LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og desuden danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge. Hair Magazine var til stede for at rapportere om festlighederne.

Danske Brit Laursen var blandt de 16 finalister i American Crew All-Star Challenge 2018. Sammen med de andre finalister og grundlæggeren af American Crew, David Racuglia, fik hun skabt et helt nyt look.Danske Brit Laursen var blandt de 16 finalister i American Crew All-Star Challenge 2018. Sammen med de andre finalister og grundlæggeren af American Crew, David Racuglia, fik hun skabt et helt nyt look.

Svenske Linda Schuster var blandt de ni finalister, som konkurrerede live på scene i tiende udgave af Style Masters Competition. Svenske Linda Schuster var blandt de ni finalister, som konkurrerede live på scene i tiende udgave af Style Masters Competition.

Når en af verdens største konkurrencer, Revlon Style Masters Competition, fylder ti år, kan man ikke forvente sig andet end en storslået fejring. De over 4.000 gallaklædte frisører fra hele verden, der samledes i Barcelona, fik taget del i masser af inspirerende hår, de seneste trends og nye lanceringer. Det hele blev rammet fint ind i et show, der involverede både lys, dansere, klassisk musik og hologram, der blev dirigeret af Miquel García, Global Executive VP Artistic & Education hos Revlon Professional.

Se også: Den nationale vinder af Style Masters Award 2018 er fundet!

Debra Perelman, CEO of Revlon Professional Brands, indledte festlighederne i Barcelona.Debra Perelman, CEO of Revlon Professional Brands, indledte festlighederne i Barcelona.

Miquel García, Global Executive VP Artistic & Education hos Revlon Professional var aftenens vært. Også han blev tildelt en pris under showet for ti år som Global Creative Director.Miquel García, Global Executive VP Artistic & Education hos Revlon Professional var aftenens vært. Også han blev tildelt en pris under showet for ti år som Global Creative Director.

Vinder på hjemmebane
Til ære for jubilæet var den prestigefulde konkurrence blevet opdateret, og Best Commercial Look blev skiftet ud med Best Color Award. Derfor skulle bidragene til konkurrencen indsendes i farver og ikke i sort/hvid som i tidligere år. En ekstra udfordring, der gav en helt ny dimension til konkurrencen. Finalen blev særligt spændende for os fra Norden, da svenske Linda Schuster var en af de ni finalister, der konkurrerede live på scenen.

Maria Montes Campal fra Spanien blev Style Masters Global Winner 2018.Maria Montes Campal fra Spanien blev Style Masters Global Winner 2018.

Trods et ihærdigt heppekor blev det ikke til en podieplads til Sverige denne gang. Præmieregnen faldt derimod over Rusland, som vandt American Crew All Star Challenge, Style Masters Young Talent Award og den nye pris, Most Beautiful Color Award. Best Stage Performance, prisen for bedste teknik, hvor stemmerne blev afgivet af de nationale vindere, der ikke kvalificerede sig til finalen, gik il Hong Kong. Jublen var øredøvende, da det blev afsløret, at Maria Montes Campal fra værtslandet Spanien tog den største pris med hjem; Global Style Masters Award.

Se også: Vinderen er den danske American Crew All-Star Challenge er fundet

Vitality Pimenov fra Rusland vandt American Crew All-Star Challenge 2018.Vitality Pimenov fra Rusland vandt American Crew All-Star Challenge 2018.

Shows i verdensklasse
I forbindelse med jubilæet har Revlon Professional i år også lanceret sin nye, opdaterede profil, der følger sloganet Create Boldly, Live Boldly. Netop dette viste Revlons Artistic Team, hvor svenske Fiorella Geraci og Sunmi Jacobsen indgår, i åbningsnummeret for aftenen. Urbant, legende og stærkt. En kollektion, der hylder kvinder, der tør vise sin personlighed.

Style for the Road - American Crew har indgået et nyt kampagnesamarbejde med motorcykelmærket Harley Davidson.Style for the Road - American Crew har indgået et nyt kampagnesamarbejde med motorcykelmærket Harley Davidson.Style for the Road - American Crew har indgået et nyt kampagnesamarbejde med motorcykelmærket Harley Davidson.

American Crew viste tre herrekollektioner, hvoraf den ene var en del af deres nye kampagnesamarbejde ”Style for the Road” med Harley Davidson. Gennem samarbejdet vil American Crew hylde den klassiske amerikanske mand, og i den sammenhæng er motorcykler, jeans og læder meget relevant. American Crews grundlægger, David Racuglia, var med til at skabe kampagnen, der blev fotograferet i Marfa i Texas, USA. Han fortalte, at det var en af de mest beskidte fotograferinger, han havde været med til.

Den seneste tilføjelse i Revlons portefølje er Eksperience, som bød på et kreativt, havinspireret show.  Den seneste tilføjelse i Revlons portefølje er Eksperience, som bød på et kreativt, havinspireret show.  

Efterårets kommende kollektion, Glamsquad, har hentet inspiration fra New York.Efterårets kommende kollektion, Glamsquad, har hentet inspiration fra New York.

Den seneste tilføjelse af professionelle brands i Revlons portefølje er Eksperience. Med nøgleord som Sea, Science og Senses åbenbarede sig en parade af havinspirerede avantgardeskabninger – den ene mere spektakulær end den anden. Sidst, men ikke mindst, var det tid til premieren for efterårskollektionen Glamsquad. Et farverigt show med inspiration fra New York, hvor stærke karrierekvinder bryder normer, og det pulserende natteliv lader alle være præcis, som de er.

Som om det ikke var nok, afsluttedes aftenen med en udsøgt spansk middag og dans til langt ud på natten.

Vinderne af de forskellige kategorier:

American Crew All-Star Challenge Winner: Vitality Pimenov, Rusland
Style Masters Young Talent Award: Jeneta Shekhovich, Studia Master Class, Rusland
Style Masters Most Beautiful Color Award: Natalya Zheglova, Rayskaya Ptitza, Rusland
Style Masters Best Stage Performance Award: Mandy Lau Hoi Man, Color Group Hair Salon Limited, Hong Kong
Style Masters Global Winner: Maria Montes Campal, Manuel Mon Estilistas, Spanien

Se flere billeder i galleriet herunder:

Tekst & Foto: Camilla Svensson

Læs også denne artikel i vores magasin online her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Biolage R.A.W. Scalp - Serien for en sund hovedbund

Biolage R.A.W. Scalp - Serien for en sund hovedbund

Biolage R.A.W.-familien har fået nyt medlem i form af serien Biolage R.A.W. Scalp. Fordi et sundt hår starter med en sund hovedbund.
SP Reverse fra Wella System Professional

SP Reverse fra Wella System Professional

Wella System Professional: SP Reverse er en ny serie af produkter, der genopbygger stresset hår samt genskaber elasticitet, smidighed og glans i svækket hår.
KC Luxima fra KC Professional - Nu hos HeadBrands

KC Luxima fra KC Professional - Nu hos HeadBrands

Luxima er en ammoniakfri nuancetoning, som giver et blødt resultat med glans. Toner der intensiverer eller neutraliserer nuancerne som allerede findes i håret.
System Professional introducerer System Man

System Professional introducerer System Man

System Man er den nye produktlinje inden for System Professional og er svaret til alle kræsne mænd med sofistikeret smag. Indeholder både hårpleje og styling.
ghd julegaveæsker

ghd julegaveæsker

Et lækkert udvalg af gaveæsker i guld med stylingværktøjer fra ghd med professionel ydelse til ethvert behov er perfekte julegaver.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Aveda Congress i Minneapolis

Aveda Congress i Minneapolis

I anledning af Avedas 40-års jubilæum afholdtes deres største kongres nogensinde i Minneapolis, Minnesota. Hair Magazine fulgte med over Atlanten.
ColorMANIA til Goldwell Global Zoom i Toronto

ColorMANIA til Goldwell Global Zoom i Toronto

Goldwells store, årlige happening, Global Zoom, løb af stablen i den canadiske by Toronto. De 3.000 frisører til stede kunne opleve et event i verdensklasse.
Efterårsfest med Hair Team Company

Efterårsfest med Hair Team Company

Hair Team Company har netop lige afholdt to shows fyldt med viden, venskabelighed og vilde nyheder! Var du ikke med, kan du læse om de to shows her.
Med ghd backstage til New York Fashion Week

Med ghd backstage til New York Fashion Week

ghd var stolt sponsor, da der skulle styles hår til Jeremy Scotts fashionshow under New York Fashion Week. Manden i spidsen var Eugene Souleiman.
A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

Det var noget for enhver smag, da Wella Professionals kårede vinderme i TrendVision og relancerede Koleston Perfect i et eventet A World in Color i København.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Daniel Tobiasen

Daniel Tobiasen

Daniel udfordrer hele tiden sig selv, skubber til sine egne grænser, og han drives af en lyst til hele tiden at nå skridtet videre og blive endnu bedre. Læs portrættet af Daniel her.
Mario Krankl

Mario Krankl

Kongen af avantgarde, Mario Krankl, tog en pause fra forberedelserne inden aftenens store show ved TOP HAIR i Düsseldorf for at tale om trends, rejser og hvad, der skal til for at blive en succes.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Lær at lave en paryk med Redken

Lær at lave en paryk med Redken

Redken viser her, hvordan man kan lave en paryk, der er perfekt til alle Halloween-festerne, der er lige rundt om hjørnet - kun fantasien sætter grænserne!
Simpel opsætning til festlige begivenheder

Simpel opsætning til festlige begivenheder

Få inspiration til en simpel, festlig opsætning her, hvor kun få ting skal brugs til en elegant opsætning.
Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Er du nysgerrig på på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Ved at tage dette 9-minutters seminar lærer du alt, du behøver at vide.
Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.