LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Ved ankomst blev man mødt af de mest fantastiske, farverige kjoler, fine jakkesæt og et spændt publikum. Dette år var 12. år i træk, at DBA blev afholdt, og i år var der mere end 30 kategorier, der skulle uddeles priser i.

Hella Joof og Rasmus Bjerg var værter til prisuddelingsshowet og sørgede i særdeleshed for en underholdende aften. De levererede som altid en masse humoristiske indslag og kække vittigheder, hvilket førte til masser af latter og smil blandt publikum, som var i højt humør.

Danish Beauty Award 2018Før showet og i pausen minglede publikum, som bestod af producenterne bag de nominerede, kendisser, professionelle branchefolk, dommere, influenter og presse med hinanden ved bordene.

Respekterede konkurrenter
I år bestod dommerpanelet af 13 professionelle profiler fra skønheds-, frisør- og kommunikationsbranchen, som skulle være med til at udvælge vindere i de i alt 31 kategorier. Alle dommere gør sig inden for et særligt kompetenceområde og bedømmer hvert enkelt produkt individuelt, før de mødes for at nå til enighed om vinderne.

Mange respekterede, genkendelige mærker samt produkter var at finde i kategorierne, men også nye brands i rivende udvikling var blevet nomineret. Heriblandt Løwén, der vandt ”Årets Care & Protect”-pris. Der var uden tvivl hård konkurrence, og det har helt sikkert ikke været nemt for dommerpanelet.

Se også: De nominerede til Danish Beauty Award 2018

Danish Beauty Award 2018Der var mange glade og stolte vindere, som blev hyldet for deres produkter og passion for altid at ville udvikle noget bedre.

Vindere af Danish Beauty Award 2018
Vinderne var blandt andre Philip B med produktet Weightless Conditioning Water i kategorien ”Årets Hårplejeprodukt – Professionel” og Vichy med produktet Deros Micro Peel Anti-skæl Shampoo i samme kategori blot for detail. Ligeledes vandt KMS med produktet AddVolume Liquid Dust ”Årets Hårstyling – Professionel”-pris, mens Björn Axén med produktet Dry Shampoo Soft Touch vandt i samme kategori for detail. Til prisen "Årets Beauty Accessory" var forskellige produkttyper til hud og hår nominerede. Her løb ghd Scandinavias produkt ghd contour med sejren. Vi ønsker alle mærkerne et stort tillykke med deres priser og værdsætter deres passionerede arbejde med hårprodukter.

Danish Beauty Award 2018Anna Møller repræsenterede KMS og holdt en flot takketale, da deres produkt vandt prisen for ”Årets Hårstyling – Professionel”.

Danish Beauty Award 2018På billede ses blandt andre Søren Hedegaard og Christian Arhøj Mikkelsen fra Philip B, hvis produkt vandt ”Årets Hårplejeprodukt – Professionel” samt en af aftenens dommere Elham Kavousi.

Musik, latter og glæde
Selvom mange sad spændte og håbefulde under prisuddelingerne, var der utvivlsomt plads til at hygge sig og nyde hinandens selskab. Der blev serveret lækker middag, mens de skønne værter underholdt, og blandt andet Skinz samt Irish Gold optrådte live.

Danish Beauty Award 2018Irish Gold var det perfekte indslag til Danish Beauty Award med sit store, smukke, mørke, krøllede hår. Opmærksomheden var rettet mod scenen, mens hun sang og fik alle med på et festligt beat.

Se alle de nominerede og vinderne her.

Tekst: Dina Boysen
Foto: Dina Boysen & Julie Johansen

Se flere billeder fra showet i galleriet her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Weightless Conditioning Water fra Philip B hos Oneblackcar

Weightless Conditioning Water fra Philip B hos Oneblackcar

Den lette conditioning mist giver hårstrået livgivende fugt, genetablerer elasticitet og blødhed, mens håret efterlades med sund shine. Læs om det her.
Tailor’s Hair & Body Wash kun hos Brands4hair

Tailor’s Hair & Body Wash kun hos Brands4hair

TAILOR’S Hair & Body Wash er den eksklusive fugtpleje til mænd. Læs om produktet her.
Fudge Clean Blonde Violet Xpander Foam

Fudge Clean Blonde Violet Xpander Foam

Clean Blonde Violet Xpander Foam er en let mousse med violet pigment, som absorberes hurtigt uden at føles klæbrig. Produktet fås hos HeadBrand - læs om det her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.
Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

For at byde foråret velkommen på bedste vis, begav Hair Magazine sig til Bologna for at opleve dét, der efter 50 år eksistens har vokset sig til et af verdens største arrangement i den professionelle skønhedsbranche.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Dorte Holk

Dorte Holk

Midt i et stille villakvarter i Kolding har Dorte Holk sin frisørsalon: Holk Intercoiffure. Hun ordner ikke kun håret på kvarterets damer. Hun har hele verden som sin arbejdsplads.
Per Knudsen

Per Knudsen

Kunne du tænke dig at vide mere om Per Knudsen? Læs artiklen og få svar på eksempelvis hvor han arbejder og har været i lære, hvor han henter inspiration, hvad hans bedste oplevelse er som frisør og meget mere.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Inspiration til brudefrisurer

Inspiration til brudefrisurer

Bryllupsæsonen er gået i gang! Der findes adskillige muligheder til brudefrisuren og ønsker fra bruden kan strække vidt. Se inspirationsvideoen her!
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Følg med i videoen, hvor Sofia Geideby viser, hvordan du laver en enkel, fin og sommerlig frisurer med fletninger.
Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.
De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.