LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Til Grøn Salon kursus hos Zenz Organic

Nysgerrige frisører var mødt spændte op i Zenz Organics skønne lokaler på Nørrebro i anledningen af Zenz Organics kursus i Grøn Salon. Det var første gang, at Zenz Organic afholdt et kursus, hvor de havde valgt at kombinere kurset med en præsentation fra den internationale virksomhed, Allergy Certified. Anne-Sophie Skjødt Villumsen, kvinden bag det grønne koncept, håber, at de fremadrettet kan holde flere af sådanne kurser. 

Anne-Sophie Skjødt Villumsen, kvinden bag det grønne koncept, var med til dagens kursus, hvor hun her viste styling og klip på en af de deltagende.Anne-Sophie Skjødt Villumsen, kvinden bag det grønne koncept, var med til dagens kursus, hvor hun her viste styling og klip på en af de deltagende.

I dag findes omkring 40 certificerede saloner, i Grøn Salon, i Danmark, men organisationen håber, at det kunne blive til endnu flere de kommende år. Formålet med dette kursus var at inspirere flere af frisørerne, og så fik de deltagende derudover en certificering i Grøn Salon. Når man har fået denne certificering, kan man melde sig ind i Grøn Salon, og få dem til at komme og certificere sin salon. Pludselig er der ikke langt fra et forbedret arbejdsmiljø samt en bæredygtig og miljøvenlig salon.

Læs også: Zenz' øko-univers er i rivende global udvikling

I grønne rammer
I anledningen af kurset, valgte Zenz Organic at afholde det i deres egne lokaler på Guldbergsgade i det hippe Nørrebro. Det er også i selvsamme lokale, som de uddanner internt. De deltagende fik herved mulighed for at se og mærke forskellen ved en Grøn Salon, og se hvordan det fungerer for dem, i deres salon. Anne-Sophie har længe haft en drøm om at brede Grøn Salon ud til frisørbranchen, hvor det særligt gælder for hende om at forsøge at forbedre branchens arbejdsmiljø.

I anledningen af kurset, valgte Zenz Organic at afholde det i deres egne lokaler på Guldbergsgade i det hippe Nørrebro. I anledningen af kurset, valgte Zenz Organic at afholde det i deres egne lokaler på Guldbergsgade i det hippe Nørrebro. 

Udover spændende viden om Grøn Salon, så var der inviteret en helt særlig gæst. Zenz organic havde nemlig valgt at kombinere kurset, så det var blevet inddelt i to dele; Grøn Salon og den dertilhørende certificering og en præsentation af Ewa Daniél fra det internationale selskab, Allergy Certified.  

At beskytte sig selv og sine kunder
Flere og flere mennesker bliver allergikere, hvilket formentlig skyldes, at vi anvender flere og flere produkter, end vi har gjort førhen. Ewa Daniél fortalte om allergier, og hvor svært det kan være at se, hvad der er sundt, og hvad der ikke er sundt. Det var især vigtigt at forstå, at det ikke var afgørende, om det var økologisk eller ej for at vide, om det var sundt.

Ewa Daniél fra den internationale virksomhed, Allergy Certified, var mødt op for at fortæller om allergier.Ewa Daniél fra den internationale virksomhed, Allergy Certified, var mødt op for at fortæller om allergier.

De deltagende fik nyttig viden til, hvordan de kan mindske denne risiko ved eksempelvis brug af handsker ved farvning. Hensigten var nemlig også at vise, hvor nemt det er at beskytte sig selv med bare simple ting. Og den viden er Anne-Sophie næsten ikke i tvivl om, at de vil have i baghovedet fremover i deres arbejde.

Læs også: Zenz Organic Products

Dagen sluttede med en fælles prøve, hvor der blev gennemgået mange forskellige spørgsmål, og samtidig var der mulighed for at debattere de forskellige svar.

Det vigtigste, for denne dag, var, at de deltagende gik åbne derfra, og med ny, tilegnet viden, som de kan brug når de er i deres egne saloner. Forhåbentlig vil frisørerne også tænker mere over deres arbejdsmiljø og helbred – det var i hvert fald noget Zenz Organic ønskede. Og med al den spændene viden, som blevet givet på dette kursus, så er der helt sikker blevet noget at tænke over i hverdagen som frisør.

Se flere billeder fra kurset nedenfor:

Tekst: Dina Boysen
Foto: Peter Gravesen

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Elements Xclusive - Bæredygtig nyhed fra IdHAIR

Elements Xclusive - Bæredygtig nyhed fra IdHAIR

Med inspiration fra de danske kyster har IdHAIR skabt et nordisk design med fokus på genbrugsplast fyldt med kvalitet og forkælelse til håret.
Nyt fra Admind - Arkiver dine bilag i din Admind løsning

Nyt fra Admind - Arkiver dine bilag i din Admind løsning

Hvis du er træt af at skulle gemme bilag i ringbind, så kan du nu arkivere dem direkte i din Admind løsning. Læs mere om det her.
Nye GOODBYE YELLOW fra Schwarzkopf Professional

Nye GOODBYE YELLOW fra Schwarzkopf Professional

GOODBYE YELLOW modvirker gullige toner i håret og indeholder hverken SLS/SLES-sulfater. Læs mere om produktet her.
Nyheder fra ingredien!

Nyheder fra ingredien!

Hair Team Company lancerer nu to nyheder fra ingredien; ingrediBlond og Activator til alle afblegningsformål. Produkterne indeholder vigtige proteiner.
Pigmenteret OSIS+ Dry Shampoo - Nyhed fra Schwarzkopf Professional

Pigmenteret OSIS+ Dry Shampoo - Nyhed fra Schwarzkopf Professional

Nyhed fra Schwarzkopf Professional - Nye pigmenterede tørshampoo fra OSIS+ i tre forskellige nuancer. Læs mere om nyheden her!

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Allan Kliim

Allan Kliim

Allan Kliim søger konstant nye udfordringer, og han stiller sig aldrig helt tilfreds med tingenes tilstand.
Per Anderson

Per Anderson

Per Anderson har hele sin 50-årige frisørkarriere delt sin tid imellem kunderne i salonen og skuespillerne på teateret.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!