LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og desuden danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge. Hair Magazine var til stede for at rapportere om festlighederne.

Danske Brit Laursen var blandt de 16 finalister i American Crew All-Star Challenge 2018. Sammen med de andre finalister og grundlæggeren af American Crew, David Racuglia, fik hun skabt et helt nyt look.Danske Brit Laursen var blandt de 16 finalister i American Crew All-Star Challenge 2018. Sammen med de andre finalister og grundlæggeren af American Crew, David Racuglia, fik hun skabt et helt nyt look.

Svenske Linda Schuster var blandt de ni finalister, som konkurrerede live på scene i tiende udgave af Style Masters Competition. Svenske Linda Schuster var blandt de ni finalister, som konkurrerede live på scene i tiende udgave af Style Masters Competition.

Når en af verdens største konkurrencer, Revlon Style Masters Competition, fylder ti år, kan man ikke forvente sig andet end en storslået fejring. De over 4.000 gallaklædte frisører fra hele verden, der samledes i Barcelona, fik taget del i masser af inspirerende hår, de seneste trends og nye lanceringer. Det hele blev rammet fint ind i et show, der involverede både lys, dansere, klassisk musik og hologram, der blev dirigeret af Miquel García, Global Executive VP Artistic & Education hos Revlon Professional.

Se også: Den nationale vinder af Style Masters Award 2018 er fundet!

Debra Perelman, CEO of Revlon Professional Brands, indledte festlighederne i Barcelona.Debra Perelman, CEO of Revlon Professional Brands, indledte festlighederne i Barcelona.

Miquel García, Global Executive VP Artistic & Education hos Revlon Professional var aftenens vært. Også han blev tildelt en pris under showet for ti år som Global Creative Director.Miquel García, Global Executive VP Artistic & Education hos Revlon Professional var aftenens vært. Også han blev tildelt en pris under showet for ti år som Global Creative Director.

Vinder på hjemmebane
Til ære for jubilæet var den prestigefulde konkurrence blevet opdateret, og Best Commercial Look blev skiftet ud med Best Color Award. Derfor skulle bidragene til konkurrencen indsendes i farver og ikke i sort/hvid som i tidligere år. En ekstra udfordring, der gav en helt ny dimension til konkurrencen. Finalen blev særligt spændende for os fra Norden, da svenske Linda Schuster var en af de ni finalister, der konkurrerede live på scenen.

Maria Montes Campal fra Spanien blev Style Masters Global Winner 2018.Maria Montes Campal fra Spanien blev Style Masters Global Winner 2018.

Trods et ihærdigt heppekor blev det ikke til en podieplads til Sverige denne gang. Præmieregnen faldt derimod over Rusland, som vandt American Crew All Star Challenge, Style Masters Young Talent Award og den nye pris, Most Beautiful Color Award. Best Stage Performance, prisen for bedste teknik, hvor stemmerne blev afgivet af de nationale vindere, der ikke kvalificerede sig til finalen, gik il Hong Kong. Jublen var øredøvende, da det blev afsløret, at Maria Montes Campal fra værtslandet Spanien tog den største pris med hjem; Global Style Masters Award.

Se også: Vinderen er den danske American Crew All-Star Challenge er fundet

Vitality Pimenov fra Rusland vandt American Crew All-Star Challenge 2018.Vitality Pimenov fra Rusland vandt American Crew All-Star Challenge 2018.

Shows i verdensklasse
I forbindelse med jubilæet har Revlon Professional i år også lanceret sin nye, opdaterede profil, der følger sloganet Create Boldly, Live Boldly. Netop dette viste Revlons Artistic Team, hvor svenske Fiorella Geraci og Sunmi Jacobsen indgår, i åbningsnummeret for aftenen. Urbant, legende og stærkt. En kollektion, der hylder kvinder, der tør vise sin personlighed.

Style for the Road - American Crew har indgået et nyt kampagnesamarbejde med motorcykelmærket Harley Davidson.Style for the Road - American Crew har indgået et nyt kampagnesamarbejde med motorcykelmærket Harley Davidson.Style for the Road - American Crew har indgået et nyt kampagnesamarbejde med motorcykelmærket Harley Davidson.

American Crew viste tre herrekollektioner, hvoraf den ene var en del af deres nye kampagnesamarbejde ”Style for the Road” med Harley Davidson. Gennem samarbejdet vil American Crew hylde den klassiske amerikanske mand, og i den sammenhæng er motorcykler, jeans og læder meget relevant. American Crews grundlægger, David Racuglia, var med til at skabe kampagnen, der blev fotograferet i Marfa i Texas, USA. Han fortalte, at det var en af de mest beskidte fotograferinger, han havde været med til.

Den seneste tilføjelse i Revlons portefølje er Eksperience, som bød på et kreativt, havinspireret show.  Den seneste tilføjelse i Revlons portefølje er Eksperience, som bød på et kreativt, havinspireret show.  

Efterårets kommende kollektion, Glamsquad, har hentet inspiration fra New York.Efterårets kommende kollektion, Glamsquad, har hentet inspiration fra New York.

Den seneste tilføjelse af professionelle brands i Revlons portefølje er Eksperience. Med nøgleord som Sea, Science og Senses åbenbarede sig en parade af havinspirerede avantgardeskabninger – den ene mere spektakulær end den anden. Sidst, men ikke mindst, var det tid til premieren for efterårskollektionen Glamsquad. Et farverigt show med inspiration fra New York, hvor stærke karrierekvinder bryder normer, og det pulserende natteliv lader alle være præcis, som de er.

Som om det ikke var nok, afsluttedes aftenen med en udsøgt spansk middag og dans til langt ud på natten.

Vinderne af de forskellige kategorier:

American Crew All-Star Challenge Winner: Vitality Pimenov, Rusland
Style Masters Young Talent Award: Jeneta Shekhovich, Studia Master Class, Rusland
Style Masters Most Beautiful Color Award: Natalya Zheglova, Rayskaya Ptitza, Rusland
Style Masters Best Stage Performance Award: Mandy Lau Hoi Man, Color Group Hair Salon Limited, Hong Kong
Style Masters Global Winner: Maria Montes Campal, Manuel Mon Estilistas, Spanien

Se flere billeder i galleriet herunder:

Tekst & Foto: Camilla Svensson

Læs også denne artikel i vores magasin online her!

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Perlespænder fra Everneed

Perlespænder fra Everneed

Perlespænder og gerne masser af dem er i allerhøjeste trend netop nu. Everneed har nu tilføjet syv smukke perleaccessories til sit sortiment. Perfekt som mersalg.
Celeb Luxury Colorditioner i 10 nuancer hos HeadBrands

Celeb Luxury Colorditioner i 10 nuancer hos HeadBrands

Gem Lite Colorditioner er en pigmenteret, farvebevarende og styrkende balsam, som genopbygger og reparerer bindingerne i håret. Findes hos HeadBrands.
Nyt krøllejern fra Cera Wandbar

Nyt krøllejern fra Cera Wandbar

Cera Wandbar er et nyt krøllejern, der takket være dets ergonomiske vinkel giver mange stylingmuligheder uden at belaste dit håndled, skulder eller albue.
SEB MAN - groomingserie til mænd fra Sebastian Professional

SEB MAN - groomingserie til mænd fra Sebastian Professional

Sebastian Professional lancerer nu SEB MAN - en serie bestående af pleje- og stylingprodukter til hår og skæg til mænd, der ikke vil sættes i bås!
Sheet Mask til håret med All Soft Mega fra Redken

Sheet Mask til håret med All Soft Mega fra Redken

All Soft Mega Sheet Mask er en intensiv hårmaske til tørt og skadet hår og det nyeste skud på stammen i All Soft Mega-serien. Se mere her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Jorden rundt med Marcelklubben

Jorden rundt med Marcelklubben

Marcelklubbens traditionsrige Londonaften fik i år et nyt udtryk under navnet Marcel International Inspiration og flere af landets store navne var på scenen denne aften.
La Biosthetique x Nobi Talai til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique x Nobi Talai til Paris Fashion Week SS19

Under temaet "Urbane Nomader" skabte La Biosthetique de smukke hår- og makeuplooks til Nobi Talais show under Paris Fashion Week SS19.
L'Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

Der var trendy klip, farve og opsætninger på menuen, da L’Oréal Professionnel inviterede til seminarie med Toni & Guy på Tivoli Hotel i København.
Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' internationale TrendVision 2018 løb af stablen i Lissabon, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience.
La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

Det er ganske vist nogle uger siden, at Paris Fashion Week SS19 løb af stablen, men det betyder ikke, at vi stopper med at inspireres. La Biosthetique skabte hårlooket til Talbot Runhofs show.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Jesper og Wicki Buch

Jesper og Wicki Buch

Jesper og Wicki Buch driver sammen Buch i København og vil gøre det klart, at frisører ikke er en lavere kaste. "Vi skal være stolte af at være frisører".
Jesper Buch

Jesper Buch

Jesper Buch er Schwarzkopf Professionals nye nationale ambassadør. ”De kan skabe produkter af høj kvalitet, jeg kan tilføre passionen og kærligheden”, siger Jesper Buch.

Nyeste videoer se flere videoer

2-i-1 festhår med Regis Salons

2-i-1 festhår med Regis Salons

Britiske Regis Salons har sammen med Creative Director Kieron Fowles skabt to glamourøse festfrisurer, som din kunde enkelt kan genskabe selv. Se videoen her!
Lær at skygge rødderne med Jenny Strebe og Schwarzkopf

Lær at skygge rødderne med Jenny Strebe og Schwarzkopf

I denne video viser Schwarzkopf Professionals sammen med Jenny Strebe hvordan du skygger rødderne i en reversed balayage; et nyt og spændende look.
Frivillige og Goldwell klippede hjemløse på Rådhuspladsen

Frivillige og Goldwell klippede hjemløse på Rådhuspladsen

Igen i år stillede en række frivillige frisører op på Rådhuspladsen den 11. december for at tilbyde gratis klip og styling til hjemløse i juletiden.
Naturlige og teksturerede bølger med ghd

Naturlige og teksturerede bølger med ghd

I denne video viser ghd, hvordan du får det såkaldte "I woke up like this"-look. Naturlige og teksturerede bølger for et cool og sexet look.
Long Hair Tutorial af Benjamin Martin -Bryllupsopsætning - tutorial

Long Hair Tutorial af Benjamin Martin -Bryllupsopsætning - tutorial

Talentfulde Benjamin Martin viser i denne tutorial tre forskellige festopsætninger, der passer godt til fest og bryllup. Se videoen her.