LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Vogue Hair skal ikke bare være endnu en ny salon i byen

Betina Clausen er ikke frisør, og hun havde ikke drømt om, at hun skulle åbne en salon. Men det gjorde hun alligevel. ”Jeg elsker at få ting til at vokse”, siger hun. Hun ser tingene fra nye, anderledes vinkler, og da hun skulle indrette salonen, blev det med stor hjælp fra Frisørland.


For Betina var det vigtigt, at salonen hverken fremstår for feminin og sød eller for maskulin. Derfor har hun valgt sorte stole og sorte vaskestole, der står fantastisk flot til de hvide gulve og spiller op til den hvide disk og de stenbeklædte vægge.

”Jeg vil gøre tingene anderledes! Der er 64 frisørsaloner i Køge. Bliver jeg bare nummer 65 i rækken, så giver jeg ikke mig selv et halvt år. Men det kommer heller ikke til at ske”, det siger Betina Clausen, der 1. januar åbnede Vogue Hair i Køge.

Allerede nu er hun i fuld gang med radiospots og konkurrencer. Forleden udloddede hun 50 billetter til ”Fifty Shades Darker” til de første kunder, der bookede en klipning og farve, og hun har i en periode givet et glatte jern med til de kunder, der fik full extensions. Samtidig er hun, som hun selv siger det, ”aggressiv” på både Facebook og Instagram. Hun tænker med andre ord hele tiden ud af boksen for at få kunder i salonen. ”Vi vil gerne ramme alle typer kunder; mænd, kvinder og børn, og vi vil gerne give dem en super service, så vi kan adskille os fra andre”, er hendes holdning. Det betyder, at en frisør i hendes salon tager sig af kunden, fra hun eller han kommer ind; tager imod overtøjet, serverer kaffe, øl, vin eller sodavand, vasker hår, behandler og afslutter.


Vogue Hair har ligget på sin nuværende placering i 30 år. Da Betina overtog den 1. januar, foretog hun en gennemgribende renovering.

”Det er ikke god service at presse for mange kunder ind for at få omsætning, og det giver ikke et godt indtryk, hvis man hele tiden er en halv time bagud og haster tingene igennem. Vi har tid til kunderne, vi giver lange hovedbundsmassager og god kvalitet”, fastslår hun.

Betina Clausen er ikke frisør, og hun havde aldrig forestillet sig, at hun skulle have en salon. Men netop derfor har hun måske også en lidt usædvanlig tilgang til markedsføring og forretningsdrift. Hun er uddannet advokatsekretær, har været lægesekretær og selvstændig.

”Jeg har brugt extensions i 10 år, og da jeg ikke kunne finde nogen i den kvalitet, jeg gerne ville have, begyndte jeg selv at importere og sælge dem”. Det udviklede sig til, at hun 1. januar overtog Vogue Hair, der har ligget, hvor den ligger, i 30 år.

Anette Thomsen, der solgte salonen til Betina, er stadig ansat og arbejder tre dage om ugen med de faste kunder, hun har haft igennem mange år. Derudover har hun en fuldtidsansat frisør, Pia Eegholm, og planen er at ansætte endnu en lokal frisør i salonen.


De rå stenvægge gør, at salonen står med en fin balance mellem det feminine og det rå og maskuline.

En wellness-oase
”Vi vil skabe en wellness-oase, hvor kunderne bliver forkælet, hvor de kan få lavet vipper og bryn, og så er vi naturligvis eksperter i extensions”, fortæller Betina. Og på længere sigt har hun også planer om at kunne tilbyde Botox-behandlinger i samarbejde med en ekspert på det område. Da Betina overtog Vogue Hair gennemgik den en total renovering. Fra nye gulve til lofter, vægge, belysning og selvfølgelig inventar.

”Jeg faldt for placeringen. Lige nu er vi omgivet af en byggeplads, men når byggeriet står færdigt, vil vi ligge på Køges nye plads omgivet af caféer og spændende butikker, og 100 meter fra stationen, hvor man kan komme til København på 17 minutter. Så må vi tage byggefasen med”. Betina kendte selvsagt heller ikke til frisørbranchens inventar - firmaer, så hun begyndte med at google på nettet, da hun skulle finde inventar til sin nye salon.


Salonens to vaskestole har indbygget massage, og det er noget, kunderne kan lide, siger Betina.

”Jeg faldt hurtigt over nogle stole, jeg synes så super flotte ud, og det viste sig, at de kom fra Frisørland. Jeg tog ind til deres showroom, og her fandt jeg både mine to vaskestole med massage, de flotteste stole, der samtidig er fantastiske at sidde i, til salonens fire behandlingspladser og en super flot disk i den rigtige størrelse til vores lille salon”, fortæller Betina med et smil. Og hun valgte at satse på at betale lidt mere, og så få inventar i en super kvalitet og med præcist det udtryk, hun gerne ville have. ”Jeg tror på, at det betaler sig i det lange løb”, siger hun.

Betina endte faktisk op med at købe praktisk talt alt sit inventar hos Frisørland. Fra vaskestole og behandlingsstole til rulleborde, farvekasser, tørrehjelme og småting som forklæder, siddepuder med videre.

”Vi havde en super god kemi, og jeg fik al den hjælp, jeg havde behov for, fra Frisørland. De er knivskarpe, og de har en rigtig fin kundeservice”.


For Betina Clausen (tv.) er frisørbranchen ”fagre nye verden”. Med sin salon Vogue Hair i Køge vil hun gerne adskille sig fra mængden gennem at gøre tingene anderledes. Blandt andet med den fine hvide disk, der passer perfekt i størrelse og stil til salonen, er også fra Frisørland. Bag disken står Pia Eegholm (th.), der er frisør i salonen.

Hverken for feminin eller for maskulin
For Betina var det vigtigt, at salonen hverken fremstår for feminin og sød eller for maskulin, og derfor har hun valgt sorte stole og sorte vaske stole, der står fantastisk flot på de hvide gulve og spiller op til den hvide disk og de stenbeklædte vægge. ”Vi skal være en salon for alle”, fortæller Betina, mens hun pakker en fotostat op, der lige er kommet fra trykkeren. Den skal ud og stå foran salonen for at tiltrække håndværkerne fra byggeriet overfor.

”For mig er frisørbranchen jo ”fagre nye verden”. Jeg havde egentlig ikke ambitioner om at blive selvstændig, men jeg elsker at få ting til at gro. Jeg kommer naturligvis aldrig til at arbejde med selve håndværket, men så kan jeg tage mig af dét, der får kunder i butikken, og jeg kan være med til at skabe en oplevelse og give kunderne noget af det, de ikke forventer”.

Betina er ikke meget for at tiltrække kunder med rabatter, for det, mener hun, er en glidebane, der er svær at komme ud af. I stedet vælger hun at give kunderne noget ekstra; en familieklip for alle i familien, hvor den mindste er gratis, biografbilletter med en klip og farve eller noget helt tredje. Så med Vogue Hair har Køge fået sig en anderledes, spændende og nytænkende frisørsalon.


Inventar:

4 GREINER 55 pumpestole: kr. 46.960,-
2 Miami Smart fullbody massagevaske: kr. 60.790,-
1 Suflo White High Gloss Disk: kr. 9.230,-
_______

I alt excl. moms (vejledende priser): kr. 116.980,-

Tekst: Pia Finne
Foto: Claus Peuckert


Virksomhedens visitkort

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Ny Saddle Seat klippestol fra Efalock hos Cosmobell

Ny Saddle Seat klippestol fra Efalock hos Cosmobell

Denne lækre klippestol er udstyret med de intelligente ClicTec hjul og er lavet i et flot design. Læs om det her.
Efalock ClicTec hjul hos Cosmobell

Efalock ClicTec hjul hos Cosmobell

Er du træt af at fjerne hår i dine hjul er dette løsningen. Læs her om de smarte hjul, der fås hos Cosmobell.
Børneshampoo med ekstra god samvittighed fra IdHair

Børneshampoo med ekstra god samvittighed fra IdHair

IdHair har indgået et samarbejde med Danske Hospitalsklovne, hvor du er med til at støtte børnene, når du køber produktet. Læs mere her.
Beard Junk by Waterclouds - Cream Beard Balm

Beard Junk by Waterclouds - Cream Beard Balm

En fugtgivendene skægcream, der indeholder Camellia Oil, Macadamian Nød Oil og Argan Oil. Læs om det her.
Velour hårbøjler fra Everneed

Velour hårbøjler fra Everneed

Everneed lancerer nu disse fine velour hårbøjler. Hårbøjlerne fås i forskellige farve, nogle ensartet og andre med print. Se dem her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Stephen Mackinder

Stephen Mackinder

En af Vidal Sassoons nærmeste medarbejdere gennem en årrække - Stephen Mackinder – åbner salon i København med ualmindelig klipning og kurser for frisører.
My-T Sharp

My-T Sharp

Turner er kunstneren – Liva er nørden i My-T Sharp, og sammen er de to et stærkt team med deres helt egen stil - i salonen såvel som på catwalken. ”Vi gør hver især det, vi er bedst til, så godt vi kan”, lyder det fra de to, og dét samt en stor passion for hår er en del af hemmeligheden bag deres succes.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!
Inspiration til brudefrisurer

Inspiration til brudefrisurer

Bryllupsæsonen er gået i gang! Der findes adskillige muligheder til brudefrisuren og ønsker fra bruden kan strække vidt. Se inspirationsvideoen her!
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Følg med i videoen, hvor Sofia Geideby viser, hvordan du laver en enkel, fin og sommerlig frisurer med fletninger.
Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.