LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Varme nyheder fra ingredien

Hair Team Company har fået æren af at blive udnævnt som vinder af Børsens Gazelle-pris 2017

Vinteren kommer
Hair Team Company går i år vinteren i møde med en række spændende nyheder, som garanterer, at dit hår kommer uskadt ud på den anden side og endda med endnu mere styrke, sundhed og glans, end før den kolde tid for alvor rammer. Med en tredobbelt cocktail af lækre og professionelle produkter bliver du taget i hånden og ført sikkert igennem kulden.

Farverig frihed
Tilbage i september måned blev ingrediColor lanceret; en fuldkommen serie af miljø- og allergivenlige New Generation hårfarver. Hele serien er godkendt til Grøn Salon og består af direkte farvepigmenter, som eliminerer behovet for beize eller lignende, da farven ikke oxiderer. Derfor er det nu muligt at gemme en kundes yndlingsfarve i eksempelvis et glas med patentlåg, så man fremover kan tilbyde en endnu mere personlig farvning. Det giver glade mennesker og en ren samvittighed, da man undgår at smide rester fra farvningen ud.

Derudover er alle de 22 færdigblandede farver i stand til at blive blandet på kryds og tværs, så man altid kan ramme den helt rigtige nuance, uanset kundens behov. Dertil kan man naturligvis bruge den tilhørende farvecirkel, som kan være et nyttigt værktøj til at spore sig ind på det rigtige blandingsforhold. ingrediColor kan allerede nu købes direkte fra Hair Team Company.

Se også: Årets nyhed! IngrediColor fra Hair Team Company

 ingrediColor; en fuldkommen serie af miljø- og allergivenlige New Generation hårfarver.

Et friskt pust
I mange år har tørshampoo været en populær måde at friske håret op på, når man enten ikke har tid til en hel hårvask med tørring, eller når man bare lige trænger til at give håret et lille løft på farten. Desuden kan man ende med mere skade end gavn, hvis man vasker håret alt for ofte, da de naturlige olier kan blive fjernet.

Med ingredien Dry Shampoo kan man nu endelig få en svanemærket tørshampoo, som præsterer på allerhøjeste niveau. Det har taget lang tid at finde frem til den helt rigtige formel til en ægte tørshampoo. Kvalitetskravene for alle produkter fra ingredien er meget høje, og derfor er det noget af det vigtigste dét at kunne garantere at produkterne lever op til de højeste standarder.

ingredien Dry Shampoo er derfor en tørshampoo som holder hvad den lover. Den giver håret nyt liv og masser af god volumen uden brug af vand, og fås selvfølgelig både med og uden parfume, så alle kan få glæde af et lækkert, rent og fyldigt hår, uanset situationen.

ingredien Dry Shampoo fra Hair Team Company

Fyldigt, skinnende og velnæret
Der er ikke noget værre i vintermånederne end tørt og pjusket hår. Kulde kan være rigtig hårdt for de ellers velplejede lokker, og derfor er der i denne tid endnu mere brug for at tilføre fugt og plejestoffer til håret.

Med den splinternye Smooth-serie fra ingredien kan du trygt gå mørket i møde uden at skulle bekymre dig for udtørret og skadet vinterhår. Hele serien, som består af shampoo, conditioner, treatment og leave in conditioner, er naturligvis svanemærket og fås både med og uden parfume.

Smooth-produkterne tilfører masser af fugt til håret og giver det næring ved hjælp af plejende olier og sunde ingredienser, så det bibeholder en naturlig glans og en sund og flot fylde, men ikke så meget at det bliver tungt eller fedtet. Det er den perfekte beskyttelse mod kulden!

Vækst er en fest
Hair Team Company har desuden fået æren af at blive udnævnt som vinder af Børsens Gazelle-pris 2017!

Oven på endnu et pragtfuldt år med en masse udfordringer, nye produkter og generelt travle dage i den lille virksomhed, er det et fantastisk klap på skulderen at kunne få anerkendelsen for det alt det hårde arbejde. Det er først og fremmest deres dejlige kunder, som fortjener en kæmpe tak for at stole på dem og tro på deres vision om gode, menneske- og naturvenlige produkter, der kan det de lover uden at gå på kompromis med principperne.

Hele holdet glæder sig til et endnu bedre og helt igennem fantastisk godt 2018 sammen med jer alle!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Balm beskytter, blødgør og glatter skægget. Produktet fås kun hos Brands4Hair - læs om det her.
HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsens serie af krøllejern opdateres nu med nye ergonomiske håndtag med digital touch teknologi til justering af temperaturen. Læs om det her.
Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Lernberger Stafsing har udviklet en håndpoleret kvalitetshårbørste med den perfekte balance mellem naturlige hår og lange nylon-børstehår. Se dem her.
Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Wash er det lavskummende og rensende shampoo til skæg for ægte mænd. Læs om produktet her.
Vogue de Trinity Contraste farver – kun hos Brands4hair

Vogue de Trinity Contraste farver – kun hos Brands4hair

Den unikke formulering giver et løft og farver allerede farvet hår op til 4 toner i et og samme trin. Læs om Vodue de Trinity Contraste farver her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.
Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

For at byde foråret velkommen på bedste vis, begav Hair Magazine sig til Bologna for at opleve dét, der efter 50 år eksistens har vokset sig til et af verdens største arrangement i den professionelle skønhedsbranche.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.
Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

I år var Sverige værtsland, og bestyrelsen arrangerede en weekend, der virkelig indeholdt alt og lidt til. Læs mere og se billederne her.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Stephen Mackinder

Stephen Mackinder

En af Vidal Sassoons nærmeste medarbejdere gennem en årrække - Stephen Mackinder – åbner salon i København med ualmindelig klipning og kurser for frisører.
Nicci Welsh

Nicci Welsh

Nicci Welsh kommer fra en lille by i England. At hun i dag har stylet såvel Paris Hilton, som Nora Jones, Robbie Williams, Aura og Nick & Jay er helt hendes egen fortjeneste med hendes positive indstilling og hendes gå-på-mod.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.
De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.