LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Wella Professionals ITVA i nyt format

Nu er der åbnet op for ansøgninger til Wella Professionals International TrendVision Awards 2018. I år er konkurrencen taget til et nyt niveau med kreative oplevelser og mentorordninger. Indsend dit bidrag til #ColorVision eller #CreativeVision inden den 20. august.

Tag chanchen og bliv en del af den internationale gruppe af globale vindere, der tager del i den ekstraordinære frisøroplevelse i Lissabon, Portugal.Tag chanchen og bliv en del af den internationale gruppe af globale vindere, der tager del i den ekstraordinære frisøroplevelse i Lissabon, Portugal.

Wella Professionals’ verdensomspændende konkurrence International TrendVision Awards-finale finder sted i farvestrålende Lissabon i Portugal i den første uge af november 2018. Den 16. udgave af konkurrencen kommer til at indeholde et nydesignet format, som sigter efter at løfte deltagernes kreative kompetencer til næste niveau samt at udnytte digital teknik og sociale medier for at nå ud til flere hårinteresserede over hele verden.

Den første del af opdateringen af konkurrencen vil være at hæve de globale finaler til et nyt niveau af kreative og mere praktiske oplevelser samt mentorordninger. I stedet for at bruge tre timer på at forberede modellerne, som sidste år, bliver deltagerne nu givet chancen for at opleve et to-dages langt Creative Retreat sammen med nogle af de mest respekterede i branchen. Blandt andet kommer store navne som Patrick Cameron og Sonya Dove til at arbejde sammen med deltagerne under Retreat-dagene. Her bliver deltagerne skubbet ud af deres comfortzone, når det gælder frisørkundskaber, håndværk og kreativitet. 

Patrick Cameron og Sonya Dove er to af mentorerne, som kommer til udfordre og støtte deltagerne under Creative Retreat i Lissabon, Portugal.Patrick Cameron og Sonya Dove er to af mentorerne, som kommer til udfordre og støtte deltagerne under Creative Retreat i Lissabon, Portugal.Patrick Cameron og Sonya Dove er to af mentorerne, som kommer til udfordre og støtte deltagerne under Creative Retreat i Lissabon, Portugal.

Hele konkurrencen samt finalen vil blive dækket af et udvidet, digitalt initiativ, som giver publikum rundt omkring i verden mulighed for at komme nærmere finalisternes kreativitet og arbejde, følge med bagom kulisserne samt stemme på deres favoritter.

Tag chancen og bliv en del af den internationale gruppe globale vindere, som får lov at være med i en ekstraordinær frisøroplevelse i Lissabon i Portugal. Ansøg i en af de to kategorier #ColorVision eller #CreativeVision senest den 20. august.

Demonstrér din dygtighed og ekspertise med den mest imponerende frisure og farve inspireret af Wella trends 2018, eller giv din kreativitet og kunstneriske talenter frit løb med et look, der er fyldt med inspiration og klar til brug som illustration! 

Du kan deltage på to forskellige måder:

1. Send dit bidrag i en e-mail eller med posten til dit lokale Wella Studio.

2. Læg et billede af dit bidrag op på Instagram med følgende i billedteksten: @wellanordic, #ColorVision ELLER #CreativeVision OG dit lands hashtag #TrendVisionDenmark.

Se også: Wella Professionals TrendVision 2017 i London

Ásla Danielsen fra Salon Stjerneskud konkurrerede for Danmark i kategorien Creative Vision.Ásla Danielsen fra Salon Stjerneskud konkurrerede for Danmark i kategorien Creative Vision. Trine Brødholt fra Kipo konkurrerede i kategorien Color Vision. Det blev ikke til en sejr i år, men modellen vandt hele publikums hjerte.Trine Brødholt (t.h.) fra Kipo konkurrerede i kategorien Color Vision. Det blev ikke til en sejr i år, men modellen vandt hele publikums hjerte.

GULD AWARD

 • Et skræddersyet vinderseminar/personlig mentoring ved Wella Studio i Stockholm
 • Unik mulighed for at blive en del af den internationale tribe af globale vindere i Lissabon - et af de mest prestigefyldte events i frisørbranchen
 • Seminarer og/eller produkter fra Wella Professionals (værdi 10.000 kr.)
 • Vindertrofæ
 • Dækning på de sociale medier 

SØLV AWARD

 • Produkter fra Wella Professionals (værdi 7.500 kr.)
 • Vindertrofæ
 • Dækning på de sociale medier

BRONZE AWARD

 • Produkter fra Wella Professionals (værdi 5.000 kr.)
 • Vindertrofæ
 • Dækning på de sociale medier

Du kan få mere info, herunder reglerne for deltagelse, ved at kontakte din Business Development Consultant eller Wella Studio. Afholdelse af konkurrencen den 8. September.

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Triniplexx teknologi fra Trinity – kun hos Brands4hair

Triniplexx teknologi fra Trinity – kun hos Brands4hair

Triniplexx er en unik og revolutionerende salonbehandling. Triniplexx reparerer og forøger ødelagte hårfibre og bindinger i håret. Læs mere her.
Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Balm beskytter, blødgør og glatter skægget. Produktet fås kun hos Brands4Hair - læs om det her.
HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsens serie af krøllejern opdateres nu med nye ergonomiske håndtag med digital touch teknologi til justering af temperaturen. Læs om det her.
Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Lernberger Stafsing har udviklet en håndpoleret kvalitetshårbørste med den perfekte balance mellem naturlige hår og lange nylon-børstehår. Se dem her.
Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Wash er det lavskummende og rensende shampoo til skæg for ægte mænd. Læs om produktet her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.
Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

For at byde foråret velkommen på bedste vis, begav Hair Magazine sig til Bologna for at opleve dét, der efter 50 år eksistens har vokset sig til et af verdens største arrangement i den professionelle skønhedsbranche.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Dani Abunar

Dani Abunar

Hair Magazine har mødt Dani Abunar for at snakke om fokus, foretagende og fremtid. Dani har vundet utallige priser både nationalt og internationalt og driver Victor | Noblesse i Göteborg sammen med sin livspartner Marlene.
Jan Holck & Betty Christoffersen

Jan Holck & Betty Christoffersen

Jan Holck og Betty Christoffersen har netop åbnet SACO Hair i København. Bag kæden står Richard Ashford - kendt fra Sassoon.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.
De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.