LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Inspiration, personlig udvikling og hår på Redken Tribe i Halmstad

Redken Tribe 2017 i Tylösand, Halmstad
Weekendens første fremvisning bød på klipning, styling og de nye nuancer fra City Beats.

Med temaet "Inspire state of mind" indbød Redken til sin årlige inspirationsweekend, Redken Tribe Nordic. Hele 350 frisører fra hele Norden tog til eventet der, præcis som forrige år, blev afholdt på det strandnære hotel Tylösand i Halmstad.
Lørdagen startede med, at Brand Manager, Lena Voelkert, ønskede alle velkommen til "triben". Det storslåede program blev herefter anført af weekendens moderator Johannes Hansen, en af Sveriges ledende mentale rådgivere, der også delte ud af tips og tricks for at maksimere sin læring og blive mere handlekraftig.

Backstage Redken Tribe 2017 Backstage Redken Tribe 2017
Backstage var Wooma Studio i gang med at gøre modellerne klar til visningen.

Dagen bød på flere inspirerende foredrag, blandt andet af kendisstylisten Christopher Insulander og Spotify designeren Tobias Ahlin. Redkenartisterne fra UK viste styling, farvning og klipning på scenen, hvor man fik set de nye nuancer fra City Beats samt ikoniske frisurer på en nytænkende måde. Frisørerne deltog aktivt i aktiviteterne - ikke mindst da Black Benji fik hele publikum til at danse. Inden det var blevet tid til at klæde om til aftenens fest, fyldtes catwalken af hippe modeller, dans og sang. Danske Wooma Studio stod bag den trendige opvisning, der akkompagneredes af den danske rapartist KærtBarn.

Se også: Festival Looks af Signe Eflund featuring Redken City Beats

Kelly Scott viser klipning og farve på scenen.

Redken Tribe 2017 i Tylösand, Halmstad Redkenartisten fra UK, Keith Owen på scenen.
Første visningen bød på City Beats-farver og ikoniske frisurer på en nytænkende måde. Redkenartisten fra UK, Keith Owen på scenen. Redkenartisten fra UK, Keith Owen på scenen.

Aftenens aktiviteter gik under temaet Freaks of New York. Frisørerne var stadset op og humøret, middagen og underholdningen var helt i top. Det var uden tvivl Redkens egen tribe, der ejede dansegulvet denne festlige lørdag.

Om søndagen lå fokus på mode og nutidens trends. Første mand var Philip Warkander, der er verdens første doktor i modevidenskab. Han forklarede, at mode er nøglen til det vesterlandske samfund, og hvis du forstår mode, forstår du hele den kapitalistiske samfundsstruktur og deres drivkræfter. Derefter var der et intimt interview med stylisten Christopher Insulander, hvor han fortalte om, hvordan han finder inspirationer, beholder sin kreativitet, og hvordan han opbygger sit varemærke.

Danske Wooma Studio bød på en farverig og trendig opvisning med dansk, dansk rap og lækkert hår.Danske Wooma Studio bød på en farverig og trendig opvisning med dansk, dansk rap og lækkert hår.

Søndag bød også på mere hårinspiration i form af en Romantic Punk-visning af Redkenartisterne, inspireret af Londons undergrund. Cindy Duplantis, Redken Artist fra Toronto, Canada afsluttede weekenden med, på meget inspirerende og nyttig vis, at komme med tips til, hvordan man opbygger sit brand på sociale medier. 

Både Nordic Commercial Director Stefan Gustafsson og Nordic Education Manager Sofia Fagerlund var enige, da de fik spørgsmålet om, hvorfor frisører skal vælge Redken.
"Vi leverer den højeste standard på kurser", fortæller Sofia. "Med os behøver frisørerne kun en leverandør. Vi har alt det, de behøver i vores sortiment, og vi vil desuden hjælpe dem med deres forretning og drive dem fremad. Hos Redken får de alle delene!

Wooma Studios visning var værdsat af publikum.Wooma Studios visning var værdsat af publikum.

Wooma Studios visning var værdsat af publikum. Wooma Studios visning var værdsat af publikum.
Wooma Studios visning var værdsat af publikum.

Det blev et farverigt, inspirerende og lærerigt event, som frisørerne sent kommer til at glemme. En perfekt start på efteråret!

Gå ikke glip af alle de flotte billeder på #redkentribenordic

Tag en kig på endnu flere billeder fra weekenden her:


 
Tekst: Alexandra Malmborg (Sascha Tejlmann red.)
Fotograf: Andreas Svensson & Alexandra Malmborg

Virksomhedens visitkort

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Fudge Vinyl Pomade - Nu hos HeadBrands

Fudge Vinyl Pomade - Nu hos HeadBrands

Vinyl Pomaden fra Headbrands beskytter håret mod luftfugtighed, samt er fugtgivende og giver høj glans uden at tynge ned. En pomade der er let at vaske ud.
Nyheder fra Oil Can Grooming nu hos Frisørshopping.dk

Nyheder fra Oil Can Grooming nu hos Frisørshopping.dk

Oil Can Grooming har nu lanceret 2 nye produkter, begge med navnet Angels’ Share; Beard Oil og Shave Oil. Velduftende produkter, maskuline i både udseende og duft.
Forårets Wet Brushes fra HH Simonsen

Forårets Wet Brushes fra HH Simonsen

Den anerkendte Wet Brush kommer nu i tre nye limited editions, som matcher forårets farver og stemning. Se dem her og læse mere om børstens konstruktion.
Ny Curl Creme fra HH Simonsen

Ny Curl Creme fra HH Simonsen

Få definerede krøller og ekstra hold med curl creme, som giver fylde uden at tynge krøllerne. Produktet beskytter og genopretter samtidig hårets struktur.
Frisørshopping præsenterer Heavy Hold Pomade fra Dapper Dan

Frisørshopping præsenterer Heavy Hold Pomade fra Dapper Dan

Dapper Dan har lanceret en oliebaseret alsidig pomade med supergodt hold, som er nem at vaske ud af håret og desuden er på positivlisten. Fås hos frisørshopping.dk.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.
Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

I år var Sverige værtsland, og bestyrelsen arrangerede en weekend, der virkelig indeholdt alt og lidt til. Læs mere og se billederne her.
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylede modellerne under New York Fashion Week. Lad dig inspirere!
Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Copenhagen Fashion Week var teamet op med Paul Mitchell, der stod for at lave naturligt og moderigtigt hår til tre shows på New Talent Scenen.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Palle Freese

Palle Freese

Palle Freese vidste, at han ville være frisør allerede i 9. klasse. Den landskendte frisør fra Kolding er en målrettet mand, fyldt med både succes og gode idéer.
Kaj Andersen og Jakob Veis

Kaj Andersen og Jakob Veis

Kaj Andersen og Jakob Veis åbnede deres salon Coka Coiffure i 2004. For et par måneder siden fik dukkede muligheden for at flytte til større og bedre lokaler. De to frisører satte alle sejl til og har netop indviet en supermoderne salon.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.
Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Her får du styr på, hvordan du ordner den mere ekstreme volume. Lær hvordan du skaber volume, som holder længe, til dine kunder som vil gøre et stort indtryk.