LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Going out with Contouring med Wella Professional

Med modeller dansede på scenen og julepynt, der havde sneget sig ind i studiet, inviterede Wella Professional endnu en gang til et fantastisk show en aften i slutningen af november. 50 frisører havde fundet vej og sad klar til at få en masse anvendelige tips med sig tilbage til deres saloner. 

Med modeller dansede på scenen og julepynt, der havde sneget sig ind i studiet, inviterede Wella Professional endnu en gang til et fantastisk show
Med modeller dansede på scenen og julepynt, der havde sneget sig ind i studiet, inviterede Wella Professional endnu en gang til et fantastisk show, denne gang med besøg fra ghd.

Contouring var aftenens helt store tema, og som noget nyt havde Wella inviteret ghd med i studiet. Aftenens trio bestod af Stine Høppner og Katrine Frederiksen fra Wellas Education Team og Mette Sandgaard, Creative Educator, fra ghd. Kombinationen var helt perfekt og de tre supplerede hinanden super godt og sørgede for at komme hele vejen rundt – der var både farve, klip og styling på programmet.

Contouring er en af de største trends inden for makeup-verdenen, men det er ikke kun med makeup, man kan skjule eller fremhæve ansigtstræk. Klip, farve og styling kan skabe sin helt egen magi og gøre underværker, når det tilpasses kundens ansigtsform og -træk. Stine og Katrine guidede frisørerne gennem contouring step by step og delte ud af deres viden på området med før-/efterbilleder og slideshows undervejs.

Se også: Optical Illusions by Wella Education Team

Going out with Contouring med Wella ProfessionalMed Stine Høppner og Katrine Frederiksen fra Wellas Education Team og Mette Sandgaard fra ghd var der dømt massere af Girl Power på scenen.

Stine fortalte om klipningens contouring og valg af teknik og form; ”Vi kan jo vælge både linje, graduering og etageklip, og så kan vi også vælge en rund, triangel eller firkantet form. Kombinationen, vi vælger, skaber det endelige look”. Hun fortalte os også om forskellen mellem kvindens og mandens optimale ansigtsform. ”Mænds optimale ansigtsform er meget mere firkantet. Her gælder det om at bevare hjørnerne og tilpasse klipningen disse. Det gør vi ikke så meget på kvinderne”, sagde Stine.

Going out with Contouring med Wella Professional

Going out with Contouring med Wella ProfessionalGoing out with Contouring med Wella Professional”Mænds optimale ansigtsform er meget mere firkantet. Her gælder det om at bevare hjørnerne og tilpasse klipningen disse. Det gør vi ikke så meget på kvinderne”, fortalte Stine.

På samme måde, kunne Katrine fortælle, hvordan valg af farve, tone og placering påvirker det endelige resultat – mørke toner indrammer og gør smallere, mens lyse toner åbner op for ansigtet. ”Tal med kunden om deres ansigtsform og forklar dem, hvorfor I gør, som I gør. Spørg dem også, hvordan de gerne vil se ud, når de forlader salonen i stedet for at spørge om, hvordan de gerne vil klippes”, var Katrines råd til frisørerne.

Se også: Wella Professional præsenterede Wella Trends AW17

Going out with Contouring med Wella ProfessionalGoing out with Contouring med Wella Professional

Mette sluttede sig til de andre og forklarede, hvordan styling også kan bruges som contouring. ”Tænk over, hvordan krøllers form, og hvilken vej de krøller, er med til at definere ansigtet”, fortalte hun. Mette havde selvfølgelig også taget crepejernet med, der er blevet meget in igen, og viste, hvordan man kan skabe fylde ved hjælp af crepe, og hvordan man laver et mere rough look på stylinger og opsætninger til alle julens fester.

Going out with Contouring med Wella ProfessionalMette fra ghd havde selvfølgelig taget deres nye crepejern, Contour Crimper, med og viste hvordan crepe kan anvendes til at lave flotte opsætninger.

Sammen kunne de tre kvinder vise den ene flotte frisure efter den anden, og der manglede bestemt ikke noget! Som en lille teaser kunne teamet fortælle om nyheden Color Lock fra Nioxin, der anvendes i salonen mod knækkede hår i forbindelse med en farvning.

Going out with Contouring med Wella Professional

Tilbage i slutningen af 2016 opkøbte Coty Inc. ghd, hvorfor Wella og ghd nu er under samme tag. Det var derfor oplagt at lave going out with contouring seminaret i et samarbejdet. ”Vi er to virksomheder, der komplementerer hinanden rigtig godt, og ved at lave dette seminar kan vi støtte hinanden og kombinere vores individuelle styrker, så det hele går op i en højere enhed for frisørerne”, fortæller Lene Sørensen, Education Manager, og hun lover også, at der kommer flere af den slags show i fremtiden.

Tekst: Sascha Tejlmann
Fotograf: Peter Bondo Gravesen

Du kan se mange flere billeder af de flotte frisurer i galleriet nedenfor!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Balm beskytter, blødgør og glatter skægget. Produktet fås kun hos Brands4Hair - læs om det her.
HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsens serie af krøllejern opdateres nu med nye ergonomiske håndtag med digital touch teknologi til justering af temperaturen. Læs om det her.
Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Lernberger Stafsing har udviklet en håndpoleret kvalitetshårbørste med den perfekte balance mellem naturlige hår og lange nylon-børstehår. Se dem her.
Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Wash er det lavskummende og rensende shampoo til skæg for ægte mænd. Læs om produktet her.
Vogue de Trinity Contraste farver – kun hos Brands4hair

Vogue de Trinity Contraste farver – kun hos Brands4hair

Den unikke formulering giver et løft og farver allerede farvet hår op til 4 toner i et og samme trin. Læs om Vodue de Trinity Contraste farver her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.
Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

For at byde foråret velkommen på bedste vis, begav Hair Magazine sig til Bologna for at opleve dét, der efter 50 år eksistens har vokset sig til et af verdens største arrangement i den professionelle skønhedsbranche.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.
Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

I år var Sverige værtsland, og bestyrelsen arrangerede en weekend, der virkelig indeholdt alt og lidt til. Læs mere og se billederne her.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Hans Henrik Juhl

Hans Henrik Juhl

Hans Henrik Juhl vil ikke være som de andre frisører. Han har sin egen mobile frisørsalon og har været en del af de allerstørste shows. Læs Hair Magazines interview her.
Jesper Buch

Jesper Buch

Jesper Buch er Schwarzkopf Professionals nye nationale ambassadør. ”De kan skabe produkter af høj kvalitet, jeg kan tilføre passionen og kærligheden”, siger Jesper Buch.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.
De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.