LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Marcelklubbens London aften i Tivoli

Først blev man overrasket, så blev man solgt!

Med dykkerudstyr, aquarium, hajer, flotte fisk, parpelotter, nøgne glimmermodeller og rullestol havde Marcelklubben gjort alt, hvad de kunne for at give de cirka 100 deltagere en uforglemmelig aften. Elementer, som disse er ikke ligefrem, hvad man forbinder med frisørshows, og har måske heller aldrig  været brugt i den forbindelse før. Dog virkede sammenhængen mellem denne scene, frisørernes stylings tips og looks helt gennemført. Koblingen skulle findes i trenden om en mere flippet, vovet og tilfældig stil. 

Marcelklubbens London aften i TivoliHårstyling i vand er et sjældent syn, men publikum var højst begejstret og underholdt.

Mange frisører har været i London i forbindelse med Salon International i efteråret, heriblandt var Marcelklubben, som uden tvivl havde fået noget helt unikt ud af deres oplevelse og nye indtryk. Det vidnede deres London aften i Tivolis koncertsal om, som Morten Kushi og Claus Rasmussen fra frisør C stod bag. Her blev man præsenteret for den ene overraskelse efter den anden, og der var ikke et øjebliks kedsomhed i salen! 

Marcelklubbens London aften i Tivoli
Aftens værter Morten Kushi og Claus Rasmussen var også meget rosende over for Salon International og påpegede at niveauet var betydeligt hævet i forhold til tidligere år.

Marcelklubben var blevet inspireret af den højere hyppighed af originale typer, der findes i London, og som ind imellem også dukker op i gadebilledet på Vesterbro. De looks, der blev skabt gennem aftenen trak på moden fra 90’erne mikset med 70’erne og nutiden. Eksempelvis blev hockeyfrisurens comeback præsenteret, som både en model og en af frisører bar i en nyere version. Hertil nævnte frisørerne, at de havde bemærket en tendens hos det yngre kvindelige segment, som vil have et punket look.

Hockeyfrisuren er tilbage
Hockeyfrisuren er tilbage, det kunne både ses på model og frisør.

blød undercut og løs klipning
Johnny Poulsen en gammel kending af Marcelklubben var også på scenen. Han lod sig inspirere af akvariet, og klippede et blødt undercut og skabte en løst, rodet frisure.

Korthårsfrisure færdigt lookHer ses det færdige resultat. Elumena farven skabte et glansfuldt blå lookElumena farve blev også brugt denne aften, og gav her en glansfuld, betagende blå farve.

Der blev desuden vist flere frisurer med crepe og der var bred enighed om, at det har fået sin renæssance. ”Crepejernet er kommet tilbage for at blive! Det er et rigtig godt bud på at lave et sjovt, hurtigt hår. De unge mennesker er jo i dag super dygtige selv, på grund af deres tilstedeværelse på Youtube. Det de ser her, kan vi også lave i salonerne, og her er det vigtig, at vi går med på deres leg og fortæller, at vi også kan lave den slags hår” siger Tina Kongsted. 

Crepe er kommet for at bliveBegge modeller, der var iført bodypaint havde fået crepet lokkerne, og var et festligt indslag.

Som sidste del af showet kom Marcelklubs prospect Tanja Nøddegaard Lauridsen på scenen, som skal stille op til optagelsesprøve i januar næste år. Hun kommer oprindeligt fra Jylland, men har været hos Wella og er i dag hos Saco Hair i Fiolstræde. ”Hun kan noget helt særligt, ingen andre kan” lød det fra holdet af erfarne frisører på scenen. Hendes eget gode råd til de fremmødte var ikke, at være bange for at pushe ideer til kunderne og derved hjælpe dem til at turde være mere modige og vovede. 

Lyserød toning, knold og krøllede fimrehår
Dette var det ene af Tanjas look, lavet i et typisk scandinavisk hår.
Kobber farve, defuse krøller og gradueringPå hendes anden model havde hun lavet defuse krøller og brugt kobber farve.

I backstage var der en fornøjelig stemning op til showets start.

BackstagePå billede ses Jasmin og Irma, der også stylede modeller på scenen.

Jasmin Lynge og Irma Barnholdt er i dag ikke en del af Marcelklubben, men bliver det forhåbentlig i fremtiden, lød det fra Claus Rasmussen.

Tekst: Julie Johansen
Fotograf: Anders Bøggild

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Balm beskytter, blødgør og glatter skægget. Produktet fås kun hos Brands4Hair - læs om det her.
HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsens serie af krøllejern opdateres nu med nye ergonomiske håndtag med digital touch teknologi til justering af temperaturen. Læs om det her.
Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Lernberger Stafsing har udviklet en håndpoleret kvalitetshårbørste med den perfekte balance mellem naturlige hår og lange nylon-børstehår. Se dem her.
Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Wash er det lavskummende og rensende shampoo til skæg for ægte mænd. Læs om produktet her.
Vogue de Trinity Contraste farver – kun hos Brands4hair

Vogue de Trinity Contraste farver – kun hos Brands4hair

Den unikke formulering giver et løft og farver allerede farvet hår op til 4 toner i et og samme trin. Læs om Vodue de Trinity Contraste farver her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.
Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

For at byde foråret velkommen på bedste vis, begav Hair Magazine sig til Bologna for at opleve dét, der efter 50 år eksistens har vokset sig til et af verdens største arrangement i den professionelle skønhedsbranche.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.
Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

I år var Sverige værtsland, og bestyrelsen arrangerede en weekend, der virkelig indeholdt alt og lidt til. Læs mere og se billederne her.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Hasse Kliem

Hasse Kliem

Hair Magazine er gået tæt på Hasse Kliem, der driver salonen Moreteasir. For Hasse er frisørfaget en passion, og han er stadig fascineret af faget.
Palle Freese

Palle Freese

Palle Freese vidste, at han ville være frisør allerede i 9. klasse. Den landskendte frisør fra Kolding er en målrettet mand, fyldt med både succes og gode idéer.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.
De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.