LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Slikhaar er en livsstil

Tvillingebrødrene Emil og Rasmus V. Albrectsen har formået at skabe et brand; Slikhaar med salonen Slikhaar Studio, egne produkter ”By Vilain”, webshop og Slikhaar TV. De har 2,6 millioner følgere på Facebook, og den mest sete video er vist 52 millioner gange! Og de to er kun lige begyndt. Fremtiden byder på blandt andet et franchisekoncept og udbygning af By Vilain koncept, og det stopper helt sikkert ikke der…

Slikhaar er en livsstilRasmus og Emils interesse begyndte med inspirationsvideoer på YouTube og Facebook, hvor den, der hittede størst, havde 52 millioner visninger! I dag har de salonen Slikhaar Studio, de har en webshop, Slikhaar TV, og de har deres eget brand By Vilain. 

Et Disneyland for hårinteresserede. Sådan kalder tvillingebrødrene Emil og Rasmus V. Albrectsen Slikhaar Studio i Århus. De to er ikke uddannede frisører, men de har taget deres store passion for hår og løftet den til et unikt niveau på kun otte år. Interessen for hår begyndte med webshoppen Slikhaar Shop. Det udviklede sig til inspirationsvideoer på YouTube, hvor de indtil videre har haft en kvart milliard visninger.

Med Facebook og Instagram har Slikhaar således godt fem millioner følgere. I dag har de salonen Slikhaar Studio, de har en webshop, Slikhaar TV, og de har udviklet deres eget hårproduktbrand By Vilain. Ydermere løfter de to sløret for, at der til foråret udkommer en bog med cool stylinginspiration til mænd.

For Rasmus og Emil handler det om at skabe oplevelser og ikke mindst om at skabe et brand omkring Slikhaar under mottoet ”Vær den bedste version af dig selv”. ”Alting handler om branding. På det personlige plan kan det være en lækker taske eller nogle flotte stiletter. På det forretningsmæssige plan handler det om at give kunderne en vare, der fortæller en historie, og en energi i håndværket”, fortæller brødrene, der begyndte at skabe frisørinspirationsvideoerne til YouTube i samarbejde med deres daværende frisør, allerede mens de læste markedsføring.

Læs hele artiklen i vores online magasin - klik her!


For Rasmus og Emil handler det om at skabe oplevelser i salonen og på nettet og ikke mindst om at skabe et brand omkring Slikhaar under mottoet ”Vær en bedre version af dig selv”.Med Slikhaar Studio har de to brødre skabt et salonkoncept, der nu skal udbredes til hele verden. Drengene har planer om, at der skal åbne i hvert fald to saloner i Danmark inden for det næste års tid, og en hel del flere på verdensplan i årene frem.

Slikhaar Shop behandler 50.000 ordrer om året, og man når ud til 120 lande.Slikhaar Shop behandler 50.000 ordrer om året, og man når ud til 120 lande.

Planen er også, at brandet By Vilain skal sælges til saloner world wide.Planen er også, at brandet By Vilain skal sælges til saloner world wide.

Slikhaar Studio, der netop er flyttet til Mejlgade i Århus.De går efter Joe & The Juice-atmosfæren i deres franchisesaloner. De skal være ungdommelig, med på beatet, afslappet og på forkant med tendenserne.De går efter Joe & The Juice-atmosfæren i deres franchisesaloner. De skal være ungdommelig, med på beatet, afslappet og på forkant med tendenserne.

Artiklen er længere - læs resten af artiklen i vores online magasin klik her!

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Perlespænder fra Everneed

Perlespænder fra Everneed

Perlespænder og gerne masser af dem er i allerhøjeste trend netop nu. Everneed har nu tilføjet syv smukke perleaccessories til sit sortiment. Perfekt som mersalg.
Celeb Luxury Colorditioner i 10 nuancer hos HeadBrands

Celeb Luxury Colorditioner i 10 nuancer hos HeadBrands

Gem Lite Colorditioner er en pigmenteret, farvebevarende og styrkende balsam, som genopbygger og reparerer bindingerne i håret. Findes hos HeadBrands.
Nyt krøllejern fra Cera Wandbar

Nyt krøllejern fra Cera Wandbar

Cera Wandbar er et nyt krøllejern, der takket være dets ergonomiske vinkel giver mange stylingmuligheder uden at belaste dit håndled, skulder eller albue.
SEB MAN - groomingserie til mænd fra Sebastian Professional

SEB MAN - groomingserie til mænd fra Sebastian Professional

Sebastian Professional lancerer nu SEB MAN - en serie bestående af pleje- og stylingprodukter til hår og skæg til mænd, der ikke vil sættes i bås!
Sheet Mask til håret med All Soft Mega fra Redken

Sheet Mask til håret med All Soft Mega fra Redken

All Soft Mega Sheet Mask er en intensiv hårmaske til tørt og skadet hår og det nyeste skud på stammen i All Soft Mega-serien. Se mere her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Jorden rundt med Marcelklubben

Jorden rundt med Marcelklubben

Marcelklubbens traditionsrige Londonaften fik i år et nyt udtryk under navnet Marcel International Inspiration og flere af landets store navne var på scenen denne aften.
La Biosthetique x Nobi Talai til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique x Nobi Talai til Paris Fashion Week SS19

Under temaet "Urbane Nomader" skabte La Biosthetique de smukke hår- og makeuplooks til Nobi Talais show under Paris Fashion Week SS19.
L'Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

Der var trendy klip, farve og opsætninger på menuen, da L’Oréal Professionnel inviterede til seminarie med Toni & Guy på Tivoli Hotel i København.
Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' internationale TrendVision 2018 løb af stablen i Lissabon, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience.
La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

Det er ganske vist nogle uger siden, at Paris Fashion Week SS19 løb af stablen, men det betyder ikke, at vi stopper med at inspireres. La Biosthetique skabte hårlooket til Talbot Runhofs show.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Cherif El-Ayouty

Cherif El-Ayouty

Cherif El-Ayouty købte Cha Cha Cha for nogle måneder siden. Han ser salonkæden som en forretning, men samtidig mener han også branchens sjæl er kunsten og de passionerede medarbejdere.
Søren Hedegaard

Søren Hedegaard

”Mit livs palet er sprængfyldt med farver. Ikke to dage er ens. Jeg har hele tiden fået masser af gode oplevelser, og jeg har ganske enkelt ikke noget, hvor jeg siger: Det ville jeg gerne nå at prøve”. Sådan lyder det fra Søren Hedegaard, der tæller blandt de danske frisører, der kan bryste sig af at være kendt verden over.

Nyeste videoer se flere videoer

2-i-1 festhår med Regis Salons

2-i-1 festhår med Regis Salons

Britiske Regis Salons har sammen med Creative Director Kieron Fowles skabt to glamourøse festfrisurer, som din kunde enkelt kan genskabe selv. Se videoen her!
Lær at skygge rødderne med Jenny Strebe og Schwarzkopf

Lær at skygge rødderne med Jenny Strebe og Schwarzkopf

I denne video viser Schwarzkopf Professionals sammen med Jenny Strebe hvordan du skygger rødderne i en reversed balayage; et nyt og spændende look.
Frivillige og Goldwell klippede hjemløse på Rådhuspladsen

Frivillige og Goldwell klippede hjemløse på Rådhuspladsen

Igen i år stillede en række frivillige frisører op på Rådhuspladsen den 11. december for at tilbyde gratis klip og styling til hjemløse i juletiden.
Naturlige og teksturerede bølger med ghd

Naturlige og teksturerede bølger med ghd

I denne video viser ghd, hvordan du får det såkaldte "I woke up like this"-look. Naturlige og teksturerede bølger for et cool og sexet look.
Long Hair Tutorial af Benjamin Martin -Bryllupsopsætning - tutorial

Long Hair Tutorial af Benjamin Martin -Bryllupsopsætning - tutorial

Talentfulde Benjamin Martin viser i denne tutorial tre forskellige festopsætninger, der passer godt til fest og bryllup. Se videoen her.