LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Samlet om skønhed

Messetid er tiden for mange nye synsindtryk, prøvelser og oplevelser. For tolvte gang blev Health & Beauty messen afholdt. Det vrimlede med helse- og skønhedsinteresserede i Fornebu under Health & Beauty 2018. Ifølge arrangøren gik de break even, da besøgstallet fordelt på de tre dage kom op på 11.000 som budgetteret. Nyt i år var, at messearrangøren har givet fagbesøgende gratis indgang alle dagene.

Kari Tveranger er messearrangør og redaktør i Spabeauty.Kari Tveranger er messearrangør og redaktør i Spabeauty.

"Messen er populær blandt frisører når det kommer til shows om hårtendenser på scenen ", fortæller Kari Tveranger, messearrangør. Hun håber at få en endnu større hårafdeling til næste år.

I år havde Nikita sin egen hårlounge og flere stande tilbød hårstyling.

"Hår hører med til beauty", siger hun.

Health & Beauty messen havde et besøgstal på 11.000 i løbet af weekenden. Fredag havde 4.200 fagbesøgende registreret sig. Health & Beauty messen havde et besøgstal på 11.000 i løbet af weekenden. Fredag havde 4.200 fagbesøgende registreret sig. 

Speedstyling for alle
Forbi mange boder og inderst i lokalet deler Hair Magazine stand med På Håret. Her får alle, der ønsker sig det, en speedstyling.

Linn Blystad fra Oslo er en af de heldige besøgende.

"Jeg er vældig tilfreds. Da jeg kom, havde jeg glat hår. Nu er der bølger i det", fortæller den 24-årige Linn, før hun poserer med ryggen til fotografen.

Frisøren, Cathrin Bernvald, fortæller, at en speedstyling tager omkring en halv time.

"Vi har tørshampoo, og eventuelt kan man betale for vask. Vi tager imod drop-in, men som regel er det muligt at bestille på forhånd, specielt dage som fredage og lørdage", fortæller Cathrin.

Ifølge frisøren er det flere og flere, der kender til konceptet, som de tilbyder i 20 saloner i Oslo-området. 

Linn Blystad fra Oslo fik lavet sit hår.Linn Blystad fra Oslo fik lavet sit hår.Linn Blystad fra Oslo fik lavet sit hår. "Nej, jeg skal ikke i byen i aften", ler hun. 

Udloddet diamantpincet
Mod midten af lokalet står øjenbrynstyliststjernen, Fred Hamelten. I anledningen udlodder han en diamantpincent til en værdi af 21.000 kroner. Den består af 19 karat guld udover «konjak diamanter», som har en brun-orange farve.

"Jeg har solgt 120 diamantpincetter. Den dyreste, jeg har til salg, koster 40.000 kroner", fortæller Fred.

I 2012 lavede han en diamantpincent til popstjernen Rihanna.

"Den havde en værdi på 65.000 med 33 diamanter og 18 karat guld. Hun takkede mig på Twitter for denne", smiler han. 

Øjenbrynstylist-stjernen Fred Hamelten var til stede på Health & Beauty messen. Øjenbrynstylist-stjernen Fred Hamelten var til stede på Health & Beauty messen. Øjenbrynstylist-stjernen Fred Hamelten var til stede på Health & Beauty messen. 

Mos som trendprodukt
Der er mere saloninspiration at hente på messen. I en stand med interiørprodukter, er der udstillet store tallerkener med mos. Et stort trendprodukt, ifølge interiørverdenen.

Bjørn Dingstad, som ejer Norske Moseprodukter, er også tilstede på årets messe. I Norge mærker han tydeligt en øgende trend for mos i indretningen.

"Mos har lyddæmpende egenskaber og absorberer lugt. Det er fantastisk for indeklimaet", siger han.

Han mener, at mos egner sig godt til frisørsaloner.

"Det fjerner ioner i luften, og absorberer 80 procent støj i lokaler. Man kan bruge mos som væg, rumskiller eller "maleri" i forskellige farver. Der er ingen grænser for, hvad man kan finde på", fortæller Bjørn.

Norske Moseprodukter er komponentleverandør. Det vil sige, at de kun leverer selve mossen. Hjælp til kreativ mos-brug kan man få fra interiørdesignere som Bocata Import. 

Moskongen Bjørn Dingstad ejer Norske Moseprodukter, som omsætter for næsten 30 millioner om året.Mosekongen Bjørn Dingstad eier Norske Moseprodukter som omsetter for nesten 30 millioner i året.Moskongen Bjørn Dingstad ejer Norske Moseprodukter, som omsætter for næsten 30 millioner om året.

Superfood i salonen
Nordic Superfood by Myrberg er optimistiske omkring frisørbranchen. De tilbyder nu "hair-shots", som salonen kan få i kabinestørrelse, på størrelse med shampooflasker.

"Mange frisørsaloner benytter sig ikke fuldt ud af magten, de har, over kundens opmærksomhed, som gerne opholder sig op til tre timer i en salon", fortæller Linda Myberg, grundlægger og CEO i superfood-firmaet.

Hun fortæller, at frisører kan opnå mersalg ved at tilbyde kunder råsaftkoncentrat med dets indhold af vitaminer og antioksidanter, som styrker hårets helse. De har også et kollage-produkt, som kan blandes med vand.

"Når du får et shot, kan du købe et produkt med dig hjem. Det er ikke det samme som med kaffe. Frisører bør tænke grønnere og nutid. Jeg tror, trenden for frisører er, at de finder et marked, for at påvirke kundens hårsundhed", siger hun. 

Kollagen blandes i vandet sammen med superfood-juice. Det giver kunderne noget andet en kaffe under klipningen, og de kan købe produkterne med sig hjem, fortæller grundlæggeren af Nordic Superfood by Myrberg. Kollagen blandes i vandet sammen med superfood-juice. Det giver kunderne noget andet en kaffe under klipningen, og de kan købe produkterne med sig hjem, fortæller grundlæggeren af Nordic Superfood by Myrberg. 

Tekst: Guri Haram
Foto: Patricia Egardsson

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Stort udvalg i Barberpoles hos Frisørshopping

Stort udvalg i Barberpoles hos Frisørshopping

Du finder Danmarks største udvalg af de kendte barberpoles hos Frisørshopping. Nu er sortimentet yderligere udvidet, så der er noget for enhver salon og barbershop.
Balmain Paris introducerer Overnight Repair Serum

Balmain Paris introducerer Overnight Repair Serum

Som en nyhed i sin Care-serie, lancerer Balmain Paris nu Overnight Repair Serum, der reducerer synlige tegn på slidt og skadet hår.
Nyheder fra Dapper Dan hos Frisørshopping

Nyheder fra Dapper Dan hos Frisørshopping

Dapper Dan har lanceret et par nyheder, der netop er kommet til Danmark. Der er tale om Sea Salt Spray samt en Hair & Body shampoo, der forhandles af Frisørshopping.dk
Ocean Spray fra Maria Nila

Ocean Spray fra Maria Nila

Teksturspray med ekstra hold, der giver et naturligt resultat. Sulfat- og parabenefri med 100 % veganske ingredienser. Læs om det her.
Oxiblonde Evoplexx lysningspulver kun hos Brands4hair

Oxiblonde Evoplexx lysningspulver kun hos Brands4hair

Oxiblonde Evoplexx fra Trinity Haircare præsenterer nu en lysningsserie, der er både skånsom og med en masse fordele. Læs om den her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

WELLA TRENDS FORÅR/SOMMER 2016

WELLA TRENDS FORÅR/SOMMER 2016

Deltagerne fik vist de forskellige teknikker bag de nye Ecaille looks, samt hvordan de kunne tilpasse trendteknikkerne til de forskellige kundetyper, som opleves i salonen. Se alle billederne i artiklen.
Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Serdar Yatakci

Serdar Yatakci

Serdar Yatakci vandt American Crew All Star Challenge i Danmark, og dermed også en billet til den internationale konkurrence i Bruxelles. Læs alt om det her.
Trevor Sorbie

Trevor Sorbie

Gennem sine 50 år lange karriere har Trevor Sorbie inspireret frisører over hele verden med innovative frisurer, modtaget adskillige priser og meget mere.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!
Inspiration til brudefrisurer

Inspiration til brudefrisurer

Bryllupsæsonen er gået i gang! Der findes adskillige muligheder til brudefrisuren og ønsker fra bruden kan strække vidt. Se inspirationsvideoen her!