LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Messen blev afholdt for 18. år i træk, og i løbet af to dage samledes mere end 37.000 personer fra 42 lande for at tage del i de seneste trends og produkter fra mange af branchens førende aktører.

Også Hair Magazine var afsted og havde en stand med nordisk tema, hvor alle de internationale besøgende blandt andet fik en forsmag på ”hygge”, mens de nordiske frisører nok følte sig lidt mere hjemme.

Kevin Murphys kollektion Art School byder på en afslappet og bohemisk følelse, hvor farver og form er tilpasset den enkelte. Kevin Murphys kollektion Art School byder på en afslappet og bohemisk følelse, hvor farver og form er tilpasset den enkelte.

Individuelt og innovativt
Den australske hårguru Kevin Murphy var et af weekendens højdepunkter på den store scene, hvor man viste sin seneste Color.Me-kollektion, Art School. Han inspirerede med personlige looks, hvor han og hans team tog udgangspunkt i hver enkelt person i valg af farve og form. Han bød også på tips til hvordan, han blander det gamle med det nye for at skabe innovative og moderne looks.

”Trends i dag henter ofte inspiration fra fortiden. Når jeg skaber en frisure med reference til 40’erne, 50’erne eller 60’erne, så tilføjer jeg en moderne tekstur for at skabe et up-to-date og trendy look”, fortæller Kevin Murphy og viser, hvordan han skaber en frisure med inspiration fra 40’erne med et kort, lige pandehår og derefter blander elementer fra grunge for at gøre det mere moderne.

Kevin Murphy var fløjet ind fra Australien, og Hair Magazine fik muligheden for at få en snak med ham efter showet. Kevin Murphy var fløjet ind fra Australien, og Hair Magazine fik muligheden for at få en snak med ham efter showet. Kevin Murphy var fløjet ind fra Australien, og Hair Magazine fik muligheden for at få en snak med ham efter showet. 

Patrick underholdte publikum fra scenen, og den kærlighed, han udsendte, blev reflekteret af et engageret publikum. Patrick underholdte publikum fra scenen, og den kærlighed, han udsendte, blev reflekteret af et engageret publikum. Patrick underholdte publikum fra scenen, og den kærlighed, han udsendte, blev reflekteret af et engageret publikum.

Hovedshowet lørdag aften var Robert Lobetta, der er tilbage hos Sebastian Professional som Creative Visionary. Sammen med Creative Director, Shay Dempsey, bød han på et show fuld af attitude, der tog udgangspunkt i den seneste kollektion, e-VOLUTION.

”Vi har skabt moderne, modige looks inspireret af oprør og kampen for menneskelige rettigheder”, siger Robert Lobetta. Det handler om at skabe noget, der ikke er helt perfekt, og bevidst tilføje en ubalance.

”Det vigtigste er aldrig hvilken frisure, du har, men hvordan du bærer den”, siger Robert Lobetta.”Det vigtigste er aldrig hvilken frisure, du har, men hvordan du bærer den”, siger Robert Lobetta. Sebastian Professionals Creative Director, Shay Dempsey, viste klippeteknikker på scenen til hovedshowet lørdag aften. Sebastian Professionals Creative Director, Shay Dempsey, viste klippeteknikker på scenen til hovedshowet lørdag aften.

Noget for alle
TOP HAIR er en af Europas største frisørmesser, og, udover shows, kunne besøgende tage del i workshops, teste nye produkter og besøge de ekstraordinære stande hos 450 udstillere i de tre store messehaller.

I løbet af messens to dage, strakte køen sig langt ved den stand, hvor det var muligt at få taget et billede sammen med farvekongen Guy Tang. Når han ikke var optaget af at blive fotograferet sammen med sine fans, præsenterede han sin nye kollektion NAKED fra farveserien #mydentity. Hans workshop om søndagen var helt booket, og de besøgende, det var lykkedes at få en plads for, fik en masse farvetips og inspiration mikset med en masse grin og god stemning.

Guy Tangs sprudlende glæde smittede af på publikum, da han viste sin nye kollektion, NAKED, fra farveserien #mydentity. Guy Tangs sprudlende glæde smittede af på publikum, da han viste sin nye kollektion, NAKED, fra farveserien #mydentity.

Et populært indslag under messen var Barbers’ Corner, der havde premiere på messen sidste år. Her kunne de besøgende mingle rundt i en hel afdeling, hvor alt handlede om skæg, barbering og det, der hører til. Midt i Barbers’ Corner foregik forskellige spændende Look & Learn-visninger, hvor barberer fremviste de seneste trends og barberteknikker. Blandt skægolier, retroindretning og de skarpeste barberknive, var der desuden mange mænd med stylede og veltrimmede skæg.

Hair Magazine var på plads på TOP HAIR, hvor de bød på kaffe og hygge. Hair Magazine var på plads på TOP HAIR, hvor de bød på kaffe og hygge.

En af de tydeligste trends, der åbenbarede sig på messen, var, at det personlige udtryk og individualisme får meget plads i frisørbranchen i dag. Det bliver hele tiden vigtigere for kunder at kunne udtrykke sin personlighed gennem makeup, tøj og ikke mindst håret, der tager mere og mere plads i skønhedsbilledet.

Tekst: Ida Holmström (red. Sascha Tejlmann)
Foto: Patricia Egardsson och Ida Holmström

Se flere billeder i galleriet:

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Triniplexx teknologi fra Trinity – kun hos Brands4hair

Triniplexx teknologi fra Trinity – kun hos Brands4hair

Triniplexx er en unik og revolutionerende salonbehandling. Triniplexx reparerer og forøger ødelagte hårfibre og bindinger i håret. Læs mere her.
Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Balm beskytter, blødgør og glatter skægget. Produktet fås kun hos Brands4Hair - læs om det her.
HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsens serie af krøllejern opdateres nu med nye ergonomiske håndtag med digital touch teknologi til justering af temperaturen. Læs om det her.
Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Lernberger Stafsing har udviklet en håndpoleret kvalitetshårbørste med den perfekte balance mellem naturlige hår og lange nylon-børstehår. Se dem her.
Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Wash er det lavskummende og rensende shampoo til skæg for ægte mænd. Læs om produktet her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.
Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

For at byde foråret velkommen på bedste vis, begav Hair Magazine sig til Bologna for at opleve dét, der efter 50 år eksistens har vokset sig til et af verdens største arrangement i den professionelle skønhedsbranche.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Sascha Hirtsgaard

Sascha Hirtsgaard

Læs om Sascha Hirtsgaard, der holder meget af den energi, der ligger i at arbejde med de unge i Young Intercoiffure, som hun startede op for 14 år siden.
Benjamin Martin

Benjamin Martin

Benjamin Martin har forladt et internationalt topjob hos Wella for at blive sin egen herre. Fremadrettet vil han blandt andet tilbyde coaching til frisører.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.
De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.