LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

En gylden aften med ghd i København

Der var guldtema på programmet, da ghd inviterede til lanceringsevent i København. Guldbarrer, guldpiger og en ny, opdateret version af ghd gold styler var præsenteret, da frisører fra hele landet besøgte Paustian i Nordhavn. Der var en god stemning blandt frisørerne, da de minglede blandt designmøbler, balloner og herligt selskab.

Dafydd Thomas, ghds global education manager, var indfløjet fra London til København og viste en bølgeteknik inspireret af Miamis afslappede stil.Dafydd Thomas, ghds global education manager, var indfløjet fra London til København og viste en bølgeteknik inspireret af Miamis afslappede stil.

Supermodel sleek og Miami waves
Aftenens æresgæst var ghds global education manager Dafydd Thomas, indfløjet direkte fra London. Han, sammen med sine danske kollegaer Mette Sandgaard og Kasper Astrup, viste de seneste trends og teknikker inspireret af nutidens unge og catwalken til London Fashion Week.

Det ultraglattede hår, der kunne ses på 90’ernes supermodeller, er tilbage, men i en opdateret version, hvor der er lidt mere volumen i hårbunden. Det kan enkelt opnås ved hjælp af et hårsmykke, der går langs hovedet fra øre til øre. Afslut med en glansspray i stedet for serum for ikke at tynge håret ned.

Kasper skabte et glamourøst festlook med en krone på toppen og beachinspirerede bølger.Kasper skabte et glamourøst festlook med en krone på toppen og beachinspirerede bølger.
Kasper skabte et glamourøst festlook med en krone på toppen og beachinspirerede bølger.

En anden trend, inspireret af influencers og Miamis afslappede stil, er bløde bølger, der indrammer ansigtet. Dafydd fortalte, at ghds ambassadør i Storbritannien, Zoe Irwin, altid kigger på, hvordan folk rører i sit hår. Den seneste tid har hun set, af man trækker håret frem mod ansigtet, i stedet for væk fra. For at skabe det rette fald viste Dafydd en teknik, der indebærer, at man tager styleren og vender en hel omgang, fra roden mod ansigtet. Derefter fjerner man styleren som normalt, men stopper halvvejs og vender, så krøllen ændrer retning, væk fra ansigtet. Looket afsluttes ved at kæmme håret vertikalt med en bredtandet kam.

S-bølger i forskellige retninger skaber tekstur i skandinavisk hår.S-bølger i forskellige retninger skaber tekstur i skandinavisk hår.

Mette Helm Petersen, marketing manager for ghd scandinavia, bød gæsterne, der var kommet fra hele landet, velkommen til en gylden aften på Paustian i København.Mette Helm Petersen, marketing manager for ghd scandinavia, bød gæsterne velkommen til en gylden aften på Paustian i København.

Opdateret favorit
ghd er virksomheden, der ønsker alle en god hårdag, hver dag. Det har de gjort siden starten, og udgangspunktet for varemærket er gennem professionel styling at gøre kvinder mere selvsikre og styrke dem. ghds gold styler har været en del af sortimentet i otte år og er nu blevet opgraderet til en ny og mere effektiv version med dualzoneteknologi.

”På trods af at 90’ernes ultraglatte hår igen trender, har forbrugernes adfærd ændret sig. Folk vil have stylet sit hår hurtigere i dag end tidligere”.

Mette viste et look, hvor stylingjernet holdes i vertikal retning for at skabe bølger, der følger det øvrige sleek look.Mette viste et look, hvor stylingjernet holdes i vertikal retning for at skabe bølger, der følger det øvrige sleek look.Mette viste et look, hvor stylingjernet holdes i vertikal retning for at skabe bølger, der følger det øvrige sleek look.

Lanceringseventet afsluttede efter en vellykket fremvisning af de forskellige frisurer og teknikker, og endnu en gang præsenterer ghd et produkt, der imødekommer kundernes behov til tidens tendenser. Nu gælder det bare om at prøve det af og skabe selvsamme looks på dine kunder.

Tekst og foto: Camilla Svensson (Sascha Tejlmann red.)

Se flere billeder fra eventet i galleriet her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Ny Saddle Seat klippestol fra Efalock hos Cosmobell

Ny Saddle Seat klippestol fra Efalock hos Cosmobell

Denne lækre klippestol er udstyret med de intelligente ClicTec hjul og er lavet i et flot design. Læs om det her.
Efalock ClicTec hjul hos Cosmobell

Efalock ClicTec hjul hos Cosmobell

Er du træt af at fjerne hår i dine hjul er dette løsningen. Læs her om de smarte hjul, der fås hos Cosmobell.
Børneshampoo med ekstra god samvittighed fra IdHair

Børneshampoo med ekstra god samvittighed fra IdHair

IdHair har indgået et samarbejde med Danske Hospitalsklovne, hvor du er med til at støtte børnene, når du køber produktet. Læs mere her.
Beard Junk by Waterclouds - Cream Beard Balm

Beard Junk by Waterclouds - Cream Beard Balm

En fugtgivendene skægcream, der indeholder Camellia Oil, Macadamian Nød Oil og Argan Oil. Læs om det her.
Velour hårbøjler fra Everneed

Velour hårbøjler fra Everneed

Everneed lancerer nu disse fine velour hårbøjler. Hårbøjlerne fås i forskellige farve, nogle ensartet og andre med print. Se dem her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Poul Nejlund og Ole Jepsen

Poul Nejlund og Ole Jepsen

Dronningens frisør, Poul Nejlund, og hans kompagnon Ole Jepsen, der friserer prinsesse Alexandra, har med deres salon Jean-Leonard i en menneskealder haft et frisørliv langt ud over det sædvanlige.
Poul M

Poul M

Poul M kan 1. april fejre, at det er 50 år siden, at han åbnede sin første herrefrisørsalon i Randers. Bliv klogere på Poul M i denne artikel.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!
Inspiration til brudefrisurer

Inspiration til brudefrisurer

Bryllupsæsonen er gået i gang! Der findes adskillige muligheder til brudefrisuren og ønsker fra bruden kan strække vidt. Se inspirationsvideoen her!
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Følg med i videoen, hvor Sofia Geideby viser, hvordan du laver en enkel, fin og sommerlig frisurer med fletninger.
Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.