LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og desuden danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge. Hair Magazine var til stede for at rapportere om festlighederne.

Danske Brit Laursen var blandt de 16 finalister i American Crew All-Star Challenge 2018. Sammen med de andre finalister og grundlæggeren af American Crew, David Racuglia, fik hun skabt et helt nyt look.Danske Brit Laursen var blandt de 16 finalister i American Crew All-Star Challenge 2018. Sammen med de andre finalister og grundlæggeren af American Crew, David Racuglia, fik hun skabt et helt nyt look.

Svenske Linda Schuster var blandt de ni finalister, som konkurrerede live på scene i tiende udgave af Style Masters Competition. Svenske Linda Schuster var blandt de ni finalister, som konkurrerede live på scene i tiende udgave af Style Masters Competition.

Når en af verdens største konkurrencer, Revlon Style Masters Competition, fylder ti år, kan man ikke forvente sig andet end en storslået fejring. De over 4.000 gallaklædte frisører fra hele verden, der samledes i Barcelona, fik taget del i masser af inspirerende hår, de seneste trends og nye lanceringer. Det hele blev rammet fint ind i et show, der involverede både lys, dansere, klassisk musik og hologram, der blev dirigeret af Miquel García, Global Executive VP Artistic & Education hos Revlon Professional.

Se også: Den nationale vinder af Style Masters Award 2018 er fundet!

Debra Perelman, CEO of Revlon Professional Brands, indledte festlighederne i Barcelona.Debra Perelman, CEO of Revlon Professional Brands, indledte festlighederne i Barcelona.

Miquel García, Global Executive VP Artistic & Education hos Revlon Professional var aftenens vært. Også han blev tildelt en pris under showet for ti år som Global Creative Director.Miquel García, Global Executive VP Artistic & Education hos Revlon Professional var aftenens vært. Også han blev tildelt en pris under showet for ti år som Global Creative Director.

Vinder på hjemmebane
Til ære for jubilæet var den prestigefulde konkurrence blevet opdateret, og Best Commercial Look blev skiftet ud med Best Color Award. Derfor skulle bidragene til konkurrencen indsendes i farver og ikke i sort/hvid som i tidligere år. En ekstra udfordring, der gav en helt ny dimension til konkurrencen. Finalen blev særligt spændende for os fra Norden, da svenske Linda Schuster var en af de ni finalister, der konkurrerede live på scenen.

Maria Montes Campal fra Spanien blev Style Masters Global Winner 2018.Maria Montes Campal fra Spanien blev Style Masters Global Winner 2018.

Trods et ihærdigt heppekor blev det ikke til en podieplads til Sverige denne gang. Præmieregnen faldt derimod over Rusland, som vandt American Crew All Star Challenge, Style Masters Young Talent Award og den nye pris, Most Beautiful Color Award. Best Stage Performance, prisen for bedste teknik, hvor stemmerne blev afgivet af de nationale vindere, der ikke kvalificerede sig til finalen, gik il Hong Kong. Jublen var øredøvende, da det blev afsløret, at Maria Montes Campal fra værtslandet Spanien tog den største pris med hjem; Global Style Masters Award.

Se også: Vinderen er den danske American Crew All-Star Challenge er fundet

Vitality Pimenov fra Rusland vandt American Crew All-Star Challenge 2018.Vitality Pimenov fra Rusland vandt American Crew All-Star Challenge 2018.

Shows i verdensklasse
I forbindelse med jubilæet har Revlon Professional i år også lanceret sin nye, opdaterede profil, der følger sloganet Create Boldly, Live Boldly. Netop dette viste Revlons Artistic Team, hvor svenske Fiorella Geraci og Sunmi Jacobsen indgår, i åbningsnummeret for aftenen. Urbant, legende og stærkt. En kollektion, der hylder kvinder, der tør vise sin personlighed.

Style for the Road - American Crew har indgået et nyt kampagnesamarbejde med motorcykelmærket Harley Davidson.Style for the Road - American Crew har indgået et nyt kampagnesamarbejde med motorcykelmærket Harley Davidson.Style for the Road - American Crew har indgået et nyt kampagnesamarbejde med motorcykelmærket Harley Davidson.

American Crew viste tre herrekollektioner, hvoraf den ene var en del af deres nye kampagnesamarbejde ”Style for the Road” med Harley Davidson. Gennem samarbejdet vil American Crew hylde den klassiske amerikanske mand, og i den sammenhæng er motorcykler, jeans og læder meget relevant. American Crews grundlægger, David Racuglia, var med til at skabe kampagnen, der blev fotograferet i Marfa i Texas, USA. Han fortalte, at det var en af de mest beskidte fotograferinger, han havde været med til.

Den seneste tilføjelse i Revlons portefølje er Eksperience, som bød på et kreativt, havinspireret show.  Den seneste tilføjelse i Revlons portefølje er Eksperience, som bød på et kreativt, havinspireret show.  

Efterårets kommende kollektion, Glamsquad, har hentet inspiration fra New York.Efterårets kommende kollektion, Glamsquad, har hentet inspiration fra New York.

Den seneste tilføjelse af professionelle brands i Revlons portefølje er Eksperience. Med nøgle som Sea, Science og Senses åbenbarede sig en parade af havinspirerede avantgardeskabninger – den ene mere spektakulær end den anden. Sidst, men ikke mindst, var det tid til premieren for efterårskollektionen Glamsquad. Et farverigt show med inspiration fra New York, hvor stærke karrierekvinder bryder normer, og det pulserende natteliv lader alle være præcis, som de er.

Som om det ikke var nok, afsluttedes aftenen med en udsøgt spansk middag og dans til langt ud på natten.

Vinderne af de forskellige kategorier:

American Crew All-Star Challenge Winner: Vitality Pimenov, Rusland
Style Masters Young Talent Award: Jeneta Shekhovich, Studia Master Class, Rusland
Style Masters Most Beautiful Color Award: Natalya Zheglova, Rayskaya Ptitza, Rusland
Style Masters Best Stage Performance Award: Mandy Lau Hoi Man, Color Group Hair Salon Limited, Hong Kong
Style Masters Global Winner: Maria Montes Campal, Manuel Mon Estilistas, Spanien

Se flere billeder i galleriet herunder:

Tekst & Foto: Camilla Svensson

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Ny Saddle Seat klippestol fra Efalock hos Cosmobell

Ny Saddle Seat klippestol fra Efalock hos Cosmobell

Denne lækre klippestol er udstyret med de intelligente ClicTec hjul og er lavet i et flot design. Læs om det her.
Efalock ClicTec hjul hos Cosmobell

Efalock ClicTec hjul hos Cosmobell

Er du træt af at fjerne hår i dine hjul er dette løsningen. Læs her om de smarte hjul, der fås hos Cosmobell.
Børneshampoo med ekstra god samvittighed fra IdHair

Børneshampoo med ekstra god samvittighed fra IdHair

IdHair har indgået et samarbejde med Danske Hospitalsklovne, hvor du er med til at støtte børnene, når du køber produktet. Læs mere her.
Beard Junk by Waterclouds - Cream Beard Balm

Beard Junk by Waterclouds - Cream Beard Balm

En fugtgivendene skægcream, der indeholder Camellia Oil, Macadamian Nød Oil og Argan Oil. Læs om det her.
Velour hårbøjler fra Everneed

Velour hårbøjler fra Everneed

Everneed lancerer nu disse fine velour hårbøjler. Hårbøjlerne fås i forskellige farve, nogle ensartet og andre med print. Se dem her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Gitte Kofoed

Gitte Kofoed

Gitte Kofoed med tre saloner på Fyn er nyt medlem af Intercoiffure. Kun det bedste er godt nok til hendes kunder. Nu har hun samlet sine produkter under Redken-mærket og indført nyt farvesystem.
Kaj Andersen og Jakob Veis

Kaj Andersen og Jakob Veis

Kaj Andersen og Jakob Veis åbnede deres salon Coka Coiffure i 2004. For et par måneder siden fik dukkede muligheden for at flytte til større og bedre lokaler. De to frisører satte alle sejl til og har netop indviet en supermoderne salon.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!
Inspiration til brudefrisurer

Inspiration til brudefrisurer

Bryllupsæsonen er gået i gang! Der findes adskillige muligheder til brudefrisuren og ønsker fra bruden kan strække vidt. Se inspirationsvideoen her!
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Følg med i videoen, hvor Sofia Geideby viser, hvordan du laver en enkel, fin og sommerlig frisurer med fletninger.
Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.