden for System Professional og er svaret til alle kræsne mænd med sofistikeret smag. Indeholder både hårpleje og styling.
ghd julegaveæsker

ghd julegaveæsker

Et lækkert udvalg af gaveæsker i guld med stylingværktøjer fra ghd med professionel ydelse til ethvert behov er perfekte julegaver.
IGORA - Nyhed fra Schwarzkopf

IGORA - Nyhed fra Schwarzkopf

Schwarzkopf professional lancerer den nye farveserie LUCID NOCTURNES. Læs mere om den her!
TIMELESS i sort udgave fra JAGUAR

TIMELESS i sort udgave fra JAGUAR

TIMELESS kombinerer klassisk æstetik og moderne ergonomisk design, med højkvalitets dyb, sort metallisk yderside. Læs om nyheden her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

ColorMANIA til Goldwell Global Zoom i Toronto

ColorMANIA til Goldwell Global Zoom i Toronto

Goldwells store, årlige happening, Global Zoom, løb af stablen i den canadiske by Toronto. De 3.000 frisører til stede kunne opleve et event i verdensklasse.
Efterårsfest med Hair Team Company

Efterårsfest med Hair Team Company

Hair Team Company har netop lige afholdt to shows fyldt med viden, venskabelighed og vilde nyheder! Var du ikke med, kan du læse om de to shows her.
Med ghd backstage til New York Fashion Week

Med ghd backstage til New York Fashion Week

ghd var stolt sponsor, da der skulle styles hår til Jeremy Scotts fashionshow under New York Fashion Week. Manden i spidsen var Eugene Souleiman.
A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

Det var noget for enhver smag, da Wella Professionals kårede vinderme i TrendVision og relancerede Koleston Perfect i et eventet A World in Color i København.
Intercoiffures europæiske kongres i Interlaken

Intercoiffures europæiske kongres i Interlaken

Frisører fra hele verden rejste gennem fantastiske udsigter til turkise søer og hvide alpetoppe for at mødes på tværs af landegrænser, udveksle erfaringer og inspireres af hinanden.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Jay Mahmood

Jay Mahmood

Jay Mahmood er blevet en af branchens største navne inden for sit område. Netop nu rejser han verden rundt med Goldwells uddannelsesprogram i klipning.
Bobby Ågren

Bobby Ågren

Ruben og Bobby er en frisørsalon. Ja, men det er også en forretning, der sælger gammelt legetøj og spil fra 80’erne og 90’erne. Her står arkadespil og pinball-maskiner og midt i det hele klipper Bobby nørder, designere og ganske almindelige mennesker fra Nørrebro.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Lær at lave en paryk med Redken

Lær at lave en paryk med Redken

Redken viser her, hvordan man kan lave en paryk, der er perfekt til alle Halloween-festerne, der er lige rundt om hjørnet - kun fantasien sætter grænserne!
Simpel opsætning til festlige begivenheder

Simpel opsætning til festlige begivenheder

Få inspiration til en simpel, festlig opsætning her, hvor kun få ting skal brugs til en elegant opsætning.
Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Er du nysgerrig på på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Ved at tage dette 9-minutters seminar lærer du alt, du behøver at vide.
Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.