LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Slikhaar er en livsstil

Tvillingebrødrene Emil og Rasmus V. Albrectsen har formået at skabe et brand; Slikhaar med salonen Slikhaar Studio, egne produkter ”By Vilain”, webshop og Slikhaar TV. De har 2,6 millioner følgere på Facebook, og den mest sete video er vist 52 millioner gange! Og de to er kun lige begyndt. Fremtiden byder på blandt andet et franchisekoncept og udbygning af By Vilain koncept, og det stopper helt sikkert ikke der…

Slikhaar er en livsstilRasmus og Emils interesse begyndte med inspirationsvideoer på YouTube og Facebook, hvor den, der hittede størst, havde 52 millioner visninger! I dag har de salonen Slikhaar Studio, de har en webshop, Slikhaar TV, og de har deres eget brand By Vilain. 

Et Disneyland for hårinteresserede. Sådan kalder tvillingebrødrene Emil og Rasmus V. Albrectsen Slikhaar Studio i Århus. De to er ikke uddannede frisører, men de har taget deres store passion for hår og løftet den til et unikt niveau på kun otte år. Interessen for hår begyndte med webshoppen Slikhaar Shop. Det udviklede sig til inspirationsvideoer på YouTube, hvor de indtil videre har haft en kvart milliard visninger.

Med Facebook og Instagram har Slikhaar således godt fem millioner følgere. I dag har de salonen Slikhaar Studio, de har en webshop, Slikhaar TV, og de har udviklet deres eget hårproduktbrand By Vilain. Ydermere løfter de to sløret for, at der til foråret udkommer en bog med cool stylinginspiration til mænd.

For Rasmus og Emil handler det om at skabe oplevelser og ikke mindst om at skabe et brand omkring Slikhaar under mottoet ”Vær den bedste version af dig selv”. ”Alting handler om branding. På det personlige plan kan det være en lækker taske eller nogle flotte stiletter. På det forretningsmæssige plan handler det om at give kunderne en vare, der fortæller en historie, og en energi i håndværket”, fortæller brødrene, der begyndte at skabe frisørinspirationsvideoerne til YouTube i samarbejde med deres daværende frisør, allerede mens de læste markedsføring.

Læs hele artiklen i vores online magasin - klik her!


For Rasmus og Emil handler det om at skabe oplevelser i salonen og på nettet og ikke mindst om at skabe et brand omkring Slikhaar under mottoet ”Vær en bedre version af dig selv”.Med Slikhaar Studio har de to brødre skabt et salonkoncept, der nu skal udbredes til hele verden. Drengene har planer om, at der skal åbne i hvert fald to saloner i Danmark inden for det næste års tid, og en hel del flere på verdensplan i årene frem.

Slikhaar Shop behandler 50.000 ordrer om året, og man når ud til 120 lande.Slikhaar Shop behandler 50.000 ordrer om året, og man når ud til 120 lande.

Planen er også, at brandet By Vilain skal sælges til saloner world wide.Planen er også, at brandet By Vilain skal sælges til saloner world wide.

Slikhaar Studio, der netop er flyttet til Mejlgade i Århus.De går efter Joe & The Juice-atmosfæren i deres franchisesaloner. De skal være ungdommelig, med på beatet, afslappet og på forkant med tendenserne.De går efter Joe & The Juice-atmosfæren i deres franchisesaloner. De skal være ungdommelig, med på beatet, afslappet og på forkant med tendenserne.

Artiklen er længere - læs resten af artiklen i vores online magasin klik her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Biolage R.A.W. Scalp - Serien for en sund hovedbund

Biolage R.A.W. Scalp - Serien for en sund hovedbund

Biolage R.A.W.-familien har fået nyt medlem i form af serien Biolage R.A.W. Scalp. Fordi et sundt hår starter med en sund hovedbund.
SP Reverse fra Wella System Professional

SP Reverse fra Wella System Professional

Wella System Professional: SP Reverse er en ny serie af produkter, der genopbygger stresset hår samt genskaber elasticitet, smidighed og glans i svækket hår.
KC Luxima fra KC Professional - Nu hos HeadBrands

KC Luxima fra KC Professional - Nu hos HeadBrands

Luxima er en ammoniakfri nuancetoning, som giver et blødt resultat med glans. Toner der intensiverer eller neutraliserer nuancerne som allerede findes i håret.
System Professional introducerer System Man

System Professional introducerer System Man

System Man er den nye produktlinje inden for System Professional og er svaret til alle kræsne mænd med sofistikeret smag. Indeholder både hårpleje og styling.
ghd julegaveæsker

ghd julegaveæsker

Et lækkert udvalg af gaveæsker i guld med stylingværktøjer fra ghd med professionel ydelse til ethvert behov er perfekte julegaver.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Aveda Congress i Minneapolis

Aveda Congress i Minneapolis

I anledning af Avedas 40-års jubilæum afholdtes deres største kongres nogensinde i Minneapolis, Minnesota. Hair Magazine fulgte med over Atlanten.
ColorMANIA til Goldwell Global Zoom i Toronto

ColorMANIA til Goldwell Global Zoom i Toronto

Goldwells store, årlige happening, Global Zoom, løb af stablen i den canadiske by Toronto. De 3.000 frisører til stede kunne opleve et event i verdensklasse.
Efterårsfest med Hair Team Company

Efterårsfest med Hair Team Company

Hair Team Company har netop lige afholdt to shows fyldt med viden, venskabelighed og vilde nyheder! Var du ikke med, kan du læse om de to shows her.
Med ghd backstage til New York Fashion Week

Med ghd backstage til New York Fashion Week

ghd var stolt sponsor, da der skulle styles hår til Jeremy Scotts fashionshow under New York Fashion Week. Manden i spidsen var Eugene Souleiman.
A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

Det var noget for enhver smag, da Wella Professionals kårede vinderme i TrendVision og relancerede Koleston Perfect i et eventet A World in Color i København.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Knud Heickendorff

Knud Heickendorff

Intet er som det plejer at være hos Knud Intercoiffure i Nykøbing Falster, og det er netop sådan, Knud Heickendorff ønsker, det skal være.
Preben Gundorph

Preben Gundorph

Da Preben Gundorph åbnede frisørsaloner uden tidsbestilling, kom han til at mangle frisører. Derfor startede han sin egen frisørskole. Begge dele har været bæredygtige.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Lær at lave en paryk med Redken

Lær at lave en paryk med Redken

Redken viser her, hvordan man kan lave en paryk, der er perfekt til alle Halloween-festerne, der er lige rundt om hjørnet - kun fantasien sætter grænserne!
Simpel opsætning til festlige begivenheder

Simpel opsætning til festlige begivenheder

Få inspiration til en simpel, festlig opsætning her, hvor kun få ting skal brugs til en elegant opsætning.
Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Er du nysgerrig på på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Ved at tage dette 9-minutters seminar lærer du alt, du behøver at vide.
Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.