LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Wella Professionals ITVA i nyt format

Nu er der åbnet op for ansøgninger til Wella Professionals International TrendVision Awards 2018. I år er konkurrencen taget til et nyt niveau med kreative oplevelser og mentorordninger. Indsend dit bidrag til #ColorVision eller #CreativeVision inden den 20. august.

Tag chanchen og bliv en del af den internationale gruppe af globale vindere, der tager del i den ekstraordinære frisøroplevelse i Lissabon, Portugal.Tag chanchen og bliv en del af den internationale gruppe af globale vindere, der tager del i den ekstraordinære frisøroplevelse i Lissabon, Portugal.

Wella Professionals’ verdensomspændende konkurrence International TrendVision Awards-finale finder sted i farvestrålende Lissabon i Portugal i den første uge af november 2018. Den 16. udgave af konkurrencen kommer til at indeholde et nydesignet format, som sigter efter at løfte deltagernes kreative kompetencer til næste niveau samt at udnytte digital teknik og sociale medier for at nå ud til flere hårinteresserede over hele verden.

Den første del af opdateringen af konkurrencen vil være at hæve de globale finaler til et nyt niveau af kreative og mere praktiske oplevelser samt mentorordninger. I stedet for at bruge tre timer på at forberede modellerne, som sidste år, bliver deltagerne nu givet chancen for at opleve et to-dages langt Creative Retreat sammen med nogle af de mest respekterede i branchen. Blandt andet kommer store navne som Patrick Cameron og Sonya Dove til at arbejde sammen med deltagerne under Retreat-dagene. Her bliver deltagerne skubbet ud af deres comfortzone, når det gælder frisørkundskaber, håndværk og kreativitet. 

Patrick Cameron og Sonya Dove er to af mentorerne, som kommer til udfordre og støtte deltagerne under Creative Retreat i Lissabon, Portugal.Patrick Cameron og Sonya Dove er to af mentorerne, som kommer til udfordre og støtte deltagerne under Creative Retreat i Lissabon, Portugal.Patrick Cameron og Sonya Dove er to af mentorerne, som kommer til udfordre og støtte deltagerne under Creative Retreat i Lissabon, Portugal.

Hele konkurrencen samt finalen vil blive dækket af et udvidet, digitalt initiativ, som giver publikum rundt omkring i verden mulighed for at komme nærmere finalisternes kreativitet og arbejde, følge med bagom kulisserne samt stemme på deres favoritter.

Tag chancen og bliv en del af den internationale gruppe globale vindere, som får lov at være med i en ekstraordinær frisøroplevelse i Lissabon i Portugal. Ansøg i en af de to kategorier #ColorVision eller #CreativeVision senest den 20. august.

Demonstrér din dygtighed og ekspertise med den mest imponerende frisure og farve inspireret af Wella trends 2018, eller giv din kreativitet og kunstneriske talenter frit løb med et look, der er fyldt med inspiration og klar til brug som illustration! 

Du kan deltage på to forskellige måder:

1. Send dit bidrag i en e-mail eller med posten til dit lokale Wella Studio.

2. Læg et billede af dit bidrag op på Instagram med følgende i billedteksten: @wellanordic, #ColorVision ELLER #CreativeVision OG dit lands hashtag #TrendVisionDenmark.

Se også: Wella Professionals TrendVision 2017 i London

Ásla Danielsen fra Salon Stjerneskud konkurrerede for Danmark i kategorien Creative Vision.Ásla Danielsen fra Salon Stjerneskud konkurrerede for Danmark i kategorien Creative Vision. Trine Brødholt fra Kipo konkurrerede i kategorien Color Vision. Det blev ikke til en sejr i år, men modellen vandt hele publikums hjerte.Trine Brødholt (t.h.) fra Kipo konkurrerede i kategorien Color Vision. Det blev ikke til en sejr i år, men modellen vandt hele publikums hjerte.

GULD AWARD

 • Et skræddersyet vinderseminar/personlig mentoring ved Wella Studio i Stockholm
 • Unik mulighed for at blive en del af den internationale tribe af globale vindere i Lissabon - et af de mest prestigefyldte events i frisørbranchen
 • Seminarer og/eller produkter fra Wella Professionals (værdi 10.000 kr.)
 • Vindertrofæ
 • Dækning på de sociale medier 

SØLV AWARD

 • Produkter fra Wella Professionals (værdi 7.500 kr.)
 • Vindertrofæ
 • Dækning på de sociale medier

BRONZE AWARD

 • Produkter fra Wella Professionals (værdi 5.000 kr.)
 • Vindertrofæ
 • Dækning på de sociale medier

Du kan få mere info, herunder reglerne for deltagelse, ved at kontakte din Business Development Consultant eller Wella Studio. Afholdelse af konkurrencen den 8. September.

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Elements Xclusive - Bæredygtig nyhed fra IdHAIR

Elements Xclusive - Bæredygtig nyhed fra IdHAIR

Med inspiration fra de danske kyster har IdHAIR skabt et nordisk design med fokus på genbrugsplast fyldt med kvalitet og forkælelse til håret.
Nyt fra Admind - Arkiver dine bilag i din Admind løsning

Nyt fra Admind - Arkiver dine bilag i din Admind løsning

Hvis du er træt af at skulle gemme bilag i ringbind, så kan du nu arkivere dem direkte i din Admind løsning. Læs mere om det her.
Nye GOODBYE YELLOW fra Schwarzkopf Professional

Nye GOODBYE YELLOW fra Schwarzkopf Professional

GOODBYE YELLOW modvirker gullige toner i håret og indeholder hverken SLS/SLES-sulfater. Læs mere om produktet her.
Nyheder fra ingredien!

Nyheder fra ingredien!

Hair Team Company lancerer nu to nyheder fra ingredien; ingrediBlond og Activator til alle afblegningsformål. Produkterne indeholder vigtige proteiner.
Pigmenteret OSIS+ Dry Shampoo - Nyhed fra Schwarzkopf Professional

Pigmenteret OSIS+ Dry Shampoo - Nyhed fra Schwarzkopf Professional

Nyhed fra Schwarzkopf Professional - Nye pigmenterede tørshampoo fra OSIS+ i tre forskellige nuancer. Læs mere om nyheden her!

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Tini Owild

Tini Owild

Tini Owild er stylist og coach. Hun styler mennesker, shows og firmaer. Vigtigt for hende er balancen mellem den ydre og indre fremtoning.
Kaj Andersen og Jakob Veis

Kaj Andersen og Jakob Veis

Kaj Andersen og Jakob Veis åbnede deres salon Coka Coiffure i 2004. For et par måneder siden fik dukkede muligheden for at flytte til større og bedre lokaler. De to frisører satte alle sejl til og har netop indviet en supermoderne salon.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!