LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Stilsikkert og bæredygtigt i Paris med L’Oréal Professionnel

Trendige Les Bains i Paris var fyldt med presse og influencers fra hele verden, da L'Oréal Professionnel lancerede to naturlige nyheder, der kommer til foråret. Hair Magazine var også tilstede.Trendy Les Bains i Paris var fyldt med presse og influencers fra hele verden, da L'Oréal Professionnel lancerede to naturlige nyheder, der kommer til foråret. Hair Magazine var også tilstede.

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L'Oréal Professionnel indbød til presseevent på den trendy klub Les Bains i Paris. Alexa Chung og Crista Cober er L'Oréal Professionnels internationale talspersoner 2018 og var aftenens værtinder. De indbød til fest, samtidigt med at der blev talt om bæredygtighed og naturlige ingredienser både til højre og venstre.

L'Oréal blev anerkendt som verdensførende inden for bæredygtighed ved CDP Europe Awards i Bruxelles 2017 gennem sit arbejde med programmet Sharing Beauty With All. Som et led i det arbejde, der gennemsyrer hele organisationen, blev to nye produktserier fra L'Oréal Professionnel lanceret i løbet af aftenen.

Se også: L'Oréal Professionnel og Toni & Guy inviterede til ’London Fashion Week’ på Tivoli Hotel

Stilikonet Alexa Chung, "den mest parisiske london'er nogensinde", og modellen Crista Cober er internationale talspersoner for L'Oréal Professional 2018 og var aftenens æresgæster og værter.Stilikonet Alexa Chung, "den mest parisiske london'er nogensinde", og modellen Crista Cober er internationale talspersoner for L'Oréal Professional 2018 og var aftenens æresgæster og værter.Stilikonet Alexa Chung, "den mest parisiske london'er nogensinde", og modellen Crista Cober er internationale talspersoner for L'Oréal Professional 2018 og var aftenens æresgæster og værtinder. 

Botanéa og Source Essentielle
Den 100% plantebaserede professionelle hårfarve Botanéa og hårplejeserien Source Essentielle med op til 100% plantebaserede ingredienser vakte stor opmærksom blandt pressen på grund af deres smarte løsninger med bæredygtighed i fokus. Programmet Sharing Beauty With All handler om at øge bæredygtighed i alle aspekter af L'Oréals produktion. Og det betyder ikke kun at satse på naturlige råvarer.

"Da vi skabte Botanéa, stod vi overfor to udfordringer", fortæller Eric Bone, International Director Sustainable Innovation. Den første var at sørge for at skabe en naturlig hårfarve, der præsterer og betyder noget for vores professionelle varemærke. Den anden udfordring var at skabe en distributionskæde med bæredygtig kvalitet i alle led. At have en bæredygtig udvikling betyder, at vi må sikre, at vores produktion kommer samfundet til gode, der hvor vi har vores virksomhed - hvilket i dette tilfælde er Indien.

Laurent Gilbert, Sustainable Innovation Director, tilføjer: "Vi arbejder sammen med lokale organisationer for på den måde at sørge for, at vores produktion hjælper til på den socioøkonomiske udvikling og skaber en holdbar produktion, der øger producenternes levestandard".

Læs mere om Sharing Beauty With All her.

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent på den trendige klub Les Bains i Paris.

Henna, indigo og cassia
Botanéa er en naturlig hårfarve, der består af tre hovedingredienser; henna, indigo og cassia. Da det er et produkt, der består af naturlige ingredienser, opfører den sig ikke på præcis samme måde som traditionelle hårfarver. Appliceringsteknikken, virkningstiden og slutresultatet er anderledes og varierer afhængigt af udgangspunktet.

"Første gang, man anvender farver, er det meget anderledes både for frisøren og for kunder", siger Eric. "Det dufter på en anden måde, og desuden er det en grøn masse, der pensles på håret. Den endelige farve kan desuden vise sig efter et par timer eller én dag efter behandlingen, og derfor er det vigtigt at forklare processen for kunderne og forsikre dem om, at slutresultatet kommer til at blive godt".

Produkterne lanceres i maj 2018 og kommer med et pædagogisk uddannelsesmateriale. Det bliver spændende at se, hvordan de nye serier modtages af alle frisører og kunder i Norden. De to modeller Cathrine Schiesser og Nathalie Charade var i hvert fald meget tilfredse med sine 100% naturlige hårfarver.

Hårplejeserien Source Essentielle, med op til 100 % plantebaserede ingredienser, kommer i firkantet genbrugsmateriale, som kunderne kan tage med og fylde i salonen.Hårplejeserien Source Essentielle, med op til 100 % plantebaserede ingredienser, kommer i firkantet genbrugsmateriale, som kunderne kan tage med og fylde i salonen.Hårplejeserien Source Essentielle, med op til 100 % plantebaserede ingredienser, kommer i firkantet genbrugsmateriale, som kunderne kan tage med og fylde i salonen.

Laurent Gilbert, Sustainable Innovation Director, ogEric Bone, International Director Sustainable Innovation for L'Oréal Professionnel.Laurent Gilbert, Sustainable Innovation Director, ogEric Bone, International Director Sustainable Innovation for L'Oréal Professionnel.

Modellerne Catherine Schiesser og Nathalie Charade var glade for sine 100 % naturlige hårfarver fra den nye farveserie Botanéa.Modellerne Catherine Schiesser og Nathalie Charade var glade for sine 100 % naturlige hårfarver fra den nye farveserie Botanéa.


Læs også: #Colorfulhair make-overs med L’Oréal Professionnel

Virksomhedens visitkort

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Ny startpakke til salonen fra Pickedout Concept

Ny startpakke til salonen fra Pickedout Concept

Produkterne indgår i den aktuelle startpakke fra Pickedout Concept. Startpakken og sortimentet varierer efter sæson og efterspørgsel.
ghd introducerer styleren ghd gold

ghd introducerer styleren ghd gold

Nu introducerer ghd den nye ghd gold professional styler efterlader håret glattere, blødere og sundere.
Iles Formula Spa Collection Box fra One Black Car

Iles Formula Spa Collection Box fra One Black Car

Æsken indeholder et nyt luksuriøst udvalg af hårprodukter fra IF, der er sammensat med henblik på at tilføje næring, styrke og reparation til alle hårtyper.
Børster fra Hercules Sägemann

Børster fra Hercules Sägemann

En serie med omsorgsfulde og skånsomme børster fra Hercules Sägemann lavet af materialer i høj kvalitet.
Philip B Luxe Wax hos One Black Car

Philip B Luxe Wax hos One Black Car

Giv din styling hold, glans og form - med Luxe Wax opnår du et ultraholdbart resultat! Produktet er i øvrigt parabenefrit, sulfatfrit og glutenfrit.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Copenhagen Fashion Week var teamet op med Paul Mitchell, der stod for at lave naturligt og moderigtigt hår til tre shows på New Talent Scenen.
Fest og farver med Guy Tang i København

Fest og farver med Guy Tang i København

Den populære farvekonge, Guy Tang, var fløjet ind fra Los Angeles for at fortælle om sin nye farveserie, #Mydentity. Læs om showet her.
Foråret blev skudt i gang med Wella Trends SS18

Foråret blev skudt i gang med Wella Trends SS18

117 frisører havde fundet vej til Wella-studiet i starten af februar til inspirerende show, hvor forårets og sommerens trends stod på programmet.
Wella lancerede nye System Professional i smukke omgivelser

Wella lancerede nye System Professional i smukke omgivelser

Det kolde og triste vintervejr var skiftet ud med tropisk Balesisk stemning, da Wella Professionals inviterede til et eksklusivt event i smukke omgivelser.
Sebastian Professional - Designers Remix AW18

Sebastian Professional - Designers Remix AW18

Hair Magazine var med da Sebastian Professional stylede hår til Designers Remixs AW18 show under Copenhagen Fashion Week 2018 i sidste uge.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Stephen Mackinder

Stephen Mackinder

En af Vidal Sassoons nærmeste medarbejdere gennem en årrække - Stephen Mackinder – åbner salon i København med ualmindelig klipning og kurser for frisører.
Hans Henrik Juhl

Hans Henrik Juhl

Hans Henrik Juhl vil ikke være som de andre frisører. Han har sin egen mobile frisørsalon og har været en del af de allerstørste shows. Læs Hair Magazines interview her.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.
Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Her får du styr på, hvordan du ordner den mere ekstreme volume. Lær hvordan du skaber volume, som holder længe, til dine kunder som vil gøre et stort indtryk.