LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Glamour og luksus til Gold International Show i København

Modehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallaaftenen Gold International Show i København. Begge grundlæggere, Marco Merie og Victor Moreno præsenterede en helaften med show, cirkusartister og flere nye lanceringer.

Grundlæggerne Victor Moreno og Marco Merie var aftenens værter.Grundlæggerne Victor Moreno og Marco Merie var aftenens værter.

Det skandinaviske modehus Gold, der startede som en idé på en restaurant for snart ti år siden, har nu et fuldt sortiment og er repræsenteret på 18 markeder rundt omkring i Europa. Succesen må have føltes ekstra stor for den danske duo, Marco Merie og Victor Moreno, da de stod på scenen foran de 800 frisører, der var kommet til København for at tage del i Gold International Show og lanceringen af deres allerførste look book.

Wallamans stod for underholdningen under middagen og bød på både akrobatik og sange fra blandt anden musicalen ”West Side Story”.Wallamans stod for underholdningen under middagen og bød på både akrobatik og sange fra blandt anden musicalen ”West Side Story”.Wallamans stod for underholdningen under middagen og bød på både akrobatik og sange fra blandt anden musicalen ”West Side Story”.

Gold satser stort på farve, og disse modeller er farvet i intensive, men stadig sofistikerede, nuancer. Perfekt til både arbejde og i nattelivet.Gold satser stort på farve, og disse modeller er farvet i intensive, men stadig sofistikerede, nuancer. Perfekt til både arbejde og i nattelivet.

Produktiv duo
Gallaaftenen blev afholdt i den traditionsrige Cirkusbygningen i København, hvor Wallmans normalt huserer. Dette blev udnyttet til fulde, da gæsterne kunne nyde godt af både sange, akrobatik og cirkusartister fra Wallmans ensemble. Marco og Victor stod selv som cirkusdirektører midt i manegen og ledte showet. Mellem opvisningerne fortalte de om skabelsesprocessen, de seneste produktnyheder og præsenterede deres kreative team.

De to grundlæggere har på ingen måde ligget på den lade side den seneste tid. De har både skabt brandets look book, en klippe- og farvekollektion med stepvise beskrivelser af otte modeller samt et nyt produktkatalog. Bogen, der faktisk er en indbundet bog i sort og guld, er tænkt til at inspirere både frisører og kunder. De 50 frisurer, der er repræsenteret i bogen, er skabt af Gold International Artistic Team, hvor Tom Skou og Josephine Le fra Danmark er med, i HeadBrands Studio i København.

Se også: En hel weekend med HeadBrands

Klipningen er inspireret af modellens ansigtsform, og de klare farver i pandehåret komplementerer frisuren og giver den et blødere udtryk.Klipningen er inspireret af modellens ansigtsform, og de klare farver i pandehåret komplementerer frisuren og giver den et blødere udtryk. I løbet af aftenen præsenterede Victor og Marco Golds seneste nyhed: Metamorphic Salon System med Healing Bond og Vitamin Miracle.I løbet af aftenen præsenterede Victor og Marco Golds seneste nyhed: Metamorphic Salon System med Healing Bond og Vitamin Miracle.

Mere end 800 frisører deltog, da Gold indbød til fest i Cirkusbygningen i København.Mere end 800 frisører deltog, da Gold indbød til fest i Cirkusbygningen i København.

Alle 800 frisører, der deltog ved eventet, fik et eksemplar af Golds allerførste look book med sig hjem.Alle 800 frisører, der deltog ved eventet, fik et eksemplar af Golds allerførste look book med sig hjem.Alle 800 frisører, der deltog ved eventet, fik et eksemplar af Golds allerførste look book med sig hjem.

Uendelig kreativitet
Professionelle hårfarver er den seneste tilskud i Golds sortiment. For at øge de kreative muligheder yderligere, afslørede de i løbet af aftenen sin seneste nyhed; Metamorphic Salon System med Healing Bond, der reparerer svovlbindingerne ved kemiske behandlinger og Vitamin Miracle, der styrker og giver næring til håret.

Ved aftenens store finale og hårshow, gik op mod 40 modeller på scenen i alt fra kommercielle stylinger og grafiske klip til storslåede avantgardekreationer. Farveskalaen var legesyg men sofistikeret. Modellerne viste stolt sine frisurer frem i violet blondt, intensivt rødt, chokoladebrunt og sort som natten. Der fandtes noget for enhver smag, og Gold viste, at deres kreativitet er uendelig. Victor og Marco mener det alvorligt, de satser helhjertet og har alt at vinde!

Tekst & foto: Camilla Svensson (Sascha Tejlmann red.)

Se flere billeder fra gallaaftenen i galleriet her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Matrix SoColor Cult med 29 intensive farver

Matrix SoColor Cult med 29 intensive farver

Matrix SoColor Cult er en hårfarveserie med en omfattende farvepalette med 29 farver, der kan tilpasses i intensitet og holdbarhed.
Hold.Me Hairspray fra Design.Me

Hold.Me Hairspray fra Design.Me

Hold.Me hårspray gør det nu muligt at tilpasse sprayen præcis, som man ønsker det. Læs mere om produktet her.
COLOUR serie med granatæbleolie & hyben fra TRINITY

COLOUR serie med granatæbleolie & hyben fra TRINITY

Trinity er ude med en nye produktserie, der giver liv og spændstighed til farvet hår. Læs mere om serien her.
Nyhed fra ZENZ - ZENZ Organic Hair Spa

Nyhed fra ZENZ - ZENZ Organic Hair Spa

ZENZ Organic Hair Spa er en sand revolution. Den er designet til at gøre hårbehandlinger mere effektive på kortere tid – helt uden brug at elektricitet. Læs mere her.
Tre nyheder fra Eksperience

Tre nyheder fra Eksperience

Revlon Professional udvider sit Eksperience-sortiment med tre produkter; Blonde - Grey Hair Cleanser, Color Intensifying Hair Conditioner og Hydrating Hair Conditioner.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' internationale TrendVision 2018 løb af stablen i Lissabon, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience.
La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

Det er ganske vist nogle uger siden, at Paris Fashion Week SS19 løb af stablen, men det betyder ikke, at vi stopper med at inspireres. La Biosthetique skabte hårlooket til Talbot Runhofs show.
Wella Professionals inviterede til trendaften

Wella Professionals inviterede til trendaften

Endnu en gang åbnede Wella Professionals dørene op for mere end 320 frisører landet over for at inspirere, udfordre og undervise branchen i de seneste trends.
Glamour og luksus til Gold International Show i København

Glamour og luksus til Gold International Show i København

Modehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallaaften i Købehavn med show, cirkusartister og flere nye lanceringer.
En hel weekend med HeadBrands

En hel weekend med HeadBrands

Mere end 250 frisører var kommet fra alle Nordens hjørner for at tage del i den allerførste HeadBrands Xperience – og hvilken oplevelse det var!

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

My-T Sharp

My-T Sharp

Turner er kunstneren – Liva er nørden i My-T Sharp, og sammen er de to et stærkt team med deres helt egen stil - i salonen såvel som på catwalken. ”Vi gør hver især det, vi er bedst til, så godt vi kan”, lyder det fra de to, og dét samt en stor passion for hår er en del af hemmeligheden bag deres succes.
Per Knudsen

Per Knudsen

Kunne du tænke dig at vide mere om Per Knudsen? Læs artiklen og få svar på eksempelvis hvor han arbejder og har været i lære, hvor han henter inspiration, hvad hans bedste oplevelse er som frisør og meget mere.

Nyeste videoer se flere videoer

ghd "how to" - perfekte bølger med glattejern

ghd "how to" - perfekte bølger med glattejern

I denne video viser ghd, hvordan man laver det perfekte wavy hår med et glattejern.
Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre stereotyper

Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre stereotyper

Skønhedsbrandet Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre billedet af mandlighed med den nye kampagne Be Yourself More.
Lær at lave en paryk med Redken

Lær at lave en paryk med Redken

Redken viser her, hvordan man kan lave en paryk, der er perfekt til alle Halloween-festerne, der er lige rundt om hjørnet - kun fantasien sætter grænserne!
Simpel opsætning til festlige begivenheder

Simpel opsætning til festlige begivenheder

Få inspiration til en simpel, festlig opsætning her, hvor kun få ting skal brugs til en elegant opsætning.
Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Er du nysgerrig på på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Ved at tage dette 9-minutters seminar lærer du alt, du behøver at vide.