LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Efterårsfest med Hair Team Company

Det var i år tid til endnu en gang at invitere de danske frisører ud til shows, fyldt med viden, venskabelighed og vilde nyheder. Efter succesen med sidste års lancering af ingrediColor og dertilhørende show, hvor omkring 200 frisører fra hele landet fik præsenteret et banebrydende farvesystem, kunne Hair Team Company i år gentage succesen med intet mindre end to heldagsevents.

Efterårsfest med Hair Team Company

Det første show løb af stablen i de altid fantastiske rammer på Godsbanen i Aarhus den 12. september 2018, mens det andet show fandt sted i Taastrup Teater & Musikhus den 19. september 2018, som med sin smukke arkitektur og behagelige indretning var helt perfekt til at huse et arrangement som dette.

Fremtiden i dag
Hele herligheden blev skudt i gang klokken 13, hvor Julia Lahme og hendes kompagnon, og søster, Anne Sophie fra Lahme Kommunikation indtog scenen for at fortælle om de nyeste trends og tendenser og alt det, som man bliver nødt til at forholde sig til i dag for at kunne følge med på et marked, der er under en konstant, og hurtig, udvikling.

De deltagende gæster blev ført grundigt ind i den skiftende forbrugerkultur og de særlige trends, som i dag springer frem fra de ændrede forbrugsmønstre hos privatkunderne. Det er vigtigt at holde sig opdateret på de bevægelser, der er i samfundet, hvis man skal kunne være på forkant med det, som ens kunder ønsker sig af én. Det er en vigtig del af det at være erhvervsdrivende, og også en af de ting frisørerne skal være opmærksomme på nu og i fremtiden.

Se også: Hair Team Company: Allerede 100+ tilfredse frisørkunder

Det er en kompleks verden, og den er kun blevet sværere at regne ud i de senere år. Man kan ikke længere ”bare gøre som man plejer” og regne med at det hele nok skal gå. Man skal udvikle sig mere og meget hurtigere nu, end man har skullet før i tiden. Disse og mange andre råd samt spændende informationer blev leveret til et meget interesseret publikum af de altid charmerende og meget dygtige Lahme-søstre, og alle tilstedeværende var meget begejstrede for at få et dybere kendskab til de processer, som man skal være opmærksom på som frisør i dag og i fremtiden.

Efterårsfest med Hair Team Company

Teamet er kernen af det hele
Efter en pause, hvor der var tid til at lade de mange informationer stadfæste sig og få en sludder med egne kolleger og de andre gæster, kunne showet fortsætte med en præsentation fra Jan Eskildsen, direktør i Hair Team Company.

Det første ord jeg skrev, da jeg i sin tid stiftede firmaet, var ordet team.”
Sådan startede Jan sin præsentation, og det var nøjagtigt den pointe, som var hovedtemaet for hele oplægget. Holdånden mellem leverandør og frisør. Dét, at vi eksisterer sammen med hinanden, og at vi alle skal bidrage til en fælles fremgang, hånd i hånd, for at kunne trives i en presset tid. Det er sammen, at vi kan gøre en forskel for både os selv og hinanden, og det er kun med et stort gåpåmod og god portion tillid, at det kan lykkes.

Se også: How to ingrediColor like a Pro

Derudover blev et nyt og spændende kundeprogram præsenteret, som drager Hair Team Company og den enkelte frisør endnu tættere på hinanden og har et stort potentiale for at gavne begge parter i fremtiden. Udvalgte frisører vil nemlig i starten af det nye år få en unik mulighed for at sælge produkter online via ingredienshop, således at den enkelte frisør nu vil kunne tilbyde sine kunder at købe online uden alle de omkostninger og administration, som ellers ligger bag dét at drive en webshop.

Under hele oplægget kunne alle de deltagende frisører tale frit om deres indtryk og behov samt stille spørgsmål. Det var bestemt ikke en envejskommunikation, hvilket netop satte en stor streg under pointen om, at teamet er kernen af hele foretagendet.

Hele præsentationen fik afslutningsvist mange gode ord med på vejen, og stemningen var umådeligt god, med klapsalver og ros til følge.

Efterårsfest med Hair Team Company

Lækker mad, lækkert hår og lækre mennesker
Inden det var tid til at byde Marianne Henriksen og Kristian Bertelsen fra Zoom by Zoom Intercoiffure på scenen for at demonstrere deres evner, blev alle gæsterne budt på en dejlig middag.

Indledt af en skøn catwalk, hvor de mange gæster kunne se frisurer, der var lavet i samarbejde mellem Zoom by Zoom og Hair Team Companys egne teknikere, kunne forsamlingen byde de altid selvsikre og storsmilende personligheder bag Zoom by Zoom på scenen.

Alt imens de to, Marianne og Kristian, klippede modeller, lagde det sidste touch på stylingen og løbende inviterede de færdige modeller på scenen for at forklare detaljerne i de smukke frisurer, skiftedes de til at fortælle om deres unikke tilgang til frisørfaget og gav de tilstedeværende mange gode råd til, hvordan man kan sætte sit unikke præg på forholdet mellem en selv som frisør og ens kunder i salonen. Et fantastisk bidrag, som uden tvivl var en både inspirerende, lærerig og underholdende afslutning på en dag fyldt med lærdom, hygge, idéudveksling og gode minder for alle involverede.

Efterårsfest med Hair Team Company

En hilsen fra teamet
Hele holdet fra Hair Team Company vil gerne overrække en hjertefølt tak til alle vores kunder. Sammen er vi stærkere, og kun sammen kan vi nå uanede højder. Vi glæder os umådeligt meget til at dele fremtiden, hånd i hånd med hver enkelt af jer. Tak.

Tekst & foto: Hair Team Company

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

KC Luxima fra KC Professional - Nu hos HeadBrands

KC Luxima fra KC Professional - Nu hos HeadBrands

Luxima er en ammoniakfri nuancetoning, som giver et blødt resultat med glans. Toner der intensiverer eller neutraliserer nuancerne som allerede findes i håret.
System Professional introducerer System Man

System Professional introducerer System Man

System Man er den nye produktlinje inden for System Professional og er svaret til alle kræsne mænd med sofistikeret smag. Indeholder både hårpleje og styling.
ghd julegaveæsker

ghd julegaveæsker

Et lækkert udvalg af gaveæsker i guld med stylingværktøjer fra ghd med professionel ydelse til ethvert behov er perfekte julegaver.
IGORA - Nyhed fra Schwarzkopf

IGORA - Nyhed fra Schwarzkopf

Schwarzkopf professional lancerer den nye farveserie LUCID NOCTURNES. Læs mere om den her!
TIMELESS i sort udgave fra JAGUAR

TIMELESS i sort udgave fra JAGUAR

TIMELESS kombinerer klassisk æstetik og moderne ergonomisk design, med højkvalitets dyb, sort metallisk yderside. Læs om nyheden her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

ColorMANIA til Goldwell Global Zoom i Toronto

ColorMANIA til Goldwell Global Zoom i Toronto

Goldwells store, årlige happening, Global Zoom, løb af stablen i den canadiske by Toronto. De 3.000 frisører til stede kunne opleve et event i verdensklasse.
Efterårsfest med Hair Team Company

Efterårsfest med Hair Team Company

Hair Team Company har netop lige afholdt to shows fyldt med viden, venskabelighed og vilde nyheder! Var du ikke med, kan du læse om de to shows her.
Med ghd backstage til New York Fashion Week

Med ghd backstage til New York Fashion Week

ghd var stolt sponsor, da der skulle styles hår til Jeremy Scotts fashionshow under New York Fashion Week. Manden i spidsen var Eugene Souleiman.
A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

Det var noget for enhver smag, da Wella Professionals kårede vinderme i TrendVision og relancerede Koleston Perfect i et eventet A World in Color i København.
Intercoiffures europæiske kongres i Interlaken

Intercoiffures europæiske kongres i Interlaken

Frisører fra hele verden rejste gennem fantastiske udsigter til turkise søer og hvide alpetoppe for at mødes på tværs af landegrænser, udveksle erfaringer og inspireres af hinanden.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Ethos Hairdressing

Ethos Hairdressing

Hair Magazine var med på HJ Live London, hvor vi fik en snak med to af Storbritanniens mest indflydelsesrige frisører: Sharon Peake og Adam Bryant fra Ethos Hairdressing i Manchester.
Jesper Buch

Jesper Buch

Jesper Buch er Schwarzkopf Professionals nye nationale ambassadør. ”De kan skabe produkter af høj kvalitet, jeg kan tilføre passionen og kærligheden”, siger Jesper Buch.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Lær at lave en paryk med Redken

Lær at lave en paryk med Redken

Redken viser her, hvordan man kan lave en paryk, der er perfekt til alle Halloween-festerne, der er lige rundt om hjørnet - kun fantasien sætter grænserne!
Simpel opsætning til festlige begivenheder

Simpel opsætning til festlige begivenheder

Få inspiration til en simpel, festlig opsætning her, hvor kun få ting skal brugs til en elegant opsætning.
Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Er du nysgerrig på på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Ved at tage dette 9-minutters seminar lærer du alt, du behøver at vide.
Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.