LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Glamour og luksus til Gold International Show i København

Modehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallaaftenen Gold International Show i København. Begge grundlæggere, Marco Merie og Victor Moreno præsenterede en helaften med show, cirkusartister og flere nye lanceringer.

Grundlæggerne Victor Moreno og Marco Merie var aftenens værter.Grundlæggerne Victor Moreno og Marco Merie var aftenens værter.

Det skandinaviske modehus Gold, der startede som en idé på en restaurant for snart ti år siden, har nu et fuldt sortiment og er repræsenteret på 18 markeder rundt omkring i Europa. Succesen må have føltes ekstra stor for den danske duo, Marco Merie og Victor Moreno, da de stod på scenen foran de 800 frisører, der var kommet til København for at tage del i Gold International Show og lanceringen af deres allerførste look book.

Wallamans stod for underholdningen under middagen og bød på både akrobatik og sange fra blandt anden musicalen ”West Side Story”.Wallamans stod for underholdningen under middagen og bød på både akrobatik og sange fra blandt anden musicalen ”West Side Story”.Wallamans stod for underholdningen under middagen og bød på både akrobatik og sange fra blandt anden musicalen ”West Side Story”.

Gold satser stort på farve, og disse modeller er farvet i intensive, men stadig sofistikerede, nuancer. Perfekt til både arbejde og i nattelivet.Gold satser stort på farve, og disse modeller er farvet i intensive, men stadig sofistikerede, nuancer. Perfekt til både arbejde og i nattelivet.

Produktiv duo
Gallaaftenen blev afholdt i den traditionsrige Cirkusbygningen i København, hvor Wallmans normalt huserer. Dette blev udnyttet til fulde, da gæsterne kunne nyde godt af både sange, akrobatik og cirkusartister fra Wallmans ensemble. Marco og Victor stod selv som cirkusdirektører midt i manegen og ledte showet. Mellem opvisningerne fortalte de om skabelsesprocessen, de seneste produktnyheder og præsenterede deres kreative team.

De to grundlæggere har på ingen måde ligget på den lade side den seneste tid. De har både skabt brandets look book, en klippe- og farvekollektion med stepvise beskrivelser af otte modeller samt et nyt produktkatalog. Bogen, der faktisk er en indbundet bog i sort og guld, er tænkt til at inspirere både frisører og kunder. De 50 frisurer, der er repræsenteret i bogen, er skabt af Gold International Artistic Team, hvor Tom Skou og Josephine Le fra Danmark er med, i HeadBrands Studio i København.

Se også: En hel weekend med HeadBrands

Klipningen er inspireret af modellens ansigtsform, og de klare farver i pandehåret komplementerer frisuren og giver den et blødere udtryk.Klipningen er inspireret af modellens ansigtsform, og de klare farver i pandehåret komplementerer frisuren og giver den et blødere udtryk. I løbet af aftenen præsenterede Victor og Marco Golds seneste nyhed: Metamorphic Salon System med Healing Bond og Vitamin Miracle.I løbet af aftenen præsenterede Victor og Marco Golds seneste nyhed: Metamorphic Salon System med Healing Bond og Vitamin Miracle.

Mere end 800 frisører deltog, da Gold indbød til fest i Cirkusbygningen i København.Mere end 800 frisører deltog, da Gold indbød til fest i Cirkusbygningen i København.

Alle 800 frisører, der deltog ved eventet, fik et eksemplar af Golds allerførste look book med sig hjem.Alle 800 frisører, der deltog ved eventet, fik et eksemplar af Golds allerførste look book med sig hjem.Alle 800 frisører, der deltog ved eventet, fik et eksemplar af Golds allerførste look book med sig hjem.

Uendelig kreativitet
Professionelle hårfarver er den seneste tilskud i Golds sortiment. For at øge de kreative muligheder yderligere, afslørede de i løbet af aftenen sin seneste nyhed; Metamorphic Salon System med Healing Bond, der reparerer svovlbindingerne ved kemiske behandlinger og Vitamin Miracle, der styrker og giver næring til håret.

Ved aftenens store finale og hårshow, gik op mod 40 modeller på scenen i alt fra kommercielle stylinger og grafiske klip til storslåede avantgardekreationer. Farveskalaen var legesyg men sofistikeret. Modellerne viste stolt sine frisurer frem i violet blondt, intensivt rødt, chokoladebrunt og sort som natten. Der fandtes noget for enhver smag, og Gold viste, at deres kreativitet er uendelig. Victor og Marco mener det alvorligt, de satser helhjertet og har alt at vinde!

Tekst & foto: Camilla Svensson (Sascha Tejlmann red.)

Se flere billeder fra gallaaftenen i galleriet her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Nye lanceringer i IdHAIR Elements Xclusive serien

Nye lanceringer i IdHAIR Elements Xclusive serien

Yderligere fire produkter lanceres nu i IdHAIRS bæredygtige serie Elements Xclusive. Læs om produkterne her.
Cleansing Conditioner - Oil Reflection fra Wella

Cleansing Conditioner - Oil Reflection fra Wella

Wella Cleansing Conditioner er en rensende balsam med en skånsom formula, der nænsomt renser håret og efterlader det blødt, gennemfugtet og glansfuldt.
Duftlys og gaveæsker fra Maria Nila

Duftlys og gaveæsker fra Maria Nila

Den veganske hårplejeproducent Maria Nila fortsætter med at udvide sit sortiment ud over hårpleje og -styling. Maria Nila præsenterer duftlys og gaveæsker.
TIGI introducerer Copyright Care

TIGI introducerer Copyright Care

TIGI Copyright Care er en serie af nærende plejeprodukter skabt med fokus på behandlingsfasen af klip og farve og giver umiddelbare resultater. Læs mere her!

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Jorden rundt med Marcelklubben

Jorden rundt med Marcelklubben

Marcelklubbens traditionsrige Londonaften fik i år et nyt udtryk under navnet Marcel International Inspiration og flere af landets store navne var på scenen denne aften.
La Biosthetique x Nobi Talai til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique x Nobi Talai til Paris Fashion Week SS19

Under temaet "Urbane Nomader" skabte La Biosthetique de smukke hår- og makeuplooks til Nobi Talais show under Paris Fashion Week SS19.
L'Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

Der var trendy klip, farve og opsætninger på menuen, da L’Oréal Professionnel inviterede til seminarie med Toni & Guy på Tivoli Hotel i København.
Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' internationale TrendVision 2018 løb af stablen i Lissabon, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience.
La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

Det er ganske vist nogle uger siden, at Paris Fashion Week SS19 løb af stablen, men det betyder ikke, at vi stopper med at inspireres. La Biosthetique skabte hårlooket til Talbot Runhofs show.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Ari Koponen

Ari Koponen

Danmarks anerkendte frisør, Tom Skou, der er educator for HeadBrands, fortæller om et begivenhedsfuldt uddannelsesår for Headbrands i 2018.
Jesper og Wicki Buch

Jesper og Wicki Buch

Jesper og Wicki Buch driver sammen Buch i København og vil gøre det klart, at frisører ikke er en lavere kaste. "Vi skal være stolte af at være frisører".

Nyeste videoer se flere videoer

Naturlige og teksturerede bølger med ghd

Naturlige og teksturerede bølger med ghd

I denne video viser ghd, hvordan du får det såkaldte "I woke up like this"-look. Naturlige og teksturerede bølger for et cool og sexet look.
Long Hair Tutorial af Benjamin Martin -Bryllupsopsætning - tutorial

Long Hair Tutorial af Benjamin Martin -Bryllupsopsætning - tutorial

Talentfulde Benjamin Martin viser i denne tutorial tre forskellige festopsætninger, der passer godt til fest og bryllup. Se videoen her.
ghd "how to" - perfekte bølger med glattejern

ghd "how to" - perfekte bølger med glattejern

I denne video viser ghd, hvordan man laver det perfekte wavy hår med et glattejern.
Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre stereotyper

Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre stereotyper

Skønhedsbrandet Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre billedet af mandlighed med den nye kampagne Be Yourself More.
Lær at lave en paryk med Redken

Lær at lave en paryk med Redken

Redken viser her, hvordan man kan lave en paryk, der er perfekt til alle Halloween-festerne, der er lige rundt om hjørnet - kun fantasien sætter grænserne!