LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Slikhaar er en livsstil

Tvillingebrødrene Emil og Rasmus V. Albrectsen har formået at skabe et brand; Slikhaar med salonen Slikhaar Studio, egne produkter ”By Vilain”, webshop og Slikhaar TV. De har 2,6 millioner følgere på Facebook, og den mest sete video er vist 52 millioner gange! Og de to er kun lige begyndt. Fremtiden byder på blandt andet et franchisekoncept og udbygning af By Vilain koncept, og det stopper helt sikkert ikke der…

Slikhaar er en livsstilRasmus og Emils interesse begyndte med inspirationsvideoer på YouTube og Facebook, hvor den, der hittede størst, havde 52 millioner visninger! I dag har de salonen Slikhaar Studio, de har en webshop, Slikhaar TV, og de har deres eget brand By Vilain. 

Et Disneyland for hårinteresserede. Sådan kalder tvillingebrødrene Emil og Rasmus V. Albrectsen Slikhaar Studio i Århus. De to er ikke uddannede frisører, men de har taget deres store passion for hår og løftet den til et unikt niveau på kun otte år. Interessen for hår begyndte med webshoppen Slikhaar Shop. Det udviklede sig til inspirationsvideoer på YouTube, hvor de indtil videre har haft en kvart milliard visninger.

Med Facebook og Instagram har Slikhaar således godt fem millioner følgere. I dag har de salonen Slikhaar Studio, de har en webshop, Slikhaar TV, og de har udviklet deres eget hårproduktbrand By Vilain. Ydermere løfter de to sløret for, at der til foråret udkommer en bog med cool stylinginspiration til mænd.

For Rasmus og Emil handler det om at skabe oplevelser og ikke mindst om at skabe et brand omkring Slikhaar under mottoet ”Vær den bedste version af dig selv”. ”Alting handler om branding. På det personlige plan kan det være en lækker taske eller nogle flotte stiletter. På det forretningsmæssige plan handler det om at give kunderne en vare, der fortæller en historie, og en energi i håndværket”, fortæller brødrene, der begyndte at skabe frisørinspirationsvideoerne til YouTube i samarbejde med deres daværende frisør, allerede mens de læste markedsføring.

Læs hele artiklen i vores online magasin - klik her!


For Rasmus og Emil handler det om at skabe oplevelser i salonen og på nettet og ikke mindst om at skabe et brand omkring Slikhaar under mottoet ”Vær en bedre version af dig selv”.Med Slikhaar Studio har de to brødre skabt et salonkoncept, der nu skal udbredes til hele verden. Drengene har planer om, at der skal åbne i hvert fald to saloner i Danmark inden for det næste års tid, og en hel del flere på verdensplan i årene frem.

Slikhaar Shop behandler 50.000 ordrer om året, og man når ud til 120 lande.Slikhaar Shop behandler 50.000 ordrer om året, og man når ud til 120 lande.

Planen er også, at brandet By Vilain skal sælges til saloner world wide.Planen er også, at brandet By Vilain skal sælges til saloner world wide.

Slikhaar Studio, der netop er flyttet til Mejlgade i Århus.De går efter Joe & The Juice-atmosfæren i deres franchisesaloner. De skal være ungdommelig, med på beatet, afslappet og på forkant med tendenserne.De går efter Joe & The Juice-atmosfæren i deres franchisesaloner. De skal være ungdommelig, med på beatet, afslappet og på forkant med tendenserne.

Artiklen er længere - læs resten af artiklen i vores online magasin klik her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Ny Saddle Seat klippestol fra Efalock hos Cosmobell

Ny Saddle Seat klippestol fra Efalock hos Cosmobell

Denne lækre klippestol er udstyret med de intelligente ClicTec hjul og er lavet i et flot design. Læs om det her.
Efalock ClicTec hjul hos Cosmobell

Efalock ClicTec hjul hos Cosmobell

Er du træt af at fjerne hår i dine hjul er dette løsningen. Læs her om de smarte hjul, der fås hos Cosmobell.
Børneshampoo med ekstra god samvittighed fra IdHair

Børneshampoo med ekstra god samvittighed fra IdHair

IdHair har indgået et samarbejde med Danske Hospitalsklovne, hvor du er med til at støtte børnene, når du køber produktet. Læs mere her.
Beard Junk by Waterclouds - Cream Beard Balm

Beard Junk by Waterclouds - Cream Beard Balm

En fugtgivendene skægcream, der indeholder Camellia Oil, Macadamian Nød Oil og Argan Oil. Læs om det her.
Velour hårbøjler fra Everneed

Velour hårbøjler fra Everneed

Everneed lancerer nu disse fine velour hårbøjler. Hårbøjlerne fås i forskellige farve, nogle ensartet og andre med print. Se dem her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

My-T Sharp

My-T Sharp

Turner er kunstneren – Liva er nørden i My-T Sharp, og sammen er de to et stærkt team med deres helt egen stil - i salonen såvel som på catwalken. ”Vi gør hver især det, vi er bedst til, så godt vi kan”, lyder det fra de to, og dét samt en stor passion for hår er en del af hemmeligheden bag deres succes.
Kenny Aleksandr

Kenny Aleksandr

Kenny Aleksandr er blevet udråbt til at være den nye Søren Hedegaard eller Dennis Knudsen, men han vil bare gerne være sig selv!

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!
Inspiration til brudefrisurer

Inspiration til brudefrisurer

Bryllupsæsonen er gået i gang! Der findes adskillige muligheder til brudefrisuren og ønsker fra bruden kan strække vidt. Se inspirationsvideoen her!
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Følg med i videoen, hvor Sofia Geideby viser, hvordan du laver en enkel, fin og sommerlig frisurer med fletninger.
Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.