LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

En gylden aften med ghd i København

Der var guldtema på programmet, da ghd inviterede til lanceringsevent i København. Guldbarrer, guldpiger og en ny, opdateret version af ghd gold styler var præsenteret, da frisører fra hele landet besøgte Paustian i Nordhavn. Der var en god stemning blandt frisørerne, da de minglede blandt designmøbler, balloner og herligt selskab.

Dafydd Thomas, ghds global education manager, var indfløjet fra London til København og viste en bølgeteknik inspireret af Miamis afslappede stil.Dafydd Thomas, ghds global education manager, var indfløjet fra London til København og viste en bølgeteknik inspireret af Miamis afslappede stil.

Supermodel sleek og Miami waves
Aftenens æresgæst var ghds global education manager Dafydd Thomas, indfløjet direkte fra London. Han, sammen med sine danske kollegaer Mette Sandgaard og Kasper Astrup, viste de seneste trends og teknikker inspireret af nutidens unge og catwalken til London Fashion Week.

Det ultraglattede hår, der kunne ses på 90’ernes supermodeller, er tilbage, men i en opdateret version, hvor der er lidt mere volumen i hårbunden. Det kan enkelt opnås ved hjælp af et hårsmykke, der går langs hovedet fra øre til øre. Afslut med en glansspray i stedet for serum for ikke at tynge håret ned.

Kasper skabte et glamourøst festlook med en krone på toppen og beachinspirerede bølger.Kasper skabte et glamourøst festlook med en krone på toppen og beachinspirerede bølger.
Kasper skabte et glamourøst festlook med en krone på toppen og beachinspirerede bølger.

En anden trend, inspireret af influencers og Miamis afslappede stil, er bløde bølger, der indrammer ansigtet. Dafydd fortalte, at ghds ambassadør i Storbritannien, Zoe Irwin, altid kigger på, hvordan folk rører i sit hår. Den seneste tid har hun set, af man trækker håret frem mod ansigtet, i stedet for væk fra. For at skabe det rette fald viste Dafydd en teknik, der indebærer, at man tager styleren og vender en hel omgang, fra roden mod ansigtet. Derefter fjerner man styleren som normalt, men stopper halvvejs og vender, så krøllen ændrer retning, væk fra ansigtet. Looket afsluttes ved at kæmme håret vertikalt med en bredtandet kam.

S-bølger i forskellige retninger skaber tekstur i skandinavisk hår.S-bølger i forskellige retninger skaber tekstur i skandinavisk hår.

Mette Helm Petersen, marketing manager for ghd scandinavia, bød gæsterne, der var kommet fra hele landet, velkommen til en gylden aften på Paustian i København.Mette Helm Petersen, marketing manager for ghd scandinavia, bød gæsterne velkommen til en gylden aften på Paustian i København.

Opdateret favorit
ghd er virksomheden, der ønsker alle en god hårdag, hver dag. Det har de gjort siden starten, og udgangspunktet for varemærket er gennem professionel styling at gøre kvinder mere selvsikre og styrke dem. ghds gold styler har været en del af sortimentet i otte år og er nu blevet opgraderet til en ny og mere effektiv version med dualzoneteknologi.

”På trods af at 90’ernes ultraglatte hår igen trender, har forbrugernes adfærd ændret sig. Folk vil have stylet sit hår hurtigere i dag end tidligere”.

Mette viste et look, hvor stylingjernet holdes i vertikal retning for at skabe bølger, der følger det øvrige sleek look.Mette viste et look, hvor stylingjernet holdes i vertikal retning for at skabe bølger, der følger det øvrige sleek look.Mette viste et look, hvor stylingjernet holdes i vertikal retning for at skabe bølger, der følger det øvrige sleek look.

Lanceringseventet afsluttede efter en vellykket fremvisning af de forskellige frisurer og teknikker, og endnu en gang præsenterer ghd et produkt, der imødekommer kundernes behov til tidens tendenser. Nu gælder det bare om at prøve det af og skabe selvsamme looks på dine kunder.

Tekst og foto: Camilla Svensson (Sascha Tejlmann red.)

Se flere billeder fra eventet i galleriet her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Ny startpakke til salonen fra Pickedout Concept

Ny startpakke til salonen fra Pickedout Concept

Produkterne indgår i den aktuelle startpakke fra Pickedout Concept. Startpakken og sortimentet varierer efter sæson og efterspørgsel.
ghd introducerer styleren ghd gold

ghd introducerer styleren ghd gold

Nu introducerer ghd den nye ghd gold professional styler efterlader håret glattere, blødere og sundere.
Iles Formula Spa Collection Box fra One Black Car

Iles Formula Spa Collection Box fra One Black Car

Æsken indeholder et nyt luksuriøst udvalg af hårprodukter fra IF, der er sammensat med henblik på at tilføje næring, styrke og reparation til alle hårtyper.
Børster fra Hercules Sägemann

Børster fra Hercules Sägemann

En serie med omsorgsfulde og skånsomme børster fra Hercules Sägemann lavet af materialer i høj kvalitet.
Philip B Luxe Wax hos One Black Car

Philip B Luxe Wax hos One Black Car

Giv din styling hold, glans og form - med Luxe Wax opnår du et ultraholdbart resultat! Produktet er i øvrigt parabenefrit, sulfatfrit og glutenfrit.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Fest og farver med Guy Tang i København

Fest og farver med Guy Tang i København

Den populære farvekonge, Guy Tang, var fløjet ind fra Los Angeles for at fortælle om sin nye farveserie, #Myidentity. Læs om showet her.
Foråret blev skudt i gang med Wella Trends SS18

Foråret blev skudt i gang med Wella Trends SS18

117 frisører havde fundet vej til Wella-studiet i starten af februar til inspirerende show, hvor forårets og sommerens trends stod på programmet.
Wella lancerede nye System Professional i smukke omgivelser

Wella lancerede nye System Professional i smukke omgivelser

Det kolde og triste vintervejr var skiftet ud med tropisk Balesisk stemning, da Wella Professionals inviterede til et eksklusivt event i smukke omgivelser.
Sebastian Professional - Designers Remix AW18

Sebastian Professional - Designers Remix AW18

Hair Magazine var med da Sebastian Professional stylede hår til Designers Remixs AW18 show under Copenhagen Fashion Week 2018 i sidste uge.
En gylden aften med ghd i København

En gylden aften med ghd i København

Der var guldtema på programmet, da ghd inviterede til event i København i forbindelse med lanceringen af den nye ghd gold styler.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Michael Schneider

Michael Schneider

Michael var gået død på frisørbranchen, og faktisk var han lige ved at gå i tømrerlære. I stedet åbnede han sin egen salon, Capo. Og det blev en bragende succes.
Mette Zimmer og Mogens Sonne

Mette Zimmer og Mogens Sonne

Zimmer & Sonne er et ungt frisørteam i København. For dem er trivsel på arbejdspladsen betydningsfuld, og den gode stemning i salonen væsentlig. Mette Zimmer og Mogens Sonne har fulgtes ad lige siden elevtiden.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.
Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Her får du styr på, hvordan du ordner den mere ekstreme volume. Lær hvordan du skaber volume, som holder længe, til dine kunder som vil gøre et stort indtryk.