LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Efterårsfest med Hair Team Company

Det var i år tid til endnu en gang at invitere de danske frisører ud til shows, fyldt med viden, venskabelighed og vilde nyheder. Efter succesen med sidste års lancering af ingrediColor og dertilhørende show, hvor omkring 200 frisører fra hele landet fik præsenteret et banebrydende farvesystem, kunne Hair Team Company i år gentage succesen med intet mindre end to heldagsevents.

Efterårsfest med Hair Team Company

Det første show løb af stablen i de altid fantastiske rammer på Godsbanen i Aarhus den 12. september 2018, mens det andet show fandt sted i Taastrup Teater & Musikhus den 19. september 2018, som med sin smukke arkitektur og behagelige indretning var helt perfekt til at huse et arrangement som dette.

Fremtiden i dag
Hele herligheden blev skudt i gang klokken 13, hvor Julia Lahme og hendes kompagnon, og søster, Anne Sophie fra Lahme Kommunikation indtog scenen for at fortælle om de nyeste trends og tendenser og alt det, som man bliver nødt til at forholde sig til i dag for at kunne følge med på et marked, der er under en konstant, og hurtig, udvikling.

De deltagende gæster blev ført grundigt ind i den skiftende forbrugerkultur og de særlige trends, som i dag springer frem fra de ændrede forbrugsmønstre hos privatkunderne. Det er vigtigt at holde sig opdateret på de bevægelser, der er i samfundet, hvis man skal kunne være på forkant med det, som ens kunder ønsker sig af én. Det er en vigtig del af det at være erhvervsdrivende, og også en af de ting frisørerne skal være opmærksomme på nu og i fremtiden.

Se også: Hair Team Company: Allerede 100+ tilfredse frisørkunder

Det er en kompleks verden, og den er kun blevet sværere at regne ud i de senere år. Man kan ikke længere ”bare gøre som man plejer” og regne med at det hele nok skal gå. Man skal udvikle sig mere og meget hurtigere nu, end man har skullet før i tiden. Disse og mange andre råd samt spændende informationer blev leveret til et meget interesseret publikum af de altid charmerende og meget dygtige Lahme-søstre, og alle tilstedeværende var meget begejstrede for at få et dybere kendskab til de processer, som man skal være opmærksom på som frisør i dag og i fremtiden.

Efterårsfest med Hair Team Company

Teamet er kernen af det hele
Efter en pause, hvor der var tid til at lade de mange informationer stadfæste sig og få en sludder med egne kolleger og de andre gæster, kunne showet fortsætte med en præsentation fra Jan Eskildsen, direktør i Hair Team Company.

Det første ord jeg skrev, da jeg i sin tid stiftede firmaet, var ordet team.”
Sådan startede Jan sin præsentation, og det var nøjagtigt den pointe, som var hovedtemaet for hele oplægget. Holdånden mellem leverandør og frisør. Dét, at vi eksisterer sammen med hinanden, og at vi alle skal bidrage til en fælles fremgang, hånd i hånd, for at kunne trives i en presset tid. Det er sammen, at vi kan gøre en forskel for både os selv og hinanden, og det er kun med et stort gåpåmod og god portion tillid, at det kan lykkes.

Se også: How to ingrediColor like a Pro

Derudover blev et nyt og spændende kundeprogram præsenteret, som drager Hair Team Company og den enkelte frisør endnu tættere på hinanden og har et stort potentiale for at gavne begge parter i fremtiden. Udvalgte frisører vil nemlig i starten af det nye år få en unik mulighed for at sælge produkter online via ingredienshop, således at den enkelte frisør nu vil kunne tilbyde sine kunder at købe online uden alle de omkostninger og administration, som ellers ligger bag dét at drive en webshop.

Under hele oplægget kunne alle de deltagende frisører tale frit om deres indtryk og behov samt stille spørgsmål. Det var bestemt ikke en envejskommunikation, hvilket netop satte en stor streg under pointen om, at teamet er kernen af hele foretagendet.

Hele præsentationen fik afslutningsvist mange gode ord med på vejen, og stemningen var umådeligt god, med klapsalver og ros til følge.

Efterårsfest med Hair Team Company

Lækker mad, lækkert hår og lækre mennesker
Inden det var tid til at byde Marianne Henriksen og Kristian Bertelsen fra Zoom by Zoom Intercoiffure på scenen for at demonstrere deres evner, blev alle gæsterne budt på en dejlig middag.

Indledt af en skøn catwalk, hvor de mange gæster kunne se frisurer, der var lavet i samarbejde mellem Zoom by Zoom og Hair Team Companys egne teknikere, kunne forsamlingen byde de altid selvsikre og storsmilende personligheder bag Zoom by Zoom på scenen.

Alt imens de to, Marianne og Kristian, klippede modeller, lagde det sidste touch på stylingen og løbende inviterede de færdige modeller på scenen for at forklare detaljerne i de smukke frisurer, skiftedes de til at fortælle om deres unikke tilgang til frisørfaget og gav de tilstedeværende mange gode råd til, hvordan man kan sætte sit unikke præg på forholdet mellem en selv som frisør og ens kunder i salonen. Et fantastisk bidrag, som uden tvivl var en både inspirerende, lærerig og underholdende afslutning på en dag fyldt med lærdom, hygge, idéudveksling og gode minder for alle involverede.

Efterårsfest med Hair Team Company

En hilsen fra teamet
Hele holdet fra Hair Team Company vil gerne overrække en hjertefølt tak til alle vores kunder. Sammen er vi stærkere, og kun sammen kan vi nå uanede højder. Vi glæder os umådeligt meget til at dele fremtiden, hånd i hånd med hver enkelt af jer. Tak.

Tekst & foto: Hair Team Company

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Perlespænder fra Everneed

Perlespænder fra Everneed

Perlespænder og gerne masser af dem er i allerhøjeste trend netop nu. Everneed har nu tilføjet syv smukke perleaccessories til sit sortiment. Perfekt som mersalg.
Celeb Luxury Colorditioner i 10 nuancer hos HeadBrands

Celeb Luxury Colorditioner i 10 nuancer hos HeadBrands

Gem Lite Colorditioner er en pigmenteret, farvebevarende og styrkende balsam, som genopbygger og reparerer bindingerne i håret. Findes hos HeadBrands.
Nyt krøllejern fra Cera Wandbar

Nyt krøllejern fra Cera Wandbar

Cera Wandbar er et nyt krøllejern, der takket være dets ergonomiske vinkel giver mange stylingmuligheder uden at belaste dit håndled, skulder eller albue.
SEB MAN - groomingserie til mænd fra Sebastian Professional

SEB MAN - groomingserie til mænd fra Sebastian Professional

Sebastian Professional lancerer nu SEB MAN - en serie bestående af pleje- og stylingprodukter til hår og skæg til mænd, der ikke vil sættes i bås!
Sheet Mask til håret med All Soft Mega fra Redken

Sheet Mask til håret med All Soft Mega fra Redken

All Soft Mega Sheet Mask er en intensiv hårmaske til tørt og skadet hår og det nyeste skud på stammen i All Soft Mega-serien. Se mere her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Jorden rundt med Marcelklubben

Jorden rundt med Marcelklubben

Marcelklubbens traditionsrige Londonaften fik i år et nyt udtryk under navnet Marcel International Inspiration og flere af landets store navne var på scenen denne aften.
La Biosthetique x Nobi Talai til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique x Nobi Talai til Paris Fashion Week SS19

Under temaet "Urbane Nomader" skabte La Biosthetique de smukke hår- og makeuplooks til Nobi Talais show under Paris Fashion Week SS19.
L'Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

Der var trendy klip, farve og opsætninger på menuen, da L’Oréal Professionnel inviterede til seminarie med Toni & Guy på Tivoli Hotel i København.
Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' internationale TrendVision 2018 løb af stablen i Lissabon, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience.
La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

Det er ganske vist nogle uger siden, at Paris Fashion Week SS19 løb af stablen, men det betyder ikke, at vi stopper med at inspireres. La Biosthetique skabte hårlooket til Talbot Runhofs show.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Larsson & Lange

Larsson & Lange

Kvalitet, service og engagement er de tre grundværdier hos Larsson & Lange, og dét der binder de otte meget individuelle saloner i Malmø sammen. Holdningen er, at udvikling og inspiration er drivet i branchen.
Nina Larsen

Nina Larsen

Nina Larsen har siden hun kom i lære som frisør vidst, at hun ville arbejde bag catwalkene, scenerne og tv-skærmene.

Nyeste videoer se flere videoer

2-i-1 festhår med Regis Salons

2-i-1 festhår med Regis Salons

Britiske Regis Salons har sammen med Creative Director Kieron Fowles skabt to glamourøse festfrisurer, som din kunde enkelt kan genskabe selv. Se videoen her!
Lær at skygge rødderne med Jenny Strebe og Schwarzkopf

Lær at skygge rødderne med Jenny Strebe og Schwarzkopf

I denne video viser Schwarzkopf Professionals sammen med Jenny Strebe hvordan du skygger rødderne i en reversed balayage; et nyt og spændende look.
Frivillige og Goldwell klippede hjemløse på Rådhuspladsen

Frivillige og Goldwell klippede hjemløse på Rådhuspladsen

Igen i år stillede en række frivillige frisører op på Rådhuspladsen den 11. december for at tilbyde gratis klip og styling til hjemløse i juletiden.
Naturlige og teksturerede bølger med ghd

Naturlige og teksturerede bølger med ghd

I denne video viser ghd, hvordan du får det såkaldte "I woke up like this"-look. Naturlige og teksturerede bølger for et cool og sexet look.
Long Hair Tutorial af Benjamin Martin -Bryllupsopsætning - tutorial

Long Hair Tutorial af Benjamin Martin -Bryllupsopsætning - tutorial

Talentfulde Benjamin Martin viser i denne tutorial tre forskellige festopsætninger, der passer godt til fest og bryllup. Se videoen her.