LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Til Grøn Salon kursus hos Zenz Organic

Nysgerrige frisører var mødt spændte op i Zenz Organics skønne lokaler på Nørrebro i anledningen af Zenz Organics kursus i Grøn Salon. Det var første gang, at Zenz Organic afholdt et kursus, hvor de havde valgt at kombinere kurset med en præsentation fra den internationale virksomhed, Allergy Certified. Anne-Sophie Skjødt Villumsen, kvinden bag det grønne koncept, håber, at de fremadrettet kan holde flere af sådanne kurser. 

Anne-Sophie Skjødt Villumsen, kvinden bag det grønne koncept, var med til dagens kursus, hvor hun her viste styling og klip på en af de deltagende.Anne-Sophie Skjødt Villumsen, kvinden bag det grønne koncept, var med til dagens kursus, hvor hun her viste styling og klip på en af de deltagende.

I dag findes omkring 40 certificerede saloner, i Grøn Salon, i Danmark, men organisationen håber, at det kunne blive til endnu flere de kommende år. Formålet med dette kursus var at inspirere flere af frisørerne, og så fik de deltagende derudover en certificering i Grøn Salon. Når man har fået denne certificering, kan man melde sig ind i Grøn Salon, og få dem til at komme og certificere sin salon. Pludselig er der ikke langt fra et forbedret arbejdsmiljø samt en bæredygtig og miljøvenlig salon.

Læs også: Zenz' øko-univers er i rivende global udvikling

I grønne rammer
I anledningen af kurset, valgte Zenz Organic at afholde det i deres egne lokaler på Guldbergsgade i det hippe Nørrebro. Det er også i selvsamme lokale, som de uddanner internt. De deltagende fik herved mulighed for at se og mærke forskellen ved en Grøn Salon, og se hvordan det fungerer for dem, i deres salon. Anne-Sophie har længe haft en drøm om at brede Grøn Salon ud til frisørbranchen, hvor det særligt gælder for hende om at forsøge at forbedre branchens arbejdsmiljø.

I anledningen af kurset, valgte Zenz Organic at afholde det i deres egne lokaler på Guldbergsgade i det hippe Nørrebro. I anledningen af kurset, valgte Zenz Organic at afholde det i deres egne lokaler på Guldbergsgade i det hippe Nørrebro. 

Udover spændende viden om Grøn Salon, så var der inviteret en helt særlig gæst. Zenz organic havde nemlig valgt at kombinere kurset, så det var blevet inddelt i to dele; Grøn Salon og den dertilhørende certificering og en præsentation af Ewa Daniél fra det internationale selskab, Allergy Certified.  

At beskytte sig selv og sine kunder
Flere og flere mennesker bliver allergikere, hvilket formentlig skyldes, at vi anvender flere og flere produkter, end vi har gjort førhen. Ewa Daniél fortalte om allergier, og hvor svært det kan være at se, hvad der er sundt, og hvad der ikke er sundt. Det var især vigtigt at forstå, at det ikke var afgørende, om det var økologisk eller ej for at vide, om det var sundt.

Ewa Daniél fra den internationale virksomhed, Allergy Certified, var mødt op for at fortæller om allergier.Ewa Daniél fra den internationale virksomhed, Allergy Certified, var mødt op for at fortæller om allergier.

De deltagende fik nyttig viden til, hvordan de kan mindske denne risiko ved eksempelvis brug af handsker ved farvning. Hensigten var nemlig også at vise, hvor nemt det er at beskytte sig selv med bare simple ting. Og den viden er Anne-Sophie næsten ikke i tvivl om, at de vil have i baghovedet fremover i deres arbejde.

Læs også: Zenz Organic Products

Dagen sluttede med en fælles prøve, hvor der blev gennemgået mange forskellige spørgsmål, og samtidig var der mulighed for at debattere de forskellige svar.

Det vigtigste, for denne dag, var, at de deltagende gik åbne derfra, og med ny, tilegnet viden, som de kan brug når de er i deres egne saloner. Forhåbentlig vil frisørerne også tænker mere over deres arbejdsmiljø og helbred – det var i hvert fald noget Zenz Organic ønskede. Og med al den spændene viden, som blevet givet på dette kursus, så er der helt sikker blevet noget at tænke over i hverdagen som frisør.

Se flere billeder fra kurset nedenfor:

Tekst: Dina Boysen
Foto: Peter Gravesen

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Triniplexx teknologi fra Trinity – kun hos Brands4hair

Triniplexx teknologi fra Trinity – kun hos Brands4hair

Triniplexx er en unik og revolutionerende salonbehandling. Triniplexx reparerer og forøger ødelagte hårfibre og bindinger i håret. Læs mere her.
Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Balm beskytter, blødgør og glatter skægget. Produktet fås kun hos Brands4Hair - læs om det her.
HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsens serie af krøllejern opdateres nu med nye ergonomiske håndtag med digital touch teknologi til justering af temperaturen. Læs om det her.
Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Lernberger Stafsing har udviklet en håndpoleret kvalitetshårbørste med den perfekte balance mellem naturlige hår og lange nylon-børstehår. Se dem her.
Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Wash er det lavskummende og rensende shampoo til skæg for ægte mænd. Læs om produktet her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.
Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

For at byde foråret velkommen på bedste vis, begav Hair Magazine sig til Bologna for at opleve dét, der efter 50 år eksistens har vokset sig til et af verdens største arrangement i den professionelle skønhedsbranche.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Nicci Welsh

Nicci Welsh

Nicci Welsh kommer fra en lille by i England. At hun i dag har stylet såvel Paris Hilton, som Nora Jones, Robbie Williams, Aura og Nick & Jay er helt hendes egen fortjeneste med hendes positive indstilling og hendes gå-på-mod.
Poul Nejlund og Ole Jepsen

Poul Nejlund og Ole Jepsen

Dronningens frisør, Poul Nejlund, og hans kompagnon Ole Jepsen, der friserer prinsesse Alexandra, har med deres salon Jean-Leonard i en menneskealder haft et frisørliv langt ud over det sædvanlige.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.
De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.