LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Samlet om skønhed

Messetid er tiden for mange nye synsindtryk, prøvelser og oplevelser. For tolvte gang blev Health & Beauty messen afholdt. Det vrimlede med helse- og skønhedsinteresserede i Fornebu under Health & Beauty 2018. Ifølge arrangøren gik de break even, da besøgstallet fordelt på de tre dage kom op på 11.000 som budgetteret. Nyt i år var, at messearrangøren har givet fagbesøgende gratis indgang alle dagene.

Kari Tveranger er messearrangør og redaktør i Spabeauty.Kari Tveranger er messearrangør og redaktør i Spabeauty.

"Messen er populær blandt frisører når det kommer til shows om hårtendenser på scenen ", fortæller Kari Tveranger, messearrangør. Hun håber at få en endnu større hårafdeling til næste år.

I år havde Nikita sin egen hårlounge og flere stande tilbød hårstyling.

"Hår hører med til beauty", siger hun.

Health & Beauty messen havde et besøgstal på 11.000 i løbet af weekenden. Fredag havde 4.200 fagbesøgende registreret sig. Health & Beauty messen havde et besøgstal på 11.000 i løbet af weekenden. Fredag havde 4.200 fagbesøgende registreret sig. 

Speedstyling for alle
Forbi mange boder og inderst i lokalet deler Hair Magazine stand med På Håret. Her får alle, der ønsker sig det, en speedstyling.

Linn Blystad fra Oslo er en af de heldige besøgende.

"Jeg er vældig tilfreds. Da jeg kom, havde jeg glat hår. Nu er der bølger i det", fortæller den 24-årige Linn, før hun poserer med ryggen til fotografen.

Frisøren, Cathrin Bernvald, fortæller, at en speedstyling tager omkring en halv time.

"Vi har tørshampoo, og eventuelt kan man betale for vask. Vi tager imod drop-in, men som regel er det muligt at bestille på forhånd, specielt dage som fredage og lørdage", fortæller Cathrin.

Ifølge frisøren er det flere og flere, der kender til konceptet, som de tilbyder i 20 saloner i Oslo-området. 

Linn Blystad fra Oslo fik lavet sit hår.Linn Blystad fra Oslo fik lavet sit hår.Linn Blystad fra Oslo fik lavet sit hår. "Nej, jeg skal ikke i byen i aften", ler hun. 

Udloddet diamantpincet
Mod midten af lokalet står øjenbrynstyliststjernen, Fred Hamelten. I anledningen udlodder han en diamantpincent til en værdi af 21.000 kroner. Den består af 19 karat guld udover «konjak diamanter», som har en brun-orange farve.

"Jeg har solgt 120 diamantpincetter. Den dyreste, jeg har til salg, koster 40.000 kroner", fortæller Fred.

I 2012 lavede han en diamantpincent til popstjernen Rihanna.

"Den havde en værdi på 65.000 med 33 diamanter og 18 karat guld. Hun takkede mig på Twitter for denne", smiler han. 

Øjenbrynstylist-stjernen Fred Hamelten var til stede på Health & Beauty messen. Øjenbrynstylist-stjernen Fred Hamelten var til stede på Health & Beauty messen. Øjenbrynstylist-stjernen Fred Hamelten var til stede på Health & Beauty messen. 

Mos som trendprodukt
Der er mere saloninspiration at hente på messen. I en stand med interiørprodukter, er der udstillet store tallerkener med mos. Et stort trendprodukt, ifølge interiørverdenen.

Bjørn Dingstad, som ejer Norske Moseprodukter, er også tilstede på årets messe. I Norge mærker han tydeligt en øgende trend for mos i indretningen.

"Mos har lyddæmpende egenskaber og absorberer lugt. Det er fantastisk for indeklimaet", siger han.

Han mener, at mos egner sig godt til frisørsaloner.

"Det fjerner ioner i luften, og absorberer 80 procent støj i lokaler. Man kan bruge mos som væg, rumskiller eller "maleri" i forskellige farver. Der er ingen grænser for, hvad man kan finde på", fortæller Bjørn.

Norske Moseprodukter er komponentleverandør. Det vil sige, at de kun leverer selve mossen. Hjælp til kreativ mos-brug kan man få fra interiørdesignere som Bocata Import. 

Moskongen Bjørn Dingstad ejer Norske Moseprodukter, som omsætter for næsten 30 millioner om året.Mosekongen Bjørn Dingstad eier Norske Moseprodukter som omsetter for nesten 30 millioner i året.Moskongen Bjørn Dingstad ejer Norske Moseprodukter, som omsætter for næsten 30 millioner om året.

Superfood i salonen
Nordic Superfood by Myrberg er optimistiske omkring frisørbranchen. De tilbyder nu "hair-shots", som salonen kan få i kabinestørrelse, på størrelse med shampooflasker.

"Mange frisørsaloner benytter sig ikke fuldt ud af magten, de har, over kundens opmærksomhed, som gerne opholder sig op til tre timer i en salon", fortæller Linda Myberg, grundlægger og CEO i superfood-firmaet.

Hun fortæller, at frisører kan opnå mersalg ved at tilbyde kunder råsaftkoncentrat med dets indhold af vitaminer og antioksidanter, som styrker hårets helse. De har også et kollage-produkt, som kan blandes med vand.

"Når du får et shot, kan du købe et produkt med dig hjem. Det er ikke det samme som med kaffe. Frisører bør tænke grønnere og nutid. Jeg tror, trenden for frisører er, at de finder et marked, for at påvirke kundens hårsundhed", siger hun. 

Kollagen blandes i vandet sammen med superfood-juice. Det giver kunderne noget andet en kaffe under klipningen, og de kan købe produkterne med sig hjem, fortæller grundlæggeren af Nordic Superfood by Myrberg. Kollagen blandes i vandet sammen med superfood-juice. Det giver kunderne noget andet en kaffe under klipningen, og de kan købe produkterne med sig hjem, fortæller grundlæggeren af Nordic Superfood by Myrberg. 

Tekst: Guri Haram
Foto: Patricia Egardsson

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

True Divinity MK2 fra HH Simonsen

True Divinity MK2 fra HH Simonsen

Stylingjernet har fået digital touch-panel og dobbelt titanium- og teflon-coatede plader, der indeholder olier samt turmalin, og kan rotere 360 grader.
L'Oréal Professionnel introducerer SHIMMER

L'Oréal Professionnel introducerer SHIMMER

For første gang har L'Oréal Professionnel indgået et samarbejde med nogle af de førende makeupartister og skabt de ultra trendy #shimmerhair looks.
Fudge Vinyl Pomade - Nu hos HeadBrands

Fudge Vinyl Pomade - Nu hos HeadBrands

Vinyl Pomaden fra Headbrands beskytter håret mod luftfugtighed, samt er fugtgivende og giver høj glans uden at tynge ned. En pomade der er let at vaske ud.
Nyheder fra Oil Can Grooming nu hos Frisørshopping.dk

Nyheder fra Oil Can Grooming nu hos Frisørshopping.dk

Oil Can Grooming har nu lanceret 2 nye produkter, begge med navnet Angels’ Share; Beard Oil og Shave Oil. Velduftende produkter, maskuline i både udseende og duft.
Forårets Wet Brushes fra HH Simonsen

Forårets Wet Brushes fra HH Simonsen

Den anerkendte Wet Brush kommer nu i tre nye limited editions, som matcher forårets farver og stemning. Se dem her og læse mere om børstens konstruktion.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.
Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

I år var Sverige værtsland, og bestyrelsen arrangerede en weekend, der virkelig indeholdt alt og lidt til. Læs mere og se billederne her.
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylede modellerne under New York Fashion Week. Lad dig inspirere!
Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Copenhagen Fashion Week var teamet op med Paul Mitchell, der stod for at lave naturligt og moderigtigt hår til tre shows på New Talent Scenen.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Rikke Brøns

Rikke Brøns

Rikke Brøns er en visionær og fremadrettet frisør og forretningskvinde med frisørsalon, luksus-SPA og klinik i Skive. Det har været hårdt arbejde at sætte sig ind at drive forretning.
Dan Bro

Dan Bro

Dan Bro åbner det, han selv kalder ”en avanceret køkkensalon”, hvor han kan give kunderne den en-til-en opmærksomhed de skal have. Læs hele portrættet her:

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.
Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Her får du styr på, hvordan du ordner den mere ekstreme volume. Lær hvordan du skaber volume, som holder længe, til dine kunder som vil gøre et stort indtryk.