LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

For at byde foråret velkommen på bedste vis, begav en del af Hair Magazine-redaktionen sig til Bologna for at opleve dét, der efter 50 år eksistens har vokset sig til et af verdens største arrangement i den professionelle skønhedsbranche. End ikke i vores vildeste fantasi havde vi forestillet os, hvor stort det faktisk var! 

I år kom næsten 300.000 forventningsfulde besøgende fra alle dele af verden til messen i Bologna.I år kom næsten 300.000 forventningsfulde besøgende fra alle dele af verden til messen i Bologna.

I Bolognas gigantiske messeområde, BolognaFiere, arrangeres hvert år en af verdens største messer for den professionelle skønhedsbranche, Cosmoprof Worldwide Bologna. I år kom næsten 300.000 forventningsfulde besøgende fra alle dele af verden. Cirka 20 store messehaller var fyldt til randen med alt, der hører til skønhedsindustriens forskellige områder; parfume og kosmetik, naturlige skønhedsprodukter, indpakning, produktmaskineri, råmateriale, skønhed og spa, hår og negle. I timevis kunne man vandre rundt blandt produkter i lange rækker og se stande pyntet med alt fra rindende vand, planter og varer til videresalg til billige priser. Cosmoprof er virkelig som en hel verden af skønhed!

Hair Magazine hilste på i Grazette of Swedens stand, hvor Linda Beronius og Joakim Arnberg glædeligt viste deres nye farvekollektion frem.Hair Magazine hilste på i Grazette of Swedens stand, hvor Linda Beronius og Joakim Arnberg glædeligt viste deres nye farvekollektion frem.

CEO for SIM Sensitive, Tatu Viherma, og Instagramkendissen Rebecca Taylor viste stolt deres nye farveserie frem, der blev lanceret denne weekend.CEO for SIM Sensitive, Tatu Viherma, og Instagramkendissen Rebecca Taylor viste stolt deres nye farveserie frem, der blev lanceret denne weekend.

I Davines' stand kunne man lugte, se og teste.I Davines' stand kunne man lugte, se og teste.

Reverb Brands var til stede for at finde nye leverandører.Reverb Brands var til stede for at finde nye leverandører.
BaBylissPRO viste styling ved sin stand.BaBylissPRO viste styling ved sin stand.

En hub for branchen
På Cosmoprof mødes leverandører fra alle verdens hjørner for at networke, finde nye partnere, møde branchekollegaer, tillære sig viden om nye innovationer og opdage nye forretningsmuligheder. Omkring 2.700 udstillere fra op mod 70 forskellige lande dukkede i år op for at fremvise sine bidrag til branchen. De to første messedage - af i alt fire - var dedikeret til leverandører, mens de sidste to blev fyldt med tusindevis af frisører og andre videreforhandlere. En rigtig fest for alle, rent ud sagt.

På messen kunne man følge med i de seneste begivenheder i branchen; forskning, innovationer, trends og produktudvikling.På messen kunne man følge med i de seneste begivenheder i branchen; forskning, innovationer, trends og produktudvikling.

Bologna, også kaldet ”La Rossa” på grund af alle sine røde tage, var endnu engang vært for Cosmoprof.Bologna, også kaldet ”La Rossa” på grund af alle sine røde tage, var endnu engang vært for Cosmoprof.Bologna, også kaldet ”La Rossa” på grund af alle sine røde tage, var endnu engang vært for Cosmoprof.

Mere end bare produkter
Udover at vandre rundt blandt de mange stande, kunne man som besøgende på messen også tillære sig viden om virksomhederne, blive opdateret på den seneste forskning og de nyeste innovationer samt få styr på de seneste trends.

Under temaet CosmoTalks fik man chancen for at lære om kommunikationsstrategier, digitale innovationer, nye opfindelser og høre om nye trends i branchen. CosmoprofTrends bød på trendspotting, Hair Ring bød på klipning og styling af unge italienske frisørtalenter og On Hair viste shows med velkendte navne i branchen. Blandt andre Schwarzkopf Professional og Wella Professionals inviterede til farverige hårshows, hvor sidstnævnte bød på både sang, dans og show. For anden gang var Cosmoprof også vært for The International Barbers Gathering, hvor barberer fra forskellige steder i verden viste sine skægkundskaber på United Barbers Show.

Schwarzkopf Professional viste sin nye Essential Looks-kollektion REinventing Hair.Schwarzkopf Professional viste sin nye Essential Looks-kollektion REinventing Hair.

James Parrucchieri bød på et farverigt show under navnet “Ethnic Color”.James Parrucchieri bød på et farverigt show under navnet “Ethnic Color”.

Som en hyldest til kvinder, viste Federico Fashion Style stort hår, glitter og glamour i sit show #Looking For My Beauty.Som en hyldest til kvinder, viste Federico Fashion Style stort hår, glitter og glamour i sit show #Looking For My Beauty.

Der var intet skønhedsrelateret, der manglede under messen i Bologna, og vi kan med sikkerhed sige, at vi ikke var de eneste, der rejste trætte og glade hjem med nye kundskaber om trends, kendskab til nye leverandører og ømme fødder. Omfattende, skønhedsrelateret og trendy er ord, der sammenfatter Cosmoprof 2018.

Tekst: Alexandra Malmborg (Sascha Tejlmann red.)
Foto: Alexandra Malmborg & Ida Holmström

Se flere billeder i galleriet:



Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Balm beskytter, blødgør og glatter skægget. Produktet fås kun hos Brands4Hair - læs om det her.
HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsens serie af krøllejern opdateres nu med nye ergonomiske håndtag med digital touch teknologi til justering af temperaturen. Læs om det her.
Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Lernberger Stafsing har udviklet en håndpoleret kvalitetshårbørste med den perfekte balance mellem naturlige hår og lange nylon-børstehår. Se dem her.
Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Wash er det lavskummende og rensende shampoo til skæg for ægte mænd. Læs om produktet her.
Vogue de Trinity Contraste farver – kun hos Brands4hair

Vogue de Trinity Contraste farver – kun hos Brands4hair

Den unikke formulering giver et løft og farver allerede farvet hår op til 4 toner i et og samme trin. Læs om Vodue de Trinity Contraste farver her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.
Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

For at byde foråret velkommen på bedste vis, begav Hair Magazine sig til Bologna for at opleve dét, der efter 50 år eksistens har vokset sig til et af verdens største arrangement i den professionelle skønhedsbranche.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.
Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

I år var Sverige værtsland, og bestyrelsen arrangerede en weekend, der virkelig indeholdt alt og lidt til. Læs mere og se billederne her.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Kenny Aleksandr

Kenny Aleksandr

Kenny Aleksandr er blevet udråbt til at være den nye Søren Hedegaard eller Dennis Knudsen, men han vil bare gerne være sig selv!
Anthony Mascolo

Anthony Mascolo

Anthony Mascolo var forleden i København for at give sit bud på tidens tendenser. Hair Magazine havde en god snak med den dygtige frisør.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.
De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.