LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Messen blev afholdt for 18. år i træk, og i løbet af to dage samledes mere end 37.000 personer fra 42 lande for at tage del i de seneste trends og produkter fra mange af branchens førende aktører.

Også Hair Magazine var afsted og havde en stand med nordisk tema, hvor alle de internationale besøgende blandt andet fik en forsmag på ”hygge”, mens de nordiske frisører nok følte sig lidt mere hjemme.

Kevin Murphys kollektion Art School byder på en afslappet og bohemisk følelse, hvor farver og form er tilpasset den enkelte. Kevin Murphys kollektion Art School byder på en afslappet og bohemisk følelse, hvor farver og form er tilpasset den enkelte.

Individuelt og innovativt
Den australske hårguru Kevin Murphy var et af weekendens højdepunkter på den store scene, hvor man viste sin seneste Color.Me-kollektion, Art School. Han inspirerede med personlige looks, hvor han og hans team tog udgangspunkt i hver enkelt person i valg af farve og form. Han bød også på tips til hvordan, han blander det gamle med det nye for at skabe innovative og moderne looks.

”Trends i dag henter ofte inspiration fra fortiden. Når jeg skaber en frisure med reference til 40’erne, 50’erne eller 60’erne, så tilføjer jeg en moderne tekstur for at skabe et up-to-date og trendy look”, fortæller Kevin Murphy og viser, hvordan han skaber en frisure med inspiration fra 40’erne med et kort, lige pandehår og derefter blander elementer fra grunge for at gøre det mere moderne.

Kevin Murphy var fløjet ind fra Australien, og Hair Magazine fik muligheden for at få en snak med ham efter showet. Kevin Murphy var fløjet ind fra Australien, og Hair Magazine fik muligheden for at få en snak med ham efter showet. Kevin Murphy var fløjet ind fra Australien, og Hair Magazine fik muligheden for at få en snak med ham efter showet. 

Patrick underholdte publikum fra scenen, og den kærlighed, han udsendte, blev reflekteret af et engageret publikum. Patrick underholdte publikum fra scenen, og den kærlighed, han udsendte, blev reflekteret af et engageret publikum. Patrick underholdte publikum fra scenen, og den kærlighed, han udsendte, blev reflekteret af et engageret publikum.

Hovedshowet lørdag aften var Robert Lobetta, der er tilbage hos Sebastian Professional som Creative Visionary. Sammen med Creative Director, Shay Dempsey, bød han på et show fuld af attitude, der tog udgangspunkt i den seneste kollektion, e-VOLUTION.

”Vi har skabt moderne, modige looks inspireret af oprør og kampen for menneskelige rettigheder”, siger Robert Lobetta. Det handler om at skabe noget, der ikke er helt perfekt, og bevidst tilføje en ubalance.

”Det vigtigste er aldrig hvilken frisure, du har, men hvordan du bærer den”, siger Robert Lobetta.”Det vigtigste er aldrig hvilken frisure, du har, men hvordan du bærer den”, siger Robert Lobetta. Sebastian Professionals Creative Director, Shay Dempsey, viste klippeteknikker på scenen til hovedshowet lørdag aften. Sebastian Professionals Creative Director, Shay Dempsey, viste klippeteknikker på scenen til hovedshowet lørdag aften.

Noget for alle
TOP HAIR er en af Europas største frisørmesser, og, udover shows, kunne besøgende tage del i workshops, teste nye produkter og besøge de ekstraordinære stande hos 450 udstillere i de tre store messehaller.

I løbet af messens to dage, strakte køen sig langt ved den stand, hvor det var muligt at få taget et billede sammen med farvekongen Guy Tang. Når han ikke var optaget af at blive fotograferet sammen med sine fans, præsenterede han sin nye kollektion NAKED fra farveserien #mydentity. Hans workshop om søndagen var helt booket, og de besøgende, det var lykkedes at få en plads for, fik en masse farvetips og inspiration mikset med en masse grin og god stemning.

Guy Tangs sprudlende glæde smittede af på publikum, da han viste sin nye kollektion, NAKED, fra farveserien #mydentity. Guy Tangs sprudlende glæde smittede af på publikum, da han viste sin nye kollektion, NAKED, fra farveserien #mydentity.

Et populært indslag under messen var Barbers’ Corner, der havde premiere på messen sidste år. Her kunne de besøgende mingle rundt i en hel afdeling, hvor alt handlede om skæg, barbering og det, der hører til. Midt i Barbers’ Corner foregik forskellige spændende Look & Learn-visninger, hvor barberer fremviste de seneste trends og barberteknikker. Blandt skægolier, retroindretning og de skarpeste barberknive, var der desuden mange mænd med stylede og veltrimmede skæg.

Hair Magazine var på plads på TOP HAIR, hvor de bød på kaffe og hygge. Hair Magazine var på plads på TOP HAIR, hvor de bød på kaffe og hygge.

En af de tydeligste trends, der åbenbarede sig på messen, var, at det personlige udtryk og individualisme får meget plads i frisørbranchen i dag. Det bliver hele tiden vigtigere for kunder at kunne udtrykke sin personlighed gennem makeup, tøj og ikke mindst håret, der tager mere og mere plads i skønhedsbilledet.

Tekst: Ida Holmström (red. Sascha Tejlmann)
Foto: Patricia Egardsson och Ida Holmström

Se flere billeder i galleriet:

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Elements Xclusive - Bæredygtig nyhed fra IdHAIR

Elements Xclusive - Bæredygtig nyhed fra IdHAIR

Med inspiration fra de danske kyster har IdHAIR skabt et nordisk design med fokus på genbrugsplast fyldt med kvalitet og forkælelse til håret.
Nyt fra Admind - Arkiver dine bilag i din Admind løsning

Nyt fra Admind - Arkiver dine bilag i din Admind løsning

Hvis du er træt af at skulle gemme bilag i ringbind, så kan du nu arkivere dem direkte i din Admind løsning. Læs mere om det her.
Nye GOODBYE YELLOW fra Schwarzkopf Professional

Nye GOODBYE YELLOW fra Schwarzkopf Professional

GOODBYE YELLOW modvirker gullige toner i håret og indeholder hverken SLS/SLES-sulfater. Læs mere om produktet her.
Nyheder fra ingredien!

Nyheder fra ingredien!

Hair Team Company lancerer nu to nyheder fra ingredien; ingrediBlond og Activator til alle afblegningsformål. Produkterne indeholder vigtige proteiner.
Pigmenteret OSIS+ Dry Shampoo - Nyhed fra Schwarzkopf Professional

Pigmenteret OSIS+ Dry Shampoo - Nyhed fra Schwarzkopf Professional

Nyhed fra Schwarzkopf Professional - Nye pigmenterede tørshampoo fra OSIS+ i tre forskellige nuancer. Læs mere om nyheden her!

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Stephen Mackinder

Stephen Mackinder

En af Vidal Sassoons nærmeste medarbejdere gennem en årrække - Stephen Mackinder – åbner salon i København med ualmindelig klipning og kurser for frisører.
Palle Freese

Palle Freese

Palle Freese vidste, at han ville være frisør allerede i 9. klasse. Den landskendte frisør fra Kolding er en målrettet mand, fyldt med både succes og gode idéer.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!