LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

For at byde foråret velkommen på bedste vis, begav en del af Hair Magazine-redaktionen sig til Bologna for at opleve dét, der efter 50 år eksistens har vokset sig til et af verdens største arrangement i den professionelle skønhedsbranche. End ikke i vores vildeste fantasi havde vi forestillet os, hvor stort det faktisk var! 

I år kom næsten 300.000 forventningsfulde besøgende fra alle dele af verden til messen i Bologna.I år kom næsten 300.000 forventningsfulde besøgende fra alle dele af verden til messen i Bologna.

I Bolognas gigantiske messeområde, BolognaFiere, arrangeres hvert år en af verdens største messer for den professionelle skønhedsbranche, Cosmoprof Worldwide Bologna. I år kom næsten 300.000 forventningsfulde besøgende fra alle dele af verden. Cirka 20 store messehaller var fyldt til randen med alt, der hører til skønhedsindustriens forskellige områder; parfume og kosmetik, naturlige skønhedsprodukter, indpakning, produktmaskineri, råmateriale, skønhed og spa, hår og negle. I timevis kunne man vandre rundt blandt produkter i lange rækker og se stande pyntet med alt fra rindende vand, planter og varer til videresalg til billige priser. Cosmoprof er virkelig som en hel verden af skønhed!

Hair Magazine hilste på i Grazette of Swedens stand, hvor Linda Beronius og Joakim Arnberg glædeligt viste deres nye farvekollektion frem.Hair Magazine hilste på i Grazette of Swedens stand, hvor Linda Beronius og Joakim Arnberg glædeligt viste deres nye farvekollektion frem.

CEO for SIM Sensitive, Tatu Viherma, og Instagramkendissen Rebecca Taylor viste stolt deres nye farveserie frem, der blev lanceret denne weekend.CEO for SIM Sensitive, Tatu Viherma, og Instagramkendissen Rebecca Taylor viste stolt deres nye farveserie frem, der blev lanceret denne weekend.

I Davines' stand kunne man lugte, se og teste.I Davines' stand kunne man lugte, se og teste.

Reverb Brands var til stede for at finde nye leverandører.Reverb Brands var til stede for at finde nye leverandører.
BaBylissPRO viste styling ved sin stand.BaBylissPRO viste styling ved sin stand.

En hub for branchen
På Cosmoprof mødes leverandører fra alle verdens hjørner for at networke, finde nye partnere, møde branchekollegaer, tillære sig viden om nye innovationer og opdage nye forretningsmuligheder. Omkring 2.700 udstillere fra op mod 70 forskellige lande dukkede i år op for at fremvise sine bidrag til branchen. De to første messedage - af i alt fire - var dedikeret til leverandører, mens de sidste to blev fyldt med tusindevis af frisører og andre videreforhandlere. En rigtig fest for alle, rent ud sagt.

På messen kunne man følge med i de seneste begivenheder i branchen; forskning, innovationer, trends og produktudvikling.På messen kunne man følge med i de seneste begivenheder i branchen; forskning, innovationer, trends og produktudvikling.

Bologna, også kaldet ”La Rossa” på grund af alle sine røde tage, var endnu engang vært for Cosmoprof.Bologna, også kaldet ”La Rossa” på grund af alle sine røde tage, var endnu engang vært for Cosmoprof.Bologna, også kaldet ”La Rossa” på grund af alle sine røde tage, var endnu engang vært for Cosmoprof.

Mere end bare produkter
Udover at vandre rundt blandt de mange stande, kunne man som besøgende på messen også tillære sig viden om virksomhederne, blive opdateret på den seneste forskning og de nyeste innovationer samt få styr på de seneste trends.

Under temaet CosmoTalks fik man chancen for at lære om kommunikationsstrategier, digitale innovationer, nye opfindelser og høre om nye trends i branchen. CosmoprofTrends bød på trendspotting, Hair Ring bød på klipning og styling af unge italienske frisørtalenter og On Hair viste shows med velkendte navne i branchen. Blandt andre Schwarzkopf Professional og Wella Professionals inviterede til farverige hårshows, hvor sidstnævnte bød på både sang, dans og show. For anden gang var Cosmoprof også vært for The International Barbers Gathering, hvor barberer fra forskellige steder i verden viste sine skægkundskaber på United Barbers Show.

Schwarzkopf Professional viste sin nye Essential Looks-kollektion REinventing Hair.Schwarzkopf Professional viste sin nye Essential Looks-kollektion REinventing Hair.

James Parrucchieri bød på et farverigt show under navnet “Ethnic Color”.James Parrucchieri bød på et farverigt show under navnet “Ethnic Color”.

Som en hyldest til kvinder, viste Federico Fashion Style stort hår, glitter og glamour i sit show #Looking For My Beauty.Som en hyldest til kvinder, viste Federico Fashion Style stort hår, glitter og glamour i sit show #Looking For My Beauty.

Der var intet skønhedsrelateret, der manglede under messen i Bologna, og vi kan med sikkerhed sige, at vi ikke var de eneste, der rejste trætte og glade hjem med nye kundskaber om trends, kendskab til nye leverandører og ømme fødder. Omfattende, skønhedsrelateret og trendy er ord, der sammenfatter Cosmoprof 2018.

Tekst: Alexandra Malmborg (Sascha Tejlmann red.)
Foto: Alexandra Malmborg & Ida Holmström

Se flere billeder i galleriet:Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Elements Xclusive - Bæredygtig nyhed fra IdHAIR

Elements Xclusive - Bæredygtig nyhed fra IdHAIR

Med inspiration fra de danske kyster har IdHAIR skabt et nordisk design med fokus på genbrugsplast fyldt med kvalitet og forkælelse til håret.
Nyt fra Admind - Arkiver dine bilag i din Admind løsning

Nyt fra Admind - Arkiver dine bilag i din Admind løsning

Hvis du er træt af at skulle gemme bilag i ringbind, så kan du nu arkivere dem direkte i din Admind løsning. Læs mere om det her.
Nye GOODBYE YELLOW fra Schwarzkopf Professional

Nye GOODBYE YELLOW fra Schwarzkopf Professional

GOODBYE YELLOW modvirker gullige toner i håret og indeholder hverken SLS/SLES-sulfater. Læs mere om produktet her.
Nyheder fra ingredien!

Nyheder fra ingredien!

Hair Team Company lancerer nu to nyheder fra ingredien; ingrediBlond og Activator til alle afblegningsformål. Produkterne indeholder vigtige proteiner.
Pigmenteret OSIS+ Dry Shampoo - Nyhed fra Schwarzkopf Professional

Pigmenteret OSIS+ Dry Shampoo - Nyhed fra Schwarzkopf Professional

Nyhed fra Schwarzkopf Professional - Nye pigmenterede tørshampoo fra OSIS+ i tre forskellige nuancer. Læs mere om nyheden her!

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Anne-Sophie Villumsen

Anne-Sophie Villumsen

”Årets Frisør-titlen ser jeg som branchens blåstempling af sunde grønne produkter og bæredygtighed”. Det siger Anne-Sophie Villumsen fra Zenz. Læs hele artiklen med Anne-Sophie her.
Sascha Hirtsgaard

Sascha Hirtsgaard

Læs om Sascha Hirtsgaard, der holder meget af den energi, der ligger i at arbejde med de unge i Young Intercoiffure, som hun startede op for 14 år siden.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!